Arama sonuçlarınız

1. roxmoom

İnternet Üzerinden video izlemeyi engelleme

Modem arayüzüne girdim Qos ayarlarını yapamadım bir türlü internette detaylı videoda yoktu . ev mevcudu yüksek kardeşim annem babam video izliyor ablam film izliyor cidden her oyuna girişimde 300ms i görmekten bıktım .
  2. roxmoom

İnternet Üzerinden video izlemeyi engelleme

Arkadaşlar oyun oynuycağım sırada wifi üzerinden modeme çok yükleniyorlar ve oyun oynayamıyorum . bu yüzden wifiyi kısıtlamak istiyorum hiçbir türlü video izleyemesinler (instagram vs dahil ) ve indirme yapamasınlar sadece bağlı olarak gözüksünler . bunu nasıl yapabilirim ?
  3. roxmoom

Ram ile ilgili sıkıntı

Devam ediyor +
  4. roxmoom

Ram ile ilgili sıkıntı

Arkadaşlar direk konuya giricem şimdi benim pc bozuktu 1-2 gün uğraşlar sonucunda hatanın nerden kaynaklandığını buldum ilk rami takıyorum pc açılıyor ikisini aynı anda takıyorum bios ekranında kalıyor iki ramin toplam gbı yukarda yazıyor ama harddisk yada cd-rom algılanmıyor pc açılmıyor...
  5. roxmoom

Uygulamalara şifre koyma

Teşşekkür ederim oldu galiba
  6. roxmoom

Uygulamalara şifre koyma

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim Şimdi benim sorunum biZim sınıftaki 2-3 kız benim telefonuma takmış durumda sürekli fotoğraf çekicez diye alıyolar önceden doğruydu bu sadece snapchat uygulamasına giripfotoğraf çekerlerdi şimdi ise whatsappa instagrama facebooka filan girip...
  7. roxmoom

Monitörümde dalgalanma var

Açıkçası benim bir sürü masaüstü bilgisayarım oldu ama en son bozulduğundan beri babam artık almıyor bende iyi çalışan parçaları birleştirip ufak bi bilgisayar yapıyorum bu ekran kartında da sanıyorsan sadece vga vardı yarın 230 volt bi kablo alıcam deniyeceğim artık oda olmaz ise monitör...
  8. roxmoom

Monitörümde dalgalanma var

merhaba arkadaşlar monitörümde dalgalanma var gitmesi için denediğim yöntemler ise şunlardır Yenilenme hızını düşürdüm/yükselttim Monitörün fişini ayrı prize taktım Ama hala düzelmedi Monitör 230 volt alıyor ve ben 250 volt kablo takıyorum bundan olabilirim acaba Monitörde sadece vga girişi var
  9. roxmoom

Topluca oyun

Herkeze merabalar arkadaşlar bi sorum olucaktı acaba sınıfça oynayabileceğimiz internetsiz bi oyun varmı telefondan ios android aynı anda bağlanıp oynayabileceğimiz ??
  10. roxmoom

İpadlerde arama özelliği varmı

Face time derken görüntülü konuşmamı ? Hat üzerinden konuşuluyorsa oda olur
  11. roxmoom

İpadlerde arama özelliği varmı

Arkadaşlar dediğim gibi bu özellik varmı ipad proda
  12. roxmoom

Format sırasında anlamadığım bir hata

Usb fdd Usb hdd Usb zip Usb cdrom diye 4 seçenek var hangisini seçmeliyim
  13. roxmoom

Şimdi benim yapmam gereken cdnin içindeki iso dosyasini bulup usbyemi yazmam gerekiyor anlamadimds
  14. roxmoom

Bu cdyi daha dun aldim eve gelir gelmez denedim yine olmadi
  15. roxmoom

İso derken cdmi acaba 2 tane cd degistim ayni hata verdi
  16. roxmoom

Tamam acarim bu hatayi cozucekmi acaba
  17. roxmoom

Çok fazla denedim inşallah ram slotunda birşey yoktur
  18. roxmoom

Tamam . Peki biostan ramin calisip calismadigini anlayabilirmiyim
  19. roxmoom

Doğru yaptığıma eminim daha öncede aynısını yaptım fakat bu sefer format atmadan önce (bilgisayar çalıştığı zaman ) tek bir disk vardi c ben bitane daha yaptim oyunlarimi attim ilk format attigimda yine ayni hatayi veriyordu bende xpye atmaya karar verdim xpdede driver olmadigindan internete...
  20. roxmoom

