Arama sonuçlarınız

1. Requ3m

Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

Türkiyeye gelip gelmemesi önemli değil, manuel olarak yükleriz çok basit bir iş. Bu arada merak etme direk geçebilirsin, bug yaşanmaz. 1 Haftadır test sürümü jelly beanler dağıtılıyor sırasıyla dlh4 dlh6 dlh7 ve en son dlh8 çıktı, şimdiki büyük ihtimal dlh9 olucak. Yani baya bir test sürümü...
  2. Requ3m

Bu sistemin uyumu nasıl olur?

Önemli olan ekran kartının hafızası değil. 1Gb olduktan sonra çoğu iş için yeterli. fx-4100 ile fx-8150 nin farkını günlük kullanımda ve oyunda çok az hissedersiniz ama o his anca 50 tllik his olur :) İsterseniz 6 çekirdekli fx-6100 de alabilirsiniz. Hd 6850 ile mw3 kasmadan oynarsınız fakat...
  3. Requ3m

Bir soruda benden olsun, Telefonuma dün dlh7 test sürümü jellybean yükledim fakat anlatıcağım sorunu bütün cusom romlar ve lfb sürümü üzerinde de yaşıyordum. Flash yüklü değilken dizimag üzerinden dizi izlediğim zaman dizimagın, "kaydol giriş yap facebook ile bağlan site araçları" yazan logosu...
  4. Requ3m

Hangi tableti seçmeliyim?Allah'ımm

O ram yetmeme olayı 300mb kullanılabilir rami olan, android 2.2 yüklü olan telefonlar. Galaxy s3 gibi bir telefonda kasılmalar olmaz, ama one x de custom rom yüklemedikçe sense 4.0 yüzünden çok kasıyor. Tabi bu sense 4.1 ile büyük miktarda çözüldü. Zaten jellybean ile bir saniyelik bile takılma...
  5. Requ3m

Fx-8150 denilen işlemci parana yazık eder, 500tl ye istediğin performansı vermez. İllaha 500 vericeksen de en iyi performansı i5-3570k verir. Ama sen oyun bilgisayarı alıyorsun ve 1500 tl limitin var, ekran kartına öncelik vermen lazım. Zaten fx-4100 ile fx-8150 nin farkını hissedemezsin.
  6. Requ3m

Ben jellybean kullanıyorum flash sorunsuz. Bu arada 1.5 yıldır ios kullanıyorum ve 10 ay iphone 4 kullandım. Eğer açık kutu kapalı kutu olayını sadece widget ile özetliyebiliyorsan android kullanma. Bak sana farkı şöyle anlatıyım. Benim iphone 4 üm vardı, içinde 5.1.1 vardı arkadaşımda 5.1...
  7. Requ3m

Senin telefonun cidden bozuk, senin açtığın konular üzerine lfb bant sürümlü 4.0.4 ü yükledim, 2 saat içinde 20 den farklı oyun oynadım ram temizlemeden 1 saat film izledim hiçbir kasma yok. Android'in ios dan çok daha iyi olduğu inkar edilemez bence :) Git telefonunu geri ver nerden aldıysan...
  8. Requ3m

Olmak İstediğiniz Süper Kahramanlar

Sizce dc comics in ve marvel'in en güçlü süperkahramanları hangisi ? Dc Comics : Batman Marvel : Galactus bence :)
  9. Requ3m

Olmak İstediğiniz Süper Kahramanlar

Flash ve batman. Flash'ı veya Batman'i hiç bir kahraman koay kolay yenemez. Bence batman'i kimse yenemez :) Oyumu flash'a verdim.
  10. Requ3m

1500mhz olmasıdaha iyi olduğunu göstermez önemli olan nm değeri, nm küçük olursa hem daha iyi performans olur, az ısınır ve az elektrik harcar, yani galaxy s3 performans bakımından one x'den iyi. Fakat ikisine de cm10 yüklendiği zaman one x birazcık daha hızlı hissettiriyor. One x batarya...
  11. Requ3m

Ben ekran konusunda çok takıntılı birisiyim, inanın o pikselleri çok rahat görebiliyorum uzaktan bile buda ben rahatsız ediyor, yani ekranı çok kaliteli değil. Kayıt boyutundan kasıt resimin boyutu ise çok normal, çok kaliteli resim çekiyor, video ise mp4 e çevirerek düzeltilebilir
  12. Requ3m

