Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Direkt olarak zaten atmıyoruz abi, ilk önce bunun bir sebebi olması gerekir. İlk önce sebebini soruyor ve sonrasında emin olup olmadığını soruyoruz ki sonrasında yanlış anlaşılma olmasın.
Yukarıda bulunan tüm mesajlara bir bak bakalım, yazıyor mu acaba orada "Düşüncelerinizi belirtemezsiniz." ibaresi.. Yazdıklarımın hiç birini okumadan bu mesajı attığını düşünüyorum.
Başlık : "SDN Forum, eskisi gibi değil." = 9 Nisan 2020 (11 Ay) tarihinde kayıt olmuş biri olarak bunu söylemen açıkçası beni kuşkulandırdı. Konuya girince acaba dedim çok eski bir üye ne gibi bir sıkıntı yaşadı ve görüşlerini belirtmek için başlık açtı.
Son günleri derken ne demek istediniz...
@mumya 3700x 1-) Yeni bir konu başlığı açılmadan önce açmış olacağınız konu hakkında bilginin forum içerisinde olup olmadığını kontrol ediniz. Forum içerisinde aynı yada bir benzeri olan içeriğe sahip konu var ise farklı bir konu açmamanız rica olunur. Buna benzer bir konu var ise bölüm...
Aralarında ki farkı aşağıda ki linkte bulabilirsiniz.
https://www.igdb.com/games/far-cry-4/versions
Fark olarak ise;
- Üç ekstra görev ve "The Impaler" açılabilir silah içerir.
- Sezon bileti
vermekte karar size kalmış.
Benim tercihim genelde oyunun normal olanını alıp kanal para ile farklı...
1. Cevap : Videolarınızı desteklediğiniz en son çözünürlük ve kalitede çekmeniz sizin için bir artı olarak geri dönecektir. Sonuçta izleyici kaliteyi her zaman arar.
2. Cevap : Monitörünüz bunu desteklemiyor ancak bilgisayarınız videoları işlemekte yetersiz kalmayacaktır.
3. Cevap : Aslında bu...
Telefonunuz jak yuvasında bir problem olabilir. Normalde çalışan bir mikrofon telefonunuz üzerinde çalışmıyorsa bunun tek sorunu telefondan kaynaklandığı doğru olabilir.
Tramer araç alım ve satımlarında şuan önemli bir konumda, ancak şöyle bir durum söz konusu. Kimi araçlar sanayide yada başka bir yol ile toplandığında Tramer sistemine yansımamakta. Tramer sistemine yansıması için her hangi bir sigorta şirketi üzerinden hasar ile ilgili dosya açtırılması...
Sistem gereksinimlerini kontrol ettiğimizde 64GB alan istediği görülmektedir.
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 x64 SP1
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.66 GHz, Core i3 2.5 GHz, AMD Athlon II X2 2.7 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran...
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 7 günlük her 100 bin kişide görülen yeni tip koronavirüs (COVID-19) güncel vaka sayılarını açıkladı.
Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 6-12 Mart döneminde il bazında COVID-19 vaka sayılarının yer aldığı haritayı paylaşarak, "Tedbirlere uyarak...
@burası tr 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
Ben yanlış bilgilendirme olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki bunun örneklerini yaşadık, motosiklet üzerinde maske takmayan vatandaşa da cezai işlem uygulanmıştır. Şu Mc'Donalds çı eleman vardı, teşkilatı arayın diyen.. :)
Hatırlayalım arkadaşı..
Bursa Kestel'de freni arızalanan bir TIR, trafikte duran araçların arasına daldı. Zincirleme kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.
Son sürat araçların arasına daldı. Önüne ne kattıysa ezdi geçti. Bursa'da freni arızalanan TIR, zincirleme trafik kazasına neden oldu.
Kazanın adresi...
CPU-Z programı yardımı ile tam olarak hangi yonga setini kullandığını öğrenerek bilgi veriniz. Arkadaşlarımız ona göre yardımcı olsunlar.
https://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
Sevgili arkadaşlar, forum olarak dilimiz Türkçe zaten. Kullanmış olduğumuz dil Türkçe.. Bunun için artı bir konu zaten açmanıza gerek olmadığını düşünüyorum.
Hali hazırda zaten Söyle Rahatla V.2 bu konu üzerinden sohbetimizi ediyoruz.
Lütfen bundan sonra farklı bir dil için konu açılmasın...
