Arama sonuçlarınız

1. Creative

PewDiePie sözünü tutup, kanalını silecek mi?

Kapatacağını sanmıyorum, hala video ekliyor. Neden ekliyor o zaman?
  2. Creative

Türkiye'de ki en iyi youtuber kim?

Batuhan bir aralar CS bıraktım oynamayacağım dedi ama bakıyorum hala çekiyor video. Onun için tutunamadı.. :D
  3. Creative

Türkiye'de ki en iyi youtuber kim?

Barış Özcan
  4. Creative

CS:GO Komik resim, video, gif paylaşımları

Envanterime kurban ol sen.. :D
  5. Creative

Vestel TV HDD Görmüyor

Yeni almış olduğunuz HDD'nin kablosu eğer USB3 ise görmeyebilir. Yeni bir Y Kablo alıp denemenizi tavsiye ederim.
  6. Creative

Fidel Castro’nun Hayatı National Geographic Ekranlarında!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Küba’nın efsanevi lideri Fidel Castro’nun hayatı National Geographic ekranlarına taşınıyor. 20. yüzyılın en önemli siyasi figürlerinden biri olan, Küba Devrimi’nin lideri Castro’nun yaşamı haber ve daha önce çekilmiş yapımların ışığında kendi ismini taşıyan...
  7. Creative

Parfüm Öneri

Slazenger Yeşil fena sayılmaz..
  8. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

9. Creative

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Alacağız alacağız inanıyorum..
  10. Creative

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş'ıma Başarılar..
  11. Creative

Türkçe Oyun Listesi [Ana Konu]

This War Of Mine hastalık.. :D Hala başlayamadım iyi mi..
  12. Creative

Spotify 3 Aylık 9,99 TL

Farklı bir kart kullandım. ;)
  13. Creative

Spotify 3 Aylık 9,99 TL

Farklı bir hesap açtım öyle aldım. Yapacak bir şey yok.. :D
  14. Creative

Spotify 3 Aylık 9,99 TL

Eski üyelere neden vermiyor bu kampanyayı.. :mad:
  15. Creative

Elçin Sangu yeni işini Hande Erçel’e kaptırdı

Hahaha duymasın senin ki.. :D
  16. Creative

Aziz Yıldırım: Federasyondaki tüm Beşiktaşlılar gidecek! - Video

Güler geçerim.. :D
  17. Creative

Daha Yeniyim

ShiftDelete.Net Forum Ailesine Hoş geldiniz. İlk öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Biliyorsunuz ki her kurumda ve kuruluşta kurallar mevcuttur. Bizimde kendimizce belirlediğimiz kurallarımız mevcut onun için ilk öncelikle Forum Kurallarımızı okumanızı tavsiye ederim. Forum...
  18. Creative

Selam Tanışak mı?

ShiftDelete.Net Forum Ailesine Hoş geldiniz. İlk öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Biliyorsunuz ki her kurumda ve kuruluşta kurallar mevcuttur. Bizimde kendimizce belirlediğimiz kurallarımız mevcut onun için ilk öncelikle Forum Kurallarımızı okumanızı tavsiye ederim. Forum...
  19. Creative

Merhaba

20. Creative

Ev Bir Kere ve Ömürlük Alınır

Strada da da da
  21. Creative

PewDiePie kanalını siliyor!

Vahh vahh demek ki kazandığı paraları yastık altına attı. ;)
  22. Creative

Silence’ın Soundtrack’i Yayınlandı!

Japon yazar Shusaku Endo’nun aynı isimli kitabına dayanan Martin Scorsese imzalı Silencefilminin soundtrack’i film vizyona girmeden önce dinlemeye açıldı. Başrollerinde Andrew Garfield, Liam Neeson ve Adam Driver’ın yer aldığı filmin müzikleri 13 şarkıdan oluşuyor. Kim Allen Kluge ve Kathryn...
  23. Creative

The Mummy’den Poster ve Teaser Geldi!

Universal Pictures, 9 Haziran 2017’de vizyona girecek olan The Mummy için poster ve kısa bir tanıtım videosu yayınladı. Filmin fragmanı ise pazar günü sürülecek. Tom Cruise medeniyetin başlangıcından bu yana dünyadaki tüm kültürleri büyüleyen efsanenin muhteşem, tamamen yeni bir sinema...
  24. Creative

‘All Night’ Videosu Dünyanın Görmesi için Yayında!

Beyoncé‘nin son derece dokunaklı ve güzel ‘All Night‘ müzik videosu nihayet dünyanın görmesini sağlıyor. Lemonade görsel albümünün doruk noktası olarak çekilen Queen Bey’in son reklam klibi, kocası Jay Z ile olan evliliğini neredeyse kaybettiği konusunda samimi bir bakış açısı. Çift, Jay Z’nin...
  25. Creative

“New York Film Eleştirmenleri Birliği” Kazananları Belli Oldu!

Oscar’ın habercilerinden biri sayılan New York Film Eleştirmenleri Birliği kazananları belli oldu. Emma Stone ve Ryan Gosling’in oynadığı, Damien Chazelle imzalı modern müzikal “La La Land” En İyi Film ödülünü kucakladı. Yönetmeni ise Moonlight’ı çeken Barry Jenkins kazandı. En İyi Film: La La...
  26. Creative

Zuahahahah :D
  27. Creative

GOG’da Kış İndirimleri Başladı

Daha Aralık ayına ve dolayısıyla kış mevsimine henüz girdik fakat GOG, Kış İndirimi için daha fazla bekleyemedi. GOG’un Kış İndirimi harika indirimler ve hediyelerle geldi. İndirimde pek çok oyun ve toplu oyun paketinde %85‘e varan indirimler yapmışlar. Kampanya bununla da kalmamış. İlk 48...
  28. Creative

Guardians of the Galaxy Oyunu Yolda

The Walking Dead, Game of Thrones, The Wolf Among Us gibi hikayesel oyunlarıyla kalbimizde taht kuran Telltale Games, yeni oyunları Guardians of the Galaxy‘yi duyurdular. Telltale Games’ten Kevin Bruner, “Oyuncular, kahramanlarımız arasında farklı rollerde oynayacaklar ve evrende farklı muzip...
  29. Creative

Ben o kadar para kazansam her şeye tamam derim herhalde, astronomik rakamlar istemem sanırım. :D
  30. Creative

Teknoloji programı Silikon Vadisi Show TV’de başlıyor

Dinçer Karaca’nın hazırlayıp sunduğu teknolojiyi sevdirmeyi amaçlayan Silikon Vadisi programı Show TV’de başlıyor. “Hedef Bulma” ve “En İyi Gol” yarışmaları, ünlü konukları, yurt dışından görüntülerle teknoloji haberleri, ürün incelemelerinden oluşan test merkezi ve gündelik hayatımızı...
  31. Creative

Elçin Sangu, bir kozmetik firmasının reklamlarında oynamak için 600 bin dolar ücret talep etti. Astronomik ücreti duyunca şaşıran yetkililer, 350 bin liraya Hande Erçel’le el sıkıştı. Takvim’in haberine göre, Elçin Sangu, ücretinde rekor bir artış yapınca gelen reklam teklifini kaçırdı. Bu...
  32. Creative

Dust 2 değişen hava durumu modu

Deme yaa sevgilisi mi. Gitti o zaman güzelim kız. :D
  33. Creative

Dust 2 değişen hava durumu modu

Ablamız dediğim Theta iyi bir abladır. Beta'nın kız kardeşi.. :D Hava koşulları değiştiği gibi seslerde değişiyor. Bilginize. Pro oyuncular için hiç iyi olmayacak bir durum söz konusu..
  34. Creative

Kasko - Sigorta Mevzuatından Anlayanlar

Axa Sigorta'nın tam olarak evrak anlayışı nasıl bilmiyorum ancak şirketin çok saçma istekleri olduğunu biliyorum. Hali hazırda taranan evrakları arşivleme yapıyordur diye biliyorum. Şahsen ben öyle yapıyorum, taramış olduğum evrakların 10 yıl geriye dönük hala evrak ve fotoğraf arşivim mevcut...
  35. Creative

Sagopa Kajmer - 366. Gün

Sago insanı sinir etmeye başladı. Ne bu la film mi çekiyoruz fragmanlar filan. İyi alıştı haa. Ucunu gösterip kaçıyor, sinir oldum şimdi. :) Şimdi bekle dur bakalım.. :D
  36. Creative

Alkol ve Sigaraya Yine Zam Yine Zam !