Arkadaşımın One X'i vardı, rgb piksel dizilimli ips ekranı internette gezinirken, resimlere bakerken insanın ağzını açık bıraktırıyor. S3'ün onun yanında kötü durması gerçekten sinir ediyor, ve one x üzerinde pikselleri görmek nerdeyse imkansız, fakat galaxy s3te yaklaşırsanız görebiliyorsunuz :)
  13. Requ3m

Sen büyük ihtimal 2133mhz tek modül 8gb ram fiyatına bakmışsındır, onlar uçuk oluyor. Alman gereken ram 4x2 1600 mhz. Fakat ekran kartın o işlemciye çok düşül gelmiş, ki o işlemciyi asla önermem. Bu arada kasa seçmemişsin, kasan var mı ? Kasa: Dark Optimus 550W High Power Güç Kaynaklı, USB...
  14. Requ3m

En iyi işlemci soğutucu hangisi

Yüksüz ısın biraz fazla gibi geldi ama yaz ayındayız, odanda klima vb soğutucu yoksa normal o ısı. Ben bunu öneririm http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4982 . Aynısı 12 tl fazla paraya vatanda da var.
  15. Requ3m

Pentile ekran bazen sinir ediyor ama çok güzel telefon :)
  16. Requ3m

En iyi Online Oyun

Metin 2 denen 0-grafik oyuna bağımlı olduysan daha bir şey demiyorum :) İyi grafikli oyunlardan uzak dur, metin 2 ye bağımlı olduysan wow, guild wars, runes of magic gibi oyunlar hayatını altüst eder.
  17. Requ3m

Hangi tableti seçmeliyim?Allah'ımm

Primedan uzak dur, gps ve wifi sorunları var. Asus transformer pad infinity al bence :) Nedenlerini dün anlatmıştım zaten :P
  18. Requ3m

350-550 TL Oyun Telefonu

iPod touch al bence. ince, hızlı, stabil ve ios sayesinde bir sürü oyun var.
  19. Requ3m

Galaxy S3 Orijinal kılıf bedava

Kullanışlı mı, rahat mı ve deri kokuyor mu ?
  20. Requ3m

İPad alacağım tavsiyeleriniz

Peki çok istiyorsanız alın. Ama 4g olması sizce çok gerekli mi ? Türkiyede alabileceğiniz en yüksek mobil hız 15 mbit herhalde, ben öyle test ettim. 4G almayarak 64gb alabilirsiniz, ve 32 yetmeyebilir çünkü iosda da androidde de çok güzel uygulamalar var. Çok film ve dizi izliyorsanız ipadin...
  21. Requ3m

Lg optimus g . Samsung galaxy s3 . Htc one x

Htc One X, aosp veya aokp bir custom rom ile çok güzel bir kullanıma sahip oluyor, ekranı çok kaliteli görünüyor. Bence s3 ün pentile ekranına fark atar. Fakat s3 batarya, micro sd vb artılara sahip. Arayüz olarak samsungun arayüzü berbat, htc de kullandım ve sense yi pek sevmedim. Bende s3 var...
  22. Requ3m

İPad alacağım tavsiyeleriniz

Ios 6 nın 4. betası çıktı en son ve siri var the yeni ipadde. Bu arada Türkçeyi biraz daha özenli kullanırsan sevinirim, örneğin diil değil de değil yazabilirsin. Bu da beta 4 http://m.youtube.com/watch?v=hHG5Ptcf2ic Tablet konusuna gelince bence tegra 3lü Asus transformer pad infinity TF700T...
  23. Requ3m

Mini PC için hangi Linux?

Ben xubuntu öneririm, ubuntu takılmalar yaratabilir.
  24. Requ3m

Devamı gelse hiç sıkılmadan izlerim dediğin film hangisi?

