Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Modem arayüzüne girdim Qos ayarlarını yapamadım bir türlü internette detaylı videoda yoktu .
ev mevcudu yüksek kardeşim annem babam video izliyor ablam film izliyor cidden her oyuna girişimde 300ms i görmekten bıktım .
Arkadaşlar oyun oynuycağım sırada wifi üzerinden modeme çok yükleniyorlar ve oyun oynayamıyorum .
bu yüzden wifiyi kısıtlamak istiyorum hiçbir türlü video izleyemesinler (instagram vs dahil ) ve indirme yapamasınlar sadece bağlı olarak gözüksünler .
bunu nasıl yapabilirim ?
Arkadaşlar direk konuya giricem
şimdi benim pc bozuktu 1-2 gün uğraşlar sonucunda hatanın nerden kaynaklandığını buldum ilk rami takıyorum pc açılıyor ikisini aynı anda takıyorum bios ekranında kalıyor iki ramin toplam gbı yukarda yazıyor ama harddisk yada cd-rom algılanmıyor pc açılmıyor...
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
Şimdi benim sorunum biZim sınıftaki 2-3 kız benim telefonuma takmış durumda sürekli fotoğraf çekicez diye alıyolar önceden doğruydu bu sadece snapchat uygulamasına giripfotoğraf çekerlerdi şimdi ise whatsappa instagrama facebooka filan girip...
Açıkçası benim bir sürü masaüstü bilgisayarım oldu ama en son bozulduğundan beri babam artık almıyor bende iyi çalışan parçaları birleştirip ufak bi bilgisayar yapıyorum bu ekran kartında da sanıyorsan sadece vga vardı yarın 230 volt bi kablo alıcam deniyeceğim artık oda olmaz ise monitör...
merhaba arkadaşlar monitörümde dalgalanma var gitmesi için denediğim yöntemler ise şunlardır
Yenilenme hızını düşürdüm/yükselttim
Monitörün fişini ayrı prize taktım
Ama hala düzelmedi
Monitör 230 volt alıyor ve ben 250 volt kablo takıyorum bundan olabilirim acaba
Monitörde sadece vga girişi var
Herkeze merabalar arkadaşlar bi sorum olucaktı acaba sınıfça oynayabileceğimiz internetsiz bi oyun varmı telefondan ios android aynı anda bağlanıp oynayabileceğimiz ??
Doğru yaptığıma eminim daha öncede aynısını yaptım fakat bu sefer format atmadan önce (bilgisayar çalıştığı zaman ) tek bir disk vardi c ben bitane daha yaptim oyunlarimi attim ilk format attigimda yine ayni hatayi veriyordu bende xpye atmaya karar verdim xpdede driver olmadigindan internete...
Arkadaşlar formatın ilk bölümünü bitiriyor restart atıyor ama görseldeki gibi bekliyor lütfen yardımcı olun bilgisayar açılmıyor buarada ramin çalışıp çalışmadığını biostan anlayabilirmiyiz eski bir asus anakartı
Tamam tesekkurler bilmiyodum ben ipadimde ilk olarak ios 3 e döndüp sonra format atıp tekrar ios 8 e döndügümde icloud şifresi istemiyodu öyle yapabiliyordum belki iphone 5sde olmaz diye sordum cevaplarınız için teşekkürler
Arkadaşlar Aliexpress.com sitesinden bir bilgisayar buldum (Online Shop Mini pc J1800 N2830 N2840 dual core 8G RAM 500G HDD +WIFI HDMI+VGA mini pc windows desktop computer support Windows 7/8/10/linux|Aliexpress Mobile) Bu bilgisayar hakkında 4 sorum olacak bu konuda biraz cahilim kusura...
