Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Küba’nın efsanevi lideri Fidel Castro’nun hayatı National Geographic ekranlarına taşınıyor. 20. yüzyılın en önemli siyasi figürlerinden biri olan, Küba Devrimi’nin lideri Castro’nun yaşamı haber ve daha önce çekilmiş yapımların ışığında kendi ismini taşıyan...
ShiftDelete.Net Forum Ailesine Hoş geldiniz.
İlk öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Biliyorsunuz ki her kurumda ve kuruluşta kurallar mevcuttur. Bizimde kendimizce belirlediğimiz kurallarımız mevcut onun için ilk öncelikle Forum Kurallarımızı okumanızı tavsiye ederim.
Forum...
İlk öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Biliyorsunuz ki her kurumda ve kuruluşta kurallar mevcuttur. Bizimde kendimizce belirlediğimiz kurallarımız mevcut onun için ilk öncelikle Forum Kurallarımızı okumanızı tavsiye ederim.
Forum...
Forum...
Japon yazar Shusaku Endo’nun aynı isimli kitabına dayanan Martin Scorsese imzalı Silencefilminin soundtrack’i film vizyona girmeden önce dinlemeye açıldı.
Başrollerinde Andrew Garfield, Liam Neeson ve Adam Driver’ın yer aldığı filmin müzikleri 13 şarkıdan oluşuyor. Kim Allen Kluge ve Kathryn...
Universal Pictures, 9 Haziran 2017’de vizyona girecek olan The Mummy için poster ve kısa bir tanıtım videosu yayınladı. Filmin fragmanı ise pazar günü sürülecek.
Tom Cruise medeniyetin başlangıcından bu yana dünyadaki tüm kültürleri büyüleyen efsanenin muhteşem, tamamen yeni bir sinema...
Beyoncé‘nin son derece dokunaklı ve güzel ‘All Night‘ müzik videosu nihayet dünyanın görmesini sağlıyor.
Lemonade görsel albümünün doruk noktası olarak çekilen Queen Bey’in son reklam klibi, kocası Jay Z ile olan evliliğini neredeyse kaybettiği konusunda samimi bir bakış açısı.
Çift, Jay Z’nin...
Oscar’ın habercilerinden biri sayılan New York Film Eleştirmenleri Birliği kazananları belli oldu. Emma Stone ve Ryan Gosling’in oynadığı, Damien Chazelle imzalı modern müzikal “La La Land” En İyi Film ödülünü kucakladı. Yönetmeni ise Moonlight’ı çeken Barry Jenkins kazandı.
En İyi Film: La La...
Daha Aralık ayına ve dolayısıyla kış mevsimine henüz girdik fakat GOG, Kış İndirimi için daha fazla bekleyemedi. GOG’un Kış İndirimi harika indirimler ve hediyelerle geldi.
İndirimde pek çok oyun ve toplu oyun paketinde %85‘e varan indirimler yapmışlar. Kampanya bununla da kalmamış. İlk 48...
The Walking Dead, Game of Thrones, The Wolf Among Us gibi hikayesel oyunlarıyla kalbimizde taht kuran Telltale Games, yeni oyunları Guardians of the Galaxy‘yi duyurdular.
Telltale Games’ten Kevin Bruner, “Oyuncular, kahramanlarımız arasında farklı rollerde oynayacaklar ve evrende farklı muzip...
Dinçer Karaca’nın hazırlayıp sunduğu teknolojiyi sevdirmeyi amaçlayan Silikon Vadisi programı Show TV’de başlıyor.
“Hedef Bulma” ve “En İyi Gol” yarışmaları, ünlü konukları, yurt dışından görüntülerle teknoloji haberleri, ürün incelemelerinden oluşan test merkezi ve gündelik hayatımızı...
Elçin Sangu, bir kozmetik firmasının reklamlarında oynamak için 600 bin dolar ücret talep etti. Astronomik ücreti duyunca şaşıran yetkililer, 350 bin liraya Hande Erçel’le el sıkıştı.
Takvim’in haberine göre, Elçin Sangu, ücretinde rekor bir artış yapınca gelen reklam teklifini kaçırdı. Bu...
