arkadaşlar ben bu programı indirdim fakat .net 2.0 veya daha üstü lazım diyor?? bütün .net framework leri indirdim ama olmuyo hepsi hata veriyo kuramıyorum hiç birini buda 2.0 veya üstü istiyo ne yapıcam akradaşlar lütfen yardım edin????
Sorun versiyonda değil, programın kendisinde. Eğer programı kapatmadan önce Pause tuşuna basıp indirilmeyi bekleyen partları durdurursan açtığında kaldığı gibi başlar. İndirilen partları tekrar indirmez, sadece indirmeyi tekrar başlatman gerekecek.ben 1.1.6 versıyonunu kurdum ama pc kapatıp actımda ındırme lıstesı sıfırlarnıyo tekrar yenıden baslamam gerekıyo ındırmeye bunun bı caresı varmı yardımcı olursanız sevınırım
.Net 2.0 düzgün yüklendiyse sorun çıkmaz. Ama sen .Net 3.5 i dene. Sorun çıkacağını zannetmiyorum.arkadaşlar ben bu programı indirdim fakat .net 2.0 veya daha üstü lazım diyor?? bütün .net framework leri indirdim ama olmuyo hepsi hata veriyo kuramıyorum hiç birini buda 2.0 veya üstü istiyo ne yapıcam akradaşlar lütfen yardım edin????
bende tarattımVirustotal. MD5: eb08adc58bc0b72ea88f8c48f362d71b Riskware:W32/NetCat.C Win32/RemoteAdmin.NetCat SPR/Tool.NetCat.B
Bu program virüs dolu
Not: Programı Troy un verdiği linkten değil programın resmi sitesinden indirip öle tarattım ve programın virüs deposu olduğu ortaya çıktı bu programı kaldırın ltfn taratma sonucuna bakabilirsiniz.
Neden hiç bir modaratör ilgilenmiyor anlıyamadım :S Bu programda virüs olduğu halde ilgilenen tek bir kişi bile yok
virüsü geçtim illegal bir paylaşım üstelik siteye admin ekliyor.:hammer:
Merhaba arkadaşlar, yeni konu açmamak için bu başlığı hortlatıcam biraz
Uzun zamandır cryptload kullanıyorum ve çok memnunum, ama son zamanlarda bir sıkıntım var. Çoklu part halinde ne indirirsem indireyim, bu partları açarken hep dosya bozuk hatası alıyorum. Bir değil, iki değil, çok kere oldu bu sorun. Winrar kullanıyorum ama o emektarda bi sorun olduğunu düşünmüyorum. Sorun neden kaynaklanıyo olabilir?
Merhaba arkadaşlar, yeni konu açmamak için bu başlığı hortlatıcam biraz
Uzun zamandır cryptload kullanıyorum ve çok memnunum, ama son zamanlarda bir sıkıntım var. Çoklu part halinde ne indirirsem indireyim, bu partları açarken hep dosya bozuk hatası alıyorum. Bir değil, iki değil, çok kere oldu bu sorun. Winrar kullanıyorum ama o emektarda bi sorun olduğunu düşünmüyorum. Sorun neden kaynaklanıyo olabilir?