Arama sonuçlarınız

1. Creative

komik sorularınızı sorun.

Yapmayın abisi, yapmayın.. :(
  2. Creative

Son Kez Yazıyorum Kendinize Çok İyi Bakın Elveda Sdn !

Direkt olarak zaten atmıyoruz abi, ilk önce bunun bir sebebi olması gerekir. İlk önce sebebini soruyor ve sonrasında emin olup olmadığını soruyoruz ki sonrasında yanlış anlaşılma olmasın.
  3. Creative

Son Kez Yazıyorum Kendinize Çok İyi Bakın Elveda Sdn !

Moda oldu sanırım bırakmak, hadi arttırıyorum bende bırakıyorum..
  4. Creative

Bilgisayarım Adobe Photoshop için uygun mudur?

Sistem gereksinimlerini aşağıda ki link üzerinden kontrol edebilirsiniz. https://helpx.adobe.com/tr/photoshop/system-requirements.html
  5. Creative

SDN Forum, eskisi gibi değil.

Yok aslında öyle gösterilmek isteniyor diyebiliriz. :) Yani olmayan bir şeyi varmış gibi göstermek.. İlginç değil mi?
  6. Creative

Mansur Yavaş ile Pelin (Pqueen) Baynazoğlu Twitch Üzerinden Yayın Yaptı

Bu yayını sabırsızlıkla bekliyor olacağım. :)
  7. Creative

Yukarıda bulunan tüm mesajlara bir bak bakalım, yazıyor mu acaba orada "Düşüncelerinizi belirtemezsiniz." ibaresi.. Yazdıklarımın hiç birini okumadan bu mesajı attığını düşünüyorum.
  8. Creative

Başlık : "SDN Forum, eskisi gibi değil." = 9 Nisan 2020 (11 Ay) tarihinde kayıt olmuş biri olarak bunu söylemen açıkçası beni kuşkulandırdı. Konuya girince acaba dedim çok eski bir üye ne gibi bir sıkıntı yaşadı ve görüşlerini belirtmek için başlık açtı. Son günleri derken ne demek istediniz...
  9. Creative

2.05 Yama & Piyade Seti ile Valorant

GURU ne oldu acaba? Bu güncelleme ile geleydi iyi olurdu.
  10. Creative

Forumdan Uzaklaştırma Cezası Alan Üyeler

@mumya 3700x 1-) Yeni bir konu başlığı açılmadan önce açmış olacağınız konu hakkında bilginin forum içerisinde olup olmadığını kontrol ediniz. Forum içerisinde aynı yada bir benzeri olan içeriğe sahip konu var ise farklı bir konu açmamanız rica olunur. Buna benzer bir konu var ise bölüm...
  11. Creative

Ülker Çikolatalı Gofret Vs Eti Çikolatalı Gofret

https://forum.shiftdelete.net/konular/ulker-cikolatali-gofret-vs-eti-cikolatali-gofret.732738/
  12. Creative

Soğuk Espiri Challange

Bu ve buna benzer konular olması artı olarak Türkçe kullanım olmaması sebebi ile kilitledim. Lütfen forum içerisinde arama yaparak konu açınız.
  13. Creative

Anasayfayı kirleten kural ihlali olan gereksiz konular hk

Bu görselin yavaşlık ile alakası nedir?
  14. Creative

Göz çizdirme amelyatı.

Göz numarasını düşürmüyor diye biliyorum, direkt olarak retina iyileştiriliyor ve gözlük yada lens kullanmıyorsunuz.
  15. Creative

[Haftanın Dağıtımı]Fedora'ya merhaba deyin!

Konu ile alakasız olan tüm mesajlarınızı kaldırdım, devamında cezai işlem uygulamak zorunda kalacağız bilginize.
  16. Creative

Far Cry 4 Gold Edition alınır mı?

Aralarında ki farkı aşağıda ki linkte bulabilirsiniz. https://www.igdb.com/games/far-cry-4/versions Fark olarak ise; - Üç ekstra görev ve "The Impaler" açılabilir silah içerir. - Sezon bileti vermekte karar size kalmış. Benim tercihim genelde oyunun normal olanını alıp kanal para ile farklı...
  17. Creative

Video düzenleme programı önerisi

1. Cevap : Videolarınızı desteklediğiniz en son çözünürlük ve kalitede çekmeniz sizin için bir artı olarak geri dönecektir. Sonuçta izleyici kaliteyi her zaman arar. 2. Cevap : Monitörünüz bunu desteklemiyor ancak bilgisayarınız videoları işlemekte yetersiz kalmayacaktır. 3. Cevap : Aslında bu...
  18. Creative

Kulaklığımin mikrofonu telefonda çalışmıyor

Telefonunuz jak yuvasında bir problem olabilir. Normalde çalışan bir mikrofon telefonunuz üzerinde çalışmıyorsa bunun tek sorunu telefondan kaynaklandığı doğru olabilir.
  19. Creative

İ20 Tramer kaydı

Tramer araç alım ve satımlarında şuan önemli bir konumda, ancak şöyle bir durum söz konusu. Kimi araçlar sanayide yada başka bir yol ile toplandığında Tramer sistemine yansımamakta. Tramer sistemine yansıması için her hangi bir sigorta şirketi üzerinden hasar ile ilgili dosya açtırılması...
  20. Creative

Mercedes c180 2011 klima ızgarası link?

Görsel olarak tam olarak nasıl bir şey, aracın modeline göre çünkü değişebiliyor.
  21. Creative

World of Warships adlı oyun kaç GB?

Sistem gereksinimlerini kontrol ettiğimizde 64GB alan istediği görülmektedir. SİSTEM GEREKSİNİMLERİ MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 x64 SP1 İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.66 GHz, Core i3 2.5 GHz, AMD Athlon II X2 2.7 GHz Bellek: 4 GB RAM Ekran...
  22. Creative

ShiftDelete.Net SpeedTest arayüzü ile internetinizi test edin

Güzel bir çalışma olmuş aga, şimdi internet hızını atmayayım bu hızları gördükten sonra.. :)
  23. Creative

iPhone üretimleri hatalı mı? Kullanıcılar renk konusunda şikayetlerini belirtiyor

En azından iPhone 12 kullanıcısı değilim. Aramızda kullanan ve deneyimleyen arkadaşlarımızın yorumlarını merak ediyorum.
  24. Creative

İllere göre haftalık vaka sayıları açıklandı

Açıkçası bende bu şekilde düşünüyorum, daha önce olanlardan bakacak olursak güvenirliğini kaybetmiş durumda.
  25. Creative

Konunun dışına çıkmazsak sevinirim.
  26. Creative

Far cry 3 kurulum çok uzun

Korsana destek vermiyoruz. https://www.epicgames.com/store/tr/p/far-cry-3
  27. Creative

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 7 günlük her 100 bin kişide görülen yeni tip koronavirüs (COVID-19) güncel vaka sayılarını açıkladı. Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 6-12 Mart döneminde il bazında COVID-19 vaka sayılarının yer aldığı haritayı paylaşarak, "Tedbirlere uyarak...
  28. Creative

@burası tr 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
  29. Creative

Bisikletle Seyhat Yasak Mı?

Denemesi bedava.
  30. Creative

Bisikletle Seyhat Yasak Mı?

Ben yanlış bilgilendirme olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki bunun örneklerini yaşadık, motosiklet üzerinde maske takmayan vatandaşa da cezai işlem uygulanmıştır. Şu Mc'Donalds çı eleman vardı, teşkilatı arayın diyen.. :) Hatırlayalım arkadaşı..
  31. Creative

@Samet UCA Kendi isteği ile forumdan uzaklaştırılmıştır.
  32. Creative

Counter-Strike: Global Offensive

PopFlash kullanabilirsiniz. PopFlash
  33. Creative

hesabımı silin

Forum kurallarını ihlal etmesi sebebi ile olabilir. Bir anlık çıkış diyelim..
  34. Creative

@anonim hesap 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
  35. Creative

açılan başlıklar neden yeni mesajlar kısmında beliriyor?

Biz soruyor muyuz? Neden yeni bir hesap açtınız diye..
  36. Creative

Mavi balina oynamak istiyorum

Sizin için tehlikeli bir durum olduğundan dolayı konuyu kilitliyorum.
  37. Creative

Günün Esprisi

Bu sadistçe bir şey değil mi?
  38. Creative

Bursa Kestel'de katliam gibi kaza!