Ablamız dediğim Theta iyi bir abladır. Beta'nın kız kardeşi.. :D Hava koşulları değiştiği gibi seslerde değişiyor. Bilginize.
Pro oyuncular için hiç iyi olmayacak bir durum söz konusu..
Axa Sigorta'nın tam olarak evrak anlayışı nasıl bilmiyorum ancak şirketin çok saçma istekleri olduğunu biliyorum. Hali hazırda taranan evrakları arşivleme yapıyordur diye biliyorum. Şahsen ben öyle yapıyorum, taramış olduğum evrakların 10 yıl geriye dönük hala evrak ve fotoğraf arşivim mevcut...
Sago insanı sinir etmeye başladı. Ne bu la film mi çekiyoruz fragmanlar filan. İyi alıştı haa. Ucunu gösterip kaçıyor, sinir oldum şimdi. :)
Şimdi bekle dur bakalım.. :D
Turkcell'in yeni reklam yüzleri olan Emocan'ları tanıyalım. Reklamda çok dikkatimi çektiğinden dolayı böyle bir başlığın olması gerektiğini düşünüyorum.
Her bir Emocan'ın kendine özgü birer özelliği mevcut, karakterler de bildiğim kadarı ile Turkcell tarifelerine göre değişiyor. Daha önceden...
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, 2 yıla yakın süredir aşk yaşadığı ve geçen ay ailesiyle tanıştırdığı meslektaşı Almeda Abazi’yle evlenmeye hazırlanıyor. Sayışman, önceki akşam ailesiyle birlikte Abazi’yi istemeye gitti.
Abazi ailesinin Etiler’deki evinde gerçekleşen merasime Sayışman’ın...
Ezel, Elveda Rumeli, Sıla, Aliye, Avrupa Yakası, Asmalı Konak, Selena, Adanalı… Ve çok daha fazlası! Efsane dizilerin yanı sıra seyircileri ekrana kilitleyecek futbol maçlarının da yer alacağı a2’den gözünüzü ayıramayacaksınız! Ziraat Türkiye Kupası grup maçları, tüm coşkusuyla Türkiye'nin yeni...
İspanyol yapımcı Onza Partners, izinsiz kullanma ve sözleşme ihlali yaptıkları suçlamasıyla Sony Pictures Television'a dava açtı. Davaya neden olan konu ise NBC kanalının yeni Sonbahar dizilerinden Timeless dizisinin El Ministerio del Tiempo (The Department of Time) isimli projeye dayandığı...
Arabaya 17" jant uymadı bunları kesip 15" jant yapsak olur mu gibi bir şey... Yani pek sanmıyorum olacağını ama, dene bakalım neler çıkacak.
Bu arada parmaklara dikkat. :D
Bir an önce ailene tatlı bir dil ile almış olduğun notları söylemelisin, veli toplantısı sırasında öğrenirseler eğer senin için daha kötü olacaktır. Senin ağzından duymaları daha iyi olacaktır.
Masa üstü bilgisayarınız için burada verilmiş olan makaleleri inceleyerek bilgisayarınızın Windows 10'a uyumlu olup olmadığını görebilirsiniz.
Diz üstü bilgisayarınız da CD'den boot etmek için açılış sırasında "Nova Tuşu" yada "F12" kombinasyon tuşlarını kullanmayı deneyin.
Marvel-ABC iş birliğinde izleyici ile buluşacak olan The Inhumans hakkında güzel haberler geldi. Dizi sekiz bölümlük ilk sezonuyla gelecek sonbaharda televizyonlardaki yerini alacak.
Geçtiğimiz aylarda film olarak 2018 Kasım’da izleyici karşısına çıkacağı açıklanan The Inhumans’ın tarihi önce...
Gelecek bölümleri en az ilk iki sezonu kadar vahşi ve tahmin edilemez olacağı konusunda yapımcılarının söz verdiği Salem, yeni sezonuyla FX ekranlarında! Dizinin üçüncü sezonunun ilk bölümü 27 Kasım Pazar günü 23.30’da izleyici ile buluşacak.