Bu aralar alkolü azalttım, iyi ki de azaltmışım o zaman. Bu akşam bunun şerefine içilmez mi şimdi.. :D
  37. Creative

@MysteЯio Eksper ofisi evrakları tarayıp sisteme eklediğinden dolayı ellerinde taranmış olarak arşiv mevcuttur. Kasko firmasının adı nedir?
  38. Creative

hashtag istatistikleri bulma

Hocam buna bir bak bakalım. Ben biliyorsun anlamam ama sen çözersin.. ;)
  39. Creative

Turkcell Emocanlar'ı Tanıyalım

Turkcell'in yeni reklam yüzleri olan Emocan'ları tanıyalım. Reklamda çok dikkatimi çektiğinden dolayı böyle bir başlığın olması gerektiğini düşünüyorum. Her bir Emocan'ın kendine özgü birer özelliği mevcut, karakterler de bildiğim kadarı ile Turkcell tarifelerine göre değişiyor. Daha önceden...
  40. Creative

Adana'da kız öğrenci yurdunda yangın: 12 öğrenci hayatını kaybetti

Büyük acı, öğrencilerin orta okul ve lise dengi olması acıyı katlıyor. Gencecik bedenler.. Diyecek söz ada kelime bulamıyorum.
  41. Creative

Gamex Oyun Fuarına Nereden Bilet Alabilirim?

Biletinizi buradan alabilirsiniz.
  42. Creative

Counter Strike: Global Offensive Fragstrom 3

İzle izle mükemmel.. :D
  43. Creative

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta? Süper Lig 13. Hafta

Konu FB olunca saatte değişir tarihte no problem.. :D
  44. Creative

Counter-Strike: Global Offensive için harika özellik!

zuhahaha
  45. Creative

Counter-Strike: Global Offensive için harika özellik!

Hilecilere gün doğmuştur.. ;)
  46. Creative

Kolera - Kolokolik 2016 Yeni Albüm İndir, Dinle

Bakalım nasıl olmuş, dinleyek.. :D
  47. Creative

CS:GO Güncellemesi ve Değişiklikler (28.11.2016)

Yapalım hocam. :D
  48. Creative

Varillerin kalkması iyi olmuş, orada çok ölen gördüm. :D
  49. Creative

Eklenmiştir Başkan.. :D
  50. Creative

Her defasında mı? Aboww
  51. Creative

Evet gördüm ama yazamadım ki.. :D
  52. Creative

Şu kodları hala giremedim gitti. :D
  53. Creative

Bakalım Grafiti gibi Eldivenler de rağbet görecek mi? Açıkçası ben grafitilerin gelmesine sevinmiştim. Eldivenlere de akşama bakacağım.. :D
  54. Creative

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta? Süper Lig 13. Hafta

Beşiktaş alacaktır.. Aksini düşünen varsa şimdi söylesin.. ;)
  55. Creative

Tolgahan Sayışman’dan evliliğe ilk adım

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, 2 yıla yakın süredir aşk yaşadığı ve geçen ay ailesiyle tanıştırdığı meslektaşı Almeda Abazi’yle evlenmeye hazırlanıyor. Sayışman, önceki akşam ailesiyle birlikte Abazi’yi istemeye gitti. Abazi ailesinin Etiler’deki evinde gerçekleşen merasime Sayışman’ın...
  56. Creative

a2 Yayın Hayatına Başlıyor!

Yeni bir televizyon kanalı geliyor
  57. Creative

UFO'lar mı geldi?

Zuzaylılardan ben.. :D
  58. Creative

UFO'lar mı geldi?

Bir cisim yaklaşıyor..
  59. Creative

Parayı Bulduğum An .......

Kimseye söylemezdim.. ;)
  60. Creative

Görev Çubuğundaki Simgeler Büyüdü

Görev Çubuğu üzerinde sağ tuş Ayarlar / Küçük Görev Düğmelerini Kullan seçeneğini açın, küçülecektir.
  61. Creative

a2 Yayın Hayatına Başlıyor!

Ezel, Elveda Rumeli, Sıla, Aliye, Avrupa Yakası, Asmalı Konak, Selena, Adanalı… Ve çok daha fazlası! Efsane dizilerin yanı sıra seyircileri ekrana kilitleyecek futbol maçlarının da yer alacağı a2’den gözünüzü ayıramayacaksınız! Ziraat Türkiye Kupası grup maçları, tüm coşkusuyla Türkiye'nin yeni...
  62. Creative

Sony, Timeless'ın çalıntı olduğu iddiasıyla davalık oldu

İspanyol yapımcı Onza Partners, izinsiz kullanma ve sözleşme ihlali yaptıkları suçlamasıyla Sony Pictures Television'a dava açtı. Davaya neden olan konu ise NBC kanalının yeni Sonbahar dizilerinden Timeless dizisinin El Ministerio del Tiempo (The Department of Time) isimli projeye dayandığı...
  63. Creative

Bu kadar düşük notu aileme nasıl söylerim?

Yapma hocam yakacaksın çocuğu.. :D
  64. Creative

Kaslı kadınlar

Çok fazla ablammış, kötü durduğu kesin..
  65. Creative

Büyük CD'yi Kesip Küçük CD Yapmak

Arabaya 17" jant uymadı bunları kesip 15" jant yapsak olur mu gibi bir şey... Yani pek sanmıyorum olacağını ama, dene bakalım neler çıkacak. Bu arada parmaklara dikkat. :D
  66. Creative

Bu kadar düşük notu aileme nasıl söylerim?

Bir an önce ailene tatlı bir dil ile almış olduğun notları söylemelisin, veli toplantısı sırasında öğrenirseler eğer senin için daha kötü olacaktır. Senin ağzından duymaları daha iyi olacaktır.
  67. Creative

Bilgisayarım Windows 10 Kaldırır mı?

Masa üstü bilgisayarınız için burada verilmiş olan makaleleri inceleyerek bilgisayarınızın Windows 10'a uyumlu olup olmadığını görebilirsiniz. Diz üstü bilgisayarınız da CD'den boot etmek için açılış sırasında "Nova Tuşu" yada "F12" kombinasyon tuşlarını kullanmayı deneyin.
  68. Creative

SDN Forum CS:Go Listesi (Yöneticiler / Üyeler)

Eklenmiştir.
  69. Creative

Eklenmiştir.
  70. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

@Fragger
  71. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

72. Creative

Spotify 3 Aylık 9,99 TL

Değerlendirmek gerekiyor..
  73. Creative

105bin yine iyi fiyat vermişler. Peki iş kaybı?
  74. Creative

Hangi marka model önerirsiniz

Aralarında alınacak Golf ve Focus var.
  75. Creative

Babasına bombalı paket gönderen şahıs tutuklandı

Daha neler göreceğiz acaba, çıtayı hep yukarı taşıyor bu insanlar..
  76. Creative

Marvel’s The Inhumans’ın Ne Zaman Yayınlanacağı Belli Oldu

Marvel-ABC iş birliğinde izleyici ile buluşacak olan The Inhumans hakkında güzel haberler geldi. Dizi sekiz bölümlük ilk sezonuyla gelecek sonbaharda televizyonlardaki yerini alacak. Geçtiğimiz aylarda film olarak 2018 Kasım’da izleyici karşısına çıkacağı açıklanan The Inhumans’ın tarihi önce...
  77. Creative

Salem’in Yeni Sezonu FX’te Başlıyor

Gelecek bölümleri en az ilk iki sezonu kadar vahşi ve tahmin edilemez olacağı konusunda yapımcılarının söz verdiği Salem, yeni sezonuyla FX ekranlarında! Dizinin üçüncü sezonunun ilk bölümü 27 Kasım Pazar günü 23.30’da izleyici ile buluşacak. Dünyayı yönetmek isteyen kötü cadıların hikayesinin...
  78. Creative

Steam Kara Cuma İndirimi ne zaman başlıyor?

