- Reaksiyon puanı
- 4,722
Verilen talimatlara uyarak ilerlemek istiyorum nerden indirip oynarım
Bakın çok tehlikeli bir konu hakkında başlık açtınız. Muhtemelen konuyu kilitlemek durumunda kalacağız.
Amacınız ne ? merak mı? Yoksa...silin hocam kötü bir konu biliyorum
Amacınız ne ? merak mı? Yoksa...
O dediğin Amerika'da Fransa'da olur ancak. Sağ yakalamaya çalışır bizimkiler..bazen diyorum kuru sıkı ile bir askeriyeye gidip öldürecem ulan hepinizi diyip kuru sıkı ile havaya ateş atıp sonra onlara doğrultup kendime sıktırmak istiyorum böylece intihar olmamış olacak
O dediğin Amerika'da Fransa'da olur ancak. Sağ yakalamaya çalışır bizimkiler..
inkar etmeeeebu dünyada takılı kaldık desene ? zorla yaşamak nedir arkadaş, Eyy Allahım al canımı işte zorla mı arkadaş istemiyorum hergün dünyada milyonlarca kişi corona kaza vs ölüyor biz hala yaşıyoruz, yaşatmak için başka adam mı bulamadın ?
sakın yapmaaaaaaaaaaaa seni polise şikayet ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
inkar etmeeee
Dini sebepten ötürü diyorsun ama şunu diyim sana aynı sebepten ötürü de baktığımızda ölüm bir mümin için son değildir.Yani sen ölünce herşey bitmiyor aslında yeni başlıyor da denebilir.Ve şu anda sen rabbine isyan ediyorsun yaşam da ölüm de onun elinde eğer yaşıyorsan zamanın dolmadıysa vardır bir bildiği onun.Sen böyle diyerek ona rest çekmiş oluyorsun.Eğer inançlı bir insansan bu dünyaya neden gönderildiğini hatırla rabbine yönel dua et gerisini ona bırak.
Bak biz de gittik kız istedik üstelik kızın yaşı da 30un üstünde ama bana da kızı vermedi ailesi.Ben de çok zor zamanlar geçirdim.Ancak pes etmedim işim yoktu girdim babamın yanında çalışmaya başladım hâlâ da sigortalı iş arıyorum ne kadar para bulursam köşeye atıyorum harcama 0.O kadar moralim bozuldu ki namaza yeniden başladım herşeye tövbe ettim.Şimdi diyorum ki vardır bunda da bir hayır.Bana da kalsa normalde en güzeli rabbimin beni yanına almasıdır ama şimdi diyorum ki vardır bir bildiği önemli olan bu bilince ulaşmak yani ne için dünyaya geldik onu hatırlamak inançlı insanlar olarak.
Ve şimdi görüyorum ki iyi ki kızı hemen vermemişler böylesi daha hayırlı oldu.
Çünkü ben hem doğru yola tekrar yöneldim hem de sorumluluk almam gerektiğini fark ettim.
Güzel bir işim olduğu birikimim de olduğu zaman inşallah olacak böylece daha sağlam temelli bir evlilik olacak olursa.
Yani kısacası her istediğimiz şey bizim hayrımıza da olmuyor açıkçası önemli olan başımıza gelen kötü şeyleri hayra yormak.