Google, kullanıcıların eksik yolları eklemesine ve yanlış yolları yeniden hizalamasına, yeniden adlandırmasına veya silmesine olanak tanımak için harita düzenleme deneyimini güncelleyecektir. Deneyimi "çizim" olarak adlandırılabilir, ve Microsoft Paint'teki çizgi aracını kullanmaya benzeyecek...
Pakistan, popüler video uygulamasının ahlaksız ve sakıncalı içerik barındırdığını söyleyen bir şikayeti inceledikten sonra TikTok'u ülkede tekrar yasakladı.
Perşembe günü Peşaver kentindeki bir yüksek mahkeme, ülkenin telekom otoritesine - Pakistan Telekom Dairesi (PTA) - TikTok'u yasaklama...
Xbox patronu Phil Spencer, şirketin Fallout yayıncısı Bethesda'yı satın almasının arkasındaki motivasyonunu açıkladı. Xbox ve Bethesda'daki önemli figürlerle bir yuvarlak masa toplantısında, anlaşmanın Game Pass abonelik hizmetine özel ürünler sağlamakla ilgili olduğunu söyledi.
Spencer, "Bir...
Sevgili kardeşim Melih;
1. Özel mesaj yolu ile rahatsız ettin yetmedi,
2. Mail adresi yolu ile rahatsız ettin yetmedi,
3. Sosyal Medya (aile ile ortak kullandığım) üzerinden rahatsız ediyorsun.
Buna bir dur demenin zamanı geldi. Hadi bunu geçtim her yöneticiye tek tek mesaj atarak her...
Bu ortam Söyle Rahatla olduğu için her türlü ilgilendirir. Sonuçta buranın kullanım amacı budur. Önemli olan burada sizi yada bizi ilgilendirmediği değil, birinci dereceden kullanıcıyı ilgilendirmesi.
Sizin tavrınız yanlış. !
Yönetim ekibimizde bulunan arkadaşımıza ağzımıza alamayacağımız küfürler ettiğinizden dolayı forum üzerinden süresiz olarak uzaklaştırıldınız. Bundan sonra bu platforma giriş yapamayacaksınız.
Bu yönetim ekibimizden değil farklı bir kişiye de aynı sözleri sarf etseniz bile aynı işlem...
Geçen akşam almış olduğumuz kararlar neticesinde Forum Kurallarında ve uyarı sistemimiz üzerinde bir kaç ufak değişiklikler gerçekleştirdik. Almış olduğunuz uyarılarda zaten bazı arkadaşlarımız bunların tadına baktı diyebilirim. :)
Forza Horizon 4 Sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir.
Minimum sistem gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 10 version 15063.0 veya üstü
İşlemci: Intel i3-4170 @ 3.7Ghz veya Intel i5 750 @ 2.67Ghz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVDIA 650TI veya AMD R7 250x
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant...
Artık bu tarz cihaz üreticilerinin arkasında sürekli bu ve buna benzer yazıların olduğunu zaten görüyoruz. Ucuz alalım derken reklam panosu gibi gezme olasılığı oluyor.
Daha önce dizüstü ile sökme takma işi yaptıysanız bunu bir şekilde giderebilirsiniz. Ancak daha önce eliniz bu tarz şeylere yatkın değilse denemeyin, tamirci ile çözümünü gidermeye çalışın derim.
Bu zaten ön görülecek bir durumdu. Merak etmeyin yakın bir zamanda tekrar yüz yüze eğitime ara verilecektir. Ancak bizim ülkemizde turizm zarar görecek diye iptal etmeyebilirler. Turizm önemli..
Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin sağ alt baldırında gerilme tespit edildiği duyuruldu.
Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, 8 Mart Pazartesi günü antrenmanda sağ alt baldır arka kısmında ağrı hisseden Gökhan Töre'nin Acıbadem Altunizade Hastanesinde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, soleus...
Bunu zaten söylemesine gerek yok, GS'ın sırtında her zaman bir çıban olacaktır. Hatırlarsanız taraftarlar gitmesi için çokça küfür etmişlerdi, sonrasında bir daha gelmem diyerek çekip gitmişti. Ancak bakıyorsunuz ki tekrar geri dönüyor. Sebebi zaten belli.. Bunu daha Milli Takımlardan biliyoruz. ?
Belhanda kimdi? Bu arada Terim ile anlaşamayan takımdan her zaman kovulur. Söz konusu teknik adamın isteklerini karşılamayan gider. daha çok şey söylemek isterdim ama tüm GS'li arkadaşlarım beni buradan direkt olarak linçler.