Yüzüklerin efendisinin devam filmi çekilemez senaryoyu kafalarından uydurmaları gerekir ki öyle bir şey yapmaya çalışırlarsa seriyi berbat ederler. The Hobbit geliyor bu çok güzel fakat silmarillion'ın çekilmesini de isterdim.
  25. Requ3m

Galaxy s3 güncelleme sorunu

Benim bildiğime göre sistem yedeği almanın üç yolu var. Gmail.com adresine alabilirsin, telefonun rootlu ise titanium backup(root) üzerinden alabilirsin veya cwm yüklü ise cwm üzerinden backup & restoreye girip backup seçeneğine tıklayıp yedek alabilirsin, ama en son yedek işletim sistemi dahil...
  26. Requ3m

Android Custom Rom Yükleme/Flashlama (YAZI - VİDEO)

Telefonunuz açılıyor değil mi ? Telefonunuzun modelini ve android sürümünü öğrenebilir miyim ?
  27. Requ3m

Düzeltebildin mi ? Kusura bakma ben bir süre foruma giremedim. Rahat ol telefonunu düzeltmek çok basit, odin üzerinden firmware yüklemelisin. İnternetten firmware dosyalarını indiriceksin, download moda alıcaksın ve odin multi downloader üzerinden yükliceksin. Ama yükleme şekli lordarcual'ın...
  28. Requ3m

Telefonu download moda alabiliyor musunuz ?
  29. Requ3m

Stock Rom mu CM9 mu?

Ben galaxy s3 için stable cm9 denedim, pek memnun kalmadım. Hız olarak çok iyi tabi de, batarya süresi biraz kısaydı, tabi performans istiyorsan yüklemelisin.
  30. Requ3m

Aynısı çıkmadıysa yapman hata olmuş. Yedek almışmıydın, telefonunun modelinide söylersen iyi olur.
  31. Requ3m

Galaxy S3 unroot işlemi

videolu anlatım : http://www.youtube.com/watch?v=TEsBwtqY2xE Bu videoya göre yapabilirsin. İnternetten odin ve telefonun herhangi bir versiyonunun tar uzantılı halini indirmen lazım.
  32. Requ3m

Netbook mu Tablet mi?

Benden ziyade internetten ders alarak öğrenmen senin yararına olur, daha program yapmayı beceremedim iyi bir tane :)
  33. Requ3m

Netbook mu Tablet mi?

Merak etme yeterli bilgim var. iOS oyunlarının nasıl yapıldığını yapılırken hangi progrmalar kullanıldığını çok iyi biliyorum. iPad üzerindeki bir oyunu aynı grafikler ile macbook air için kodlasan ve oynasan ekran kartı %30 zorlanmaz. Retina teknoloji değildir, istediğin kişiye sor :)
  34. Requ3m

Netbook mu Tablet mi?

Retina bir teknoloji değildir. Kötü grafikten kastımın basit script oyunları olduğunu anlaman zor değil bence.
  35. Requ3m

4 Gb Ram Sorunu

Memory remap da disableyi enable yap, öyle ayarlayabilirsin. Anakartındaki ekran kartı paylaşıyor o rami, o yöntem ile iptal edebilirsin.
  36. Requ3m

İ5 3550k mı Fx8150 mi?

3550k yok 3550 var. Burda seçim sistemi ayırıcağın para miktarına bakar, ama ne kadar para vericek olursan ol, fx-8150 ve i5-3550 önermem. Sistemin 2000 ve üzeri ise i5 3570k 1900tl ve aşağısı ise fx-8120 veya fx 6100 öneririm.
  37. Requ3m

İp Değiştirme Programı Arıyorum

Ne için istiyorsun ? Eğer cs gibi oyunlarda ban kaldırmak içinse bat dosyası hazırlayabilirsin, ip sıfırlama gibi bir şey hazırlarsın. Ben hazırladım al linki bu dosyaya bir kez tıklaman yeterli, sonra o işlemleri yapmaya başlıyacak. http://www.upload.gen.tr/d.php/www/zhqj6p7c/a.bat.html Bu...
  38. Requ3m

Netbook mu Tablet mi?

iPad üzerinde düşük kalitede oyun oynamak var, macbook air alıp hem bilgisayar kazanmak hemde modern warfare 3 oynayabilmek, seçim senin. Ama müzik internet vb için kullanıcakmışsın, dokunmatik ile internette gezinmek zevkli oluyor. Ama ipad üzerinden dizi-film izlemek rezalet. 4:3 ekranına...
  39. Requ3m

BLFB olanı 4 gün kullandım, çok akıcıydı hiçbir sorun yoktu. Dediğim gibi s3 üzerinde yaşadığım tek sorun yanlışlıkla geri tuşuna basmamdı oda alışınca düzeldi. Alıcaksanız gönül rahatlığı ile alın, hiç bir kullanım problemi yok, ama maalesef htc one x kadar kaliteli hissettirmiyor, ve htc one x...
  40. Requ3m

