yumluanarsist
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 280
Öğretmen mi olacaksın ?
Eyvah eş dosta söyleyimde çocuklarını okula yollamasınlar![]()
Hayır olmayacağım, korkmayın.

Öğretmen mi olacaksın ?
Eyvah eş dosta söyleyimde çocuklarını okula yollamasınlar![]()
bu ermenileri hic anlamiyorum ,yanlis anlamayin kötülemek icin söylemiyorum ama neden diyorum, merve bir islami isim,bir arkadas vardi onun adida gökhandi oda has türk ismi ,yav bu arada ubuntu kullanmaktan bikmadinizmi bir etrafiniza bakin baska dagitimlarda kullanin ,yada ne biliyim debian kullanin da vay beee diyelim,bu ubuntuyu sirf cok abartiyorlar diye kullanmayacam bu gidisle
inan ne yazacagimi bilemedim onkere sildim yazdim sildim yazdim, desene bastan bende müslümanim diye ,ben seni ermeni bildikten sonra hristiyan saniyordum,ben ne dedigimi hatirliyorsunMerve, Mekke ile Medine arasındaki sıralı dağlardan birinin adıdır. (Merve ve Safa Dağları)
Ermenileri anlamaya çalışma.Yalnız benim de Türk vatandaşı olduğumu, ailemin de Müslüman olduğunu bilmeden konuşma.
Büyük babaannelerim savaş zamanında aileleri öldürülünce Türk aileler tarafından büyütülmüşler. Yani ailem kalkıp da kiliseye gitmiyor pazar günleri.
-------
Sen başka dağıtımları kullanmayı dene?
Özgürlük özgürlük diyoruz, isteyen istediğini kullanır. Biz Ubuntu'yu seviyoruz, Ubuntu'yu kullanıyoruz. Sen Pardus'u sevip Pardus'u kullanıyorsun. Sana kimse karışıyor mu?![]()
inan ne yazacagimi bilemedim onkere sildim yazdim sildim yazdim, desene bastan bende müslümanim diye ,ben seni ermeni bildikten sonra hristiyan saniyordum,ben ne dedigimi hatirliyorsun
1 ben kesinlikle millet yani irk ayirimi yapmam
2 benim icin farkli olan iki millet vardir ,Allah resulu buyurdu küfür tek millettir dogal olarakta müslümanlarda tek milletir
3 HAKKINI HELAL ET,bagisla beni
bu denli internet aleminde hic mahcup olmadim ,yani kadin olsaydim belkid aglardim
sunu unutma kim seni ermeni diye kücük görüyorsa o onun kendi kücüklügünden ve kisliksizliginden yapiyordur,kisiliksiz seni kendince kücük görüyor diye sen onun gözünde kendini büyütmeye calisma eger bu hataya düsersen iste ozaman kücülürsün ,milletle üstün olunmaz,üstüntük ancak takva ile buyurur resul ekrem ,,bende avusturya vadandasiyim,ama ben ezelden beridir hür yasadim hür yasarim hangi cilgin bana zincir vuracakmis sasarim ,kükremis sel gibiyim ,canim isterse vallahi neron gibi avusturyayi yakar kacarim![]()
senin temanı bulamadım bitürlü, kaçıncı sayfada ?? merak ettim@antimatter, teman benimkine benziyor.Çok hoş...
senin temanı bulamadım bitürlü, kaçıncı sayfada ?? merak ettim![]()
naman allahim ihanet gibi ..... :biggrin:hehe windows logosu yakıştı![]()
Daha ben koyamadım temamı.Bir ben kaldım koymayan.
![]()
Jeaquares linux theme sinavindan kaldin hocam bak soylemedi deme
Valla ben demiştim çok beklentili olmayın diye.Ama sırf böyle dedin diye, 15 dakika içerisinde bir şeyler alıp kurtarma sınavına gireceğim.
![]()
Merve abla nam-i diger Jeaquares bir de bize Linux programlama adina bir tutorial baslik acsan hani bi girsek soyle gcc den makefile lardan bize linux opensource dunyasinin developing kapilarini acsan
ogret bize ablaaa:crying:
---------- saat 11:54 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:52 eklenmişti ----------
bu arada linux bolumu acildi acilali linuxdan cok sen konusulur oldun bir de senin ismine bi bolum mu acsak ne![]()
anlasilan linux kategorisi altinda konusacaklarimiz sadece liux in gorsel durumlari ve sistem gerecleri uzerine olacak , derya da damlalarla ugrasacaz yani yok mu arkadas soyle linux programlama ogretsin acik kaynak kodunun kapilari zaten acik demesin, hatta isi linux mobile kadar goturmek icin kategoriyi sirtlasin ..... bu arada sen artik linux ablamizsin yasin basin bizi ilgilendirmez Jeaquares hocam
---------- saat 12:26 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:25 eklenmişti ----------
Bir dakika yaLinux programlama mı yoksa Linux altında programlamadan mı bahsediyoruz?
Midem bulandı Sercan.![]()
Ne varımış CSS'im de![]()
her ikisi de diyecem ama linux altinda programlama 3-5 eklenti ve hareketten sonra tamam zaten c ve c++ icin diyorumBir dakika yaLinux programlama mı yoksa Linux altında programlamadan mı bahsediyoruz?