Bende isterim, bana da al.. :D
  79. Creative

Steam Kara Cuma İndirimi ne zaman başlıyor?

Alınacak bir sürü oyun var da, para yok.. :D
  80. Creative

TV Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Çözünürlük önemli.. :D
  81. Creative

Kasım Ayı En Yeni Dizileri | 2016

Stan Against Evil (2 Kasım – IFC) The Simpsons’ın eski yazarlarından Dana Gould’un yarattığı bu korku-komedi dizisi biraz Ash vs. Evil Dead’i anımsatıyor. Dizi New England’daki küçük bir kasabada geçiyor. Kasabanın eski şerifi Stanley yerine gelen yeni şerifle birlikte doğaüstü olayları...
  82. Creative

The CW Ara Sezon Yayın Akışı & Dizi Başlangıç Tarihleri

Pazartesi 20.00 – SUPERGIRL 21.00 – JANE THE VIRGIN Salı (24 Ocak’tan itibaren) 20.00 – THE FLASH 21.00 – DC’S LEGENDS OF TOMORROW (Yeni yayın saati) Çarşamba (1 Şubat’tan itibaren) 20.00 – ARROW 21.00 – THE 100 (4. sezon başlangıcı) Perşembe (26 Ocak’tan itibaren) 20.00 – SUPERNATURAL...
  83. Creative

[Sonuçlandı] Üyelere özel BATTLEFİELD 4 ÇEKİLİŞİ (+4 DLC)

Hmm bunu sevdim.. :D
  84. Creative

Familya Ekrana Veda Ediyor

Başrollerini Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Güven Kıraç ve Şükran Ovalı gibi isimlerin paylaştığı TMC Film imzalı Familya bu akşam son bölümüyle ekranda olacak. Yönetmenliğini Uğur Yücel'in oğlu Can Yücel'in üstlendiği, FOX TV'de yayınlanan aile dizisi başladığı günden bu...
  85. Creative

Netflix ve Black Mirror Hayatımızı Ele Geçirmeye Hazırlanıyor

Son yılların en iyi dizileri arasındaki yerini gittikçe sağlamlaştıran Black Mirror, Netflix sayesinde geri döndüğünden beri gündemden düşmüyor. Dizi bu sefer Netflix için hazırladığı hayali reklam kampanyası ile konuşuluyor. Black Mirror’ın resmi Twitter hesabından yayınlanan Netflix Vista...
  86. Creative

Arabalar 3 Fragman Geldi! | Cars 3

Şimşek McQueen'in yeni maceralarını göreceğimiz filmde sevimli arabayı kendisinden genç ve hızlı arabalar tarafından bozguna uğratılmış olarak görüyoruz. Şimşek pistlere geri dönmenin hayalini kurup kenara itildiğine içerlerken bir anda #95’in işinin henüz bitmediğini kanıtlamaya karar veriyor...
  87. Creative

[Sonuçlandı] Üyelere özel BATTLEFİELD 4 ÇEKİLİŞİ (+4 DLC)

Bize de düşer mi lo.. ;)
  88. Creative

iPod Touch 6. Nesil Alınır Mı?

@NuclearSunrise için demiştim. Eğer Spotify Premium kullanmıyor ise ilk başlarda Premium hesabını denesin. Spotify Free ile arasında çok fark var. Belki o zaman ses kalitesi onu tatmin edecektir. Böylelikle farklı bir cihaz alımından kurtulacaktır.
  89. Creative

iPod Touch 6. Nesil Alınır Mı?

Spotify Premium hesabı mı kullanıyorsunuz?
  90. Creative

YOUTUBE DA ABONELERİM ARTMIYOR

Reklam yap ancak burada değil. ;) Linki kaldırdım..
  91. Creative

Eksik Ve Günel Olmayan Driverları Güncelleme Programı Önerir Misiniz?

Serial paylaşımı yapmayınız!
  92. Creative

Anneyi Cs:Go Bıçağı Almaya İkna Etmek

O kadar işin arasında unuttum ya. Hemen ekliyorum hocam. :D
  93. Creative

Aynı ben.. :D
  94. Creative

Onun yerni Çok Gizli silahlardan kendine seri yaparsın, pıçak dediğin nedir ki.. :D
  95. Creative

Kerimcan Durmaz Survivor 2017'de olacak mı?

Göz6 da bir tane elaman var adı neydi onun koltuk altlarında sürekli yumurta gezdiren göbekli arkadaş.. :D
  96. Creative

İnternet Geliştirme Kurulunun yeni başkanı belli oldu

Başına @SONG JOONG KI / 송중기 un mu geçmesi.. :D
  97. Creative

Kerimcan Durmaz Survivor 2017'de olacak mı?

Son zamanlarda sosyal medya üzerinde yıldızı parlayan Kerimcan Durmaz Survivor 2017 sezonunda olacağı konusunda dedikodular kazan olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Alp Kırşan tarafından yapılan açıklamada Kerimcan Durmaz'ın Survivor 2017 kadrosunda olmayacağını açıkladı. "Artiz ne arar la pazarda"...
  98. Creative

İçerde 9. Bölüm | Full ve HD İzle (Tek Parça) | Show TV

İçerde 9. Bölüm Özeti Sarp, ailesini kurtarmak için mahalleye Celal ile yüzleşmeye gider. Elindeki tek kozu Melek’tir. Mert, Füsun ve Eylem’in kaçırılmasına sebep olduğu için çok üzgündür. Onlara bir zarar gelmemesi için plan yapar. Yusuf’tan gizli olarak ekibini alıp Melek, Füsun ve Eylem’in...
  99. Creative

CS:GO Demo ayarları / Silahı öne alma

Bak bu takanca işini arıyordum, iyi oldu.
  100. Creative

VW Polo hakkında bilgi

Sigorta yapılırken aracın hasarına bakıldığını zannetmiyorum. Yukarıda vermiş olduğum kriterler üzerinden yapıldığı konusunda hem fikir olabiliriz.
  101. Creative

VW Polo hakkında bilgi

18.000 TL'lik bir hasarı mevcut ise neden almayı düşünüyorsunuz ki? Zaten aracın yarısı yapılmış durumda gibi..
  102. Creative

Rekabetçide kill sesi açma

Haha Novacık cevap verdi.. :D
  103. Creative

Sanırım sen kendini gaza getirmek istiyorsun.. :D O zaman alalım birer tane müzik paketi..
  104. Creative

Sanırım mümkün değil hocam, ama bilen arkadaşımız var ise yardımcı olacaktır.
  105. Creative

VW Polo hakkında bilgi

Alacağınız aracın sigortasını yaptırırken bakılan kriterler aracın yaşı, ehliyetinizin yılı yaşınız ve yaptığınız iş (memur, emekli vs..) bu kriterler doğrultusunda indirim uygulanabilir. Alacağınız aracı Tramer sistemi + Ekspertiz yaptırarak almanızı tavsiye ederim. Çünkü Tramer sistemi dosya...
  106. Creative

SDN Rainbow Six: Siege Oynayanlar Kulübü

Alınca beni de eklersin.. :D
  107. Creative

Rekabet Kurulu Teknosa'ya 18 milyon TL ceza verdi

Ceza alan diğer kurumlar aşağıdaki gibidir.. Aral Oyun Konsol ve Aksesuar Tic. A.Ş. – 863.538,50 TL Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş. – 2.307.544,54 TL Gold Teknoloji Marketleri San. ve Tic. A.Ş. – 1.489.549,58 TL Kliksa İç ve Dış Ticaret A.Ş. – 1.192.116,00 TL Vatan Bilgisayar San...
  108. Creative

NTV, 11. Felis Ödülleri’nde “En İyi TV Tanıtımı” Ödülünü aldı!