Samsung Galaxy S2 - Soru Cevap Köşesi

İki gün videoyu havam olsun diye değil, insanlar yararlansın diye yükledim. Hava atıcak olan birisi gelir uzmanım yazar, gerçekten yardım etmek isteyen birisi yardım ederiz yazar, ustayım yardım ederim yazmak. BlackShopAre Sana göre üstat olabilir çok iyi bilebilir, ve bencede çok iyi biliyor...
  41. Requ3m

Bazıları kies üzerinden kuranken bağlantı kesilmesi yaşıyormuş, ondan odin önerdim.
  42. Requ3m

Yaş kaç ? Madem üstadsın burda ne işin var, git xda da developerlik yap.
  43. Requ3m

Bekleyebileceksen one x+ al, note 2 den daha iyi olucak gibi. Hemen almak istiyorsan al, telefonda yaşadığım tek sorun arada yan tutup yazı yazarken geri tuşuna basıyorum, ama telefondan bayaaaa yazı yazdım sadece 5 kere bastım, alışıyosun zaten sonradan.
  44. Requ3m

Lordalcrual o kadar anlattı odin ile güncelleme yüklemeyi. Bakın google a galaxy s2 firmware yazıcaksın 4.0.3 türkiye sürümünü bulup indiriceksin, odin ile yükliyeceksin.
  45. Requ3m

Galaxy S3 Orijinal kılıf bedava

Bu flip cover değil galiba, normal üstten ipi olan kılıf değil mi ?
  46. Requ3m

Şehrinizde fiber internet var mı?

Antalyada sadece 3 ilçede var, benim oturduğum bölgeye 1-2 yıla gelir artık.
  47. Requ3m

Galaxy s3 mü htc one x mi?

@aykutsenatli xda diye bir site var. Bu dünyadaki en iyi android sitesi diyebiliriz. Burdaki geliştiriciler s3 çıkana kadar hep one x'e ağırlık veriyorlardı. S3 çıktı, benchmarklarda one x i geçti, artık hepsi s3 e ağırlık veriyor. yigot one x sadece 3d yönünden kazanıyor fakat 2d, işlemci...
  48. Requ3m

AMD Phenom II X4 965 mi Fx4100 mü?

@rtsbora bir konuda baya detaylı olarak anlatmıştı, fx lerin daha güçsüz olduğunu fakat fx-4100 'ün nm(nanometre) si phenoma göre az olduğu için daha iyi overclock yapılabileceğini, daha az güç tükettiğini ve çok daha iyi bir soğutucu ile geldiğini söylemişti. Ben şahsen iyi bir işlemci...
  49. Requ3m

Teşekkürler :)
  50. Requ3m

Soru En son hangi filmi izlediniz?

The Dark Knight Rises Aranızda benim gibi sıkı batman hayranı varsa izlemesin, nolan çok iyi iş yapamamış bu sefer :/
  51. Requ3m

Malesef oyun oynatıcak derecede bir program yok.
  52. Requ3m

Öyle yapmamın nedeni ppi kazanmak. Ben ekrani tam kaplayan video çeksemde, böyle çeksemde telefon hep aynı miktarda görünücek. Böyle yaptığım zaman 3 kada kadar kalite artıyor, pikseller daha küçük alana sıkıştrıldığı için hem telefonun görünen yüzeyi etkilenmiyor, hem de daha net oluyor. Diğer...
  53. Requ3m

:D İngilizcem gelişiyor böyle daha çok yararı var. Zaten yeni formatlamıştım türkçe yüklemeye gerek duymadım. Zaten windows'un arayüzünde pek vakit geçirmiyorum hatta windowsu çok az kullanıyorum öyle diyim :D Sadece oyun için.
  54. Requ3m

Bu iki Asus'dan hangisi?

Bu zamadan sonra o kadar para verip 1366x768 almak saçma olur. Kaç paraya alıcaksın oda önemli. Bunlar 1400-1900 tl arası bildiğim kadarıyla. O fiyata çok daha iyi şeyler alabilirsin.
  55. Requ3m

http://www.youtube.com/watch?v=vu2soVXgJ60&feature=plcp Mai Nai Süper Mod'um zahmet olmazsa bu video ile konudakini değiştirebilirmisin, yazıların göründüğü daha iyi bir video hazırladım 720p
  56. Requ3m

En son hangi diziyi seyrettiniz?