Arkadaşlar formatın ilk bölümünü bitiriyor restart atıyor ama görseldeki gibi bekliyor lütfen yardımcı olun bilgisayar açılmıyor buarada ramin çalışıp çalışmadığını biostan anlayabilirmiyiz eski bir asus anakartı
  21. roxmoom

Resimdeki hata

Arkadaşlar yaklasik 7 yillik pcye (harddiski calismayan) ram ve harddisk taktim böyle bekliyo sıkıntı nedir acaba ?
  22. roxmoom

İcloud unutulmuş iphone 5s

Tamam tesekkurler bilmiyodum ben ipadimde ilk olarak ios 3 e döndüp sonra format atıp tekrar ios 8 e döndügümde icloud şifresi istemiyodu öyle yapabiliyordum belki iphone 5sde olmaz diye sordum cevaplarınız için teşekkürler
  23. roxmoom

Bilgisayarda kablo sıkıntısı

Evet hard disk gözükmuyor ben bu kabloları takıcak yuva bulamadım o siyah olan kablodan bir tane alıcağım ama diğerlerini takmasam çalisirmi ?
  24. roxmoom

25. roxmoom

Arkadaslar su 3 kabloya yuva bulamadim siyahina buldum ama pinler uymuyo takamadim bu yuzden bilgisayar biosa girilen yerde takiliyor
  26. roxmoom

Arkadaslar telefoncuya gittim 150 tlye yapiliyor diyodu
  27. roxmoom

Masaüstü bilgisayar

Tamam almadim zaten tesekkurler
  28. roxmoom

Masaüstü bilgisayar

İslemci olarak amdye bulaşmak istemiyorum . Ama görünüşe göre toplama bilgisayar alacağım .
  29. roxmoom

Bu notebooku tavsiye eder misiniz

Bana göre bu zamanın oyunlarını oynarsınız ( gta 5 gibi ) ama gelecekte sorun çıkabilir ram açısından .
  30. roxmoom

Arkadaşlar icloudu unutulmuş iphone 5s alsam evde bilgisayarla kırabilirmiyim telefoncuya para vermek istemiyorum da .
  31. roxmoom

Masaüstü bilgisayar

Açıkçası toplamayla uğraşmak istemiyorum . Okul açılacak o yüzden direk bir bilgisayar almak istiyorum .
  32. roxmoom

Masaüstü bilgisayar

Tamam teşekkürler
  33. roxmoom

Masaüstü bilgisayar

Arkadaşlar Aliexpress.com sitesinden bir bilgisayar buldum (Online Shop Mini pc J1800 N2830 N2840 dual core 8G RAM 500G HDD +WIFI HDMI+VGA mini pc windows desktop computer support Windows 7/8/10/linux|Aliexpress Mobile) Bu bilgisayar hakkında 4 sorum olacak bu konuda biraz cahilim kusura...
  34. roxmoom

Gta 5 için en düşük sistem

Şuanlık hayır o kadar professyonel bir bilgisayar almayıda düşünmüyorum .
  35. roxmoom

Tamam tesekkurler ekran karti olarak nvdia almayi dusunuyorum
  36. roxmoom

Arkadaşlar ben bilgisayarıma gta 5 insirmistim fakat pc bozuldu Simdi gta 5 i en düşük ayarlarda oynatacak bi pc lazım ama ucuz olması lazım Özellikleri intel core 2 duo 4 gb ram 2 gb ekran kartı böyle sistemi olupta pcsini satan bana ulaşabilirmi
  37. roxmoom

Ps 3 ekranda flaşlanmalar ve karıncalanmalar oluyor .

Öncelikle herkeze merhabalar arkadaşlar . Başlıkta da belirttiğim üzere playstation 3 ' ün ekranında flaşlanmalar ve karıncalanmalar oluyor . Bu hata düzensiz aralıklarda oluyor ama ilk çalıştırdığım zaman kesinlikle çalışıyor kapatıp açtığımda bu hata ile karşılaşıyorum . Hdmi altın uçlu...
  38. roxmoom

Android telefondan dualahock 3 yapma

Evet arkadaslar basliktada belirttigim gibi boyle birsey varmi ama bluetooth olmadan yani telefonu ps 3 e bagliyacagim dualshock 3 niyetine telefonu kullanacagim
  39. roxmoom