Her yıl düzenli olarak yapılan ve bu yıl 11’incisi organize edilen Felis Ödülleri, 10 ve 11 Kasım’da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Bu sene “TV ve Sinemada Film Kullanımı” kategorisinde NTV, “En İyi TV Tanıtımı” ödülüne layık görüldü. NTV, kamerasını...
  109. Creative

Yeni Galaxy Note modeli ortaya çıktı

Kullandıklarınız sizin olsun arkadaşlar, bu kadar tartışmaya gerek yok. İsteyen istediğini kullanır, şu şekil yada bu şekil.. ;)
  110. Creative

Mestan'ı kim öldürdü tahmin et, ödülleri kazan! | İçerde

Show TV ekranlarında yayın hayatına giren ve girdiği günden beri gündemden ve reytinglerden düşmeyen dizisi İçerde de geçen hafta sosyal medya üzerinde etki yaratan #MestanıKimÖldürdü konusu çok konuşulmaya başladı. Başarılı oyuncu Mustafa Yıldıran Mestan karakterine geçtiğimiz hafta veda etti...
  111. Creative

Saçım hakkında.

Bu konuda Erkek Kuaförleri'ne danışmanız gerekiyor. Sürekli olarak saçlarınıza sola yatırarak fön çekmeniz gerekecek. Düzenli olarak fön yaparsanız saçlarınız alışacak ve sol tarafa yatacaktır diye düşünüyorum. İlk öncelikle bir kuaföre danışmanızı öneririm..
  112. Creative

Ali Koç'tan efsane yönetim listesi

Aziz başınızdan gitsin de, kim gelir ise gelsin.. Türk futbolu bir nefes alsın arkadaş.. :D
  113. Creative

Drift

Drift dediğin arkadan itişli araçlar ile gerçekleştirilir. Örnek;
  114. Creative

Counter Strike Global Offensive Çözünürlük Ayarları

Bence çok rahat, bunu kim önermiyor anlamıyorum. Profesyonel oyuncular evet çözünürlük konusunda daha düşük kullanıyorlar sanırım oda göz yormamak için.. Çünkü sürekli olarak oynuyorlar. İşleri bu.. :D
  115. Creative

Counter Strike Global Offensive Çözünürlük Ayarları

Ekran kartı ne kadar destekliyor. Bende mesela 1920x1080 destekliyor ve o şekilde oynuyorum..
  116. Creative

CSGO BULANIKLIK

CSGO BULANIKLIK
  117. Creative

İçerde Son Bölümü İzleyenler Toplanın (8. Bölüm)

Zorla izlettireceksiniz adama.. :D
  118. Creative

SDN Counter Strike: GO Turnuvası | SONUÇLANDI

Tebrikler gençler, işlerim olması ile size katilamadim. Final maçının büyük baş tarafından yani @pesimist tarafından yönetilmesini istedim. Karşılaşmayı izlrmrsemde güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Yazdiklariniza gelince kötü konuşmaları kendi aranızda yapmayın neden derseniz eğer bu...
  119. Creative

Arkadaşlar tekrar hatırlatmakta yarar var, eğer karşı takımın hile yaptığını düşünüyorsanız lütfen demolarınızı atın ki izleyelim.. Ona göre karar veririz.
  120. Creative

Yarı Final Maçları 6 Kasım Pazar Saat 13:30 Siyah Sancak & Why Afraid Die 6 Kasım Pazar Saat 15:00 Anesthesia eSports & Space ArymS
  121. Creative

Bende favorimi söyleyim o zaman Anesthesia eSports
  122. Creative

Massive Stroke 10 & 16 Space ArymS
  123. Creative

Anesthesia eSports 16 & 8 TheBlackBlood
  124. Creative

Vpn servisleri kapatılacak mı?

Aynen hocam açılmıyor..
  125. Creative

Çalışan Vpn listesi sosyal medya hızınızı normale döndürün

Aklı sıra reklam yapacak arkadaş, bilmiyor çekeceğim ipini şimdi..
  126. Creative

Hatırlatma : GOTV tamamen hata vermektedir. Onun için yayın yapılamayacaktır. Final maçı Twitch üzerinden yapılacaktır. Bilgilerinize.
  127. Creative

Maçlar şuan için izlenemeyecek. @rawkid arkadaşımız onun üzerinde çalışıyor.
  128. Creative

Bugün (Cumartesi) oynanacak maçlar @Tys23 adlı arkadaşımız ilgilenecektir. Takım liderleri olarak arkadaşımız sizi Steam üzerinden ekleyecektir. Bilgilerinize. Steam ID : Steam Community :: tysagman Başarılar.
  129. Creative

Internet Explorer ve Edge Kan Kaybediyor!

Chrome'nin bir albeniliği var nedense. Vazgeçmek imkansız gibi geliyor. Farklı olarak Firefox ve Opera denedim ama aynı hazzı alamıyorum.
  130. Creative

Akşam ki maç sırasında GOTV'yi denedik ama olumlu bir sonuç alamadık. Bağlantı sorunları yaşadık. Tekrar denemek biraz korkutucu geliyor. :D
  131. Creative

İddiaları alalım.. ;)
  132. Creative

Ücretsiz Adobe Photoshop Fix Android Yayımlandı

Adobe'un geçtiğimiz yıl iOS platformuna sunduğu fotoğraf düzenleme uygulaması Photoshop Fix Andorid platformlarında ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Photoshop Fix özellikleri nelerdir? Cilt lekelerini temizleme, kontrast verme ve ışığı ayarlama gibi birçok farklı araç ile birlikte gelen...
  133. Creative

Internet Explorer ve Edge Kan Kaybediyor!

Microsoft'un tarayıcıları Internet Explorer ve Edge Net Applications tarafından yapılan araştırmaya göre geçtiğimiz 1 ay içerisinde bir çok kullanıcısını kaybetmiş durumda. Söz konusu kayıp 40 milyon kullanıcının diğer tarayıcılar olan Google Chrome, Opera ve Firefox vb. tarayıcıları tercih...
  134. Creative

Sosyal medyaya erişim engeli!

Arkadaşlar ne kadar da çok seviyorsunuz konuları farklı yönlere çekmeyi. Sonra kendi aramızda kalp kırıyoruz. Lütfen yapmayın!..
  135. Creative

Internet kısıtlaması akşam CS:Go oyununda bile karşıma çıktı. Server'da KS! ve Space ArmyS karşılaşmasında bile beni buldu ve sunucudan attı. Bir daha da giremedim, arkadaşlarımızda bunu doğal olarak karşıladı. Kendilerine bir Teşekkür'ü borç bilirim. İnşallah en yakın zamanda ortadan kalkar...
  136. Creative

Bugün oynanacak maçlar (05.11.2016 Cumartesi) Saat 16:00 SiyahSancak & Equesreian Warriors Saat 17:30 Why Afraid Die & FreedomWarriors* Saat 19:00 Anesthesia eSports & TheBlackBlood Saat 20:30 Massive Stroke & Space ArymS
  137. Creative

KS! - 7 & 16 - Space ArmyS
  138. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

139. Creative

Bugüne kadar her yönüyle en beğendiğiniz telefon ?

Nokia 8850
  140. Creative

Biraz daha dikkat ederseniz sevinirim. Bir birimizi kırmaya ve germeye gerek olmadığını düşünüyorum.
  141. Creative

Asus ROG PG279Q vs Acer Predator Z35

Benim mönitör bunların yanında tüplü kalır ya laa. ;)
  142. Creative

Biraz daha sakin arkadaşlar.
  143. Creative

Windows 10 Nasıl Kurulur?

Forum içerisinde Orijinal uygun fiyata Windows key satan arkadaşımız mevcut, kendisine danışabilirsiniz. @Kadima
  144. Creative

Windows 10 serial öğrenme

ShowKeyPlus denediniz mi?
  145. Creative

Sahibinden.com üzerinde bakıldığında ortalama olarak 100.000 TL bir fiyat söz konusu, büyük ihtimal sigorta şirketi o fiyat üzerinden size mutabakat gönderecektir. Söz konusu kaza sonucu kusur oranı %100 karşı tarafa ait ise iş kaybı için başvuru yapabilirsiniz, ancak aracınız pert olacağından...
  146. Creative

Macbook pro 13'e 4599 deger mi?