Arkadaşlar ben bilgisayarıma gta 5 insirmistim fakat pc bozuldu
Simdi gta 5 i en düşük ayarlarda oynatacak bi pc lazım ama ucuz olması lazım
Özellikleri intel core 2 duo
4 gb ram
2 gb ekran kartı böyle sistemi olupta pcsini satan bana ulaşabilirmi
Öncelikle herkeze merhabalar arkadaşlar .
Başlıkta da belirttiğim üzere playstation 3 ' ün ekranında flaşlanmalar ve karıncalanmalar oluyor .
Bu hata düzensiz aralıklarda oluyor ama ilk çalıştırdığım zaman kesinlikle çalışıyor kapatıp açtığımda bu hata ile karşılaşıyorum .
Hdmi altın uçlu...
Evet arkadaslar basliktada belirttigim gibi boyle birsey varmi ama bluetooth olmadan yani telefonu ps 3 e bagliyacagim dualshock 3 niyetine telefonu kullanacagim
Arkadaslar bugün iPad aldık fakat App Store dan uygulama yükleyince yukarıdaki hatayı veriyor bende ayarlara girip güncellemeye bastım en güncel sürüm yüklü diyor (5.1.1) yükseltmek için jailbreak yüklemek gerekiyormuş jailbreak yüklemek icinde pc gerekiyormuş ama benim pc bozuk bunu nasil...
Öncelikle herkeze merhabalar
Ben tabletimin şifresini unuttum markası nam-gear 7 plus tab bu tablette kurtarma moduna giremiyorum pc den halledebilirim dicektim pcde algılamıyor nasıl yapabilirim duyduğuma göre cwm yüklemem gerekiyormuş bu tabletin markasına göre cwm atabilirseniz sevinirim
Merhabalar benim evde PS 2 slimim var birde orjinal GTA 3 cdm var Ben GTA 3 ü nasil iki kisilik oynayabilirim duyduguma gore GTA San Andreas iki kisilik oynaniyormus
Arkadaşlar benimdeböyle bir sorunum var güvenlik duvarını kapatıyorum fakat tamamen kapanmıyormuş regeditten kapanıyomuş nasıl kapatabilirim yazarmısınız
işletim sistemim : windows 7 home premium x64
Link istenirmi bilmiyorum ama beyler elinizde windows 7 home premium 64 bit ıso torrent ve önceki uygulamaları windows.old klasörüne atan format linki varmı
evet arkadaslar basliktada gordugunuz gibi yaklasik 1-2 sene önce philips tv aldik smart tv de digiturk play oldugunu fark ettik ve hemen digiturk alip amcamlarla ortak olduk fakat onlarin tvsi internete baglanmadigi icin onlarin evine kurduk eve donup digiturk playi actik ama giris menusu...
evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi tabletimin şarjı bozuldu konuyu biraz daha açayım arkadaşlar kardeşim 3 yaşına geldi ve evde akıllı telefon bırakmadı benimde eski tablet aklıma geldi açtım çalışıyor şarja takıyorum olmuyor fakat tableti kapatıp şarja taktığımda şarj oluyor...
beyler bilgisayar özelliklerinde ramim 4 gb (kullanılabilir miktar : 3.86 ) yazıyo bilgisayarı kurcalarken ram i gördüm burdada kullanılabilir fiziksel bellek 2.82 bilgisayarım 64 bit ramim kaç gb ? gta 5 de kasıyo ama gta 5 4gb ramde destekliyo bu nasıl iş
Beyler windows 8 e gectim updateleri kurup pcyi yeniden baslattim fakat su hatayla karsilastim failure configuring windows updates reverting changes do not turn off your computer daha once bi iki kere daha olmustu ama hemen aciliyordu simdi acilmiyor baya bekledim bi iki kerede restarting yazip...
Evet arkadaşlar
başlıktada belirttiğim gibi gta 5 launcher ' ın kasma sorunu.
Benim pc (laptop) sistem özelliklerim gta 5 i minimum ayarlarda oynamasi kaldiriyor fakat gta 5 e girdiğimde kasmalar başlıyor .