Dünyayı yönetmek isteyen kötü cadıların hikayesinin...
Stan Against Evil (2 Kasım – IFC)
The Simpsons’ın eski yazarlarından Dana Gould’un yarattığı bu korku-komedi dizisi biraz Ash vs. Evil Dead’i anımsatıyor. Dizi New England’daki küçük bir kasabada geçiyor. Kasabanın eski şerifi Stanley yerine gelen yeni şerifle birlikte doğaüstü olayları...
Başrollerini Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Güven Kıraç ve Şükran Ovalı gibi isimlerin paylaştığı TMC Film imzalı Familya bu akşam son bölümüyle ekranda olacak.
Yönetmenliğini Uğur Yücel'in oğlu Can Yücel'in üstlendiği, FOX TV'de yayınlanan aile dizisi başladığı günden bu...
Son yılların en iyi dizileri arasındaki yerini gittikçe sağlamlaştıran Black Mirror, Netflix sayesinde geri döndüğünden beri gündemden düşmüyor. Dizi bu sefer Netflix için hazırladığı hayali reklam kampanyası ile konuşuluyor.
Black Mirror’ın resmi Twitter hesabından yayınlanan Netflix Vista...
Şimşek McQueen'in yeni maceralarını göreceğimiz filmde sevimli arabayı kendisinden genç ve hızlı arabalar tarafından bozguna uğratılmış olarak görüyoruz. Şimşek pistlere geri dönmenin hayalini kurup kenara itildiğine içerlerken bir anda #95’in işinin henüz bitmediğini kanıtlamaya karar veriyor...
@NuclearSunrise için demiştim. Eğer Spotify Premium kullanmıyor ise ilk başlarda Premium hesabını denesin. Spotify Free ile arasında çok fark var.
Belki o zaman ses kalitesi onu tatmin edecektir. Böylelikle farklı bir cihaz alımından kurtulacaktır.
Son zamanlarda sosyal medya üzerinde yıldızı parlayan Kerimcan Durmaz Survivor 2017 sezonunda olacağı konusunda dedikodular kazan olmuştu.
Geçtiğimiz günlerde Alp Kırşan tarafından yapılan açıklamada Kerimcan Durmaz'ın Survivor 2017 kadrosunda olmayacağını açıkladı. "Artiz ne arar la pazarda"...
İçerde 9. Bölüm Özeti
Sarp, ailesini kurtarmak için mahalleye Celal ile yüzleşmeye gider. Elindeki tek kozu Melek’tir. Mert, Füsun ve Eylem’in kaçırılmasına sebep olduğu için çok üzgündür. Onlara bir zarar gelmemesi için plan yapar. Yusuf’tan gizli olarak ekibini alıp Melek, Füsun ve Eylem’in...
Alacağınız aracın sigortasını yaptırırken bakılan kriterler aracın yaşı, ehliyetinizin yılı yaşınız ve yaptığınız iş (memur, emekli vs..) bu kriterler doğrultusunda indirim uygulanabilir.
Alacağınız aracı Tramer sistemi + Ekspertiz yaptırarak almanızı tavsiye ederim. Çünkü Tramer sistemi dosya...
Ceza alan diğer kurumlar aşağıdaki gibidir..
Aral Oyun Konsol ve Aksesuar Tic. A.Ş. – 863.538,50 TL
Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş. – 2.307.544,54 TL
Gold Teknoloji Marketleri San. ve Tic. A.Ş. – 1.489.549,58 TL
Kliksa İç ve Dış Ticaret A.Ş. – 1.192.116,00 TL
Vatan Bilgisayar San...
Her yıl düzenli olarak yapılan ve bu yıl 11’incisi organize edilen Felis Ödülleri, 10 ve 11 Kasım’da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Bu sene “TV ve Sinemada Film Kullanımı” kategorisinde NTV, “En İyi TV Tanıtımı” ödülüne layık görüldü.
NTV, kamerasını...
Show TV ekranlarında yayın hayatına giren ve girdiği günden beri gündemden ve reytinglerden düşmeyen dizisi İçerde de geçen hafta sosyal medya üzerinde etki yaratan #MestanıKimÖldürdü konusu çok konuşulmaya başladı.
