Arama sonuçlarınız

1. Nixc0r

SDN Forum Üyeleri Telefon Tercihleri

Oppo A72'mle mutluyuz.
  2. Nixc0r

Soru Xiaomi Mi note 3 ten samsung m23 e geçilir mi?

Arkadaşlar rica ediyorum kişisel meselelerinizi konuya taşımayın. Mesajlar düzenlendi iyi forumlar.
  3. Nixc0r

Soru Bu iki kraldan hangisi sizce ikiside siyah ikiside 512GB s23 ultra vs 14 pro max

Apple cı arkadaşlardan özür dileyerek Samsung İos kullanamıyorum arkadaş gözüme bile hoş gelmiyor he birde fiyat tabi
  4. Nixc0r

SDN Forum Üyeleri Telefon Tercihleri

Eski Huawei Mate 10 Lite telefonumun üstüne gaddarca atılan bantlama makinesi telefonun anakartını uçurdu ? O makineyi atan abim sağolsun şuan Oppo A72 kullanıyorum ?
  5. Nixc0r

Öneri 3000 Tl telefon önerileri

Welcome to SDN
  6. Nixc0r

Öneri 3000 Tl telefon önerileri

Benimde telefonun anakart gitti yav anneme yeni telefon aldık bende onun oppo A72 sini kullanıyorum Eskisi Huawei Mate 10 Lite dı
  7. Nixc0r

Alayına ücretsiz ulaşabilecek olsanız telefonunuz ne olurdu?

Ben samsung cuyum bencede döver :D
  8. Nixc0r

Son telefon forum'u (benim için)

1000-1100 lira falan
  9. Nixc0r

Samsung j7 Brawl Stars ı 0 kasma oynatıyordu öneririm
  10. Nixc0r

abla deseniz daha iyi olcak bence :)
  11. Nixc0r

Telefonlarda indirim olacak deniliyor doğru mu?

indirim ve bizim ülke ziyaaaaaaaaaa
  12. Nixc0r

Anneanneeye telefon

j7 öneririm eski telefonumdu binlerce kez düştü sadece ekranda ufak bir çizik var hatta bi ara sonra baktık kırılmıyo telefon abim telefonu isteyince fırlatıyodum :) sonra abim kendi telefonunu bozdu ve benimkini aldı emektar 5 senedir 4 kez el değiştirdi
  13. Nixc0r

Kullandığınız telefonun artı ve eksi yönleri nelerdir ?

samsung GT-18552
  14. Nixc0r

Kullandığınız telefonun artı ve eksi yönleri nelerdir ?

+ yönü yok - yönleri çok yavaş instegrama 30 dkda giriyo açılması yarım saat bataryası bozuk şarj zor alıyo çok ufak da olsa düşünce kapanıyo ekran donup duruyo biri arayınca açmam 30 saniye alıyo ses giriş çıkışları iyi değil hiç bir oyun oynanmıyo yılan oyunu bile şarjı 100 ken aç kapa...
  15. Nixc0r

Xiaomi Mi 10 Pro mu? iPhone 11 Pro Max mi?

Adam 2 koca telefon resmi koymuş ben hala s3 mini mi j5 mi bekliyorum bu arada mi 10 pro