Mesaj yolu ile size bilgilendirdim.Hangi takım ile başvuru yaptınız? Bilgisini verelim..
Mesaj yolu ile size bilgilendirdim.Hangi takım ile başvuru yaptınız? Bilgisini verelim..
bizim takımızdan arkadaşımızın steam id si yanlış atmışızda düzeltme şansımız varmı ya ?Yarın açıklanacaktır. Yeni bir konu ile bilgilendirme yapılacaktır.
Diğer takımlar gizli tutulacaktır. Turnuvanın devamını getireceğiz. İlk turnuvamız olduğundan dolayı biraz hızlıya geldi. Yaz döneminde daha büyük bir turnuva ile katılım sağlayabiliriz.Katılamayan kaç takım oldu? Onları da ekleseniz falan olmazmı? Yakın zamanda bașka bir turnuva olur mu?
Ne dememi isterdiniz?Yaz dönemi mi? :/ Neyse. . .
beyefendi sorunub cevabını alamadım bizim bi arkadaşımızın steam id yanlış yazmışız onu düzeltebilirmiyizNe dememi isterdiniz?
Düzeltme gerçekleştirelim. Özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.beyefendi sorunub cevabını alamadım bizim bi arkadaşımızın steam id yanlış yazmışız onu düzeltebilirmiyiz
sitede yeniyim atmayı bilmiyorumda siz bana yazarmısınızDüzeltme gerçekleştirelim. Özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.
ID değişimi yapılmıştır.sitede yeniyim atmayı bilmiyorumda siz bana yazarmısınız
teşekkürler takım kuraları bugün açıklanırmı ?ID değişimi yapılmıştır.
Bir aksilik çıkmaz ise gün içerisinde tüm takımların eşleşmeleri ve saatleri açıklanacak. Yapılması gereken ayrıntıları paylaşırız.teşekkürler takım kuraları bugün açıklanırmı ?
Teşekkür ederiz desteğin içinbu kadar yüksek bir katılım beklemiyordum. rengimiz 57. alay umarım onlar kazanır