Exploit Coder
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 26
Nike'a para vermememizin sebebi de fabrikasının bizim olması 
Converse te nike ın bünyesinde zaten ikiside aynı şirketne alakası var hiç anlamadım bu arada bill neyi sömürüyor ki adam bir yazılım bulmuş ve o kadar kolay ki kullanılması onu dünyaya satıyor işte ayrıca bir sürü yardım kuruluşlarına milyonlarca dolar yardımda da bulunuyor yani benim microsftu savunduğum falanda yok bill gates babam değil
ama sadece linuxçular olayı abartmış durumda ..
Satmasına bir şey demiyoruz zaten. Yaptığı tekelciliğe karşıyız. Dünyada tek kendi işletim sistemi varmış gibi davranıyor beyfendi. Bir bilgisayar aldığında sana sormuyorlar bile içinde Windows yüklü olsunmu diye direk dayıyorlar.
Yo freedos olarak satılan bilgisayarlarda var ama microsoft çoğu marka ile lisans anlaşması yaptığı için sony,hp,dell,toshiba vs. gibi ekstra olarak windows yüklü geliyor o kadar.. Valla yakında microsft linux unda geliştirme lisansını satın alırsa hiç şaşırmam![]()
Satmasına bir şey demiyoruz zaten. Yaptığı tekelciliğe karşıyız. Dünyada tek kendi işletim sistemi varmış gibi davranıyor beyfendi. Bir bilgisayar aldığında sana sormuyorlar bile içinde Windows yüklü olsunmu diye direk dayıyorlar.
Converse te nike ın bünyesinde zaten ikiside aynı şirketne alakası var hiç anlamadım bu arada bill neyi sömürüyor ki adam bir yazılım bulmuş ve o kadar kolay ki kullanılması onu dünyaya satıyor işte ayrıca bir sürü yardım kuruluşlarına milyonlarca dolar yardımda da bulunuyor yani benim microsftu savunduğum falanda yok bill gates babam değil
ama sadece linuxçular olayı abartmış durumda ..
Valla yakında microsft linux unda geliştirme lisansını satın alırsa hiç şaşırmam![]()
Linux destekçisi arkadaşlar
şu cümleden sonra bu şahsa cevap vermeyin lütfen
bu adam ya cahil ötesi ya da fanatik ötesi
lütfen rica ediyorum cevap vermeyin, başka şeyler hakkında konuşun
Linux destekçisi arkadaşlar
şu cümleden sonra bu şahsa cevap vermeyin lütfen
bu adam ya cahil ötesi ya da fanatik ötesi
lütfen rica ediyorum cevap vermeyin, başka şeyler hakkında konuşun
Dünyada hiçbir şey imkansız değildir bunu sakın unutmayın microsoft gider bizde linuxu geliştireceğiz destekliyoruz der onu kendine göre yontar geliştirir olur biter.. Linux-Windows olarak tekrar satışa sunar![]()
Satışa sunduğu o ürünün kaynak kodu açık olması gerekir ve GPL ile lisanslanması zorunlu kılınır. aksi bir durum söz konusu olursa ne yazıkkı microsof bir kaç yılını özgür yazılım vakfına tazminat ödeyerek geçirir.
Niye özgür yazılım vakfı linuxun sahibimi hani sahipsiz bir sistemdi linux istediği yaparsın niye tazminat ödesin ki..
madem büyük bir bilgi birikimin yok
bu kadar iddialı konuşmak niye![]()
Tabi ki de yapabilir, ama sadece boş konuşma amacında oldugun için şurada yazamadığım ama içimden geçen cümlelerin bol bol kulağını çınlatmış olmasını umuyorum, haps'tan sonra senide cevap verilmeyecek insanlar? listesine alıyorum hade kolay gelsin..
Ya çok konuşmayın microsft gider linus torvaldsı alır şirketine kaynak kodunuda kapattırırsa linuxun görürsünüz![]()
Bütün mesajlarını okudum şunu söyleyeyim teorilerine hastayım.Sen dikkat et de Linus Bill Gates'i açmasın.Kodlarını tabi ...Ya çok konuşmayın microsft gider linus torvaldsı alır şirketine kaynak kodunuda kapattırırsa linuxun görürsünüz![]()
Linus Torvalds'ın Linux altında pek hisse sahibi olmadığını da bilmediğine göre seni kör cahil ilan edip bende diğer arkadaşlarım gibi HapS'tan sonra cevap verilmeyecek kişiler listesine ekliyorum. (HapS'ın az da olsa bilgisi vardı ama...)
haps seni özledik
sen gene az-çok biliyordun(sağdaki ihtimal düşük)
gel buraya çoluk çocukla uğraştırma bizi
gel biraz da seni taşlayalım![]()
haps seni özledik
sen gene az-çok biliyordun(sağdaki ihtimal düşük)
gel buraya çoluk çocukla uğraştırma bizi
gel biraz da seni taşlayalım![]()
Linus kodlarını kapatsa dahi
bir önceki sürümün kodlarını kapatamaz
dolayısıyla linus dışında geri kalan 100.000 kadar kişi kaldığı yerden devam eder