Bursa Kestel'de freni arızalanan bir TIR, trafikte duran araçların arasına daldı. Zincirleme kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı. Son sürat araçların arasına daldı. Önüne ne kattıysa ezdi geçti. Bursa'da freni arızalanan TIR, zincirleme trafik kazasına neden oldu. Kazanın adresi...
  39. Creative

Chipset driver

CPU-Z programı yardımı ile tam olarak hangi yonga setini kullandığını öğrenerek bilgi veriniz. Arkadaşlarımız ona göre yardımcı olsunlar. https://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
  40. Creative

SDN forum'a eğlence ekibi kuralım.

Gruplaşma seziyorum, yakında darbe teşebbüsü olmasın. ?
  41. Creative

Chipset driver

Aşağıda ki bağlantı üzerinden uygun olan Chipset setini bularak güncel driver yükleyebilirsiniz. https://downloadcenter.intel.com/product/53/Chipsets
  42. Creative

PC ye 2 mouse takmak ne kadar elektrik harcar?

Bunun elektriğe bir faydası yada zararı olacağını zannetmiyorum.
  43. Creative

İşlemci önerisi

Merhaba, anakartınızın tipine göre uyumlu işlemci listesi aşağıdaki gibidir. Model Box part numbers Technology (micron) Cores Frequency (MHz) Turbo freq. (MHz) L2 cache (KB) L3 cache (KB) TDP (Watt) Core i3-330M 0.032 2 2133 512 3072 35 Core i3-350M 0.032 2 2267...
  44. Creative

Logitech G203 Çalışmıyor

Bu biraz şaşırtıcı oldu. :D
  45. Creative

Cafe SDN - [Türkçe]

Sevgili arkadaşlar, forum olarak dilimiz Türkçe zaten. Kullanmış olduğumuz dil Türkçe.. Bunun için artı bir konu zaten açmanıza gerek olmadığını düşünüyorum. Hali hazırda zaten Söyle Rahatla V.2 bu konu üzerinden sohbetimizi ediyoruz. Lütfen bundan sonra farklı bir dil için konu açılmasın...
  46. Creative

(Çözüldü) bu sorunu çözmek için gerekli Adobe Application Manager eksik veya hasar görmüş hatası?

Reader programını kaldırıp tekrar güncel olan Reader programını yüklediniz mi? https://get.adobe.com/tr/reader/
  47. Creative

İzin Vermeden KasperSky Kuruldu Silinmiyor

Korsana destek vermiyoruz, cihazınıza format atın. Sonrasında korsan olmayan yollara başvurun.
  48. Creative

Ağlamak İçin Gözden Yaş mı Akmalı?

https://forum.shiftdelete.net/konular/aglamak-icin-gozden-yasmi-akmali.3809/
  49. Creative

üstündekinin ismi, sana ne çağrıştırıyor?

https://forum.shiftdelete.net/konular/ustteki-uyeyi-gorunce-sana-ne-hissettiriyor-ne-cagristiriyor.666540/
  50. Creative

Donanım Arşivi İnceleme

51. Creative

Pakistan, "ahlaksız ve sakıncalı" videolar nedeniyle TikTok'u yeniden yasakladı

Nerede o günler..
  52. Creative

Google Haritalar yakında düzeltmek için bir harita üzerine çizim yapmanıza izin verecek

Google, kullanıcıların eksik yolları eklemesine ve yanlış yolları yeniden hizalamasına, yeniden adlandırmasına veya silmesine olanak tanımak için harita düzenleme deneyimini güncelleyecektir. Deneyimi "çizim" olarak adlandırılabilir, ve Microsoft Paint'teki çizgi aracını kullanmaya benzeyecek...
  53. Creative

Pakistan, "ahlaksız ve sakıncalı" videolar nedeniyle TikTok'u yeniden yasakladı

Pakistan, popüler video uygulamasının ahlaksız ve sakıncalı içerik barındırdığını söyleyen bir şikayeti inceledikten sonra TikTok'u ülkede tekrar yasakladı. Perşembe günü Peşaver kentindeki bir yüksek mahkeme, ülkenin telekom otoritesine - Pakistan Telekom Dairesi (PTA) - TikTok'u yasaklama...
  54. Creative

Xbox patronu, Game Pass ayrıcalıklarını sunmak için Bethesda'yı satın aldığını söyledi

Xbox patronu Phil Spencer, şirketin Fallout yayıncısı Bethesda'yı satın almasının arkasındaki motivasyonunu açıkladı. Xbox ve Bethesda'daki önemli figürlerle bir yuvarlak masa toplantısında, anlaşmanın Game Pass abonelik hizmetine özel ürünler sağlamakla ilgili olduğunu söyledi. Spencer, "Bir...
  55. Creative

Beşiktaş sağ bekini buldu.

Hehe, Türkiye'ye gelen hangi futbolcu gitmek istemiş ki? Burada güzel para kazanıyorlar..
  56. Creative

Hesabım?

Sevgili kardeşim Melih; 1. Özel mesaj yolu ile rahatsız ettin yetmedi, 2. Mail adresi yolu ile rahatsız ettin yetmedi, 3. Sosyal Medya (aile ile ortak kullandığım) üzerinden rahatsız ediyorsun. Buna bir dur demenin zamanı geldi. Hadi bunu geçtim her yöneticiye tek tek mesaj atarak her...
  57. Creative

Söyle Rahatla V.2

Anlıyorum sizi evde oturmaktan canınınız sıkılıyor.. :)
  58. Creative

Shiftdelete.net' de ana sayfadaki manşet haberler yeni sekmede açılıyor ve bu işlevsiz bir kullanım oluşturuyor.

Merhaba, @Burak bş konu ile alakalı olarak lütfen info@shiftdelete.net adresine bir mail atmanızı rica ederim.
  59. Creative

Söyle Rahatla V.2

Bu ortam Söyle Rahatla olduğu için her türlü ilgilendirir. Sonuçta buranın kullanım amacı budur. Önemli olan burada sizi yada bizi ilgilendirmediği değil, birinci dereceden kullanıcıyı ilgilendirmesi. Sizin tavrınız yanlış. !
  60. Creative

Forza Horizon 4 234₺ Standart edition

Arkadaş Xbox diyor sen ise Steam üzerinde 90 TL diyorsun. Xbox üzerinde Steam oyunları oynanıyor mu? Ben bilmiyorum, eğer öyle bir şey varsa iyi..
  61. Creative

Bu emoji çılgınlığı nerden geliyor?

Gereken yapıldı, devamında gerekirse güzel bir kural bile getirebiliriz. Şuan için gerek duymuyoruz, ama bu olmayacak durumunda da algılanmasın.
  62. Creative

Hesabım?

Yönetim ekibimizde bulunan arkadaşımıza ağzımıza alamayacağımız küfürler ettiğinizden dolayı forum üzerinden süresiz olarak uzaklaştırıldınız. Bundan sonra bu platforma giriş yapamayacaksınız. Bu yönetim ekibimizden değil farklı bir kişiye de aynı sözleri sarf etseniz bile aynı işlem...
  63. Creative

Söyle Rahatla V.2

@Servous ve @Java Ama 16 Gb istiyor Bir günlük tüm reaksiyonlarınız silinmiştir. Bilgilerinize.
  64. Creative

Söyle Rahatla V.2

İfadeleri kaldırtmak istiyorsanız doğrudan söyleyebilirsiniz. 5 saniye sürer kaldırmam.
  65. Creative

Söyle Rahatla V.2

Bundan sonra trol yapan, anlamsız mesaj atan vb. davranışlarda bulunan arkadaşlarımız ne yazık ki uyarı sistemine dahil olacaklar.
  66. Creative

Söyle Rahatla V.2

Geçen akşam almış olduğumuz kararlar neticesinde Forum Kurallarında ve uyarı sistemimiz üzerinde bir kaç ufak değişiklikler gerçekleştirdik. Almış olduğunuz uyarılarda zaten bazı arkadaşlarımız bunların tadına baktı diyebilirim. :)
  67. Creative

Forza Horizon 4 Sistem

Dizüstü bilgisayarın kaldıracağını zannetmiyorum. Ekran kartı yetersiz kalacaktır.
  68. Creative

Forza Horizon 4 Sistem

Forza Horizon 4 Sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir. Minimum sistem gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows 10 version 15063.0 veya üstü İşlemci: Intel i3-4170 @ 3.7Ghz veya Intel i5 750 @ 2.67Ghz Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVDIA 650TI veya AMD R7 250x DirectX: Sürüm 12 Ağ: Genişbant...
  69. Creative

Baslikta Anlatayamacigim birsey

Ailenize karşı sadece kendiniz olun..
  70. Creative

Poconun tasarımları sizce nasıl

Artık bu tarz cihaz üreticilerinin arkasında sürekli bu ve buna benzer yazıların olduğunu zaten görüyoruz. Ucuz alalım derken reklam panosu gibi gezme olasılığı oluyor.
  71. Creative

Laptopun klavyesi çalışmıyor

Daha önce dizüstü ile sökme takma işi yaptıysanız bunu bir şekilde giderebilirsiniz. Ancak daha önce eliniz bu tarz şeylere yatkın değilse denemeyin, tamirci ile çözümünü gidermeye çalışın derim.
  72. Creative

Söyle Rahatla V.2

Bu tamamen senden kaynaklanan bir durum olduğunu biliyorsun, biraz da ders oldu sanırım.. :)
  73. Creative

DSL ile yüksek upload hızı mümkün mü ?

