- Reaksiyon puanı
- 150
Herkese selamlar, başlıkta da gördüğünüz gibi 3000 tl bütçem var telefon önerilerinizi bekliyorum
hocam 4000 e kadar çıkabilirim3500'e çıkabilme imkanınız var mı?
Redmi Note 9S Nasıl Kamerası Felanhocam 4000 e kadar çıkabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bbeyler çok yardımınız oldu(!) Redmi note 9s aldım
Kusura bakma yeni gördüm ben oldukça memnunum açıkçası özellike 48mp olan baya doyurucu bir çekim kalitesi sunuyor.Redmi Note 9S Nasıl Kamerası Felan
Hayırlı olsun.hocam 4000 e kadar çıkabilirim
bbeyler çok yardımınız oldu(!) Redmi note 9s aldım
teşekkür ederim, telefonla birlikte apple kötüleme hediyeside geldi hocamHayırlı olsun.
3000'e 9 Pro/Mi9T alabilirdin ?teşekkür ederim, telefonla birlikte apple kötüleme hediyeside geldi hocam
Gayette o fiyatta ???Hocam en son ne zaman fiyatları kontrol ettiniz ? Söylediğiniz cihazlar 5,500-6000 tl arasında.
Apple kötüleme hediyesi? ne olduğunu açıklarmısın.Merak ettim.teşekkür ederim, telefonla birlikte apple kötüleme hediyeside geldi hocam
hocam genelde Xiaomi kullanıcıları hep apple kullananlara sallar ya o bakımdan espri yaptım sajkfhasApple kötüleme hediyesi? ne olduğunu açıklarmısın.Merak ettim.
hocam nerede o fiyatlar internette hiç bir yerde yok cimriden baktım bu söylediğim fiyatlar için.Gayette o fiyatta ???
Yurt içi garantili Note 9 Pro'lar bile 3500-4000K fiyat bandında.Mi9T'lerin YD'ları 2500-3000 arası,Yurt içi cihazlar 3500.
6000'e sıfır Note 10S alıyorsun zaten.6000K ikinci el Mi10T-Poco F3-K40 Gaming-X3 GT gibi cihazlar var zaten?
Cimri sıfır cihazları gösterir.Letgo,Sahibinden,Marketplace..hocam genelde Xiaomi kullanıcıları hep apple kullananlara sallar ya o bakımdan espri yaptım sajkfhas
hocam nerede o fiyatlar internette hiç bir yerde yok cimriden baktım bu söylediğim fiyatlar için.
Almadın mı daha ?Bende telefon alacam ama alamıyorum fiyatlardan dolayı. A33 en azından kurtarır diye baktım ama inanılmaz pahalı.
Yok. İkinci elde bakıyorum ama işin içinden çıkamadım. Aklımda esas mi 10t pro var. Düşüğü de a33 olabilir ama miktar denkleşirse.Almadın mı daha ?
Almaya bak hocam.Günden güne artıyor.
Denize düşürmeseydim cc9 pro vardı.Almaya bak hocam.Günden güne artıyor.
Redmi Note 9s iyi bir seçim hayırlı olsunKusura bakma yeni gördüm ben oldukça memnunum açıkçası özellike 48mp olan baya doyurucu bir çekim kalitesi sunuyor.
Günümüzde idare edilecek bir cihaz.Kavisli ekranı hoş duruyor.Denize düşürmeseydim cc9 pro vardı.
Çok güzeldi ama çöp oldu. Harika fotoğraf çekiyordu.Günümüzde idare edilecek bir cihaz.Kavisli ekranı hoş duruyor.
İnşAllah daha iyi bir cihaz alırsınÇok güzeldi ama çöp oldu. Harika fotoğraf çekiyordu.
İmkansız gibiİnşAllah daha iyi bir cihaz alırsın
Noldu XS'e ?İmkansız gibi
Pek güvenemedim.Noldu XS'e ?
Ben 5s kullanıyorum. Güncelleme geldi.Benimde telefonun anakart gitti yav anneme yeni telefon aldık bende onun oppo A72 sini kullanıyorum
Eskisi Huawei Mate 10 Lite dı
Ben 5s kullanıyorum. Güncelleme geldi.
Şimdi ne düşünüyosun ? Bütçe olarak?Pek güvenemedim.
Ois destekli cihaz bakıyorum. Yaklaşık 5-6 gibi.Şimdi ne düşünüyosun ? Bütçe olarak?