Daha önce sizi forum üzerinde bulunan konuları açıyorsunuz diye uyarı puanı verdiğimi hatırlıyorum. Ancak sürekli olarak devam ediyorsunuz.
https://forum.shiftdelete.net/konular/sdn-uyeleri-hangi-sehirden-katiliyor.637113/
@AdamDüver Forum Kuralları 16. Madde gereğince forum üzerinden uzaklaştırılmıştır. Diğer hesabını askıya alınmaması için farklı hesap açmaması konusunu hatırlatmama gerek yok diye düşünüyorum.
Sevgili @_Zaur_, Forum üzerinde bulunan yetkili bir arkadaşımızın mesajlarını engellemek nedir ben bunu tam olarak anlayamadım. Şimdi bu moderatör arkadaşımız sizi sözlü olarak uyarsa görmeyecek ve uyarıyı görmediğiniz için yönetici arkadaşımızı takmamış olacaksınız.
Durum böyle olunca gerekli...
Gönül rahatlığı ile kullanmış olduğum bir kulaklık, tek hareket ile mikrofon kapama, tek hareket ile ses açma ve kapama tuşları mevcut.
Kulaklık pedlerinin deri olmaması zaten muhteşem, ben mesela oyun oynarken stres yapan bir adamım stres yapınca direk terliyorum, kulaklık deri olunca...
CS:Go Steam üzerinden tamamen kaldırın, Steam klasörü içerisinde bulunan Global Offansive klasörünü kaldırın. Sonra tekrar yükleme yapın, yüklemeden sonra da dosya doğrulama yapın. Temizlenmiş olması gerekiyor.
Ben ne söylesem siz tersini söyleyeceğiniz için istediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Ben daha önce de dediğim gibi sadece şunu söylüyorum "Her türlü eleştiriye açığım, ancak doğru eleştirilere." daha da konuşmak istemiyorum.
Eğer bir sorun varsa forum ile alakalı lütfen bize konu ile iletin...
Az önce bana dediğini işte şuan sen yapıyorsun, bana kin tuttuğumu iddia ettin. Aslında yönetime karşı senin bir kin beslediğini düşünüyorum. Yönetim tarafında sana karşı farklı hisler düşünen arkadaşım varsa hemen söylesin. Bu karalama kampanyası bir an önce bitsin.
Ben her türlü eleştiriye açığım arkadaşlar, beni ve yönetim ekibimde bulunan tüm arkadaşlarımı yanlış tanımış ve tanımış olduğunuz gibi lanse etmeye çalışıyorsunuz.
Forum yavaş diyorsunuz neresinde yavaşlık gördünüz tam olarak anlamadım, sadece yavaş diye konuşuyorsunuz.
İşte sürekli olarak...
Ben diyorum ki Reddit ile alakalı olarak nasıl bir içerik girilebilir, sen ise nereye getireceğimi gösteriyorsun.. :) Sanırım onun oraya geleceğini bende tahmin edebiliyorum, hatta biliyorum.
Sonunda.. Rahat bırakın artık oyuncuları, oyuncu kartları ile mining kartlarının ayrılması daha iyi fiyatı da inşallah ona göre belirlenir. Miningçilere dayayın fiyatları..
5-) Konular doğru kategori içerisinde açılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
Aşağıda bulunan başlıkları kontrol edebilirsiniz.
https://forum.shiftdelete.net/konular/python-icin-kaynak-ve-derleyici-onerisi.667617/
https://forum.shiftdelete.net/konular/python-kaynak-oneri.651835/
https://forum.shiftdelete.net/konular/python-3-icin-kitap-onerisi.657515/
İstediği haberi açar, ister Ekrem olur ister Ahmet olur.. isterse X kişisi olur. Kişilere göre haber paylaşımı yada konuşmama kısıtlaması mı getireceğiz?
O zaman üyelere de getirelim! ..
Ön görünüz gayet güzel ancak biz bunu zaten daha öncedende tartıştık. Ancak kendisi ile görüşmelerimizde Siyaset konusunda ne yapması gerektiğini zaten aktardık ve sözümüzü aldık.
Dayanamıyorsun değil mi? İstiyorsun illa birisi laf çarpsın.. Çarpmadıklarında gaza getirmek için laf cambazlığı yapıyorsun. Ortalığı bir karıştırayım da nasıl karışırsa karışsın mantığında çalışıyorsun.
Habere yorumum : Boş laf.. Her zaman ki gibi balon sözler.
Hangi kameraya gülüyoruz? Bu kadar saçma bir şey görmedim hayatımda, sizi güzel kandırmış bu arkadaş.