DSL alt yapısında upload hızı standart olarak 0.8 mbps olduğunu biliyorum. Fazlasını vereceğini zannetmiyorum.
  74. Creative

Söyle Rahatla V.2

Arkadaşlar sizlere telorans tanıyoruz diye, bizim size sunduğumuz teloransı lütfen suistimal etmeyin..
  75. Creative

Almanya' Dan Ekran Kartı Getirtmek

Bence daha uyguna getirtebilirsiniz.
  76. Creative

HP ElanTouch Pad Driveri olmadı için touchpad çalışmıyor!

Yanlış sürücü çalıştırmış olmayınız. Bence sürücüleri kontrol ediniz sitesinden.
  77. Creative

Sınıftki arkadaşım pozitif çıktı

Düşünenin olduğunu mu zannediyorsunuz? ?
  78. Creative

Sınıftki arkadaşım pozitif çıktı

Bu zaten ön görülecek bir durumdu. Merak etmeyin yakın bir zamanda tekrar yüz yüze eğitime ara verilecektir. Ancak bizim ülkemizde turizm zarar görecek diye iptal etmeyebilirler. Turizm önemli..
  79. Creative

Beşiktaş'tan Gökhan Töre açıklaması

Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin sağ alt baldırında gerilme tespit edildiği duyuruldu. Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, 8 Mart Pazartesi günü antrenmanda sağ alt baldır arka kısmında ağrı hisseden Gökhan Töre'nin Acıbadem Altunizade Hastanesinde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, soleus...
  80. Creative

Belhanda'nın sözleşmesi tek taraflı feshedildi.

Bunu zaten söylemesine gerek yok, GS'ın sırtında her zaman bir çıban olacaktır. Hatırlarsanız taraftarlar gitmesi için çokça küfür etmişlerdi, sonrasında bir daha gelmem diyerek çekip gitmişti. Ancak bakıyorsunuz ki tekrar geri dönüyor. Sebebi zaten belli.. Bunu daha Milli Takımlardan biliyoruz. ?
  81. Creative

Belhanda'nın sözleşmesi tek taraflı feshedildi.

Belhanda kimdi? Bu arada Terim ile anlaşamayan takımdan her zaman kovulur. Söz konusu teknik adamın isteklerini karşılamayan gider. daha çok şey söylemek isterdim ama tüm GS'li arkadaşlarım beni buradan direkt olarak linçler.
  82. Creative

Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Daha önce sizi forum üzerinde bulunan konuları açıyorsunuz diye uyarı puanı verdiğimi hatırlıyorum. Ancak sürekli olarak devam ediyorsunuz. https://forum.shiftdelete.net/konular/sdn-uyeleri-hangi-sehirden-katiliyor.637113/
  83. Creative

@AdamDüver Forum Kuralları 16. Madde gereğince forum üzerinden uzaklaştırılmıştır. Diğer hesabını askıya alınmaması için farklı hesap açmaması konusunu hatırlatmama gerek yok diye düşünüyorum.
  84. Creative

Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Sevgili @_Zaur_, Forum üzerinde bulunan yetkili bir arkadaşımızın mesajlarını engellemek nedir ben bunu tam olarak anlayamadım. Şimdi bu moderatör arkadaşımız sizi sözlü olarak uyarsa görmeyecek ve uyarıyı görmediğiniz için yönetici arkadaşımızı takmamış olacaksınız. Durum böyle olunca gerekli...
  85. Creative

Cafe SDN [Slovak]

2-3 dile izin verilmiştir. Geri kalan tüm konular kilitlenecektir.
  86. Creative

Cafe SDN [عربي]

Çok fazla oldu ama..
  87. Creative

Cafe SDN [English]

Never consider yourself superior. ?
  88. Creative

Disco Elysium Türkçe Yama Çalışması

Bu oyunun yamasını translate yapmak hata bence. Çok fazla metin var. Bu oyunu Türkçe'ye çevirmek bile bir işkence olabilir.
  89. Creative

Cafe SDN [English]

Nowadays I have my eyes on you @_Zaur_
  90. Creative

İleride Almak İstediğiniz Araba Hangisi?

Bir tane Passat'ım olsun isterim.
  91. Creative

Cafe SDN [English]

If someone speaks other than English, he will get a warning. For your information.
  92. Creative

Söyle Rahatla V.2

Fazla uzatmadınız mı? Benim adım neden geçiyor anlamıyorum..
  93. Creative

Corsair Void Rgb Elite Usb 7.1 Alınır mı?

Hayırlı olsun, bence pişman olmayacaksın.
  94. Creative

SSD`niz ne kadar Yazıp Okumuş?

95. Creative

Corsair Void Rgb Elite Usb 7.1 Alınır mı?

Gönül rahatlığı ile kullanmış olduğum bir kulaklık, tek hareket ile mikrofon kapama, tek hareket ile ses açma ve kapama tuşları mevcut. Kulaklık pedlerinin deri olmaması zaten muhteşem, ben mesela oyun oynarken stres yapan bir adamım stres yapınca direk terliyorum, kulaklık deri olunca...
  96. Creative

Pardus Ne Kadar Hızlı ?

Şuan Windows 10 kullanıyorum. Ancak Linux ne zaman kursam Manjaro kurarım. :) Bir ara Ubuntu denemek istiyorum.
  97. Creative

Pardus Ne Kadar Hızlı ?

Manjaro üzerinde Steam entegre olarak gelir ve sağlıklı olarak kullanabilirsiniz. (Linux üzerinde oynayabilecğeiniz oyunları destekler)
  98. Creative

Pardus Ne Kadar Hızlı ?

Manjaro denemenizi tavsiye ederim. Güzel bir sistemdir.
  99. Creative

CS:GO Hile dosyalarını tamamen silmek.

CS:Go Steam üzerinden tamamen kaldırın, Steam klasörü içerisinde bulunan Global Offansive klasörünü kaldırın. Sonra tekrar yükleme yapın, yüklemeden sonra da dosya doğrulama yapın. Temizlenmiş olması gerekiyor.
  100. Creative

googleye nerden mail atarım

https://about.google/contact-google/
  101. Creative

[İnceleme] Razer Kraken Tournament Edition

BİM'den aldığım kameraya bir gün nazar değerse zaten 1 Murat abiden 2 senden şüpheleneceğim.. :D
  102. Creative

Heyecan Problemimi Nasıl Aşabilirim?

Stres kontrolünü kendiniz sağlayabilirsiniz, bunun tek yolu ve düzgün yolu olan nefes egzersizlerini düzgün bir şekilde yapmanız.
  103. Creative

[İnceleme] Razer Kraken Tournament Edition

Kulaklık bunlar mıydı? Güzel kamerandan gözükmüyordu.. :)
  104. Creative

Moderatör ve İçerik Ekibi Başvuruları Hk.

