Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
ben laptopu yeni aldım wimdows 7 home basic kurulu olarak geldi bende ultimateye yükseltmeye falan çalışmadım nolur nolmaz diye neyse masaüstünde sağ tıkladığımda normalde kişiselleştir sekmesi olması gerekirden bende öyle birsey yok laptopla ilgili tema bile kullanamıyorum o derece onu nasıl halledebilirim birde masaustu arka planı olarak bir resmi koydugum zaman belli bi zaman sonra resim gidiyor laptopun markası olan ASUS yazısı ortada yazıyor ve ekran beyaz renk oluyor onu da nasıl ayarlıyabilirim ilgilenirseniz Allah razı olsun sizden şimdiden saolun.

Sürüm özelliklerini inceleyiniz ,zannederim sizin sürümünüzde artalan değiştirme özelliği yok.
http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/products/compare

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Merhaba Arkadaşlar 1 Tb Samsung 7200Rpm Sata II Diskim Var İçinde 700Gb Bilgim Var Yani Bütüm Emeklerim İçerde Windows 7 Kullanıyordum Sorun Yoktu Tekrar Format Attım Windows 7 Olarak 1 Tb Disk Görünmüyor Aşağadıki Resimde Olduğu Gibi Yabancı Diskleri AL Seçeneğini Seçemiyorum Disk Yeniden Başlat Tıklayınca "Bu İşleme Geçersiz Disk Paketinde İzin Verilmez" Diyor Ama Linux Live Cd Görünüyor Ve Bilgilerim İçerde Ek Hdd Olmadığı İçin Çekemiyorum Bunun Bir Çözümü Vardır Lütfen Yardım Edin ? Xp De Denedim Olmadı Söktüm Taktım Aygıt Yöneticisinden Kaldırdım Ama Olmadı :(:crying:

50893353.jpg

Bilgisi Olan Yokmu Acaba Ne Yapmam Gerekiyor Çok Zor Durumdayım...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Merhaba Arkadaşlar 1 Tb Samsung 7200Rpm Sata II Diskim Var İçinde 700Gb Bilgim Var Yani Bütüm Emeklerim İçerde Windows 7 Kullanıyordum Sorun Yoktu Tekrar Format Attım Windows 7 Olarak 1 Tb Disk Görünmüyor Aşağadıki Resimde Olduğu Gibi Yabancı Diskleri AL Seçeneğini Seçemiyorum Disk Yeniden Başlat Tıklayınca "Bu İşleme Geçersiz Disk Paketinde İzin Verilmez" Diyor Ama Linux Live Cd Görünüyor Ve Bilgilerim İçerde Ek Hdd Olmadığı İçin Çekemiyorum Bunun Bir Çözümü Vardır Lütfen Yardım Edin ? Xp De Denedim Olmadı Söktüm Taktım Aygıt Yöneticisinden Kaldırdım Ama Olmadı :(:crying:

50893353.jpg

Bilgisi Olan Yokmu Acaba Ne Yapmam Gerekiyor Çok Zor Durumdayım...
Önemli : HDD biçimlendirirken dinamik olarak biçimlendirmek risktir.
...
1 TB içinde bulunan şeyler değerli ise şansını daha fazla zorlamamalısın :)
Şimdi biz buradan öneri sunarsak ve 700 GB uçarsa bu daha büyük bir risk.
1 TB HDD ile bir servise giderek aktarma yapmanızı öneriyorum..

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
:huh:
...

1. Bir Tane Seagate Almıştım Arzalı Çıktı Götürdüm Tek Samsung Olduğu için Stokta Onu Aldım Disk Vatan Bilgisayardan Aldım Başka Diskle Değişme İmkanım Varmı Acaba

2. Garantiden Sayılırmı Bu Sorun

3. Slax Üzerinden Bilgileri Başka Hdd Aktarınca Hata Aldım "Cancel Skip SkipAuto" Yani
Hepsini Kopyalamıyor Neden Hepsini Kopyalamıyor Acaba

4.WD veya Maxtor Alıcam

Teşekkürler...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
:huh:

1. Bir Tane Seagate Almıştım Arzalı Çıktı Götürdüm Tek Samsung Olduğu için Stokta Onu Aldım Disk Vatan Bilgisayardan Aldım Başka Diskle Değişme İmkanım Varmı Acaba

2. Garantiden Sayılırmı Bu Sorun

3. Slax Üzerinden Bilgileri Başka Hdd Aktarınca Hata Aldım "Cancel Skip SkipAuto" Yani
Hepsini Kopyalamıyor Neden Hepsini Kopyalamıyor Acaba

4.WD veya Maxtor Alıcam

Teşekkürler...
Rica ederiz, aktarma yapabildik mi acaba ?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Rica ederiz, aktarma yapabildik mi acaba ?