Hadi şifrelemeyi geçti panele girdi diyelim, kullanıcıların şifrelerini görmesi imkansız. Yok database filan diyorsunuz, oda hikaye..
@_Zaur_, Sonrasında "O üyeye verdiniz, bana vermediniz." sözleri kulağıma geliyor. Bu her zaman olacaktır. Dediğim gibi üyeleri ayırmak gibi bir niyetimiz yok!
Her ikisi arasından seçim yapmak gerekir ise ben Vivaldi tercih ederdim. Kişiselleştirme açısından tek geçilir, hangi tarayı üzerinde bu kadar özelleştirme var bilmiyorum. Olduğunu da zannetmiyorum.
Çöp oğlu çöp.. Bizim milletimizin başka bir şeye ihtiyacı varmış, burada şuan söylemek istemiyorum.
Bu kadar dengesiz bir toplum ne zaman olduk, çok merak ediyorum.
Google kısa süre önce Chromium'dan Google hizmetleri için desteği kaldıracağını duyurdu. Bu değişiklik sizin için ne anlama geliyor ve özgür bir web'in geleceği için ne anlama geliyor? Öğrenmek için makalemi okuyun.
Google'da Ne Oldu?
Google, kısa bir süre önce, Chromium açık kaynak projesine...
Entrika yoksa izlerim, Türk dizileri geneli entrika içerikli olduğundan dolayı ne yazık ki Türk yapımlarını doğru düzgün izleyemez oldum. Daralıyorum, sanki nefes alamıyorum izlerken.
Çeşitli söylentiler var, gelecek mi gelmeyecek mi? Ancak şunu diyebilirim ki, mesajlarınıza baktığımda sürekli olarak gereksiz mesajlar görüyorum ki ne kadar çok gereksiz mesaj varsa o kadar çok gereksiz imza olacaktır.
Özel Başlık konusunda mesala gelmesini isteyen arkadaşlar, özellik...
Merhaba, eski bir kullanıcı olmanız sebebi ile evet gerekli değişimi gerçekleştirebiliriz. Kullanmak istediğiniz kullanıcı adını lütfen bana özel mesaj olarak göndermeniz rica olunur.
Aslında senin lisans anakart üzerinde bulunabilir, ancak tam olarak nasıl bulabiliriz onu bilmiyorum. @kilicbaligi bize bu konuda fikir verecektir.
Düzenleme : Aslında aşağıda bulunan OEM Product Key Tool programı ile belki öğrenebilirsin lisans anahtarını birde öyle dene bakalım...
Gençler konu seyrinde devam etmesi gerektiğini düşünüyorum, kişisel olarak tartışma çıkmasını kimse istemez. Sonra neden ceza aldım olayına maruz kalıyoruz.
@Onur Mert Bozkurt 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
Ben haklı olarak görüyorum, ister yayıncı olsun ister normal bir oyuncu olsun. Sonuçta beğenmemiş oyunu ve geri iade etmiş. Bende olsam ve beğenmesem bende aynı şekilde direkt olarak iade ederim.
Benim düşüncem çok fazla büyütüldü, bunun tek sebebinin de Twitch izleyicilerinden kaynaklandığını...
Artı olarak bahsi geçen forumda da zaten bunun daha üstün bir yaptırımı mevcut.
Olarak gösterilmiş kurallarında, bunun sebebinin Google üzerinde en başta ben olacağım mantığı ile çalıştığını da hatırlatmak isterim.
Söz konusu maddeyi zaten farkındaysanız düzenledik, konularda yardımcı olması adına kullanabilirsiniz.
Bunun kıskançlık vb. bir şey ile yakıştırılması ilginç geldi bana. Bizim o kuralı koymamızın nedenini herkes biliyorken sizin bilmemeniz yanlış.
Burasını ağlama duvarı olarak gördüğünüz...
Merhaba, tam olarak kaynağınız nedir söyleyebilir misiniz? Aslında direkt olarak kendinizi tanıtsaymışsınız daha iyi olurmuş, en azından muhatabımızı tanımak isterdik.
Hafta sonunda tüm başvuruları değerlendirerek kim arkadaşlarımızı moderatör ekibe, kim arkadaşlarımızı da içerik ekibimize katacağımızı söyleyebilirim.
Kullanıcı adını vermeyenleri sistem üzerinden mail adresini taratarak bulmaya çalışıyorum. Bulamadıklarımı zaten mail olarak geri dönüş sağlıyorum.