Mesela bunu düşünebilirim.. MSI GP72 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB HDD-17.3''-GTX960M 2GB-W10
  147. Creative

Eskişehir'de futbol okulu tavsiyesi

@pesimist Arkadaşımız Eskişehir'li belki bir yardımı dokunabilir.
  148. Creative

Macbook pro 13'e 4599 deger mi?

Bence onun yerine daha iyi bir bilgisayar alabilirsin diye düşünüyorum. Gerçi bu iş ile ilgili arkadaşlarımız daha yardımcı olacaktır. Ben olsam farklı bir pc alırdım.. ;)
  149. Creative

Merhaba @MysteЯio ilk öncelik ile geçmiş olsun. Anlattığınız duruma göre aracınızın pert olması mümkün. Sigorta şirketi tarafından ve Eksper tarafından Türkiye piyasasında bulunan aynı araçların modeli hakkında piyasada araştırma yapılacak (Sahibinden.com, Araba.com vb..) buralarda yapılan...
  150. Creative

CS:GO Komik resim, video, gif paylaşımları

151. Creative

Çözümü Hiçbir Yerde Bulunamayan Klavye Sorunu???

Hikaye gibi resmen. Başıma hiç gelmedi, yardımcı olacak arkadaşlarımız çıkacaktır.
  152. Creative

Söyle Rahatla

Amede işte ne beklersin hocam. :D
  153. Creative

"Oğuzhan Özyakup çok abartılıyor"

Sergen; seni tokatlarım..
  154. Creative

Söyle Rahatla

@Ben Kenobi Şiir istiyorum.. Bana şiir yazmadın değil mi sen?
  155. Creative

KelepirExpress.com 'da 100.000 Seri İlan Ücretsiz

Satılık Domain
  156. Creative

İçerde 7. Bölüm | Full ve HD İzle (Tek Parça) | Show Tv

Gandalf ne arar la İçerde'de :D
  157. Creative

86 yaşındaki kadına korsan oyun cezası

Sponsorlar da sonra seni kırmadı mı hocam. :D
  158. Creative

86 yaşındaki kadına korsan oyun cezası

Sen ve yaşlı nine ile aranda bir fark olduğunu zannetmiyorum.. :D
  159. Creative

Battlefield 1 Oynayanlar Kulübü

Olsa da oynasak ;)
  160. Creative

Balık avlayan robot okyanusları temizliyor

Okyanusların en zararlı hayvanı Aslan Balığı temizlenir inşallah. Tüm balık türlerini tehlikeye atmaktalar.
  161. Creative

Google Chrome çok hızlanacak

Hızlanmasını ümit etmekten başka çare yok sanırım.. :D
  162. Creative

4K hakkında yardım ve önerilerinizi istiyorum

İyi seyirler..
  163. Creative

Çekişmeli ne demek. Bence süper geçecek, farkında olmadan güzel takımlar katılmış turnuvaya.. :D Çok iyi oyuncular mevcut.
  164. Creative

Almış olduğunuz TV'nin 4K desteği mevcut değildir. Yerel olarak 4K görüntü alamazsınız. 4K video bile oynatsanız aynı hissi size vermeyecektir.
  165. Creative

Ofisten cevap geldiğinde belli olacak.
  166. Creative

Final maçında olacak.
  167. Creative

Cuma akşamı demişiz zaten, Cumartesi nereden çıktı. ;)
  168. Creative

Eğer olursa tolerans isteriz ama Massive Stroke acımadı.. :D
  169. Creative

Büyük Final'i kazanan takım ile aramızda bir gösteri maçı yapmamızı ister misiniz?
  170. Creative

Merhaba arkadaşlar, Server'da gerçekleşen bir problem sebebi ile dün KS! ve Space ArymS arasında gerçekleşecek olan maçı iptal etmek zorunda kaldık. Söz konusu maç Cuma akşamı saat 20.00'de yapılacaktır. Bilgilerinize.
  171. Creative

Arkadaşım, biraz sakin. TV nin tam modeli nedir?
  172. Creative

Asus gtx 960 rog strix Battlefield 1 testi

Ne çok ölmüşsün hocam. Bir nefes aldırmamışlar sana.. :D
  173. Creative

AdminS - 0 - & - 16 - Massive Stroke En iddiasız takım ve düzenleme yapan takım olduğumuz için eli tamamen verdik arkadaşlar.. ;)
  174. Creative

Çok güzel bir maçtı.. 57. Alay ilk defa toparlandığı için böyle bir maç olduğunu düşünüyorum. Eğer beraber bir şeyler yaparsalar iyi yerlere gelebilirler..
  175. Creative

TheBlackBlood - 16 - & - 2 - 57. Alay
  176. Creative

Olmadı şimdi.. :D
  177. Creative

Hahaha hemen okuyacaktınız o zaman. Bende zevk aldım çok güzel maç oldu. Anadolu Angusları az daha gayret gösterse idi beraber biterdi.. :D
  178. Creative

Anadolu Angusları - 11 & 16 - Anesthesia eSports
  179. Creative

Cizelgeye gore gidilecektir. Yenen takım bir üst tura çıkar
  180. Creative

Değiştirebilirsiniz. Görselleri atıyorum ki o an maçtayım. Maç sırasında nasıl cevap verebilirim?
  181. Creative

Ne istiyorsun @Batuhan Asi Evli ve çocuklu biri olarak her zaman online olamıyorum. Kusura bakmazsın inşallah!
  182. Creative

Why Afraid Die - 16 & 6 - SiLentDeath Kusura Bakmayın SS alamadım.. ;)
  183. Creative

WeLet U Play - 11 & 16 - Equesreian Warriors
  184. Creative

Bugün saat 17:00'de WeLet U Play ve Equesreian Warriors hazır olmaları rica olunur.
  185. Creative

Manav Group ve SiyahSancak arasında düzenlenen maç sonucu aşağıdaki gibidir..
  186. Creative

Sonuçta yedek oyuncunuz, diğer oyuncular hazır ise problem yok.
  187. Creative

Maçınızın olduğu gün ve saatte hazır olduğunuzda maç saatine yarım saat varken Server ID takım liderine verilecektir. O adres üzerinden girişler yapılacaktır.
  188. Creative

Üyelerin seçtiği CİPSLER!

1. Doritos Taco 2. Ruffles (Sade)
  189. Creative

Bugün oynanacak olan Manav Group vs SiyahSancak takımları saat 15:45 gibi hazır olmaları rica olunur. Maç Twitch yayını ilk maçlarda olmayacaktır. Maç sonucu bu başlık üzerinden duyuru yapılacaktır. Bilgilerinize.
  190. Creative

Klavyeyi Kullandığımda Ekran Gidip Geliyor

Klavyeyi Kullandığımda Ekran Gidip Geliyor
  191. Creative

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun - Türkiye Cumhuriyeti'nin 93. Yılı

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!..
  192. Creative

Evet, kaybeden elenir. :D
  193. Creative

iPhone 7, Samsung Note 7,LG V20, HTC 10, Sony Xperia XZ Sizce Hangisi? (ANKET)

iPhone 7 Plus olursa tamam, ben mesela 5S kullandım.. Ufacık ekran.. Sonra GM5+ a geçiş yaptım.
  194. Creative

:D Sisteminiz kötü ise diğer arkadaşlarınız kayıt alabilir. Alınmasa da olur..
  195. Creative

6.25 TL'den sınırsız key alınır.

O kadar key'i ne yapıyorsunuz?
  196. Creative

Eğer record alma şansınız olur ise iyi olur.
  197. Creative

Sizce turnuvanın en iddialı takımı hangisi?
  198. Creative

O anlattığın varlıklardan trafikte bir sürü var, sinyal kolunu farklı amaçlar için kullanıyorlar. Neyse sinir olmayacağım..
  199. Creative

Büyük geçmiş olsun, arkadaşınızın önemli bir şeyi yoktur inşallah. Önümüzde ki maçlara bakarız. ;)
  200. Creative

