Cryptload ile sınırsız Rapidshare

blackmage

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bu programı indirdim fakat .net 2.0 veya daha üstü lazım diyor?? bütün .net framework leri indirdim ama olmuyo hepsi hata veriyo kuramıyorum hiç birini buda 2.0 veya üstü istiyo ne yapıcam akradaşlar lütfen yardım edin????

alperen1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 1.1.6 versıyonunu kurdum ama pc kapatıp actımda ındırme lıstesı sıfırlarnıyo tkrar yenıden baslamam gerekıyo ındırmeye bunun bı caresı varmı yardımcı olursanız sevınırım

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
ben 1.1.6 versıyonunu kurdum ama pc kapatıp actımda ındırme lıstesı sıfırlarnıyo tekrar yenıden baslamam gerekıyo ındırmeye bunun bı caresı varmı yardımcı olursanız sevınırım
Sorun versiyonda değil, programın kendisinde. Eğer programı kapatmadan önce Pause tuşuna basıp indirilmeyi bekleyen partları durdurursan açtığında kaldığı gibi başlar. İndirilen partları tekrar indirmez, sadece indirmeyi tekrar başlatman gerekecek.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
arkadaşlar ben bu programı indirdim fakat .net 2.0 veya daha üstü lazım diyor?? bütün .net framework leri indirdim ama olmuyo hepsi hata veriyo kuramıyorum hiç birini buda 2.0 veya üstü istiyo ne yapıcam akradaşlar lütfen yardım edin????
.Net 2.0 düzgün yüklendiyse sorun çıkmaz. Ama sen .Net 3.5 i dene. Sorun çıkacağını zannetmiyorum.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
indirmem gereken 20 part vardı kesinlikle işime yarıycak :D

rotsonne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar.

bende bugun bunu kullanmaya basladım , fakat 900 saniyelik bekleme süresi beni gıcık etti , bunu aşmanın bir yolu war mı aceba ?

nays

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar
Windows vista kullanıyorum
Cryptload kuruyorum clipboard yazan yere tıklıyorum hicbirşey cıkmıyor karşıma. arkadaşlar yardım edin kafayı yiycem.
70 cd lik ingilizce seti indiriyorum lazım bana bu program.
yada önereceğiniz başka bir yol var mı.
kolay gelsin saygılar...

nays

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adminin hazırladıgı videoda herşeyi uyguluyorum ama clipboard yazan yeri tıklayınca hicbirşey cıkmıyor. işlemiyor programmmmmm.
helppppppppppp helpppppppppppppppp

nays

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam sorun hal oldu saygılar : Teşekkür Ederim. arkadaşlar ingilizce setler lazım bana. bilgisi olanlar özel mesaj atar mı.. saygılar.

nays

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar çalışan sağlam rapid linkini bu programla indirmeye calışınca kırmızı oluyor yıldız ve file not found preblem : deleted diye cıkıyor alta.
sizce sorun nedir?

nays

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunu buldum linki tam yazmamışım. saygılar.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Troy haklı arkadaşlar, o işini bilir;) Slm Troy

asusbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Neden hiç bir modaratör ilgilenmiyor anlıyamadım :S Bu programda virüs olduğu halde ilgilenen tek bir kişi bile yok

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
virüsü geçtim illegal bir paylaşım üstelik siteye admin ekliyor.:hammer:

Paylaşımda hiçbir illegallik yok ne premium üyelik çalıyoruz. Ne de Rapidin izin verdiğinin dışında bişey yapıyoruz tek yapılan elimizdeki olanakları geliştirmek tamamen rapidin izin verdiği çerçevede. Yoksa program kullanmak ne zamandır illegal.?

gfbxmikail

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
illegal bir paylaşım değildir ama virüslü mü bilemem :D güzel bir program bir de her dosya indirdikten sonra 15 dk bekliyor o kötü.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Virüslü bir program ama hala silinmemiş aylar geçti modaratörler uyuyor mu :S

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konuyu rapor edelim o zaman. ;)