Niyeki, kötü bir şey mi söyledim ?
  57. Requ3m

@-Beneficence- Üç kere baştan sona izledim :P
  58. Requ3m

Youtube İki kere video yükleme

Herkese merhaba. Youtube'a 12 dakikalık bir video yüklüyorum, youtube 2 kere okuyup 24 dakika yapıyor. Nasıl düzeltebilir ? En son mp4 dü video, şimdi avi yapıp deniyorum.
  59. Requ3m

Yeni videoyu çekiyorum, youtube kısmıyla uraşıcaz biraz, sonra forumda :D
  60. Requ3m

Ben kamera kullanmam bile. Benim değil zaten. Babamın anneme 1-2 yıl önce aldığı kamera :D
  61. Requ3m

Sıkılmaktan da sıkıldım

Sinemaya gitmeyi denedin mi ?
  62. Requ3m

Çook uzun süreli şarj - 300tl

Herkese merhaba. Arkadaşım kendine yeni telefon almayı düşünüyor. Bütçe 300tl. Akıllı telefona ihtiyacı yok ipod touch kullanıyor. Çook uzun süre şarjı dayanıcak bir telefon arıyor. Bu fiyata en iyi şarj süresi hangi telde var ?
  63. Requ3m

Yok bu akşam çekicem babamın telefonu ile. Ya annemden kamerasını istedim verdi şimdi, ya kamera d3000 1300 tl lik kamera. Ama adamlar video çekme özelliği koymamış, bunda mantıklı bi olay varsa birisi açıklasın.
  64. Requ3m

Videonun orjinal halini 1080p yaptım, çok zor görülüyo yazılar :D Artık babamın telefonundan çeker koyarım.
  65. Requ3m

Friends :D
  66. Requ3m

3 dakika video sizinki. Ve upload hızım 0.4 mbit şuan hemen aştım adil kullanımı :D Ttnet gibi iss olamaz ya :D
  67. Requ3m

Ttnet sağolsun, videoyu kısmak zorunda kaldım :) Normalde yazılar görünüyodu :D Kol saatiyle çektim bu arada :)
  68. Requ3m

Evet o konuda çok haklısınız, ne söylediğim duyuluyor ama yaptığım görülmüyor :) Onun en büyük nedenlerinden biriside bir elimle çekerken bir elimde ayarları yapıyordum, kamera her saniye odaklanmaya çalışıyordu, tabi titterttiğim için çok kötü oldu. Eğer videoda gereksiz hareket/konuşmam...
  69. Requ3m

Aslında bu kadar kötü değildi 640x480 ile çekmiştim, boyut upload etmeye uzun sürünce kaliteyi düşürüp koydum. Arkadaşımla lan partisi yapıcaz 3 gün boyunca. 1080p çekip gece uploada bırakıcaz. En kötü ihtimal 720 olur :)
  70. Requ3m

Samsung Galaxy S3'e Gamepad(Kol) Bağlamak

20 liralık oyun kolu çalışırmı bilemeyiz. Almayı düşündüğün gamepad'in modelini söylersen alıp deneyebilirim. Çalışmazsa zaten bilgisayara almayı düşünüyodum, denemişde olurum.
  71. Requ3m

Arkadaşlar hızlı yükleyebilmek için şimdi düşük kaliteli yükledim. 3 gün sonra arkadaşım bize gelicek, 1080p ve kameranın sabit durduğuu bir video çekicem söz. Videodaki hatalarımı söylerseniz diğer videoda düzeltmeye çalışırım. http://www.youtube.com/watch?v=xaBPf2A7iec&feature=youtu.be...
  72. Requ3m

Özür dilerim benim salaklığım :) Adam oynamışsa sizde oynarsınız, ama isterseniz bende alıp deneyebilirim.
  73. Requ3m

Böyle şeyler root yetkisi ister. Konuda belirtilmiş zaten :)
  74. Requ3m

rootlarsan oynarsın.
  75. Requ3m

Orası root'a giriyor. Cwm olduktan sonra hepsinde aynı. REDFOKS redfoks, zahmet olmazsa yeşil yazılı yere CWM(CLOCK WORK MOD) gerekir yazabilirmisin ?
  76. Requ3m

O yüzden samsung bölümüne açtım. Ama benim bildiğime göre her telefona böyle yükleniyor.
  77. Requ3m

