- Reaksiyon puanı
- 4,723
Hangisini isterdiniz?
Apple cı arkadaşlardan özür dileyerek Samsung
S Pen yuvası olmayacaksa fold 5 hiç merak uyandırmıyor.Ben fold 5 beklerdim. 14 Pro Max kullanıyorum yarı fiyatındaki iPhone 13 den ekstra hiçbirşey vermiyor bana s23 ultrada s22 hatta note 20 ultranın üstüne ekstra birşey vermiyor en güzeli fold 5 yada mi mix 3 ü beklemek bence
Ben s pen kullanan hiç görmedim Üstad genelde kalemle işi olanlar iPad ve Apple Pencil kullanıyor. Yapmaları gereken tek iyileştirme bence katlanma izini yok etmek ve ekran kalitesinde apple a ürettikleri ekranlara yakın kalitedeki ekranları kullanmak s23 ultranın ekranı iPhone 13 pronun ekranı kadar randıman vermiyor renkler ve parlaklık konusunda birde katlanma izi var diğer çin markaları izi yok etti ama samsung teknolojisi büyük ihtimalle olmasına rağmen izi kaldırmıyorS Pen yuvası olmayacaksa fold 5 hiç merak uyandırmıyor.
S21 kasası s pensiz s24 ve s penli fold 5 iyi olur
Fold serisi ayrı bir seri ama note serisi samsungun kült serisi bu serisi mutlak olmalıBen s pen kullanan hiç görmedim Üstad genelde kalemle işi olanlar iPad ve Apple Pencil kullanıyor. Yapmaları gereken tek iyileştirme bence katlanma izini yok etmek ve ekran kalitesinde apple a ürettikleri ekranlara yakın kalitedeki ekranları kullanmak s23 ultranın ekranı iPhone 13 pronun ekranı kadar randıman vermiyor renkler ve parlaklık konusunda birde katlanma izi var diğer çin markaları izi yok etti ama samsung teknolojisi büyük ihtimalle olmasına rağmen izi kaldırmıyor
13 Pro Max'ten 14 Pro'ya geçtim ve ikisi arasında bile gözle görülür fark var. Sen gelmiş "13'den ekstra hiçbir şey vermiyor" diyorsun. Bu kadar da sallanmaz.Ben fold 5 beklerdim. 14 Pro Max kullanıyorum yarı fiyatındaki iPhone 13 den ekstra hiçbirşey vermiyor bana s23 ultrada s22 hatta note 20 ultranın üstüne ekstra birşey vermiyor en güzeli fold 5 yada mi mix 3 ü beklemek bence
iPhone 14 Pro Max kullanıcısı olarak S23 Ultra yı tercih ederdim açıkcası. Nedeni ise android i özlemiş olmam ve s22 ultra nın nerdeyse bütün eksiklerini kapatan bir cihaz olması(evet edge kenarların azaltılması dışında tasarımsal olarak nerdeyse fark yok ama donanımsal olarak fark var kesinlikle). Performans olarak %40 iyileştirme var,höparlör çok iyileştirildi, gece fotoğrafları daha iyi oldu ve özellikle video kalitesi çok daha iyi ve pil ömrü çok ama çok daha iyi olmuş s22 ultra ya kıyasla.
sallamak mı ? ? peki öyle olsun13 Pro Max'ten 14 Pro'ya geçtim ve ikisi arasında bile gözle görülür fark var. Sen gelmiş "13'den ekstra hiçbir şey vermiyor" diyorsun. Bu kadar da sallanmaz.
14 pro max 512gb alırdım.