Yarıda Kaldık Hocam Hiç Bir İşlem Yapamadım Slax Diye Linux Live Cd Üzerinden Açıldı Fakat Bazılarını Kopyalamıyor Kafayı Yemek Üzereyim 2 Gündür Pc Başında Dura Dura Dengem Bozuldu Bir Yardımcı Olursanız Yaparsam Çok İyi Olacak 700Gb den 80Gb Alacağım Var İçerde Mp3. Çoğu Biri Yardım Etsin.......

hunter1277

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar çok dertliyim kafayı yemeden yardımcı olursanız dua ederım :)

bende win 7 7600 sürümü var 32 bit.

crackledım.

wın 7 guzel gıdıyordu sonra ılk darbeyı ses olayından yedim

1-realtek oboard ses var anakartım msi. sıtede onerılen wın 7 ıcın olan surucuyu ındırdım dırekt olarak ses cıkmıyor arkadan ses kartına gıren hoparloru takıp cıkarınca otomatık ekran acılıyor realtek ten ve ordan kulaklık takılı bende oyuzden kulaklıgı secıyorm ancak oyle ses cıkıyor ben herseferınde kabloyu tak cıkarmı yapacagım ?

2- win 7 ilk yuklendıgı zaman 1 hafta once cok hızlıydı ne olduysa yavasladı acılıs ve kapanıslarda cok kasıyo 3-4 dakka bekleyıp oyle kapanıyor acılırkende oyle ama ılk kurdugumda hızlıydı. neden bu ? ve cozumu nedır?

3-alttakı resımdekı hatayı verıyor ve gordugunuz gıbı baslat cubugu beyaz. yani tema dısı bır renkte. benım tema cogunlukla wındows acılınca ıptal oluyor. aero ozellıgı kullanılmıor kısısellestır e gırınce temalar secılmıyor soluk gorunuyor ve resımde sag altta bulunan baloncuktakı hatayı verıyor bunun cozumu nedır?

acilen yardım beklemekteyım

sistemim
Anakart Adı MSI P4M900M/P4M900M2 (MS-7255 v2)

DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200)

2+1 =3 gb ddr 2 800mhz 8600 gts 256mb 128bıt dx10

250 gb samsung harddısk
35077484.jpg

yavaşlık bunlardan oturu olabılır sanırım acıl yardımlarınızı beklıyorm...

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Benimde Şöyle bir sorunum var .. Win 7 ultimate yüklü.. Bazen durup dururken donuyor. Yaklaşık 10-15 sn donuk kalıyor..

Hiçbir Hata almıyrum Hiç bir sorun yok ama bu neden oluyor bilmiyorum...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Benimde Şöyle bir sorunum var .. Win 7 ultimate yüklü.. Bazen durup dururken donuyor. Yaklaşık 10-15 sn donuk kalıyor..

Hiçbir Hata almıyrum Hiç bir sorun yok ama bu neden oluyor bilmiyorum...

Özellikleri Nedir Bilgisayarın Yazarmısın.....

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Yarıda Kaldık Hocam Hiç Bir İşlem Yapamadım Slax Diye Linux Live Cd Üzerinden Açıldı Fakat Bazılarını Kopyalamıyor Kafayı Yemek Üzereyim 2 Gündür Pc Başında Dura Dura Dengem Bozuldu Bir Yardımcı Olursanız Yaparsam Çok İyi Olacak 700Gb den 80Gb Alacağım Var İçerde Mp3. Çoğu Biri Yardım Etsin.......
Paragon iso CD kalıbını 16x-24x gibi bir hızda yazdırıp bilgisayarı onunla açarsan gözünün gördüğü herşeyi kopyalayabilirsin..