Ama belirtiyim, eski bir kamera ile çektiğim için çözünürlük 640x480 ve mov formatı. mp4 yapıp yükliycem youtube üzerindne. 2-3 gün sonra arkadaşımla daha iyi bir şekilde 1280x720 koyucaz :)
  78. Requ3m

Abi yaşım küçük, sesim size çok komik gelebilir, o yüzden ses kısmı pek iyi değil. Ama çok özenle anlatmaya çalıştım :)
  79. Requ3m

Az sonra video yükliycem. Onunla çok daha basit oldu. Aslında yöntemi daha kısa ama, en iyisi uzun kurmak, en hızlı ve en aktif böyle kullanılıyor. Teşekkür ederim :)
  80. Requ3m

Custom Rom Nedir ? Custom rom, android geliştiricilerinin firmwareler üzerinde oynayarak, elde ettikleri bir dosyadır. Custom Rom Neden Yüklenir ? Custom rom, düşük performanslı telefonları hiç takılma olmadan kullanılabilir hale getirmek, ve çok yüksek donanımlı telefonları berbat...
  81. Requ3m

Samsung Galaxy S III'ü Odin İle Güncellemek

Dostum zor birşey değilki. Odin ile yükleme yapmanın en uzun süren kısmı internetten kocaman romu indirmesi. 10 dakika sürmüyor :) Bu arada bu odinden güncelleme değil, odinden firmware(stock rom) yükleme. İkisi farklı şeyler karıştırmayalım. Öyle boyutlarda güncelleme olmaz. Bu arada sizde...
  82. Requ3m

Taşıma kolaylığı vb evet. Fakat en iyi bass, ses kalitesi, rahatlık ve performans kafa bantlı kulaklıktan alınır. trkyzc Konunu böldüm bu arada =) O fiyata alıcağın en iyi kulaklık http://www.elmasepeti.com/Sennheiser-HD-201-Kulaklik_914.html#0
  83. Requ3m

Aynı kalitede kulak içi ve normal kullaklık arasında büyük fiyat farkı olur. 100tl de kafa bantlı kulaklığın kalitesi 140-150 tl li kulak içinde olur.
  84. Requ3m

Yok öyle bir olay :)
  85. Requ3m

Galaxy S2 - Galaxy Nexus ?

Kıyaslanmasının en büyük nedeni 1280x720 ekranı olması. Hayatımıza yüksek çözünürlükler girmişken s2 nin ekranı güçsüz kalıyor. Bu arada işlemciler birbirine çok yakındır. 3d performanslarıda öyle. Nexus 2d ve ram performansı üzerinden kaybeder. Öyle ahım şahım donanım farkı yok. Ve unutmamak...
  86. Requ3m

Bi gariplik var, ben akşam britanya blg8 yüklemiştim wipe yaparak herşey silinmişti :D
  87. Requ3m

Böyle sitelerden telefon kıyaslamak pek mantığa uygun değil :) Galaxy Nexus şuan one x ve s3 ile kıyaslanıyor internette, xda vb yerlerde. S2 ile kıyaslanamaz bence şuanda. S2 alırsan pişmaz olmazsın ama nexus şuanda çok daha iyi telefon :)
  88. Requ3m

Wipe yapılması zorunlu değil ama wipe yapılırsa daha çok performanslı kullanılır. Tabi sizin telefon yeni olduğu için wipe çok etki etmez.
  89. Requ3m

Ellerine sağlık ama 5 saat biraz uzun gibi :D Bu arada wipe data factory reset yapıldığı zaman telefon fabrika ayarlarına döner benim bildiğime göre :/
  90. Requ3m

Nexus da her oyunu açarsın. Nexus çok daha yüksek çözünürlüğe sahip. Google'ın kendi telefonu, hiç bir zaman ah niye aldım dedirtmez. Ama s2 alırsanız inanın bana deliye döndüğünüz anlar olur. Telefon alırken bilgisayar mantığı ile düşünmeyin, benchmark dan çok telefonun gözle görülen...
  91. Requ3m

Htc rhyme- htc desire s - htc one v hangisi

Sony Xperia Sola, bu fiyata alıcağın en iyi telefondur. Siyah : http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-sony_xperia_sola_bl-xperia-sola-cep-telefonu%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=61471 Beyaz ...
  92. Requ3m

Ekran kartı ile ilgili ..?