Bu uygulama İOS 9.0 veya daha üstü sürüm gerektiriyor

Açıkcası çok eski bı model iPad a1337 normale giriyor galiba
  40. roxmoom

Bu uygulama İOS 9.0 veya daha üstü sürüm gerektiriyor

Arkadaslar bugün iPad aldık fakat App Store dan uygulama yükleyince yukarıdaki hatayı veriyor bende ayarlara girip güncellemeye bastım en güncel sürüm yüklü diyor (5.1.1) yükseltmek için jailbreak yüklemek gerekiyormuş jailbreak yüklemek icinde pc gerekiyormuş ama benim pc bozuk bunu nasil...
  41. roxmoom

hard reset atmak

Öncelikle herkeze merhabalar Ben tabletimin şifresini unuttum markası nam-gear 7 plus tab bu tablette kurtarma moduna giremiyorum pc den halledebilirim dicektim pcde algılamıyor nasıl yapabilirim duyduğuma göre cwm yüklemem gerekiyormuş bu tabletin markasına göre cwm atabilirseniz sevinirim
  42. roxmoom

iki kisilik oynama

Merhabalar benim evde PS 2 slimim var birde orjinal GTA 3 cdm var Ben GTA 3 ü nasil iki kisilik oynayabilirim duyduguma gore GTA San Andreas iki kisilik oynaniyormus
  43. roxmoom

Masaustu pc hddyi gormuyor

Bunu nasil duzelticegim
  44. roxmoom

Ps2yi monitore baglamak

Baslikta belirttigim gibi nasil saglarim bunu Lcd monitorum var vga cikisli Ps2 slim var Vga boxum yok
  45. roxmoom

Güvenlik duvarı kapatma

Arkadaşlar benimdeböyle bir sorunum var güvenlik duvarını kapatıyorum fakat tamamen kapanmıyormuş regeditten kapanıyomuş nasıl kapatabilirim yazarmısınız işletim sistemim : windows 7 home premium x64
  46. roxmoom

Format

Link istenirmi bilmiyorum ama beyler elinizde windows 7 home premium 64 bit ıso torrent ve önceki uygulamaları windows.old klasörüne atan format linki varmı
  47. roxmoom

Formatla ilgili

Arkadaşlar pcm virüs kaptığı için format atıcam fakat sadece gta 5 in silnmemesini istiyorum böyle birşey varmı ?
  48. roxmoom

Philips smart tv de digiturk play giris sorunu

evet arkadaslar basliktada gordugunuz gibi yaklasik 1-2 sene önce philips tv aldik smart tv de digiturk play oldugunu fark ettik ve hemen digiturk alip amcamlarla ortak olduk fakat onlarin tvsi internete baglanmadigi icin onlarin evine kurduk eve donup digiturk playi actik ama giris menusu...
  49. roxmoom

Bir program arıyorum

Yazdığın pek anlaşılmadı biraz daha açar mısın ?
  50. roxmoom

Tablet şarj sorunu

evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi tabletimin şarjı bozuldu konuyu biraz daha açayım arkadaşlar kardeşim 3 yaşına geldi ve evde akıllı telefon bırakmadı benimde eski tablet aklıma geldi açtım çalışıyor şarja takıyorum olmuyor fakat tableti kapatıp şarja taktığımda şarj oluyor...
  51. roxmoom

Ramim kaç gb ?

beyler bilgisayar özelliklerinde ramim 4 gb (kullanılabilir miktar : 3.86 ) yazıyo bilgisayarı kurcalarken ram i gördüm burdada kullanılabilir fiziksel bellek 2.82 bilgisayarım 64 bit ramim kaç gb ? gta 5 de kasıyo ama gta 5 4gb ramde destekliyo bu nasıl iş
  52. roxmoom

Windows 8 Update hatasi

Bilgisayar hic acilmiyor internete bagli birde kesip deneyecegim
  53. roxmoom

Windows 8 Update hatasi

Beyler windows 8 e gectim updateleri kurup pcyi yeniden baslattim fakat su hatayla karsilastim failure configuring windows updates reverting changes do not turn off your computer daha once bi iki kere daha olmustu ama hemen aciliyordu simdi acilmiyor baya bekledim bi iki kerede restarting yazip...
  54. roxmoom

Gta 5 launcher kasma sorunu

Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi gta 5 launcher ' ın kasma sorunu. Benim pc (laptop) sistem özelliklerim gta 5 i minimum ayarlarda oynamasi kaldiriyor fakat gta 5 e girdiğimde kasmalar başlıyor . 3 gün önce pcyi temizlemesi için bilgisayarcıya gönderdim ( mental macun ve fan...
  55. roxmoom

Ramden ilgilenenler gelebilirmi ?