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Paragon iso CD kalıbını 16x-24x gibi bir hızda yazdırıp bilgisayarı onunla açarsan gözünün gördüğü herşeyi kopyalayabilirsin..

Programı Denedim Bir İş Görmedi Zahmetin için Yardımın İçin Teşekkür Ederim...

Geleyim Konuya

1. Ben Linux Tabanlı Slax Live Cd İşletim Sistemi Üzerinden Girdim Bilgilerim Olduğu Gibi Duruyordu Yanımda Bir 80gb Ide Hdd Var Ek Olarak Onun İçine Aktaracaktım Bilgileri Ama Ona Kopyalanmatı Yapıştır "Paste" Seçeneği Vermiyorum Basılı Tutup Atıyorum Gene Atmıyor 8gb Flash Disk Vardı Taktım İçine Attım Ufak Bir Bilgimi Çok Sevindim :thumbup: Slax İşletim Sisteminde Klasörler Mp3lerin İsimleri Karakter Sorunu Vardı (Sık Kullanılanlar) Böyle Gözüküyordu Dedim Windows 7 Düzelir Ama Düzelmedi Bu Olay Çok Karışık Etmiş Dosyaları Fln Mp3leri Bunu Nasıl Düzenlerim Tr Uymadığı İçinmi Böyle Sorun Yaptı Başka Önereceğiniz Live Cd Linux Varmı + Neden 80 gb ıde Bilgiler Kopyalanmıyor Dosya İsimlerini Nasıl Düzenlerim...

Resim Aynen Bu Model Olmuş Nasıl Düzenlerim

lnx.jpg

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Programı Denedim Bir İş Görmedi Zahmetin için Yardımın İçin Teşekkür Ederim...

Geleyim Konuya

1. Ben Linux Tabanlı Slax Live Cd İşletim Sistemi Üzerinden Girdim Bilgilerim Olduğu Gibi Duruyordu Yanımda Bir 80gb Ide Hdd Var Ek Olarak Onun İçine Aktaracaktım Bilgileri Ama Ona Kopyalanmatı Yapıştır "Paste" Seçeneği Vermiyorum Basılı Tutup Atıyorum Gene Atmıyor 8gb Flash Disk Vardı Taktım İçine Attım Ufak Bir Bilgimi Çok Sevindim :thumbup: Slax İşletim Sisteminde Klasörler Mp3lerin İsimleri Karakter Sorunu Vardı (Sık Kullanılanlar) Böyle Gözüküyordu Dedim Windows 7 Düzelir Ama Düzelmedi Bu Olay Çok Karışık Etmiş Dosyaları Fln Mp3leri Bunu Nasıl Düzenlerim Tr Uymadığı İçinmi Böyle Sorun Yaptı Başka Önereceğiniz Live Cd Linux Varmı + Neden 80 gb ıde Bilgiler Kopyalanmıyor Dosya İsimlerini Nasıl Düzenlerim...

Resim Aynen Bu Model Olmuş Nasıl Düzenlerim

Dosya isimlerini değiştirmek isterseniz;

http://www.bulkrenameutility.co.uk/Download.php

http://files.snapfiles.com/localdl936/FlexRena81.zip

bağlantılarına bakabilirsiniz.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
T7100 core 2 duo 1gb ddr2 ram 1.8 ghz işlemci 120gb harddisk asus f3sc serisi...
sanırım bunlar yeterli olcaktır . ?

Evet Yeterli Bence PC Kaspersky Internet Security 2010 Ve Hijackthis veya Combofix İle Tara Bir Virüs.Spy...vb Bulaşmış Olabilir Veya Kurduğun Windows 7'de Sorun Olabilir....

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Evet Yeterli Bence PC Kaspersky Internet Security 2010 Ve Hijackthis veya Combofix İle Tara Bir Virüs.Spy...vb Bulaşmış Olabilir Veya Kurduğun Windows 7'de Sorun Olabilir....

Vırus oldugunu sanmıyorum cunkı format ve ustune zaten taratılmıs bır sekıldeydı...