İhtiyaç halinde tekrar sizlere bilgilendirme yapılacaktır.
  105. Creative

Söyle Rahatla V.2

İstemiş olduğun halde kullanmamak.. İlginç.
  106. Creative

Söyle Rahatla V.2

Bu arada @Servous benimde takılmış olduğum bir konu var. Cevap almak isterim. Özel başlığı isteyen kimdi?
  107. Creative

Söyle Rahatla V.2

Ben ne söylesem siz tersini söyleyeceğiniz için istediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Ben daha önce de dediğim gibi sadece şunu söylüyorum "Her türlü eleştiriye açığım, ancak doğru eleştirilere." daha da konuşmak istemiyorum. Eğer bir sorun varsa forum ile alakalı lütfen bize konu ile iletin...
  108. Creative

Söyle Rahatla V.2

Az önce bana dediğini işte şuan sen yapıyorsun, bana kin tuttuğumu iddia ettin. Aslında yönetime karşı senin bir kin beslediğini düşünüyorum. Yönetim tarafında sana karşı farklı hisler düşünen arkadaşım varsa hemen söylesin. Bu karalama kampanyası bir an önce bitsin.
  109. Creative

Söyle Rahatla V.2

Bundan sonra deriz o zaman onu istiyorsan.
  110. Creative

Söyle Rahatla V.2

Ben her türlü eleştiriye açığım arkadaşlar, beni ve yönetim ekibimde bulunan tüm arkadaşlarımı yanlış tanımış ve tanımış olduğunuz gibi lanse etmeye çalışıyorsunuz. Forum yavaş diyorsunuz neresinde yavaşlık gördünüz tam olarak anlamadım, sadece yavaş diye konuşuyorsunuz. İşte sürekli olarak...
  111. Creative

Söyle Rahatla V.2

Kimin kiminle meselesi var? Neyimizi gördünüz bu şekilde konuşmalar yapıyorsunuz?
  112. Creative

Sosyal medya bölümüne Reddit gelmeli.

Ben diyorum ki Reddit ile alakalı olarak nasıl bir içerik girilebilir, sen ise nereye getireceğimi gösteriyorsun.. :) Sanırım onun oraya geleceğini bende tahmin edebiliyorum, hatta biliyorum.
  113. Creative

Sosyal medya bölümüne Reddit gelmeli.

Reddit ile alakalı olarak mesela ne girilebilir kategori içerisine onunla ilgili bana ne söyleyebilirsiniz?
  114. Creative

SDN'den Genel Af !

Fezleke mi hazırlasak? ?
  115. Creative

Sağlık Çalışanlarına Zulüm Mü Yapılıyor?

Tam normalleşme dönemine girdiğimiz durum içerisinde sağlık çalışanlarının hakları olan istifasını kabul etmemek çok iyi bir güven sağlar..
  116. Creative

NVIDIA GeForce RTX 3080 TI Madenciler İçin Değil

Sonunda.. Rahat bırakın artık oyuncuları, oyuncu kartları ile mining kartlarının ayrılması daha iyi fiyatı da inşallah ona göre belirlenir. Miningçilere dayayın fiyatları..
  117. Creative

3 adet Windows 7 ürün anahtarı | Stok Mevcut

Hayırlı satışlar. Kara borsaya mı başladın?
  118. Creative

Ben yaşıyorum

5-) Konular doğru kategori içerisinde açılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır. https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
  119. Creative

Ortak Site Kurmak İsteyen

Konularınızı birleştirdim.
  120. Creative

Acaba alt yaş sınırı kaç

Her hangi bir kısıtlamamız mevcut değil.
  121. Creative

Netflix e Zam geldi

Buradan devam. https://forum.shiftdelete.net/konular/netflix-ucretlerine-buyuk-zam-zamli-fiyatlar-ne-kadar-oldu.736426/#post-5847570
  122. Creative

Shiftdelete.net forum Anormal derecede yavaş !

Bariz bir yavaşlık söz konusu değil, yoğunluk olduğu saatlerde uyarı almanız muhtemel.
  123. Creative

Age of empires 3 definitive edition

Bu tamamen yapay zeka ile alakalı bir durum olabilir. Yapay zekaya sanırım bu olayı söylememişler. :)
  124. Creative

python PyQt5 için kaynak

Aşağıda bulunan başlıkları kontrol edebilirsiniz. https://forum.shiftdelete.net/konular/python-icin-kaynak-ve-derleyici-onerisi.667617/ https://forum.shiftdelete.net/konular/python-kaynak-oneri.651835/ https://forum.shiftdelete.net/konular/python-3-icin-kitap-onerisi.657515/
  125. Creative

Ak Parti Vs Chp

Genel anket mevcut. https://forum.shiftdelete.net/konular/siz-hangi-partiyi-tutuyorsunuz.641386/
  126. Creative

Çarpıcı İddia: iPhone 14 Pro ‘çentiksiz’ olacak!!

Çirkin kadın yoktur, kötü fotoşok vardır..
  127. Creative

Hesap açılmıyor

Tarayıcı ile alakalı bir durum olabilir, farklı bir tarayıcı ile denenmesini rica ederim.
  128. Creative

SDN Forum XGT Style V8 Temasını Kullanabilir

Şuan kullanmış olduğumuz stok tema daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Her bir ürünün sadeliğinden yanayım, sadelik daha rahatlatıcıdır.
  129. Creative

Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilince Bildirim Gelmesin

Özellikten ziyade, aklınızdakini direkt olarak yazsak mesela. O zaman hem bildirim gelmez, hemde kirlilik olmaz. :)
  130. Creative

İstediği haberi açar, ister Ekrem olur ister Ahmet olur.. isterse X kişisi olur. Kişilere göre haber paylaşımı yada konuşmama kısıtlaması mı getireceğiz? O zaman üyelere de getirelim! ..
  131. Creative

Ön görünüz gayet güzel ancak biz bunu zaten daha öncedende tartıştık. Ancak kendisi ile görüşmelerimizde Siyaset konusunda ne yapması gerektiğini zaten aktardık ve sözümüzü aldık.
  132. Creative

Yunanistan Savaş Gemisi Gönderdi | Yunan Basını: "Tüm Türk topraklarını vurabiliriz."

Dayanamıyorsun değil mi? İstiyorsun illa birisi laf çarpsın.. Çarpmadıklarında gaza getirmek için laf cambazlığı yapıyorsun. Ortalığı bir karıştırayım da nasıl karışırsa karışsın mantığında çalışıyorsun. Habere yorumum : Boş laf.. Her zaman ki gibi balon sözler.
  133. Creative

31 TL Değerindeki Sunless Sea Epic Games Üzerinde Ücretsiz Oldu

Kaptım gitti.. :)
  134. Creative

Bilgisayarımda İdle Buddy Virüsü Var bridlebuddles

CMD (Komut Satırı) ile silmeyi denediniz mi?
  135. Creative

Cloud 2 Wireless vs Arctis 1 Wireless

Bence tartışmasız C2 daha iyidir. Karşılaştırma : HyperX Cloud II vs SteelSeries Arctis 1 : Aralarındaki fark nedir?
  136. Creative

Laptopa su döküldü ne yapmaliyim

Tüm "Su Dökülen Dizüstü" için açılan konularınız birleştirildi. Sonuçta su dökülmüş 3 ayrı konu açma gereğiniz nedir?
  137. Creative

Lütfen dikkatli olun

Birde İngiliz, Temel de yanlarında..
  138. Creative

Lütfen dikkatli olun

Hangi kameraya gülüyoruz? Bu kadar saçma bir şey görmedim hayatımda, sizi güzel kandırmış bu arkadaş. Hadi şifrelemeyi geçti panele girdi diyelim, kullanıcıların şifrelerini görmesi imkansız. Yok database filan diyorsunuz, oda hikaye..
  139. Creative

Kabine toplantısı başladı

Yanlış karegori.
  140. Creative

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Kripto Paralar Hakkında Açıklama | Kripto Paraya Vergi Mi Geliyor?

Devlet nerede bir hareketlilik görürse, bende buradayım diyor..
  141. Creative

Dağıtımlar ve indirme linkleri

Kendi Blog adresinize yönlendirmektense, lütfen konu üzerinde paylaşınız.
  142. Creative

Duyuru Forum Üzerinde Alınan Hatalar Hakkında

Bazen yapıyor evet, tekrar denemenizde yarar var. ?
  143. Creative

Forum

Silme sebebiniz nedir? Hesabınız silinmez, devredışı bırakılır.
  144. Creative

Gold Üyelik seçimi gelsin.

@_Zaur_, Sonrasında "O üyeye verdiniz, bana vermediniz." sözleri kulağıma geliyor. Bu her zaman olacaktır. Dediğim gibi üyeleri ayırmak gibi bir niyetimiz yok!
  145. Creative

Windows Lisansınız ın süresi biticek uyarısı

Aynı sorun aşağıda ki linkte mevcut. https://forum.shiftdelete.net/konular/windows-10-urun-anahtari-etkinlestirilemedi-sorunu.735331/
  146. Creative

Gold Üyelik seçimi gelsin.