Allah razi olsun ama cin mali alacagim sorun olurmu yani cin malimi bilmiyorum fakat markasi pek belli degil
  56. roxmoom

Ekran kartımın ramimi kullanması

arkadaşlar win 7 64 bit kullanıyorum ekran kartım paylaşımlı 4gb ram var kullanılabilir 3.86 yazıyor bunu nasıl 4 gb yapıcam
  57. roxmoom

Utorrent indirirken pc kapanması

nasıl yapacağım hakkında bilgi verebilirmisin ?
  58. roxmoom

aynı zamanda kararmasınıda istiyorum geceleri sabaha kadar açık bırakacağım için bide bi gece denedim sabaha kadar indirme hızı 40-50 kb düştü
  59. roxmoom

Modem arayüzündeki gizli şifreleri nasıl görebilirim?

- - - Mesaj Güncellendi - - - teamwiever 10 indirip kur ben yaparım
  60. roxmoom

şifre yerinde ******** ( artık kaç haneliyse :D) bunlarmı var ?
  61. roxmoom

internet servisine başvurmadan bulmanın tek bi yolu var o da mesela ttnet tplınk kullanıyorsan http://192.168.2.1/ buraya girip şifreni ve kullanıcı adını yazdıktan sonra herşeyi öğrenebilirsin
  62. roxmoom

teşekkür ederim
  63. roxmoom

beyler utorrentten indirme yapıyorum bilgisayar hani bi süre fare hareket etmeyince ekran kararıyorya o kararmada indirme işlemini devam ettirirmi
  64. roxmoom

Utorrent Gta indirme sorunu

dediğin gibi olabilir bi kaç yerde daha okudum dediğin gibi diyordu sabaha düzelir diyordu
  65. roxmoom

ama akk 3 mbps ye düşmüştü ayrıca wolfteamda iniyor o 250 kb
  66. roxmoom

gta 5 kuruyorum torrent üzerinden bugün 300-400 kb tı şimdi 50 kb tı geçemiyor aynı anda wolfteamıda indiriyorum onun hızı 250 kb flan yardımcı olursanız sevinirim
  67. roxmoom

Ram

zaten her türlü alacaktım ram
  68. roxmoom

Ram

gta 5 istiyom torrentten indirdim crack flan yaptım launcher e tıklıyom açılmıyo bu sefer serial alıcam gta 5 onun yanındada ram alayım dedim
  69. roxmoom

Ram

hayır değil ati mobility hd 4300 serisi - - - Mesaj Güncellendi - - - lan ekran kartını söylemişim :DDDD
  70. roxmoom

Ram

peki birşey diyeceğim benimkisi laptop ramini çıkartmayı denedim üstteki çıktı alttaki çıkmadı alttakide 2 gb tı ben nasıl 2x4 yapabilirim
  71. roxmoom

Ram

:D valla pek anlamam ama ben 6 ggb ram istiyorum benimkinin markası kingston yardım edebilirmisin ?
  72. roxmoom

Ram

bi salak arkadaşım 8 demişti bende bugda kaldım :D
  73. roxmoom

Ram

beyler benim 2x2 kingston 4 gb ramim var 1 slotundakini çıkartıp 4 gb takıcağım yani 2 + 4 ramim 6 gb mı olur yoksa 8 gb mı
  74. roxmoom

Bilgisayar sürekli yeniden baslatiyor

hayir windovs 7 kuruldu acildi ama ben yerimde durmayip mal gibi tekrardan format kismina gelip 64 bit varmi die baktim kurmadim aonra usbyi cikarip bilgisayari kapadim hata basladi
  75. roxmoom

Bilgisayar sürekli yeniden baslatiyor

beyler lutfen yardimci olun windows 10dan 7 dondum sonra 32 bit oldunu farkettim usb takip tekrar 64 bit varmi die baktim yoktu usbyi cikardim bilgisayari kapatip actim inspiron yazisinda tekrarladi biosa giriyor ama bilgisayar acilmiyor
  76. roxmoom

Kullanılabilir ram hatası

Tamam tesekkurler
  77. roxmoom

64 bit mi olacak - - - Mesaj Güncellendi - - - https://mega.**********ben bunu indiriyodum %20 olmuştu bunu kullansam olmazmı
  78. roxmoom

Selamun Aleyküm arkadaşlar daha önce kaç kere sorduğum gibi yine aynı soruyla karşınızdayım beyler benim sistemimde 4 gb ram var fakat kullanılabilir ram 2.99 şimdi bu sorunu çözmek için internette en az 3 günümü harcadım ( aralıklı ) bulamadım sonrada gittim bir bilgisayarcıya dedim abi benim...
  79. roxmoom

Gta 5 için pc

teşekkürler
  80. roxmoom

Gta 5 için pc

tamam teşekkür ederim bununla biosta bi işim yok değilmi
  81. roxmoom

Gta 5 için pc

şuanda evde dvd yok aldığım zaman yaparımda 3 gb nerden bulabilirim
  82. roxmoom