Ama dedıgın gıbı kurduğum windows7 de olabılır bu srun... Belkide Asustan kaynaklıdır. Çünki xp ye cevırdıgımde de guncelleme yaptıktan sonra da takılma yapıordu ve tekrar restart attıordu.. hıc baslamıordu.. buda onun gıbı bırsey olsa gerek.. sadece asuslarda bu sorun oluordu ...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
...

Sorun Başarı İle Çözülmüştür Çok Teşekkürler:)

Çözüm: Linux Tabanlı İşletim Sistemi İle Hdd Ulaşılmıştır Bilgiler Başka Hdd Aktarılmıştır.......

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Şimdi soracağım sorunun cevabını Microsoft Technet'ten bile cevaplayan olmadı.

Websharing özelliği IIS kurulunca tab olarak klasör özelliklerine otomatik olarak ekleniyordu. Windows 7'da bu nereye gitti veya nasıl geri getirilir?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Şimdi soracağım sorunun cevabını Microsoft Technet'ten bile cevaplayan olmadı.

Websharing özelliği IIS kurulunca tab olarak klasör özelliklerine otomatik olarak ekleniyordu. Windows 7'da bu nereye gitti veya nasıl geri getirilir?
Bahsedilen bu mudur ?

fkp84o.jpg

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bahsedilen bu mudur ?

fkp84o.jpg

Hocam aşağıdaki resim bahsettiğim özelliğin xp ve 2003te olan şeklidir. İşaretlediğiniz şekilde bendede kurulu ancak halen Web Sharing tabını göremiyorum. AYnı şekil Win 2008 R2 içinde geçerli sonuçta Win 7 ve Win 2008 aynı... Şimdi nasıl olacak bu iş:((

webshare.JPG

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayarımda internete girince aradan bir zaman geçtikten sonra mavi ekran çıkıyor
ie ve firefoxtada denedim ama aynı bir süre sonr mavi ekrana geçip restart ediyor. garip !

mRStaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 Ultimate Kullanıyorum. Düne Kadar İnternete Bağlanırken ( Kablo İle), Bugün İnternet erişimi yok Tanımlanamayan Ağ Sorunu Oluştu.
Kablo Değiştirdim.
Modeme Reset Attım.
Sorun Gider
dedim ancak Düzelmedi.
Yardım Lütfen?

shadow542

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim windows 7 ile ilgili bir sorunum var.
autocad suite 2010 kurmaya çalıştığımda sürekli olarak .net framework 3.5 sp1 istiyor. bu zaten windows 7nin içinde var bildiğim kadarıyla. Autocad i nasıl kurabilirim acaba yada bu sorunu nasıl çözebilirim?

4068.jpg

mRStaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orada "Internet Erişimi Yok" yazan yere tıkla, Özellikler'e bas.
Açılan pencereden yapılandır de. Gelişmişten Network Address'e gel oraya rastgele bir mac adresi yaz, örneğin, 00FF12AABB01 gibi. Büyük ihtimal çalışmaya başlar.

daha önce ki konulardan buldum . Uyguladım. Sorun halloldu. teşekkürler :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Hocam aşağıdaki resim bahsettiğim özelliğin xp ve 2003te olan şeklidir. İşaretlediğiniz şekilde bendede kurulu ancak halen Web Sharing tabını göremiyorum. AYnı şekil Win 2008 R2 içinde geçerli sonuçta Win 7 ve Win 2008 aynı... Şimdi nasıl olacak bu iş:((
Windows 7 Pro N (EN) üzerinde kurulumu yapıp çalıştırabildim.
Fakat klasör özelliklerinde bahsettiğiniz Web Sharing Tab çıkmıyor...
İsterseniz 2008 Server R2 de, IIS 7.0 yönetim paneli içinden web sharing sekmesini karşılayabilecek seçeneklere bakabilirsiniz.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39

shadow542

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Supported Operating Systems: Windows Server 2003; Windows Server 2008; Windows Vista; Windows XP

windows 7 de net 3.5 zaten var ama autocad hata veriyor. ilgin için teşekkürler ama bunu sorunumu çözmeyecek. çünkü işletim sistemiyle uyumlu değil diyor yükleme başlayınca

sanırım bununla çözeceğim işi :( (1480 mb) insin bakalım çözecekmi
http://www.microsoft.com/downloads/...69-9671-4330-A63E-1FD44E0E2505&displaylang=en