GIF severler için cennet

Site mi çok ağır yoksa benim internetim mi anlamış değilim.
  201. Creative

Vine buraya kadarmış

İlk zamanlarda bende kullandım ancak bir türlü ısınamadım.
  202. Creative

Takım Liderleri; Oynadığınız turnuva maçı sırasında record (demo) alınma zorunluluğu vardır. Takımınızdan bir kişi yada sizler demolarınızı maçtan sonra göndermeniz gerekmektedir. Record almak sizin lehinizedir. Hile olduğunu düşünüyorsanız record aldığınız takdirde incelenmesini sağlayabiliriz...
  203. Creative

29 Ekim Cumartesi 17:30 WeLet U Play ile birlikte..
  204. Creative

Başlangıç motosiklet alacak arkadaşlara öneriler

Suzuki | BURGMAN 400ZA Bu nasıl hocam, ben bunlardan bir tane istiyorum.
  205. Creative

Görselde tüm maçların tarihleri ve saatleri yazıyor.
  206. Creative

Bilgilendirme yapılmıştır. ;)
  207. Creative

En iddiasız takım bizim takım diyebilirim. ;)
  208. Creative

[ShiftDelete.Net] Counter Strike: GO Turnuvası Başlıyor!

Counter Strike: GO Turnuvası | Takımlar, Tarihler ve Saatleri
  209. Creative

Sevgili ShiftDelete.Net severleri ve Counter Strike:GO oyuncuları; Tarafımızca düzenleme yaptığımız Counter Strike: GO Turnuvası detayları belli olmaya başladı. Katılımı sağlanan Forum Yönetimi ile birlikte tam olarak 16 takım üzerinden düzenleme yapılan turnuvamızda çekiliş sonucu...
  210. Creative

SDN'den Ödüllü Yarışma (Sonuçlandı)

Başarılar gençler. ;)
  211. Creative

Bir aksilik çıkmaz ise gün içerisinde tüm takımların eşleşmeleri ve saatleri açıklanacak. Yapılması gereken ayrıntıları paylaşırız.
  212. Creative

ID değişimi yapılmıştır.
  213. Creative

Düzeltme gerçekleştirelim. Özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.
  214. Creative

Ne dememi isterdiniz?
  215. Creative

Diğer takımlar gizli tutulacaktır. Turnuvanın devamını getireceğiz. İlk turnuvamız olduğundan dolayı biraz hızlıya geldi. Yaz döneminde daha büyük bir turnuva ile katılım sağlayabiliriz.
  216. Creative

Başvurular tamamlandı arkadaşlar. Beklemede kalın, belli olmaz belki takımlardan gelmeyen oyuncular olursa takımlara girme şansınız olabilir diye düşünüyorum. Güzel bir turnuva olması dileği ile.
  217. Creative

Yarın açıklanacaktır. Yeni bir konu ile bilgilendirme yapılacaktır.
  218. Creative

Hangi takım ile başvuru yaptınız? Bilgisini verelim..
  219. Creative

Merhaba Arkadaşlar turnuva için katılacak takımlar belirlenmiştir. Söz konusu katılacak takımlar aşağıdaki gibi listelenmiştir. Takım ile ilgili tüm bilgileri bulabilirsiniz. Turnuva için katılacak takımlar arasında eşleşmeler yapıldıktan sonra sizler ile yarın yeni bir konu içerisinde...
  220. Creative

Takımlar açıklanacak beyler, biraz sabır. :D
  221. Creative

Windows 7 32bit Ram Kullanımı Hakkında

64bit kurduğum zaman ağ içerisinde olan 32bit işletim sistemli pc ler arasında problem yaşıyorum..
  222. Creative

Halay başı olamayınca 4 kişiyi ezdi

Ne hale geldik insan olarak anlamak çok zor!
  223. Creative

Hilesiz ve güzel maçlar olsun arkadaşlar. Sonuçta bu bir oyun, kazandığınız zaman rank atlama gibi bir lüksünüz olmadığı için hileye başvurmayınız. Kurallar da belirtildi zaten maçlarımız izlenecektir, hile kullanan olursa direkt takım olarak turnuvadan ihraç edilecektir.
  224. Creative

Güzel eşleştirmeler olacağını düşünüyoruz.
  225. Creative

Windows 7 32bit Ram Kullanımı Hakkında

Merhaba arkadaşlar yakın bir tarih içerisinde W7 32 bit işletim sistemi kurdum pc ye.. Ancak ram kullanımı aşırı fazla olduğunu fark ettim. YouTube üzerinden video izlerken durdurup diğer yapacağım işlere dönüyorum, geri dönüp tekrar YouTube videosunu açtığımda yenileme yapıyor ve en başa...
  226. Creative

Katılacak takımlarda bulunan oyuncular ShiftDelete.Net Resmi Steam Grubu'na üye olmaları rica olunur. Bilgilerinize. Steam Grubu : Steam Community :: Group :: ShiftDelete Team
  227. Creative

Kuralar çekildi. Bu akşam çekilen kuralar ile ilgili gerekli açıklamalar ve takılacak takımların bilgileri sizler ile paylaşılacaktır. Bizi takip etmeye devam edin.
  228. Creative

Takım Liderleri, takımınız ile iletişime geçilebilmesi adına Steam üzerinden sizleri ekledim. Arkadaşlık isteğini kabul ederseniz turnuva günü sizinle irtibata geçilecektir. Eklediğim adres aşağıdaki gibidir. İsteği kabul ettikten sonra Steam üzerinden mesaj atarsanız ona göre takma adlarınızı...
  229. Creative

Orası belli olmaz, gelen takımlarda 1 2 tanesi çok iyi.
  230. Creative

Xiaomi mi mix tamamen çerçevesiz

Düşürmedikçe bir şey olmaz. :D
  231. Creative

Xiaomi mi mix tamamen çerçevesiz

Alalım birer tane
  232. Creative

Katılacak takımlarda bazı eksiklikler mevcut, Takım Liderlerine özel mesaj yolu ile bilgilendirme yapılmıştır. En kısa sürede dönüş yapmaları rica olunur.
  233. Creative

Hepinize Kırgınım Dostlar

Maşallah.. :D
  234. Creative

Chrome'a dişli rakip geliyor!

Açıkçası Chrome'u halt edeceğini düşünmüyorum. Kurup denemek istedim ama bir türlü pc kendine gelemedi.. Onun için direkt olarak kaldırdım, kaldırdığım gibi de PC kendine geldi..
  235. Creative

iPhone 6S "Bilinmeyen Hata"

Telefonunun arpasını eksik tutmayacaksın. Bu arada o hata anlaşılır gibi değil. Hayatımda ilk defa görüyorum. Gerçi telefonlardan pek anlamam ama görebileceğimiz bir hata değil. Söz konusu hata belki arka planda bir uygulamayı çalıştırmayı denedi o an içerisinde bir hata gerçekleşti ve...
  236. Creative

iPhone 6S "Bilinmeyen Hata"

Merhaba; hata üzerinde zaten kendisi açıklama yapmış "Bilinmeyen Hata" diye. Sanırım cihaz verdiği hatayı da bilmiyor olsa gerek. :D
  237. Creative

İçerde dizisi hangi ülkede yayınlanacak?

Show TV’nin fenomen dizisi olma yolunda hızla ilerleyen, yayınladığı günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olan İçerde ile ilgili transfer haberi geldi. DÜNYA TELEVİZYONLARININ DA DİKKATİNİ ÇEKTİ Show TV’nin rekortmen dizisi İçerde, Türkiye’de hem reytingleri hem de sosyal...
  238. Creative

Güldür Güldür Show ne zaman yayınlanacak?