Bir üyenin diğer üyelerden neden farkı olsun ki? Biraz saçma olmaz mı? Sonuçta bu platform içerisinde birlikteyiz..
  147. Creative

Opera vs Vivaldi

Her ikisi arasından seçim yapmak gerekir ise ben Vivaldi tercih ederdim. Kişiselleştirme açısından tek geçilir, hangi tarayı üzerinde bu kadar özelleştirme var bilmiyorum. Olduğunu da zannetmiyorum.
  148. Creative

Mi Watch & Watch GT 2 arasından hangisini tercih etmeli?

GT2 konusunda karar verdim arkadaşlar, aldıktan sonra görsel atarım size. Hatta UKT rehberi bile hazırlayabilirim.
  149. Creative

Kerimcan durmaz ve aleyna tilki

Çöp oğlu çöp.. Bizim milletimizin başka bir şeye ihtiyacı varmış, burada şuan söylemek istemiyorum. Bu kadar dengesiz bir toplum ne zaman olduk, çok merak ediyorum.
  150. Creative

Gta 5 açılmama

Aslında direkt olarak dosyaları bulup eksik dosyalar varsa sadece onlar için indirme gerçekleştirmesi gerekiyor.
  151. Creative

Gta 5 açılmama

Oyun yükle dediğinizde sizden klasör isterken D:// dizini üzerinde bulunan klasörü göstermeyi deneyin.
  152. Creative

Gta 5 açılmama

Oyun dosyalarının tümü D: üzerinde yok mu?
  153. Creative

Gta 5 açılmama

Steam üzerinden dosya doğrulama yapmanız gerekiyor. https://forum.shiftdelete.net/konular/steam-kullanim-rehberi-tum-sorular.480372/#post-4064471
  154. Creative

Mübarek şehitlerimizden 1 tanesinin ismini yazabilir misiniz?

Ömer Halisdemir
  155. Creative

Kasa fanım çalışırken durdu

Kasa üzerinde bir değişiklik yada işlem yaptınız mı? Belki kablosu filan çıkmıştır.
  156. Creative

Tanışmak İstediğiniz 3 Üye

Lütfen gereksiz konulardan uzak durun.
  157. Creative

Google, Chromium tabanlı tarayıcıların yükselişine direnmek İçin Chrome'u kilitliyor mu?

@Ram_kafasi, sanırım bende de aynı düşüncelere sebebiyet verdiğini söyleyebilirim. Farklı bir tarayıcı yönünde araştırma yapmama karar verecek.
  158. Creative

Google, Chromium tabanlı tarayıcıların yükselişine direnmek İçin Chrome'u kilitliyor mu?

Google kısa süre önce Chromium'dan Google hizmetleri için desteği kaldıracağını duyurdu. Bu değişiklik sizin için ne anlama geliyor ve özgür bir web'in geleceği için ne anlama geliyor? Öğrenmek için makalemi okuyun. Google'da Ne Oldu? Google, kısa bir süre önce, Chromium açık kaynak projesine...
  159. Creative

Dizi TRT'den gerçek bir MİT dizisi "TEŞKİLAT"

Entrika yoksa izlerim, Türk dizileri geneli entrika içerikli olduğundan dolayı ne yazık ki Türk yapımlarını doğru düzgün izleyemez oldum. Daralıyorum, sanki nefes alamıyorum izlerken.
  160. Creative

İmza özelliği ne zaman gelir?

Çeşitli söylentiler var, gelecek mi gelmeyecek mi? Ancak şunu diyebilirim ki, mesajlarınıza baktığımda sürekli olarak gereksiz mesajlar görüyorum ki ne kadar çok gereksiz mesaj varsa o kadar çok gereksiz imza olacaktır. Özel Başlık konusunda mesala gelmesini isteyen arkadaşlar, özellik...
  161. Creative

Kasa fanım çalışırken durdu

Fan bozulmuş olabilir, yenisini alıp denemenizi yada elinizde farklı bir fan varsa çalışıp çalışmadığını denemenizi öneririm.
  162. Creative

Kullanıcı Adım

Merhaba, eski bir kullanıcı olmanız sebebi ile evet gerekli değişimi gerçekleştirebiliriz. Kullanmak istediğiniz kullanıcı adını lütfen bana özel mesaj olarak göndermeniz rica olunur.
  163. Creative

Windows 10 "ürün anahtarı etkinleştirilemedi" sorunu

Aslında senin lisans anakart üzerinde bulunabilir, ancak tam olarak nasıl bulabiliriz onu bilmiyorum. @kilicbaligi bize bu konuda fikir verecektir. Düzenleme : Aslında aşağıda bulunan OEM Product Key Tool programı ile belki öğrenebilirsin lisans anahtarını birde öyle dene bakalım...
  164. Creative

SSD sonrası senin lisansını silmiş olabilir, yani anlayacağın HDD çıkarttı SSD taktı ve sonrasında illegal bir işletim sistemi yüklemiş olabilir.
  165. Creative

@grbzz, Atma sakın buraya lisans kodu. :)
  166. Creative

cmd üzerinde kod veriyor mu sana powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"
  167. Creative

Söyle Rahatla V.2

Tek tek bile yapsam yapacağım..
  168. Creative

Söyle Rahatla V.2

Konu ile bağımsız ve anlamsız mesajlar ile alakalı bir uyarı sistemi getireceğiz. Bilginiz olsun. Ohh söyledim rahatladım. :)
  169. Creative

@-PhanToM- Kendi isteği ile forumdan uzaklaştırılmıştır.
  170. Creative

9000 Tl Pc Toplama

Sorun yok arkadaşlar.
  171. Creative

Duyuru Forum Üzerinde Alınan Hatalar Hakkında

@daily.Chavo, Yavaşlıktan kastınız tam olarak nedir? Forum üzerinde açıkçası ben yavaşlığı tam olarak alamıyorum.
  172. Creative

Ekran karti gerekli mi

Gençler konu seyrinde devam etmesi gerektiğini düşünüyorum, kişisel olarak tartışma çıkmasını kimse istemez. Sonra neden ceza aldım olayına maruz kalıyoruz.
  173. Creative

@Onur Mert Bozkurt 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
  174. Creative

Jahrein haklı mı, haksız mı? Erzurum gerçekten kötü bir oyun mu? Yapımcıdan büyük tepki!

Ben haklı olarak görüyorum, ister yayıncı olsun ister normal bir oyuncu olsun. Sonuçta beğenmemiş oyunu ve geri iade etmiş. Bende olsam ve beğenmesem bende aynı şekilde direkt olarak iade ederim. Benim düşüncem çok fazla büyütüldü, bunun tek sebebinin de Twitch izleyicilerinden kaynaklandığını...
  175. Creative

Neden hesabımı devre dışı yaptım? (Servous)

Diğer kullanıcıların kullanmaması sebebi ile kilitledim bilgine. https://forum.shiftdelete.net/konular/ne-soylemek-istersin-bolum-bilgisi.731500/
  176. Creative

Netflix Anime dizi önerisi

Onu küçüklüğümde izledim, ancak tekrar izleyebilirim.
  177. Creative

Forum kurallarının 28. maddesi kaldırılmalı.

Artı olarak bahsi geçen forumda da zaten bunun daha üstün bir yaptırımı mevcut. Olarak gösterilmiş kurallarında, bunun sebebinin Google üzerinde en başta ben olacağım mantığı ile çalıştığını da hatırlatmak isterim.
  178. Creative

Forum kurallarının 28. maddesi kaldırılmalı.

Söz konusu maddeyi zaten farkındaysanız düzenledik, konularda yardımcı olması adına kullanabilirsiniz. Bunun kıskançlık vb. bir şey ile yakıştırılması ilginç geldi bana. Bizim o kuralı koymamızın nedenini herkes biliyorken sizin bilmemeniz yanlış. Burasını ağlama duvarı olarak gördüğünüz...
  179. Creative

En fazla beğenisi olan kazanır!

180. Creative

Kızlar bu şarkıyı sevmedi.

Boş konu, boş mesajlar.
  181. Creative

SDN Forumda ismimi değiştirmek için ne yapmalıyım ?

Kullanıcı adı değişikliği belli bir süre durduruldu, yeni gelen biri için bu zaten imkansız.
  182. Creative

Discord Kanalı Tanıtım Konusu.