Gta 5 için pc

bişey diyeceğim usb ye kuruyorum kapatıp açıyorum normal başlıyor format filan yok bunun yüzünden 8 gb usb boşa gitti sadece 16 gb usbim kaldı sorun olurmu ayrıca biosda boota giriyorum orda ne yapacağımı bulamıyorum bu yüzden normal başlıyor
  83. roxmoom

Gta 5 için pc

ama gta 5 açmıyorki windows 8.1 8 ve 7 yi açıyor
  84. roxmoom

Gta 5 için pc

ama o windows 10 off ya gta 5 videoları izlemekten bıktım bir kezde oynayabilsem
  85. roxmoom

Gta 5 için pc

satmama gerek yok 500 tl yapabilirim - - - Mesaj Güncellendi - - - ConfickerBelasi windows 10 dan windows 7 64 bit yapmak istiyorum bana yardım edermisin yoksa bayramda boş yere 30 tl vereceğim
  86. roxmoom

Gta 5 için pc

dediğim gibi bayramda 64 bit windows 7 yapıcam ram 4 gb olacak bence low da hafif takılmalarla oynarım
  87. roxmoom

Gta 5 için pc

ATI Mobility Radeon HD 5145 | techPowerUp GPU Database anakart fotoğrafı yüklenmedi ama bu sanıyosam
  88. roxmoom

Gta 5 için pc

89. roxmoom

Gta 5 için pc

ekran kartı bu oluyor sanıyorsam bide ben sadece multiplayerda kasmadan oynasın istiyorum çokmu gelir bilgisayara
  90. roxmoom

Gta 5 için pc

Atı mobılıty raedon hd 4300 series yazıyor Directx 12 destekliyor
  91. roxmoom

Gta 5 için pc

Merhabalar arkadaşlar :biggrin: benim 2009un aralık ayında aldığım pc vardı ve onu çıkartıp sistem özelliklerine baktım ve windows 10 yükledim sistem özellikleri 2009 a göre baya güçlüymüş zaten 1500 küsurmu ne vermiştik özellikleri şunlar ben bu bilgisayarı bayramda windows 7 64 bit...
  92. roxmoom

Gta 5 için bilgisayar

haklısınız biraz araştırdım olmazmış :D leoh sistem bilgilerini verebilirmisin
  93. roxmoom

Gta 5 için bilgisayar

Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar ben youtube kanalı oluşturmaya karar verdim ilk başta gta 5 serisi çekecektim ama yanlız olduğum için çekmedim ve kanalı açmadım bu sefer aklıma yeğenim geldi ama onunda bilgisayarı gta 5 i kaldırmıyor bunun üzerine çok ucuz gta 5 i kaldıran bilgisayar...
  94. roxmoom

Odin telefonu görmüyor

ben gta 5 için windows 8.1 yapmaya karar verdim windows 10 dan önceki sürümüm windows 7 di sorun olurmu ve bu windows 8.1 i nasıl yapabilirim hiç bir fikrin varmı ?
  95. roxmoom

Odin telefonu görmüyor

ya ben bulamadım sen bulabilirmisin 2 saattir arıyorum
  96. roxmoom

Odin telefonu görmüyor

çok teşekkür ederim
  97. roxmoom

Odin telefonu görmüyor

Öncelikle merhaba ben samsung telefonuma 1 ay önceden heralde tam bilmiyorum özel rom yükledim [CYANOGENmod] fakat pek ilgimi çekmedi ve ben Bilgisayarı windows 10 a yükseltmiştim şimdi geri dönmek istiyorum fakat odin telefonu görmüyor biraz araştırdım driverlarını kurman gerekiyor dediler...
  98. roxmoom

Ses aygıtı yok

ilgilendiğin için teşekkür ederim aygıt yöneticisinden güncellemeyi denedim işe yaradı .
  99. roxmoom

Ses aygıtı yok

beyler yardım edin ses aygıtı yok ses çıkmıyo laptopta yanlışıkla ses aygıtlarını devre dışı bıraktım ama
  100. roxmoom

Windows xp sp3

Öncelikle S.a Akadaşlar Ben foruma 30 dakika içerisinde üye oldum , Bir sorunum var ; Benim eski bir ''MASAÜSTÜ'' bilgisayarım vardı bugün arkadaşım geldi ve kasayı ona gösterdim O'da format atmış ve bilgisayar çalışıyor . Fakat İnternet kablosunu Modemden Kasaya bağladığım zaman Hiçbirşey...