Mac Os X Snow Leopard (v10.6)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar size danışmak istedim mac 'in yeni işletim sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz şahsen ben windowstan bıktığım için mac os x e dönmeyi düşünüyorum düşüncelerinizi ve yorumlarınızı alabilirsem çok mutlu olurum şuan iniyo tahminim akşam felan format atarım biraz inceledim ve bu sistem için baya uğraşılmış memnun kalırsamda devam ederim taki win 8 çıkana kadar =) bide ona bakarız ama ben pek ümitli değilim evimde 3 bilgisayar var ve hepsinde windows sürümleri kurulu 7 vista ve xp bence hiç biri bi işe ayaramaz sıkıldım artık windows hatalarından filan mac os x snow leopardan memnun kalırsam orjinal almayı düşünüyorum zaten microsoft'un yaptığı dandik bi sisteme 350-400 tl vermektense memnun kalırsam mac os gibi bi sisteme 30$(45tl) vermeyi tercih ederim

sizlerin yorumu ve düşünceleri nedir bu konuda ?​

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Mac OS benim bildiğim sadece Mac Os sertifikalı donanım ile çalışmak üzere geliştirilmiş bir işletim sistemidir. Dolayısıyla normal PC mimarisi ile çalışmaz. Çalışanlar da boot dosyaları crackli olan yazılımlardır. Ve Mac Os'un lisans fiyatının 30$ olmasına gelince, o mevcut Mac Os x Leopard sahipleri için Snow Leopard'a upgrade fiyatıdır. Ve Intel platforma sahip MAC bilgisayar gerektirir. Mac Os X Leopard'ın fiyatına gelince, Amazon.com'da 289$ dan başlıyor.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bilgilendirme için teşekkür ederim dediğin gibi bnim indirdiğimde crackli amd ve intel de çalışması için kırılmış

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar size danışmak istedim mac 'in yeni işletim sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz şahsen ben windowstan bıktığım için mac os x e dönmeyi düşünüyorum düşüncelerinizi ve yorumlarınızı alabilirsem çok mutlu olurum şuan iniyo tahminim akşam felan format atarım biraz inceledim ve bu sistem için baya uğraşılmış memnun kalırsamda devam ederim taki win 8 çıkana kadar =) bide ona bakarız ama ben pek ümitli değilim evimde 3 bilgisayar var ve hepsinde windows sürümleri kurulu 7 vista ve xp bence hiç biri bi işe ayaramaz sıkıldım artık windows hatalarından filan mac os x snow leopardan memnun kalırsam orjinal almayı düşünüyorum zaten microsoft'un yaptığı dandik bi sisteme 350-400 tl vermektense memnun kalırsam mac os gibi bi sisteme 30$(45tl) vermeyi tercih ederim​

sizlerin yorumu ve düşünceleri nedir bu konuda ?​

Windows sürümlerinden sıkılmış olabilirsin fakat hatalar konusuna gelince çok büyük ihtimalle korsan tabir edilen sürümlerden kullanıyorsun ve hatalarıda bu yüzden alıyorsun lisanslı sistemler kullansaydın böyle sorunlar yaşamazdın.Birde o senin dandik dediğin sistemleri çalışır duruma getirebilmek için kaç kişinin emek vererek çalıştığını biliyormusun,kimsenin emek vererek yaptığı kaliteli işleri kötüleme hakkına sahip değilsin 350-400TL yerine daha hesaplı versiyonlarıda mevcut onlardanda alabilirsin,bilmeden yorum yapman gerçekten kötü bir durum yanlış kelimeler bunlar yorumum ve düşüncem bunlar.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
seni beni yanlış anlamışsn ben dandik derken hatalarından bahsediyordum ( dediğim gibi 3 pc var evimde biri oem olarak aldığım windows vista kurulu birinde gidip orjinal aldığım win 7 birindede laplopun içinde gelen xp var ve pc'ler işim gereği sürekli güncel