Başarılı oyuncu Mustafa Yıldıran Mestan karakterine geçtiğimiz hafta veda etti...
Bu konuda Erkek Kuaförleri'ne danışmanız gerekiyor. Sürekli olarak saçlarınıza sola yatırarak fön çekmeniz gerekecek. Düzenli olarak fön yaparsanız saçlarınız alışacak ve sol tarafa yatacaktır diye düşünüyorum.
İlk öncelikle bir kuaföre danışmanızı öneririm..
Bence çok rahat, bunu kim önermiyor anlamıyorum. Profesyonel oyuncular evet çözünürlük konusunda daha düşük kullanıyorlar sanırım oda göz yormamak için.. Çünkü sürekli olarak oynuyorlar. İşleri bu.. :D
Tebrikler gençler, işlerim olması ile size katilamadim. Final maçının büyük baş tarafından yani @pesimist tarafından yönetilmesini istedim.
Karşılaşmayı izlrmrsemde güzel bir maç olduğunu düşünüyorum.
Yazdiklariniza gelince kötü konuşmaları kendi aranızda yapmayın neden derseniz eğer bu...
Arkadaşlar tekrar hatırlatmakta yarar var, eğer karşı takımın hile yaptığını düşünüyorsanız lütfen demolarınızı atın ki izleyelim.. Ona göre karar veririz.
Bugün (Cumartesi) oynanacak maçlar @Tys23 adlı arkadaşımız ilgilenecektir. Takım liderleri olarak arkadaşımız sizi Steam üzerinden ekleyecektir. Bilgilerinize.
Steam ID : Steam Community :: tysagman
Başarılar.
Adobe'un geçtiğimiz yıl iOS platformuna sunduğu fotoğraf düzenleme uygulaması Photoshop Fix Andorid platformlarında ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Photoshop Fix özellikleri nelerdir?
Cilt lekelerini temizleme, kontrast verme ve ışığı ayarlama gibi birçok farklı araç ile birlikte gelen...
Microsoft'un tarayıcıları Internet Explorer ve Edge Net Applications tarafından yapılan araştırmaya göre geçtiğimiz 1 ay içerisinde bir çok kullanıcısını kaybetmiş durumda. Söz konusu kayıp 40 milyon kullanıcının diğer tarayıcılar olan Google Chrome, Opera ve Firefox vb. tarayıcıları tercih...
Internet kısıtlaması akşam CS:Go oyununda bile karşıma çıktı. Server'da KS! ve Space ArmyS karşılaşmasında bile beni buldu ve sunucudan attı.
Bir daha da giremedim, arkadaşlarımızda bunu doğal olarak karşıladı. Kendilerine bir Teşekkür'ü borç bilirim.
İnşallah en yakın zamanda ortadan kalkar...
Bugün oynanacak maçlar
(05.11.2016 Cumartesi)
Saat 16:00
SiyahSancak & Equesreian Warriors
Saat 17:30
Why Afraid Die & FreedomWarriors*
Saat 19:00
Anesthesia eSports & TheBlackBlood
Saat 20:30
Massive Stroke & Space ArymS
Sahibinden.com üzerinde bakıldığında ortalama olarak 100.000 TL bir fiyat söz konusu, büyük ihtimal sigorta şirketi o fiyat üzerinden size mutabakat gönderecektir.
Söz konusu kaza sonucu kusur oranı %100 karşı tarafa ait ise iş kaybı için başvuru yapabilirsiniz, ancak aracınız pert olacağından...
Bence onun yerine daha iyi bir bilgisayar alabilirsin diye düşünüyorum. Gerçi bu iş ile ilgili arkadaşlarımız daha yardımcı olacaktır.
Ben olsam farklı bir pc alırdım.. ;)
Merhaba @MysteЯio ilk öncelik ile geçmiş olsun.
Anlattığınız duruma göre aracınızın pert olması mümkün. Sigorta şirketi tarafından ve Eksper tarafından Türkiye piyasasında bulunan aynı araçların modeli hakkında piyasada araştırma yapılacak (Sahibinden.com, Araba.com vb..) buralarda yapılan...