Discord sunucularını eklemek isteyen arkadaşlarımız lütfen ilk mesajı raporlayarak sunucu linklerini bizimle paylaşırsa ilk konuya sunucunuzu ekleyelim. Saygılarımla.
  183. Creative

Discord Sunucuma Davetlisiniz Gelirmisiniz

Lütfen aşağıda ki konu üzerinden serverınızı tanıtabilirsiniz. https://forum.shiftdelete.net/konular/discord-kanali-tanitim-konusu.733585/
  184. Creative

Davetlisiniz Gelirmisiniz

Lütfen aşağıda ki başlık üzerinde kanalınızı tanıtabilirsiniz. https://forum.shiftdelete.net/konular/discord-kanali-tanitim-konusu.733585/
  185. Creative

Hangi kategoride ne kadar mesaj attığımız profilden gözükebilir mi?

@Developer hızlı bizim.. :)
  186. Creative

Hangi kategoride ne kadar mesaj attığımız profilden gözükebilir mi?

Hayırlı olsun. :)
  187. Creative

~?????~ Biriken puanları sebebi ile bir süre aramızda olamayacak.
  188. Creative

Söyle Rahatla V.2

Kendi ismini kullandığı ve gizlilik sebebi ile değişmesini istedi, torpil mi oldu?
  189. Creative

Hatırlatma

Merhaba, tam olarak kaynağınız nedir söyleyebilir misiniz? Aslında direkt olarak kendinizi tanıtsaymışsınız daha iyi olurmuş, en azından muhatabımızı tanımak isterdik.
  190. Creative

DC MARVEL çizgi romanlarını bedava okuyabileceğim siteler

Korsana girer bu iş, korsana destek vermiyoruz.
  191. Creative

En sevdiğiniz 3 şarkı ?

Ne dinliyorsunuz bölümde belirtebilirsiniz!
  192. Creative

Red gelen arkadaşların üzülmesini istemem. Ancak şimdilik değerlendirmeye alamıyoruz demek ki. Küsmemek lazım. :)
  193. Creative

Hafta sonunda tüm başvuruları değerlendirerek kim arkadaşlarımızı moderatör ekibe, kim arkadaşlarımızı da içerik ekibimize katacağımızı söyleyebilirim.
  194. Creative

İlk Uyarınızı Neden Aldınız

Yalaann..
  195. Creative

Kullanıcı adını vermeyenleri sistem üzerinden mail adresini taratarak bulmaya çalışıyorum. Bulamadıklarımı zaten mail olarak geri dönüş sağlıyorum. Sorun değil cevaplarız. :)
  196. Creative

İlk Uyarınızı Neden Aldınız

Yanlış kategoriden almıştım sanırım. :)
  197. Creative

Film sitesi açmak

Korsana hayır!
  198. Creative

Sözcü gazetesi, AK Parti'nin kongre yaptığı illerdeki vaka artışlarını yayınladı.

Siyasete alalım da sonra ben neden ceza aldım, aman niye böyle oldu denmesin. İçerisinde parti ismi geçiyorsa zaten siyasettir..
  199. Creative

Arkadaşlar değerlendirmeleri göz aldığımızda bazı arkadaşlarımız 0-20 arasında mesajları bulunan arkadaşlarımızı red olarak değerlendirmek zorunda kalıyoruz. Bazı arkadaşlarımız dün kayıt olmuş ve direkt olarak başvuru yapmaya çalışıyor bunları da red olarak değerlendirmek zorunda kalıyoruz...
  200. Creative

Konunun dışına çıkmasak mı?
  201. Creative

Mi Watch & Watch GT 2 arasından hangisini tercih etmeli?

Merhaba Dostlar, uzun süreli olarak kullanabileceğim bir akıllı saat arayışına girdim. Şuan için aklımda konuda belirtmiş olduğum iki saat arasında kaldım diyebilirim. Fiyat performans olarak bakmak istiyorum, gönül ister iWatch almak isterdim ancak şuan öyle bir durumunun yok. Artı olarak Apple...
  202. Creative

Laptop konularında masaüstü önerenlerin işi bitti! Ama nasıl?

Zaten uygun görülürse işlem yaparız, etiketlemenize ve sizin söylemenize ne gerek var? Konuyu dağıtmak istiyorsanız farklı bir bölüm var, arkadaşlar orada sohbet ediyorlar hatta V2 çıktı sanırım.
  203. Creative

Bu sözünüz onurumu kırdı diyebilirim. Hiç bir zaman siyasi bir görüş ile kimseye yaklaşmadım, bu saatten sonra da yaklaşmam. Hatta size söyleyebilirim ki, @|Ⓢєччαh| abimi davet etmeyi bile düşünüyorum. Onu aldığımda da bu sefer sizin deyiminiz ile muhalif taraf bana sırtını dönecek...
  204. Creative

2021 Yılında Türkiye'de Satılacak Yeni Otomobil Modelleri

Sadece hastası oluyoruz zaten, gerisi yok..
  205. Creative

Günde onlarcası elimden geçiyor. Parça parça, tek tek..
  206. Creative

Yok, kapı kolunu göstersen aracı tanırım. İşim bu..
  207. Creative

Audi vites topuzunu değiştirmiş, nasip olur mu? :confused:
  208. Creative

Konularıma Cevap Gelmiyor!

Konu başlıklarının açıklayıcı ve içeriğin açıklayıcı olmasını zaten bunun için istiyoruz. "Bi bakar mısınız? , "Acil bakın" , "Bilgisayarım patladı" vb. bir sürü konu açılıyor bunları gördüğüm zaman bakasım bile gelmiyor. Eğer sorunu net olarak konu başlığına ve içeriğe yazan olursa zaten...
  209. Creative

Konularıma Cevap Gelmiyor!

Hemen cevap mı gelmesi gerekiyor?
  210. Creative

Windows Media Player klavyede tuş kombinasyonu

FN tuşunu kullanın.
  211. Creative

Rig için psu önerinize ihtiyacım var

Ne içiyorsanız lütfen bizlere de tavsiyelerde bulunun, bizimde kafamız böyle tertemiz olsun..
  212. Creative

Rig için psu önerinize ihtiyacım var

Sizin ki hak sormak değil, bire bir hakaret. Devamında uyarı vermek zorunda kalabilirim.
  213. Creative

Mutlu musunuz? Cevap arıyoruz..

O nasıl oluyor ki? Ya mutlusundur yada mutsuz. Net olun.. :)
  214. Creative

Cezamın süresi doldu. (Andromedavor)

215. Creative

@ghost_of_sparta, Tüm iletişimi WhatsApp üzerinden yapıyoruz, o zaman şart gözüküyor. :)
  216. Creative

Merhaba SDN Forumdaşları, ekibi daha akıcı bir hale getirmek için Moderatör ve İçerik Ekibine katılacak gönüllü arkadaş arıyoruz. Başvuru sonrasında seçilecek üyelerimiz ilk öncelikle "İçerik Ekibi" olarak değerlendirme altına alınacak, sonrasında ShiftDelete.Net Forum adına katkıda sağladığı...
  217. Creative

Bazı Konu Dışı Kategorisindeki Konular Girişte Gözükmeli

@SENİOR_53, Konu Dışı'nı aktif etmiyoruz. Çünkü alakasız konular aktiflik gösteriyor. Bunun için görünmesi gereken konular görülmeden kalıyor. Bunu bazı kategoriler içinde ileride deaktif edeceğim. Özellikle Forum Oyunlarınız!..
  218. Creative

Fenerbahçe 0-1 Göztepe | Süper Lig 26. hafta

Özil için futbol olayı artık bitmiştir, ülkesinde artık yorumcu olur yada magazin programlarında boy gösterir.
  219. Creative

Şifre Değişikliği

Sorun tam olarak nedir, şifrenizi mi hatırlamıyorsunuz. Lütfen ufuk.tukenmez@shiftdelete.net adresine mail atabilir misiniz?
  220. Creative

Özel başlık hk. (Önemli)

Hala suistimal edenleri görüyorum. Bunun için özel bir uyarı sistemini hazırlayacağım. İhmal edenler direkt olarak uyarı alacaktır.
  221. Creative

Sahur'a kadar yaptığınız en saçma şey neydi?

Benzeri bir şekilde var. Yaşağıdınız en saçma olay... Zaten adı da saçma değil mi?
  222. Creative

Siri Bozuldu !?