Sorun değil cevaplarız. :)
Arkadaşlar değerlendirmeleri göz aldığımızda bazı arkadaşlarımız 0-20 arasında mesajları bulunan arkadaşlarımızı red olarak değerlendirmek zorunda kalıyoruz.
Bazı arkadaşlarımız dün kayıt olmuş ve direkt olarak başvuru yapmaya çalışıyor bunları da red olarak değerlendirmek zorunda kalıyoruz...
Merhaba Dostlar, uzun süreli olarak kullanabileceğim bir akıllı saat arayışına girdim. Şuan için aklımda konuda belirtmiş olduğum iki saat arasında kaldım diyebilirim. Fiyat performans olarak bakmak istiyorum, gönül ister iWatch almak isterdim ancak şuan öyle bir durumunun yok. Artı olarak Apple...
Zaten uygun görülürse işlem yaparız, etiketlemenize ve sizin söylemenize ne gerek var? Konuyu dağıtmak istiyorsanız farklı bir bölüm var, arkadaşlar orada sohbet ediyorlar hatta V2 çıktı sanırım.
Bu sözünüz onurumu kırdı diyebilirim. Hiç bir zaman siyasi bir görüş ile kimseye yaklaşmadım, bu saatten sonra da yaklaşmam.
Hatta size söyleyebilirim ki, @|Ⓢєччαh| abimi davet etmeyi bile düşünüyorum. Onu aldığımda da bu sefer sizin deyiminiz ile muhalif taraf bana sırtını dönecek...
Konu başlıklarının açıklayıcı ve içeriğin açıklayıcı olmasını zaten bunun için istiyoruz. "Bi bakar mısınız? , "Acil bakın" , "Bilgisayarım patladı" vb. bir sürü konu açılıyor bunları gördüğüm zaman bakasım bile gelmiyor.
Eğer sorunu net olarak konu başlığına ve içeriğe yazan olursa zaten...
Merhaba SDN Forumdaşları, ekibi daha akıcı bir hale getirmek için Moderatör ve İçerik Ekibine katılacak gönüllü arkadaş arıyoruz.
Başvuru sonrasında seçilecek üyelerimiz ilk öncelikle "İçerik Ekibi" olarak değerlendirme altına alınacak, sonrasında ShiftDelete.Net Forum adına katkıda sağladığı...
@SENİOR_53, Konu Dışı'nı aktif etmiyoruz. Çünkü alakasız konular aktiflik gösteriyor. Bunun için görünmesi gereken konular görülmeden kalıyor.
Bunu bazı kategoriler içinde ileride deaktif edeceğim. Özellikle Forum Oyunlarınız!..
Raporlama sistemini doğru düzgün kullanamıyorsunuz ki?
Yapılanları size söyleyeyim;
* Alıntı yaparak, moderatör etiketleme.
* Moderatör etiketleme.
* Mesaja direkt olarak karşılık verme aynı üslup ile.
vb. bu şekilde uzar gider ancak ben uzatmak istemiyorum.
Biz boşuna mı duruyoruz burada...
Rengi ve Aromasıyla Büyüleyici bir Lezzet : Hibiskus Çayı
Gül hatmi, hatmi, amber çiçeği gibi farklı isimlerle de bilinen hibuskus, kökeni Afrika olduğu düşünülen ve özellikle de Tayland ve Çin’de yoğun olarak yetiştirilen ebegümecigiller familyasına ait bir bitki çeşididir. Bu ülkelerde...
Aşağıda bulunan konulara bir göz gezdirin.
https://forum.shiftdelete.net/konular/hangi-gnu-linux-dagitimini-kullanmaliyim.733005/
https://forum.shiftdelete.net/konular/hangi-linux-surumunu-kullanayim.702977/
https://forum.shiftdelete.net/konular/hangi-gnu-linux-dagitimini-kullanmaliyim.733005/
Windows 10 update sorun gidericiyi deneyin, eğer olmuyorsa aşağıda ki sayfa içerisinde bir kaç açıklama yapılmış orada ki önerileri deneyin.
Update sorun giderici : Windows 10 için Windows Update Sorun Gidericisi...
NVIDIA, GeForce RTX 3060'larda coin madenciliğini bir nebze engellemek için sürücüye bir engel koyacaklarını ve bu sürücü Ethereum uygulaması görürse hash performansı yarı yarıya düşüreceğini açıkladı.
Ayrıca madenciler için ayrı bir GPU üretimi yapılacağını duyurdu...