3 gün önce pcyi temizlemesi için bilgisayarcıya gönderdim ( mental macun ve fan...
internet servisine başvurmadan bulmanın tek bi yolu var o da mesela ttnet tplınk kullanıyorsan http://192.168.2.1/ buraya girip şifreni ve kullanıcı adını yazdıktan sonra herşeyi öğrenebilirsin
gta 5 kuruyorum torrent üzerinden bugün 300-400 kb tı şimdi 50 kb tı geçemiyor aynı anda wolfteamıda indiriyorum onun hızı 250 kb flan
yardımcı olursanız sevinirim
hayir windovs 7 kuruldu acildi ama ben yerimde durmayip mal gibi tekrardan format kismina gelip 64 bit varmi die baktim kurmadim aonra usbyi cikarip bilgisayari kapadim hata basladi
beyler lutfen yardimci olun windows 10dan 7 dondum sonra 32 bit oldunu farkettim usb takip tekrar 64 bit varmi die baktim yoktu usbyi cikardim bilgisayari kapatip actim inspiron yazisinda tekrarladi biosa giriyor ama bilgisayar acilmiyor
Selamun Aleyküm arkadaşlar daha önce kaç kere sorduğum gibi yine aynı soruyla karşınızdayım
beyler benim sistemimde 4 gb ram var fakat kullanılabilir ram 2.99
şimdi bu sorunu çözmek için internette en az 3 günümü harcadım ( aralıklı )
bulamadım sonrada gittim bir bilgisayarcıya dedim abi benim...
bişey diyeceğim usb ye kuruyorum kapatıp açıyorum normal başlıyor format filan yok bunun yüzünden 8 gb usb boşa gitti sadece 16 gb usbim kaldı sorun olurmu ayrıca biosda boota giriyorum orda ne yapacağımı bulamıyorum bu yüzden normal başlıyor
satmama gerek yok 500 tl yapabilirim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ConfickerBelasi windows 10 dan windows 7 64 bit yapmak istiyorum bana yardım edermisin yoksa bayramda boş yere 30 tl vereceğim
Merhabalar arkadaşlar :biggrin:
benim 2009un aralık ayında aldığım pc vardı ve onu çıkartıp sistem özelliklerine baktım ve windows 10 yükledim sistem özellikleri 2009 a göre baya güçlüymüş zaten 1500 küsurmu ne vermiştik özellikleri şunlar ben bu bilgisayarı bayramda windows 7 64 bit...
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar
ben youtube kanalı oluşturmaya karar verdim ilk başta gta 5 serisi çekecektim ama yanlız olduğum için çekmedim ve kanalı açmadım
bu sefer aklıma yeğenim geldi ama onunda bilgisayarı gta 5 i kaldırmıyor
bunun üzerine çok ucuz gta 5 i kaldıran bilgisayar...
ben gta 5 için windows 8.1 yapmaya karar verdim windows 10 dan önceki sürümüm windows 7 di sorun olurmu
ve bu windows 8.1 i nasıl yapabilirim hiç bir fikrin varmı ?
Öncelikle merhaba
ben samsung telefonuma 1 ay önceden heralde tam bilmiyorum özel rom yükledim [CYANOGENmod] fakat pek ilgimi çekmedi
ve ben Bilgisayarı windows 10 a yükseltmiştim
şimdi geri dönmek istiyorum fakat odin telefonu görmüyor
biraz araştırdım driverlarını kurman gerekiyor dediler...
Öncelikle S.a Akadaşlar Ben foruma 30 dakika içerisinde üye oldum , Bir sorunum var ; Benim eski bir ''MASAÜSTÜ'' bilgisayarım vardı bugün arkadaşım geldi ve kasayı ona gösterdim O'da format atmış ve bilgisayar çalışıyor . Fakat İnternet kablosunu Modemden Kasaya bağladığım zaman Hiçbirşey...