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
"jdownloader" onun üzerine tanımıyorum bütün dosya paylaşım sitelerini youtube videolarını sadece kopyalamanızla tanıyıp indirmeye başlıyor dosyaları çıkartıp birleştiriyor onun içindende arşiv çıkarsa onuda çıkartıp birleştiriyor. yazdığınız şifreleri saklıyor ve ilk önce o şifreleri deniyor. ve sürekli güncelleniyor mükemmel bi program.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bazı dosyalarda virüs uyarısı vermesi normal ama abartılı bir şekilde "virüs deposu" denmesi tuhafıma gitti. Bu arkadaşlar key maker tarzı veya sistem kaynaklarına ve dosyalarına müdahale eden -iyi niyetli- programların da virüs olarak algılandığını bilmiyorlar galiba. Router.exe bildiğim kadarı ile illegal faaliyet yapıyor şeklinde uyarılıyor. Ondan sonrasını bilmiyorum. O da modem resetleme ve/ya yönlendirme işine yarıyor. Ben kullanıyorum, sorunum yok. Sık sık da kendini güncelliyor. Gayet memnunum. Captcha tanıma metodları rapid ve netload için %100, ama megaupload için manuel girmeniz gerekiyor. Jdownloader'ın yaptığı her işi o da yapıyor. Seçim sizin ama bu şekilde yargısız infaz yapmayın...

burhan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, yeni konu açmamak için bu başlığı hortlatıcam biraz :)
Uzun zamandır cryptload kullanıyorum ve çok memnunum, ama son zamanlarda bir sıkıntım var. Çoklu part halinde ne indirirsem indireyim, bu partları açarken hep dosya bozuk hatası alıyorum. Bir değil, iki değil, çok kere oldu bu sorun. Winrar kullanıyorum ama o emektarda bi sorun olduğunu düşünmüyorum. Sorun neden kaynaklanıyo olabilir?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Uzun zamandır cryptload kullanıyorum ve çok memnunum, ama son zamanlarda bir sıkıntım var. Çoklu part halinde ne indirirsem indireyim, bu partları açarken hep dosya bozuk hatası alıyorum. Bir değil, iki değil, çok kere oldu bu sorun. Winrar kullanıyorum ama o emektarda bi sorun olduğunu düşünmüyorum. Sorun neden kaynaklanıyo olabilir?

bende aynı hatayı aldım demekki cryptload bi işe yaramıyor sonu diyer downloaderlere benzedi

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131

İndirdiğin Dosyalardan da Olabilir

Ben 1 Oyun İndirdim Cryptload ile Daha 24 Saat bile olmadı

Son Derece Stabil İndirdi Ve Oyunu Kurdum Oynuyorum

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Cryptload ile Megaupload'dan dosya indirememeye başladım bende. Captcha'ları tanıtamıyorum elle girdiğim halde. JDownloader'a geçtim. Biraz karmaşık ama iyi iş görüyor.

burhan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benzer sorun yaşayan başka arkadaşlar var mı acaba? Varsa eğer, alternatif programlara yönelmeyi düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

mcb77

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
2
Jdownloader bu işi gerçekten daha iyi yapıyor.

Cryptload zamanla şişen bir program. Yanlış hatırlamıyorsam o da java tabanlıydı. Ve portable olması , direk java'yı şişirip belleğin fazla kullanılmasına neden oluyordu. Zamanla bozulup aksaklıklar çıkarmasıda ayrı bir dert.

Jdownloander yeni sürümü ile kuruluabilir hale geldi. Oldukça stabil. Chapta falan hiç sorun değil. En ufak bir sıkıntı yaşatmadı bana. Kurulabilir hale geldiği için eskisi gibi o da javayı şişirip sistemi zorlamıyor. Arka planda sessiz sessiz çalışıyor. Türkçe desteği ve sürekli güncellemeside çok güzel.

http://jdownloader.org/ Tavsiye ederim. Youtube ve diğer video sitelrinden "istenilen uzantıda" videoları indirmeside çok güzel bir özellik.

Tabi sürekli panoyu linklere karşı kontrol etmesi bazen sıkıcı olabiliyor. Onuda bir tık ile kapatabiliyorsunuz .

Tavsiye ederim.