Vergi mükellefi derken yüksek ihtimal ile almış olduğunuz ürünler üzerinden vermiş olduğunuz vergi üzerinden değerlendirme yapılıyor olabilir. Aldığımız havadan da vergi aldıkları için..
Çok sayıda dediğiniz sizin kendi profilinizde paylaşmış olduğunuz ve kendi tarafınızdan sildiğiniz mesaj mı?
Bunun haricinde silinen her hangi bir mesajınız mevcut değil. Karıştırıyor olmayın?
Merhaba arkadaşlar, izleyebileceğim kaliteli anime dizi önerisi istiyorum sizlerden. Öneri yaparken lütfen konusunu da biraz aydınlatırsanız sevinirim. Bu aralar nedense anime iştahım kabardı.
Evet arkadaşlar az önce NTV'nin haberini gördüm. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2020 yılı Yaşam Memnuniyeti Araştırması’nın sonuçlarına göre Türkiye'nin %48,2 si mutluymuş.
:: Siz hangi yüzdeye giriyorsunuz?
Tüm insanlığın zor günlerden geçtiği bu günlerde Regaib Kandili'nin ShiftDelete.Net ailesine, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum.
Kalplerimize huzur dolsun, sevgi dolsun. Kandilimiz mübarek olsun.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarda Mart ayında esnek döneme geçeceğimizi bildirdi. Bu gelecek olan esneklik sebebi ile ne gibi bir durum çıkacaktır?
Yüksek ihtimalle hafta sonu olan yasaklar kalkacak gibi duruyor. Sizce ne gibi önlemler gelecek ve...
@sametonx 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
Neden alınmasın, ancak alacağınız satıcıya dikkat etmek gerekiyor. Arkadaşlarımızın söylediği gibi toplanmış PC almak için diğer sitelere önem verebilirsiniz. Tek tek parça alınacak ise tabii ki sisteminizi Hepsiburada.Com üzerinden toplayabilirsiniz.
Microsoft Edge, indirilenler bölümüne Office dosyalarını (sunumlar, elektronik tablolar ve belgeler) indirmek yerine Office dosyalarını açma seçeneğini etkinleştirmenize veya devre dışı bırakmanıza olanak tanıyan yeni bir özellik ekledi ve koleksiyonları son zamanlarda sıralamak için yeni bir...
1-) Yeni bir konu başlığı açılmadan önce açmış olacağınız konu hakkında bilginin forum içerisinde olup olmadığını kontrol ediniz. Forum içerisinde aynı yada bir benzeri olan içeriğe sahip konu var ise farklı bir konu açmamanız rica olunur. Buna benzer bir konu var ise bölüm moderatörlerimiz...
Hayırdır, işletim sistemini siz mi çıkardınız? Yayarız diyebiliyorsunuz. "Yaygınlaşması lazım." derken sadece forum içerisinde değil genel olarak bir Linux işletim sistemi gibi yaygın hale gelmesi gerekiyor anlamında dedim.
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon RX 470.
Bu ekran kartı üzerinde sisteminiz karşılayacaktır. Alır denersiniz eğer oynatmıyor ise 7 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Ben o şekilde yapıyorum, alıyorum deniyorum bana göre değilse iade ediyorum.
Oyun üzerine birden fazla güncelleme geldi. Optimasyon sorunu yok gibi bir şey. Bende geçen gün deneyecektim ancak 30 küsürlük bir güncelleme almış denemedim.
USB üzerinden boot etmeniz gerekiyor ki USB üzerinden formatı gerçekleştirebilesiniz. Buna istinaden "USB Hard Drive" olan seçeneği seçmeniz gerekiyor.
Bu tamamen size kalmış bir konu, seçeceğiniz şarkı sevdiğiniz şarkılar üzerinden giderseniz zaten açılışı yapmış olacaksınız. Bunun için size örneğe gerek yok diye düşünüyorum.
Sevdiğiniz ve beğendiğiniz iki şarkı bulacak ve ona göre bir alt yapısını hazırlayacaksınız. Zaten sorularda neler...
@ACER , @REAC , @BUGRİ 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
Not: Eğer bir daha multi açarsan, ana hesabını da kapatmak zorunda kalacağım.
@Görkeem, Siyaset'e taşınsın istemiyorsun konularının, ancak açmış olduğun konuların hepsi zaten siyasi. Sonra gelip benim ekip arkadaşıma atıfta bulunuyorsun. Yaptığın yanlış, bizim yaptığımız değil.
@bneEINSTEIN 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/