Merhaba arkadaşlar, Server'da gerçekleşen bir problem sebebi ile dün KS! ve Space ArymS arasında gerçekleşecek olan maçı iptal etmek zorunda kaldık.
Söz konusu maç Cuma akşamı saat 20.00'de yapılacaktır. Bilgilerinize.
Çok güzel bir maçtı.. 57. Alay ilk defa toparlandığı için böyle bir maç olduğunu düşünüyorum. Eğer beraber bir şeyler yaparsalar iyi yerlere gelebilirler..
Maçınızın olduğu gün ve saatte hazır olduğunuzda maç saatine yarım saat varken Server ID takım liderine verilecektir. O adres üzerinden girişler yapılacaktır.
Bugün oynanacak olan Manav Group vs SiyahSancak takımları saat 15:45 gibi hazır olmaları rica olunur.
Maç Twitch yayını ilk maçlarda olmayacaktır. Maç sonucu bu başlık üzerinden duyuru yapılacaktır. Bilgilerinize.
Takım Liderleri; Oynadığınız turnuva maçı sırasında record (demo) alınma zorunluluğu vardır. Takımınızdan bir kişi yada sizler demolarınızı maçtan sonra göndermeniz gerekmektedir. Record almak sizin lehinizedir. Hile olduğunu düşünüyorsanız record aldığınız takdirde incelenmesini sağlayabiliriz...
Sevgili ShiftDelete.Net severleri ve Counter Strike:GO oyuncuları;
Tarafımızca düzenleme yaptığımız Counter Strike: GO Turnuvası detayları belli olmaya başladı. Katılımı sağlanan Forum Yönetimi ile birlikte tam olarak 16 takım üzerinden düzenleme yapılan turnuvamızda çekiliş sonucu...
Diğer takımlar gizli tutulacaktır. Turnuvanın devamını getireceğiz. İlk turnuvamız olduğundan dolayı biraz hızlıya geldi. Yaz döneminde daha büyük bir turnuva ile katılım sağlayabiliriz.
Başvurular tamamlandı arkadaşlar. Beklemede kalın, belli olmaz belki takımlardan gelmeyen oyuncular olursa takımlara girme şansınız olabilir diye düşünüyorum.
Güzel bir turnuva olması dileği ile.
Merhaba Arkadaşlar turnuva için katılacak takımlar belirlenmiştir. Söz konusu katılacak takımlar aşağıdaki gibi listelenmiştir.
Takım ile ilgili tüm bilgileri bulabilirsiniz. Turnuva için katılacak takımlar arasında eşleşmeler yapıldıktan sonra sizler ile yarın yeni bir konu içerisinde...
Hilesiz ve güzel maçlar olsun arkadaşlar. Sonuçta bu bir oyun, kazandığınız zaman rank atlama gibi bir lüksünüz olmadığı için hileye başvurmayınız.
Kurallar da belirtildi zaten maçlarımız izlenecektir, hile kullanan olursa direkt takım olarak turnuvadan ihraç edilecektir.
Merhaba arkadaşlar yakın bir tarih içerisinde W7 32 bit işletim sistemi kurdum pc ye..
Ancak ram kullanımı aşırı fazla olduğunu fark ettim. YouTube üzerinden video izlerken durdurup diğer yapacağım işlere dönüyorum, geri dönüp tekrar YouTube videosunu açtığımda yenileme yapıyor ve en başa...
Katılacak takımlarda bulunan oyuncular ShiftDelete.Net Resmi Steam Grubu'na üye olmaları rica olunur. Bilgilerinize.
Steam Grubu : Steam Community :: Group :: ShiftDelete Team
Kuralar çekildi. Bu akşam çekilen kuralar ile ilgili gerekli açıklamalar ve takılacak takımların bilgileri sizler ile paylaşılacaktır.
Bizi takip etmeye devam edin.
Takım Liderleri, takımınız ile iletişime geçilebilmesi adına Steam üzerinden sizleri ekledim. Arkadaşlık isteğini kabul ederseniz turnuva günü sizinle irtibata geçilecektir. Eklediğim adres aşağıdaki gibidir.