Show TV’nin sevilen komedi programı Güldür Güldür Show yeni bölümleriyle geri dönüyor. Kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu, Doğa Rutkay, Özge Borak, Aylin Kontente, İrem Sak, Meltem Yılmazkaya, Erdem Yener, Derya Karadaş, Uğur Bilgin, Korhan Herduran...
  239. Creative

Cesur ve Güzel (Yeni Dizi) | Star TV

Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği gizem dolu hikayelerle örülü dizide Kıvanç Tatlıtuğ geçmişinin izlerini süren Cesur; Tuba Büyüküstün ise ünlü bir kozmetik markasının sahibi Sühan karakterleriyle ekrana gelecek. Star TV’de yayınlanacak dizinin konusu...
  240. Creative

Ufuk Özkan Film İçin Yükseklik Korkusunu Yendi!

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, Geniş Aile 2: Her Türlü filmi için yükseklik korkusuna rağmen iki kişilik özel uçuş aracı Gyrocopter’e bindi. 12 saat süren çekimler sonunda fobisini yendi. Özkan, Kıbrıs’ta gerçekleştirilen çekimlerinde dublör kullanmak istemedi. 20 saatlik profesyonel uçuş eğitimi aldı...
  241. Creative

Guilt İptal Edildi

Büyük umutlarla ekranlara giriş yapan bir dizinin daha iptal edildiği açıklandı. Başrollerinde Daisy Head, Bill Zane ve Emily Tremaine’i izlediğimiz Guilt’in ikinci sezonunun çekilmeyeceği duyuruldu. Açıklama bizzat dizinin yayınlandığı Freeform tarafından yapıldı. Guilt, oda arkadaşını...
  242. Creative

Technopat Forum

Farklı bir forum sitesine ait link eklenmeyecek!
  243. Creative

Technopat Forum

Arkadaşlar, lütfen farklı bir forum adresinin linkini vermeyin.
  244. Creative

Ücretsiz Anti Virüs uygulaması önerisi lazım

Şahsen ben Antivirüs programı kullanmıyorum, ücretsiz hangisini kullanırdın dersen Avast kullanırdım. Avast'ın Ücretsiz versionu güzeldir.
  245. Creative

Ekranın üstünde Wifi işaretinin solunda ki işaret nedir?

Telefonunuz "Rahatsız Etme" moduna geçmiş. Ses açma düğmesinden sesini açarsanız gidecektir.
  246. Creative

Biz her türlü yeniliriz.. :D
  247. Creative

Vakit azaldı arkadaşlar bir an önce takımlarınızı oluşturabilirsiniz.
  248. Creative

Beşiktaş, Türk Hava Yolları’nın Tahsis Ettiği Özel Uçakla Seyahat Edecek

Kulübümüz ile Türk Hava Yolları, Futbol Takımımızın havayolu ulaşım sponsorluğu hususunda üç yıllık anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre Futbol Takımımız, üç yıl boyunca havayolu seyahatlerini Türk Hava Yolları’nın Beşiktaşımızın armasıyla giydirdiği 180 yolcu kapasiteli Boeing 737-800...
  249. Creative

İçerde 5. Bölüm | Full ve HD İzle (Tek Parça) | Show TV

İçerde 5. Bölüm Özet: Melek’in, Sarp ile ilgili şüpheleri vardır. Bu durumu netleştirmek zorunda olduğunu hisseder. Eğer Yusuf'a bilgiyi götüren Sarp ise bunu Celal ile paylaşmak zorundadır. Sarp, Necip’ten kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince çok sevinir ama Necip evini yakarak izini...
  250. Creative

İçerde 4. Bölüm | Full ve HD İzle (Tek Parça) | Show TV

İçerde 4. Bölüm Özet: Füsun, Sarp’ın polis olmak yerine Celal’in adamı olmasından dolayı üzüntü içindedir. Bir sabah rahatsızlanır, bayılır. Eylem hemen Füsun’u hastaneye kaldırır. Bu arada Sarp ormanda yaşanan olaydan sonra Yeşim’in şoförlüğünü yapmak üzere Celal tarafından...
  251. Creative

İçerde 3. Bölüm | Full ve HD İzle (Tek Parça) | Show TV

İçerde 3. Bölüm Özet: Ömer’in, Davut tarafından infaz edildiği gece Sarp, Komiser Mert’in hayatını kurtarmak için kendi kendini omzundan vurmak zorunda kalır. Bu durum Mert’in ve Sarp’ın arasında sır olarak kalmak zorundadır. Mert kaçıp kendisini kurtarmaya çalışırken yaralı olan Sarp’ı, Davut...
  252. Creative

14 yaşında yüzmeye başlasam profesyonel olabilir miyim?

Bence profesyonel olmak yaşla ilgili olduğunu zannetmiyorum. Eğer bu spora karşı ilgi duyuyor ve bu spor adına profesyonel olmak istiyorsanız o tamamen size bağlı. Azim ile yaparsanız başarabilirsiniz..
  253. Creative

Kullanılması önemli değil, önemli olan hesaptan CS:Go satın alınması yeterli olacağını düşünüyorum. @rawkid
  254. Creative

Oluşturulan gruplarda eksikleri olanlar yazar ise senide gruplarına dahil edebilirler diye düşünüyorum.
  255. Creative

Manchester United - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda?

D-Smart vermiyor mu?
  256. Creative

Farklı bir hesabınız yok mu?
  257. Creative

ShiftDelete.Net Forum Yönetim Takımı aşağıdaki gibidir. @pesimist (Takım Lideri) @Dash @sayoli35 @Süleyman Alkan @Tys23
  258. Creative

Sevgili SDN Forum Üyeleri; Söz konusu SDN Counter Strike: GO Turnuvamıza katılımlar 26 Ekim Çarşamba saat 23:59'a kadar verilen başvurular kabul edilecektir. 29 Ekim Cumartesi günü turnuvamız başlamış olacaktır. 26 Ekim - 28 Ekim tarihleri arasında turnuvaya katılacak olan takımların...
  259. Creative

İçerde Dizisinde Şener ŞEN Bombası !

Ensesinden tanıdın yani adamı.. :D
  260. Creative

Çakallarla Dans 4 Afişi Geldi!

Çakallarla Dans 4 Özet Serinin sevilen karakterleri Muhasebeci Servet, Kayınço Gökhan, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet hayat mücadelesi içinde ekonomik yetersizlikler sebebiyle aynı evde yaşamaya başlamıştır. Ev arkadaşlığı onlar için uyum sağlanması zor bir şeydir. Günün birinde Berber Hüseyin...
  261. Creative

The Vampire Diaries Final Sezonunun Fragmanı

Yayınlanacak sekizinci sezonuyla final yapacak olan The Vampire Diaries için kısa süre önce yeni bir fragman geldi. The Vampire Diaries, 21 Ekim'de 16 bölüm sürecek olan sezonuyla ekrana geri dönüyor. Dizinin uzantı dizisi The Originals ise sezon ortasında yayında olacak.
  262. Creative

Diriliş 'Ertuğrul' dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu!

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezona başlama tarihi belli oldu! Diriliş 'Ertuğrul' 26 Ekim Çarşamba, TRT 1'de başlıyor! İşte Diriliş 'Ertuğrul' dizisinin başlama tarihinin duyurulduğu o fragman;
  263. Creative

Halt and Catch Fire 4. ve Final Sezon Onayı Aldı

AMC kanalı Halt and Catch Fire için 4. ve final sezon onayı verdiğini duyurdu. AMC kanalının geçtiğimiz Pazartesi yaptığı açıklamaya göre, eleştirmenler tarafından çok beğenilen ancak düşük reytingli dizi, 10 bölümlük 4. sezon ile ekranlara veda edecek. Dizinin yaratıcıları ve yürütücü...
  264. Creative

Lethal Weapon Tam Sezon Onayı Aldı

Fox kanalı, sezonun yeni dizisi Lethal Weapon için tam sezon onayı verdiklerini duyurdu. Sinema dünyasının ikon haline dönüşmüş serilerinden biri olan Lethal Weapon‘ı dizi olarak izlediğimiz bu projede, Martin Riggs rolüne Clayne Crawford, Roger Murtaugh rolüne ise Damon Wayans hayat...
  265. Creative

Henüz izlemedim, YouTube üzerinden geçen bölümleri ile başlayacağım.
  266. Creative