Al işte bozdun.. :)
  223. Creative

Laptop ram arttırabilirmiyim?

Konunun dışına çıkanlara bahsi geçen siteye direkt bilet verebilirim.
  224. Creative

Forumda birisi size hakaret etse ne yaparsınız?

Raporlama sistemini doğru düzgün kullanamıyorsunuz ki? Yapılanları size söyleyeyim; * Alıntı yaparak, moderatör etiketleme. * Moderatör etiketleme. * Mesaja direkt olarak karşılık verme aynı üslup ile. vb. bu şekilde uzar gider ancak ben uzatmak istemiyorum. Biz boşuna mı duruyoruz burada...
  225. Creative

Pirelli F1 2021 lastik seçimlerini erkenden yayınladı.

Pirelli takvimi diye girdim iyi mi? :) Belki dedim..
  226. Creative

Türkiye pazarının liderlerinden Renault 9,7 milyar Dolar zarar etti

@Görkem Say, Amazon ve türevleri + olarak aşı üreten firmalar.
  227. Creative

gta 5 e nasıl para yatırabilirim ?

Steam için : GTA Online: Shark Cash Cards Steam'de PlayStation için : Balina Köpekbalığı Para Kartı
  228. Creative

İnstagram engel komedisi

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Bilgilerinize.
  229. Creative

Türkiye pazarının liderlerinden Renault 9,7 milyar Dolar zarar etti

Bu dönem içerisinde her firma zarar etti zaten. Normal bir durum olarak bakıyorum, böyle bir zaman içerisinde zarar etmeleri normal geliyor.
  230. Creative

Hibiskus Çayı Faydaları Nelerdir? Hibiskus Çayı Nasıl Demlenir?

Rengi ve Aromasıyla Büyüleyici bir Lezzet : Hibiskus Çayı Gül hatmi, hatmi, amber çiçeği gibi farklı isimlerle de bilinen hibuskus, kökeni Afrika olduğu düşünülen ve özellikle de Tayland ve Çin’de yoğun olarak yetiştirilen ebegümecigiller familyasına ait bir bitki çeşididir. Bu ülkelerde...
  231. Creative

TC Kimlik Numarası Ezberinize Göre Zeka Türünüz Ortaya Çıkıyor

Hahah sabah görmüştüm, Star haberde de çıkmış. Matematiksel ve Sosyal Zeka! olarak görünüyorum.
  232. Creative

Hangi Linux Dağıtımını Kullanmalıyım?

Aşağıda bulunan konulara bir göz gezdirin. https://forum.shiftdelete.net/konular/hangi-gnu-linux-dagitimini-kullanmaliyim.733005/ https://forum.shiftdelete.net/konular/hangi-linux-surumunu-kullanayim.702977/ https://forum.shiftdelete.net/konular/hangi-gnu-linux-dagitimini-kullanmaliyim.733005/
  233. Creative

Death Note ile anime dünyasına girişi gerçekleştirdim. Bundan sonra ki süreç ne olacak merak ediyorum.
  234. Creative

Mars'a çıkacak kişi siz olsaydınız, ilk ne yapardınız?

Evet doğru duydunuz. Mars'a çıkacak kişi siz olsaydınız, ilk ne yapardınız? Soru basit, cevapları görelim. :)
  235. Creative

Windows update sorunu

Windows 10 update sorun gidericiyi deneyin, eğer olmuyorsa aşağıda ki sayfa içerisinde bir kaç açıklama yapılmış orada ki önerileri deneyin. Update sorun giderici : Windows 10 için Windows Update Sorun Gidericisi...
  236. Creative

Windows update sorunu

Yüksek ihtimal ile Windows etkinleştirme sebebi ile olabilir diye düşünüyorum.
  237. Creative

6000 TL toplama pc önerisi

@oguzhanb3y, benden daha iyi üyelerimiz mevcut forum içerisinde, kesinlikle size yardımcı olacaklardır.
  238. Creative

NVIDIA, GeForce RTX 3060 madenciler için yeni GPU çıkaracak

NVIDIA, GeForce RTX 3060'larda coin madenciliğini bir nebze engellemek için sürücüye bir engel koyacaklarını ve bu sürücü Ethereum uygulaması görürse hash performansı yarı yarıya düşüreceğini açıkladı. Ayrıca madenciler için ayrı bir GPU üretimi yapılacağını duyurdu...
  239. Creative

Ekran Kartımın Ne Olduğunu Nasıl Anlayabilirim

GeForce GTX 1650 Ti olarak görünüyor.
  240. Creative

Enparacard Vergi mükellefiyeti

Vergi mükellefi derken yüksek ihtimal ile almış olduğunuz ürünler üzerinden vermiş olduğunuz vergi üzerinden değerlendirme yapılıyor olabilir. Aldığımız havadan da vergi aldıkları için..
  241. Creative

Umut Bulut'un kariyeri... Süper Lig tarihine geçmeye hazırlanıyor!!!

Bu yaşta bu performans, gayet iyi..
  242. Creative

WhatsApp, Para Gönderme özelliğini anlatan videolar yayınladı

Birde paramıza mı göz diktiler, bir acayip bu WhatsApp.
  243. Creative

Sebebsiz Yere Mesajların Silinmesi

@|Ⓢєччαh|, abi aklımdan geçenleri tek tek yazmışsın.
  244. Creative

Örnek olarak şu konuda mesajım silindi diye söyleyin inceleyeyim, ancak bakıldığında her hangi bir mesajınızın haksız yere silindiği yok!.
  245. Creative

Çok sayıda dediğiniz sizin kendi profilinizde paylaşmış olduğunuz ve kendi tarafınızdan sildiğiniz mesaj mı? Bunun haricinde silinen her hangi bir mesajınız mevcut değil. Karıştırıyor olmayın?
  246. Creative

Silinen şuan iki adet mesajınız mevcut. Bu mesajların konu ile alakalı olduğunu mu düşünüyorsunuz?
  247. Creative

15 yaş Boy 167 uzarmı?

Bu gidişle buradan uzayacaksın.. https://forum.shiftdelete.net/konular/15-5-yasindayim-167-boyum-var-uzarmiyim.731535/
  248. Creative

Merhaba arkadaşlar, izleyebileceğim kaliteli anime dizi önerisi istiyorum sizlerden. Öneri yaparken lütfen konusunu da biraz aydınlatırsanız sevinirim. Bu aralar nedense anime iştahım kabardı.
  249. Creative

hangi takım

https://forum.shiftdelete.net/konular/taraftar-anketi.842/
  250. Creative

Elon Musk, yanlışlıkla kripto parayı uçurdu

2-3 Bitocin olsa hayır demem.. :)
  251. Creative

Elon Musk, yanlışlıkla kripto parayı uçurdu

Elon Musk hesabı gibi sahte hesaplar açıp milleti dolandırmışlar. Bu tarz olaylara hala kanan bir kesim var, çok ilginç.
  252. Creative

Anket ekledim arkadaşlar, bakalım bizim yüzde ne çıkacak. :)
  253. Creative

Evet arkadaşlar az önce NTV'nin haberini gördüm. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2020 yılı Yaşam Memnuniyeti Araştırması’nın sonuçlarına göre Türkiye'nin %48,2 si mutluymuş. :: Siz hangi yüzdeye giriyorsunuz?
  254. Creative

Projelerimi mahveden çocuğu Emniyete şikayet ediyorum

Sorununuzu lütfen başka bir yerde çözünüz. Düzenleme : Boşuna üzgün atmayın, burada bulunan üyeleri rahatsız etmenizi istemiyorum.
  255. Creative

Regaib Kandiliniz mübarek olsun

Tüm insanlığın zor günlerden geçtiği bu günlerde Regaib Kandili'nin ShiftDelete.Net ailesine, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum. Kalplerimize huzur dolsun, sevgi dolsun. Kandilimiz mübarek olsun.
  256. Creative

Mart ayında gelecek olan esneklik doğru bir karar mı?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarda Mart ayında esnek döneme geçeceğimizi bildirdi. Bu gelecek olan esneklik sebebi ile ne gibi bir durum çıkacaktır? Yüksek ihtimalle hafta sonu olan yasaklar kalkacak gibi duruyor. Sizce ne gibi önlemler gelecek ve...
  257. Creative

flaş bellek dönüştürücü

Karanlık tema kullanan arkadaşlarımız yazmış olduğunuz yazıyı göremeyebilir.
  258. Creative

Mobil ödeme dolandırıcılığı-Çok önemli

Bu tarz zibilyon tane site mevcut, neden bu tarz sitelere yönelirsiniz ki?
  259. Creative

Türkler ve müslümanlar denince aklınıza ilk ne geliyor

https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
  260. Creative

@sametonx 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
  261. Creative

Hepsiburada'dan PC Ekipmanı alınır mı?