İsteği kabul ettikten sonra Steam üzerinden mesaj atarsanız ona göre takma adlarınızı...
Katılacak takımlarda bazı eksiklikler mevcut, Takım Liderlerine özel mesaj yolu ile bilgilendirme yapılmıştır. En kısa sürede dönüş yapmaları rica olunur.
Açıkçası Chrome'u halt edeceğini düşünmüyorum. Kurup denemek istedim ama bir türlü pc kendine gelemedi.. Onun için direkt olarak kaldırdım, kaldırdığım gibi de PC kendine geldi..
Telefonunun arpasını eksik tutmayacaksın. Bu arada o hata anlaşılır gibi değil. Hayatımda ilk defa görüyorum. Gerçi telefonlardan pek anlamam ama görebileceğimiz bir hata değil.
Söz konusu hata belki arka planda bir uygulamayı çalıştırmayı denedi o an içerisinde bir hata gerçekleşti ve...
Show TV’nin fenomen dizisi olma yolunda hızla ilerleyen, yayınladığı günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olan İçerde ile ilgili transfer haberi geldi.
DÜNYA TELEVİZYONLARININ DA DİKKATİNİ ÇEKTİ
Show TV’nin rekortmen dizisi İçerde, Türkiye’de hem reytingleri hem de sosyal...
Show TV’nin sevilen komedi programı Güldür Güldür Show yeni bölümleriyle geri dönüyor.
Kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu, Doğa Rutkay, Özge Borak, Aylin Kontente, İrem Sak, Meltem Yılmazkaya, Erdem Yener, Derya Karadaş, Uğur Bilgin, Korhan Herduran...
Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği gizem dolu hikayelerle örülü dizide Kıvanç Tatlıtuğ geçmişinin izlerini süren Cesur; Tuba Büyüküstün ise ünlü bir kozmetik markasının sahibi Sühan karakterleriyle ekrana gelecek.
Star TV’de yayınlanacak dizinin konusu...
Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, Geniş Aile 2: Her Türlü filmi için yükseklik korkusuna rağmen iki kişilik özel uçuş aracı Gyrocopter’e bindi. 12 saat süren çekimler sonunda fobisini yendi.
Özkan, Kıbrıs’ta gerçekleştirilen çekimlerinde dublör kullanmak istemedi. 20 saatlik profesyonel uçuş eğitimi aldı...
Büyük umutlarla ekranlara giriş yapan bir dizinin daha iptal edildiği açıklandı. Başrollerinde Daisy Head, Bill Zane ve Emily Tremaine’i izlediğimiz Guilt’in ikinci sezonunun çekilmeyeceği duyuruldu. Açıklama bizzat dizinin yayınlandığı Freeform tarafından yapıldı.
Guilt, oda arkadaşını...
Kulübümüz ile Türk Hava Yolları, Futbol Takımımızın havayolu ulaşım sponsorluğu hususunda üç yıllık anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre Futbol Takımımız, üç yıl boyunca havayolu seyahatlerini Türk Hava Yolları’nın Beşiktaşımızın armasıyla giydirdiği 180 yolcu kapasiteli Boeing 737-800...
İçerde 5. Bölüm Özet:
Melek’in, Sarp ile ilgili şüpheleri vardır. Bu durumu netleştirmek zorunda olduğunu hisseder. Eğer Yusuf'a bilgiyi götüren Sarp ise bunu Celal ile paylaşmak zorundadır. Sarp, Necip’ten kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince çok sevinir ama Necip evini yakarak izini...
İçerde 4. Bölüm Özet:
Füsun, Sarp’ın polis olmak yerine Celal’in adamı olmasından dolayı üzüntü içindedir. Bir sabah rahatsızlanır, bayılır. Eylem hemen Füsun’u hastaneye kaldırır. Bu arada Sarp ormanda yaşanan olaydan sonra Yeşim’in şoförlüğünü yapmak üzere Celal tarafından...
