Telefonlarda indirim olacak deniliyor doğru mu?

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Volkan manav çindeki iPhone modelleri için indirime gidildiği bunun tüm dünyada ve Android dünyasında da beklenildiğini üzerine bir video yapmış. Telefon almak için beklemeli miyim yoksa indirim yapılır mı? Ülkemizde fiyatlara yansır mı?

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
olabilir nisan sonuna kadar çünkü stoklar hep kaldı eritmek isteyeceklerdir ama mayısta dünyadaki piyasalar açılmaya başlarsa tekrardan fiyatlar yükselir özellikle ülkemizde doların şahsen artacağını öngörüyorum

Reaksiyon puanı
46
dünya geneli ne olur bilmiyorum ama ülkemizde dövizde artış söz konusu piyasaya yeni çıkan ve yakın süreçte çıkacak olan cihazlar hali hazırda beklenenin üstünde fiyatlarla karşıladı. Bi indirim olsa bile devasa indirimler beklememekte fayda var.

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
Volkan manav çindeki iPhone modelleri için indirime gidildiği bunun tüm dünyada ve Android dünyasında da beklenildiğini üzerine bir video yapmış. Telefon almak için beklemeli miyim yoksa indirim yapılır mı? Ülkemizde fiyatlara yansır mı?

Bu zamanlarda indirim yapılması zor, hatta fiyatlar aynı kalsa bile dolar kurundan dolayı artış olabilir. Telefon alıcaksanız yakın zamanda alın derim.

Bu arada doğru bilgi almak istiyorsanız o şahısın videolarına bakmayın, içerik olsun, anlatım olsun hatalar çok.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Bu zamanlarda indirim yapılması zor, hatta fiyatlar aynı kalsa bile dolar kurundan dolayı artış olabilir. Telefon alıcaksanız yakın zamanda alın derim.

Bu arada doğru bilgi almak istiyorsanız o şahısın videolarına bakmayın, içerik olsun, anlatım olsun hatalar çok.
Cihaz alcam param hazır ama cihaz bulamıyorum.

Alp Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dolar 7 tl salgın devam ediyor. Tüm dünya üretim üstlerini çinden cekecek oyuncak ve telefon fiyatları asla düşmez.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
O soru benim kafamdada var.Anneme Haziran'da telefon almayı düşünüyorum.Haziranda fiyatlar iner diyorum ama çokta emin değilim.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,191
İndirim bizim ülkemizde zor

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,602
indirim ve bizim ülke ziyaaaaaaaaaa

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

ablam babamı ve dostumu yeni telefona geçireyim gerisi umurumda değil ablamı neden geçirmek istediğimi çok iyi biliyorsun

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Dolar 7 tl salgın devam ediyor. Tüm dünya üretim üstlerini çinden cekecek oyuncak ve telefon fiyatları asla düşmez.

çinden çekmezler kapitalist dünyada yaşıyoruz o ucuz işgücü varken çinden başka ülkeye insanların hayatını umursayarak başka yere adım atmazlar

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Boşuna hayal kurmanın alemi yok dolar kuru 7'ye dayanmış Türkiye'de indirimi anca rüyamızda görürüz tükürdüğümün dolar kuru sağolsun 4-5 bini normal bulmaya başladık bir de corona salgını var zaten alım gücü düşük bir ülkeyiz indirim gelse ne olur gelmese ne olur

Brt.17

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Şu RN9 serisi de gelsin, sizin iş hallolur gibi:)
Redmi note 9 sızıntıları dolaşıyor şimdi de. İşlemcisinin helio g85 olacağı söyleniyor. Yeni bir işlemciymiş büyük ihtimalle redmi note 9un tanıtıldığı gün tanıtılır.

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
Redmi note 9 sızıntıları dolaşıyor şimdi de. İşlemcisinin helio g85 olacağı söyleniyor. Yeni bir işlemciymiş büyük ihtimalle redmi note 9un tanıtıldığı gün tanıtılır.

g80 710 seviyelerinde, tahminimce 712-730 arası bir seviyede olur. Aynen, aynı günde tanıtılır. Snapdragon ve Kirin'in amiral gemisi işlemcileri dışındakiler hep cihazla aynı gün tanıtılıyor:)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Hocam ben ablamı Realme X2'ye geçirmek istiyorum aslında kafamda bir plan var ama zor görünüyor plan ise şimdi ablam 3 aydır benim telefona çökmüş durumda max 3000'e çıkarım dedi ben diyorum ki 3000'e OnePlus 7 aldırsam kendime telefon problemi kökünden çözülmüş olur yani bu türlü de diğer türlü de aynı hesaba geliyor asıl problem ise garantisiz bir telefona 3000 tl vereceğini zannetmiyorum şimdi yanlış anlaşılma olmasın Mİ9T'den soğumadım ama bir OnePlus sahibi olmak da istiyorum yani şimdi OnePlus'ı ne kadar cok sevdiğimi biliyorsunuz haksız mıyım ?
RN8'i babam için düşünüyorum

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
Hocam ben ablamı Realme X2'ye geçirmek istiyorum aslında kafamda bir plan var ama zor görünüyor plan ise şimdi ablam 3 aydır benim telefona çökmüş durumda max 3000'e çıkarım dedi ben diyorum ki 3000'e OnePlus 7 aldırsam kendime telefon problemi kökünden çözülmüş olur yani bu türlü de diğer türlü de aynı hesaba geliyor asıl problem ise garantisiz bir telefona 3000 tl vereceğini zannetmiyorum şimdi yanlış anlaşılma olmasın Mİ9T'den soğumadım ama bir OnePlus sahibi olmak da istiyorum yani şimdi OnePlus'ı ne kadar cok sevdiğimi biliyorsunuz haksız mıyım ?
RN8'i babam için düşünüyorum

Olursa OnePlus çok iyi olur:)

Tabii çok detaylı olmamakla birlikte neden OnePlus istediğinizi anlatırsanız bu bile almalarını sağlayabilir:)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

Tabii çok detaylı olmamakla birlikte neden OnePlus istediğinizi anlatırsanız bu bile almalarını sağlayabilir:)
hocam benim ablam telefondan gram anlamıyor zaten bu yüzden onun yerine ben telefon araştırıyorum bana beklentilerini ve bütçesini belirtti bende ona göre konu açtım konunun başlığı ise A71 alınır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam Oxygen OS için istiyorum desem ikna olmaz adı üstünde garantisi yok 3000 tl havaya mı gidecek kafasında olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

RN9 serisi gelirse gelsin ben fiyat tahmininde bulunmayacam artık çünkü uygun fiyata beklediğim telefon pahalı geliyor bkz. Realme 6 serisi