Neden alınmasın, ancak alacağınız satıcıya dikkat etmek gerekiyor. Arkadaşlarımızın söylediği gibi toplanmış PC almak için diğer sitelere önem verebilirsiniz. Tek tek parça alınacak ise tabii ki sisteminizi Hepsiburada.Com üzerinden toplayabilirsiniz.
  262. Creative

Ctrl+C , Ctrl+V Siyaset için komedi gerek acilen

Sanırım aşağıda ki kurala riayet etmemişler değil mi?
  263. Creative

İSMİNİ UNUTTUĞUM AMA HERKESİN BİLDİĞİ FİLM

https://forum.shiftdelete.net/konular/ismini-hatirlamadiginiz-unuttugunuz-filmleri-buluyoruz.227809/
  264. Creative

Edge'de Office Belgelerini Açma Özelliği

Microsoft Edge, indirilenler bölümüne Office dosyalarını (sunumlar, elektronik tablolar ve belgeler) indirmek yerine Office dosyalarını açma seçeneğini etkinleştirmenize veya devre dışı bırakmanıza olanak tanıyan yeni bir özellik ekledi ve koleksiyonları son zamanlarda sıralamak için yeni bir...
  265. Creative

Ctrl+C , Ctrl+V Siyaset için komedi gerek acilen

:: Yorumu artık size bırakıyorum, çünkü şuan gülmekten bende yazamıyorum.
  266. Creative

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Twitch Hesabı Açtı!

1-) Yeni bir konu başlığı açılmadan önce açmış olacağınız konu hakkında bilginin forum içerisinde olup olmadığını kontrol ediniz. Forum içerisinde aynı yada bir benzeri olan içeriğe sahip konu var ise farklı bir konu açmamanız rica olunur. Buna benzer bir konu var ise bölüm moderatörlerimiz...
  267. Creative

Foruma BSD kategorisi gelebilir

Hayırdır, işletim sistemini siz mi çıkardınız? Yayarız diyebiliyorsunuz. "Yaygınlaşması lazım." derken sadece forum içerisinde değil genel olarak bir Linux işletim sistemi gibi yaygın hale gelmesi gerekiyor anlamında dedim.
  268. Creative

Foruma BSD kategorisi gelebilir

Yaygınlaşması gerekiyor.
  269. Creative

Steam hesabım çalındı

Steam üzerinden Hesabım Çalındı üzerinden ticket atmanız gerekecek. Steam Destek - Çalınan Hesap
  270. Creative

Cyberpunk optimizyon sorunu çözüldümü?

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon RX 470. Bu ekran kartı üzerinde sisteminiz karşılayacaktır. Alır denersiniz eğer oynatmıyor ise 7 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Ben o şekilde yapıyorum, alıyorum deniyorum bana göre değilse iade ediyorum.
  271. Creative

Ekran kartınız yetersiz gelecek, sistem gereksinimlerini karşılamayacaktır.
  272. Creative

F1 Pilotu Alonso Taburcu Oldu !

Eğer kendini sakatlasaydı, kesin büyük bir ceza alırdı.
  273. Creative

Oyun üzerine birden fazla güncelleme geldi. Optimasyon sorunu yok gibi bir şey. Bende geçen gün deneyecektim ancak 30 küsürlük bir güncelleme almış denemedim.
  274. Creative

Yurtdışı Alışverişinde Adres Girme

Yabancı dil yok sanırım?
  275. Creative

Arsen Lüpen Kitap Serisi

Lüpin ile alakalı mı?
  276. Creative

Watch dogs siyah ekran sorunu

Oyunu uPlay üzerinden mi indirdiniz. uPlay üzerinden ise kurulum doğrulama yapmanızı öneririm.
  277. Creative

Lenovo laptop işletim sistemi başlatıldığında ekran kapanıp açılıyor

HD Tune ile HDD sağlığını ölçebilirsiniz. HD Tune website Eğer orada sağlık durumuna bakarak karar verebiliriz.
  278. Creative

Gamepower Ogre Red Switch

Lütfen açmış olduğunuz diğer konu üzerinden devam ediniz.
  279. Creative

Red Switch Klavye Öneri

Sanırım o fiyata Red Switch klavye bulmanız biraz zor olacak gibi.
  280. Creative

Format atma sorunu

USB üzerinden boot etmeniz gerekiyor ki USB üzerinden formatı gerçekleştirebilesiniz. Buna istinaden "USB Hard Drive" olan seçeneği seçmeniz gerekiyor.
  281. Creative

Sabancı Holding, "Net Sıfır Emisyon" hedefi ile sürdürülebilirliğe öncülük ediyor

Keşke bunu tam olarak uygulayabilsek ki çevre temizliği konusunda bilinçlensek. Biz bu değeri eğer dünyaya vermezsek oda bize o değeri vermeyecektir.
  282. Creative

Bir Şarkıyı İngilizce Tanıt (Ödev)

Bu tamamen size kalmış bir konu, seçeceğiniz şarkı sevdiğiniz şarkılar üzerinden giderseniz zaten açılışı yapmış olacaksınız. Bunun için size örneğe gerek yok diye düşünüyorum. Sevdiğiniz ve beğendiğiniz iki şarkı bulacak ve ona göre bir alt yapısını hazırlayacaksınız. Zaten sorularda neler...
  283. Creative

Sağlık Bakanlığı Uyardı: Bu Maskeleri Almayın!!

@Derek Pappalardo, öyle düşünen bir kesim evet ne yazık ki mevcut. Ancak o kesim takmadığı sürece bize olan oluyor.
  284. Creative

Sağlık Bakanlığı Uyardı: Bu Maskeleri Almayın!!

En iyisi şuan için Evony ve Steraplus sadece bu maskeleri kullanıyorum.
  285. Creative

50 yeni kuruş kaça satılır

25 Kuruş
  286. Creative

dogum tarihi

Bana özel mesaj at.
  287. Creative

@ACER , @REAC , @BUGRİ 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız. https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/ Not: Eğer bir daha multi açarsan, ana hesabını da kapatmak zorunda kalacağım.
  288. Creative

Memleketin her yerinden kar manzaraları

SDN Forumdaşlar, şuan memleketin her bölgesinde kar yapışı mevcut. Bizlere kar manzaralarınızı gönderebilir misiniz?
  289. Creative

Forumun Yeni Özelliği olan "Özel Başlık" Nasıl ayarlanır

Bu özelliği suiistimal edenlere uyarı verilecektir bilginize. Daha sabah "Co-Admin" yazanı gördüm, devamında uyarı alırsınız bilginiz olsun.
  290. Creative

RTE: Almanya'nın çok çok önündeyiz onuda söyleyeyim haa ! (Merkel üfledi)

@Görkeem, gitsin diye açıyorsun zaten değil mi?
  291. Creative

@Görkeem, Siyaset'e taşınsın istemiyorsun konularının, ancak açmış olduğun konuların hepsi zaten siyasi. Sonra gelip benim ekip arkadaşıma atıfta bulunuyorsun. Yaptığın yanlış, bizim yaptığımız değil.
  292. Creative

O kadar çok öğrenci olsa ne olacak mezun olduktan sonra hepsi birer batak profesörü oluyor.
  293. Creative

Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

@Görkeem, hayırdır sorunun nedir?
  294. Creative

@bneEINSTEIN 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız. https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
  295. Creative

Google Beni Dinliyor

Akıl, fikir var ihtiyaç.
  296. Creative

Söyle Rahatla V.2

Hepsi ampacı abi.. :) bkz. ampacı
  297. Creative

Söyle Rahatla V.2

@Servous, lütfen ikili münakaşalardan uzak duralım. Bir sorun varsa rapor et kontrol ederiz.
  298. Creative

Söyle Rahatla V.2

Neden sileceğiz kardeşim, sadece kurallara riayet edin yeterli, bir iki kişinin gazına mı geleceksiniz?
  299. Creative

Söyle Rahatla V.2

Bir daha görürsem, suiistimalden uyarı vermek zorunda kalırım bilginiz olsun.