İçerde 3. Bölüm Özet:
Ömer’in, Davut tarafından infaz edildiği gece Sarp, Komiser Mert’in hayatını kurtarmak için kendi kendini omzundan vurmak zorunda kalır. Bu durum Mert’in ve Sarp’ın arasında sır olarak kalmak zorundadır. Mert kaçıp kendisini kurtarmaya çalışırken yaralı olan Sarp’ı, Davut...
Bence profesyonel olmak yaşla ilgili olduğunu zannetmiyorum. Eğer bu spora karşı ilgi duyuyor ve bu spor adına profesyonel olmak istiyorsanız o tamamen size bağlı. Azim ile yaparsanız başarabilirsiniz..
Sevgili SDN Forum Üyeleri;
Söz konusu SDN Counter Strike: GO Turnuvamıza katılımlar 26 Ekim Çarşamba saat 23:59'a kadar verilen başvurular kabul edilecektir. 29 Ekim Cumartesi günü turnuvamız başlamış olacaktır.
26 Ekim - 28 Ekim tarihleri arasında turnuvaya katılacak olan takımların...
Çakallarla Dans 4 Özet
Serinin sevilen karakterleri Muhasebeci Servet, Kayınço Gökhan, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet hayat mücadelesi içinde ekonomik yetersizlikler sebebiyle aynı evde yaşamaya başlamıştır. Ev arkadaşlığı onlar için uyum sağlanması zor bir şeydir. Günün birinde Berber Hüseyin...
Yayınlanacak sekizinci sezonuyla final yapacak olan The Vampire Diaries için kısa süre önce yeni bir fragman geldi.
The Vampire Diaries, 21 Ekim'de 16 bölüm sürecek olan sezonuyla ekrana geri dönüyor. Dizinin uzantı dizisi The Originals ise sezon ortasında yayında olacak.
TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezona başlama tarihi belli oldu!
Diriliş 'Ertuğrul' 26 Ekim Çarşamba, TRT 1'de başlıyor!
İşte Diriliş 'Ertuğrul' dizisinin başlama tarihinin duyurulduğu o fragman;
AMC kanalı Halt and Catch Fire için 4. ve final sezon onayı verdiğini duyurdu.
AMC kanalının geçtiğimiz Pazartesi yaptığı açıklamaya göre, eleştirmenler tarafından çok beğenilen ancak düşük reytingli dizi, 10 bölümlük 4. sezon ile ekranlara veda edecek. Dizinin yaratıcıları ve yürütücü...
Fox kanalı, sezonun yeni dizisi Lethal Weapon için tam sezon onayı verdiklerini duyurdu.
Sinema dünyasının ikon haline dönüşmüş serilerinden biri olan Lethal Weapon‘ı dizi olarak izlediğimiz bu projede, Martin Riggs rolüne Clayne Crawford, Roger Murtaugh rolüne ise Damon Wayans hayat...
Süper Loto'da bu hafta ne yazık ki kazanan olmadı ve devretti. Şanssız numaralar aşağıdaki gibidir.
06 19 36 42 48 53
6 bilen kişi sayısı : 1. Devir Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 1.448.916,63 TL
5 bilen kişi sayısı : 47 Kişi Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 9.592,70 TL
4...
Marvel-Netflix işbirliğinin dördüncü meyvesi olarak yayınlanacak Iron Fist sonunda fragmanlarla da yüzünü gösterdi.
Dany Rand’in hikayesini izleyeceğimiz dizinin fragmanında, Daredevil dizisinden yakından tanıdığımız Madame Gao da yer alıyor. Fragmandan Madame Gao’nun dizideki yerinin önemi...
Stephen King’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan Kara Kule (The Dark Tower) filminin ilk fragmanı dün internete sızdırıldı.
Başrollerinde Idris Elba ve Matthew McConaughey‘nin oynadığı filmin 2 dakikalık ilk fragmanı dün gece internete bomba gibi düştü.
Warner Bros. olaya hemen müdahale...
Michel Gondry’nin filmi olan, bilimkurgu türündeki Eternal Sunshine of the Spotless Mind, şimdi de dizi oluyor.
Empire’ın haberine göre, başrollerini Jim Carrey ve Kate Winslet’in paylaştığı, Michel Gondry’nin En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar kazanan filmini televizyona uyarlayacak isim ise...