Zorla izletecekler haa.. :D
  267. Creative

Süper Loto Sonuçları 13.10.2016 | Milli Piyango

Süper Loto'da bu hafta ne yazık ki kazanan olmadı ve devretti. Şanssız numaralar aşağıdaki gibidir. 06 19 36 42 48 53 6 bilen kişi sayısı : 1. Devir Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 1.448.916,63 TL 5 bilen kişi sayısı : 47 Kişi Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 9.592,70 TL 4...
  268. Creative

Iron Fist’ten İlk Fragman Geldi

Marvel-Netflix işbirliğinin dördüncü meyvesi olarak yayınlanacak Iron Fist sonunda fragmanlarla da yüzünü gösterdi. Dany Rand’in hikayesini izleyeceğimiz dizinin fragmanında, Daredevil dizisinden yakından tanıdığımız Madame Gao da yer alıyor. Fragmandan Madame Gao’nun dizideki yerinin önemi...
  269. Creative

Kara Kule Filminin İlk Fragmanı Sızdırıldı | The Dark Tower

Stephen King’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan Kara Kule (The Dark Tower) filminin ilk fragmanı dün internete sızdırıldı. Başrollerinde Idris Elba ve Matthew McConaughey‘nin oynadığı filmin 2 dakikalık ilk fragmanı dün gece internete bomba gibi düştü. Warner Bros. olaya hemen müdahale...
  270. Creative

Eternal Sunshine of the Spotless Mind Dizi Oluyor!

Michel Gondry’nin filmi olan, bilimkurgu türündeki Eternal Sunshine of the Spotless Mind, şimdi de dizi oluyor. Empire’ın haberine göre, başrollerini Jim Carrey ve Kate Winslet’in paylaştığı, Michel Gondry’nin En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar kazanan filmini televizyona uyarlayacak isim ise...
  271. Creative

Denizlerin Kraliçesi Mera Görücüye Çıktı! | Justice League

Ahh Meraa, çok iyi meraa :D
  272. Creative

Denizlerin Kraliçesi Mera Görücüye Çıktı! | Justice League

Justice League filmiyle beraber ilk defa beyaz perdeye yansıtılacak olan Aquaman’in eşi, denizlerin ve Atlantis’in Kraliçesi Mera‘nın ilk görüntüsü basınla paylaşıldı. Aquaman’in karısı ve Atlantis’in Kraliçesi Mera’nın ilk görüntüsü de ortaya çıktı. Game of Thrones’tan hatırlayacağınız Jason...
  273. Creative

Yeni Volkswagen Amarok'a V6 Motor Geliyor

Volkswagen Amarok ticari araç grubunun birinci olarak tabir edebileceğimiz Amarok V6 motor ile sunulacağı açıklandı hatta görselleri yerine reklamlarda bile boy göstermeye başladı. 6 silindir bulunan motor aracın, sınıfının en güçlü üyelerinden birisi olmasını sağlıyor. ÇOK DAHA GÜÇLÜ MOTOR...
  274. Creative

Merhaba SDN Ailesi

275. Creative

Turkcell yayın ihalesine girecek

Turkcell TV fiyatları benzin fiyatları gibi olur herhalde.
  276. Creative

Sistemim CS:Go Oynatır mı?

Başlık ve mesaj içeriği Türkçe yazım kurallarına uygun olmalıdır. Başlıklar büyük harfle başlamalıdır ve mesaj içeriğinin tamamı büyük ya da küçük harf olmamalıdır. "Örnek Başlık" ya da "Örnek başlık" şeklinde yazılabilir.
  277. Creative

Türkiye, CS: GO TWC 2016'da Finalde!

GOTV üzerinde var mıdır maç?
  278. Creative

Fatih Terim: Kredimiz azalıyor

Seninde kredin azalıyor Terim Bey..
  279. Creative

Kasalarımızı Paylaşıyoruz!

Benim kasam.. :D
  280. Creative

The Affair 3. Sezon | Poster ve Fragman

Showtime kanalında 3. Sezon olan The Affair'de Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney ve Joshua Jackson dörtlüsünün başrollerini paylaştığı dizi 20 Kasım'da ekranlara geri dönmüş olacak. Türkiye'de FOX Live ekranlarına gelecek olan The Affair Posteri ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz..
  281. Creative

Bir Dileğim Var Takımı Lösemeli Çocuklar İçin Sahada

Bir Dileğim Var ekibinin Maltepe Belediyesi ile işbirliği yaparak Lösemili çocuklar yararına "Yaşama tutunmaya çalışan çocuklar için!" sloganıyla yola çıkan organizasyonda ünlü isimler yeşil sahada top koşturacakları gösteri maçında buluşacak! Bir Dileğim Var Takımı ile Efsaneler Takımı...
  282. Creative

Vatanım Sensin Fragman | Kanal D

Başrollerini Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Vatanım Sensin'den ilk tanıtım izleyiciyle buluştu.
  283. Creative

Intel i4 ve i6 neden yok?

@UGBB Bir daha olursa uyarı alırsın, bilgine..
  284. Creative

Intel tek rakamı çok seviyor da olabilir.
  285. Creative

Başlık ve mesaj içeriği Türkçe yazım kurallarına uygun olmalıdır. Başlıklar büyük harfle başlamalıdır ve mesaj içeriğinin tamamı büyük ya da küçük harf olmamalıdır. "Örnek Başlık" ya da "Örnek başlık" şeklinde yazılabilir. Forum Kuralları
  286. Creative

Galaxy S4 128KB Sim Kartı Çalıştırmıyor

Başlık ve mesaj içeriği Türkçe yazım kurallarına uygun olmalıdır. Başlıklar büyük harfle başlamalıdır ve mesaj içeriğinin tamamı büyük ya da küçük harf olmamalıdır. "Örnek Başlık" ya da "Örnek başlık" şeklinde yazılabilir. Forum Kuralları
  287. Creative

Bilgisayarım Ekran Kartını Okumuyor

288. Creative

Sevgili ShiftDelete.Net Forum Üyeleri Bilindiği üzere Counter Strike: Global Offensive turnuvamızı hayata geçirdik. Uzun uğraşlar sonucu server ve alt yapısını ayarlamak ile geçen bu süre içerisinde sizleri de çok beklettiğimizin farkındayız. Ancak tüm çalışmalarımız sıkıntı yaşamamamız için...
  289. Creative

Süper Loto Sonuçları 07.10.2016 | Milli Piyango

Süper Loto'da bu hafta kazanan talihli İstanbul Üsküdar'da bulunan Esdilek Gıda bayiinden oynanan kupona ikramiye vurmuştur. Şanslı numaralar çok saçma olsa da tutturmayı başarmıştır. 20 21 22 23 34 42 Büyük İkramiye Kazanan İl/ İlçe: İSTANBUL / ÜSKÜDAR 6 bilen kişi sayısı : 1 Kişi Kişi...
  290. Creative

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands yeni video

Çok iyi..
  291. Creative

Zara İnternetten Alışveriş İmkanı

Eğer ürün gelmezse? O zaman ne olacak? :D
  292. Creative

Hahahaha kurtuldun değil mi? :D
  293. Creative

Aldığım ürünler.. MAVİ SIRT ÇANTASI TİPİ OMUZ ÇANTASI - Tümünü gör-ÇANTA-ERKEK | ZARA Türkiye KAPÜŞONLU ŞİŞME MONT - DIŞ GİYİM-ERKEK BEBEK | 3 ay - 3 yaş-ÇOCUK | ZARA Türkiye İŞLEMELİ CEPLİ T - SHIRT-T-SHIRT-ERKEK BEBEK | 3 ay - 3 yaş-ÇOCUK | ZARA Türkiye
  294. Creative

Zara.Com bugün yani 05.10.2016 tarihinden itibaren internet üzerinden alışveriş satışlarına başlamıştır. Kendim ilk olarak çanta ve çocuğuma bir kaç ürün satın aldım. Bakalım ürünler ne zaman teslim edilecek. Zara.com'da alışveriş çok kolaydır. Şu adımları izlemeniz yeterli: Bölüm (kadın...