Justice League filmiyle beraber ilk defa beyaz perdeye yansıtılacak olan Aquaman’in eşi, denizlerin ve Atlantis’in Kraliçesi Mera‘nın ilk görüntüsü basınla paylaşıldı.
Aquaman’in karısı ve Atlantis’in Kraliçesi Mera’nın ilk görüntüsü de ortaya çıktı. Game of Thrones’tan hatırlayacağınız Jason...
Volkswagen Amarok ticari araç grubunun birinci olarak tabir edebileceğimiz Amarok V6 motor ile sunulacağı açıklandı hatta görselleri yerine reklamlarda bile boy göstermeye başladı. 6 silindir bulunan motor aracın, sınıfının en güçlü üyelerinden birisi olmasını sağlıyor.
ÇOK DAHA GÜÇLÜ MOTOR...
Forum...
Başlık ve mesaj içeriği Türkçe yazım kurallarına uygun olmalıdır. Başlıklar büyük harfle başlamalıdır ve mesaj içeriğinin tamamı büyük ya da küçük harf olmamalıdır. "Örnek Başlık" ya da "Örnek başlık" şeklinde yazılabilir.
Showtime kanalında 3. Sezon olan The Affair'de Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney ve Joshua Jackson dörtlüsünün başrollerini paylaştığı dizi 20 Kasım'da ekranlara geri dönmüş olacak.
Türkiye'de FOX Live ekranlarına gelecek olan The Affair Posteri ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz..
Bir Dileğim Var ekibinin Maltepe Belediyesi ile işbirliği yaparak Lösemili çocuklar yararına "Yaşama tutunmaya çalışan çocuklar için!" sloganıyla yola çıkan organizasyonda ünlü isimler yeşil sahada top koşturacakları gösteri maçında buluşacak!
Bir Dileğim Var Takımı ile Efsaneler Takımı...
Başlık ve mesaj içeriği Türkçe yazım kurallarına uygun olmalıdır. Başlıklar büyük harfle başlamalıdır ve mesaj içeriğinin tamamı büyük ya da küçük harf olmamalıdır. "Örnek Başlık" ya da "Örnek başlık" şeklinde yazılabilir.
Forum Kuralları
Forum Kuralları
Forum Kuralları
Sevgili ShiftDelete.Net Forum Üyeleri
Bilindiği üzere Counter Strike: Global Offensive turnuvamızı hayata geçirdik. Uzun uğraşlar sonucu server ve alt yapısını ayarlamak ile geçen bu süre içerisinde sizleri de çok beklettiğimizin farkındayız. Ancak tüm çalışmalarımız sıkıntı yaşamamamız için...
Süper Loto'da bu hafta kazanan talihli İstanbul Üsküdar'da bulunan Esdilek Gıda bayiinden oynanan kupona ikramiye vurmuştur. Şanslı numaralar çok saçma olsa da tutturmayı başarmıştır.
20 21 22 23 34 42
Büyük İkramiye Kazanan İl/ İlçe: İSTANBUL / ÜSKÜDAR
6 bilen kişi sayısı : 1 Kişi Kişi...
Aldığım ürünler..
MAVİ SIRT ÇANTASI TİPİ OMUZ ÇANTASI - Tümünü gör-ÇANTA-ERKEK | ZARA Türkiye
KAPÜŞONLU ŞİŞME MONT - DIŞ GİYİM-ERKEK BEBEK | 3 ay - 3 yaş-ÇOCUK | ZARA Türkiye
İŞLEMELİ CEPLİ T - SHIRT-T-SHIRT-ERKEK BEBEK | 3 ay - 3 yaş-ÇOCUK | ZARA Türkiye
Zara.Com bugün yani 05.10.2016 tarihinden itibaren internet üzerinden alışveriş satışlarına başlamıştır.
Kendim ilk olarak çanta ve çocuğuma bir kaç ürün satın aldım. Bakalım ürünler ne zaman teslim edilecek.
Zara.com'da alışveriş çok kolaydır. Şu adımları izlemeniz yeterli:
Bölüm (kadın...