Bilgisayara zarar vermez, ama ekran kartını tam güç kullanamazsın, işlemcin darboğaz yapar. Ve sistem görünüşe göre eski, o ramlerde ddr2 dir. 6gb ddr2 ramler 240 lira ediyor :D Bence bilgisayarı tamamen yenilesen daha iyi olabilir, eğer yenilemek istemezsen HD5770 + 450-500 wat güç kaynağı...
  93. Requ3m

Samsung Galaxy S3 Sevilen Özellikler

Samsung'un hiç bir zaman toucwiz den vazgeçiceğini sanmıyorum :D Android xxx.xxx çıkarsa ondada touchwizz olur :D Overclock değilde downclock inanılmaz arttırıyor bataryayı. Evet bu arada flash player ile film-dizi izlemek öldürür telefonu, ben genelde telefona torrent den indirip izliyorum.
  94. Requ3m

An önceki testi yaparken şarj tam %100 değilmiş. Gene aynı özellikler, 200mhz ve "TAM" parlaklık 20dakikalık 720p diziyi bitirdim, %100 den 99 a düştü. Bide millet gelmiş, şarjdan çıkarınca direk 99 a düştü diyorlar :) Forumda s3 ü olmadığı halde, elimde s3 var diyip telefonu kötüleyen bir sürü...
  95. Requ3m

Stock romdan daha hızlı ve stabil çalışıyor. Ama çok fena şarj yiyo. Valla ben bundan sonra britanya orjinal romunu kullanıcam. Türkiyede çok az güncelleme oluyor, bu britanyalılar en son 27.07.2012 de almış güncelleme :D İlk jelly bean'ıda bunlar alır :D
  96. Requ3m

Bence en iyi özelliği devasa pil ömrü. Denemek için cm10 dan, britanya için 4.0.4 stock roma geçtim. Rootladım, 1-2 program kurdum. Film-dizilerimi yükledim, parlaklığı en düşüğe aldım, güç tasarrufunda cpu kullanımı azalt dışındakileri aktif ettim, işlemciyi 200mhz e getirdim. 20 dakikalık 720p...
  97. Requ3m

Bırak araştırsın millet. Zor birşey değil, zaten yapımı rootlama ile aynı. Tolga abinin bin tane konusu var rootla ilgili. Bırak ordan baksınlar :D
  98. Requ3m

Bir daha Samsung alırsam namert olayım!

yesilcin.com/i9100-galaxys2-i9100xwlpt-404-ingiltereirlanda-resmi-kies-surumu-31072012-t9802.0.html Bunu denediniz mi ? Türkiye 4.0.3 ünden çok daha başarılı. Bu arada yabancı romlar Türkiye romlarına göre daha başarılı ve güncel olur. Stabilliği ölçmek en az 3 ay sürer. Siz kararlılıktan...
  99. Requ3m

Cep Telefonu Önerme

O fiyat farkına satın alsın bi zahmet :P Ama 2. el alınca kullanan kişinin temiz kullanıp kullanamadığını bilemezsin. Galaxy ace 2 optimus black den iyidir bu arada. Benchmarklarda önde.
  100. Requ3m

10000 TL Oyun Bilgisayarı Toplamak İstiyorum Tavsiye !

Sen hâlâ ban yemedin mi ? Troy Abi şu üyeyle bir ilgilenebilir misin zahmet olmazsa ? Üyelerle dalga geçmeye çalışıyor aklınca.
  101. Requ3m

Türkiye romuyla uğraşmaya değmez zaten. Custom romlarda şarj sorunu var ama çok da fazla değil. Odinden rom yüklemeyi denediniz mi 4.0.4 için.
  102. Requ3m

Teknoseyir.com

Levent abiyle tozlu raflar çok eğlenceli oluyor :)
  103. Requ3m

Bazı telefonlara gelemiyor, ve zaten türkiye romlarına güncellemeler hep sorunlu. Sana önerim 27.07.2012 tarihli britanya güncellemesini odin ile yüklemen. Biraz araştırma yap 10 dakikada örenirsin nasıl yapılacağını.
  104. Requ3m

Benim sana önerim cyanogenmod 10. Kur rahat rahat jelly bean kullanırsın. Stabilite sorunu yok, süper rom :) Touchwizz berbat zaten.
  105. Requ3m

Windows 8 Torrent Sahte (Fake) çıktı

Microsoft kendisi paylaşıcak zaten :D
  106. Requ3m

Samsung Galaxy Note ' mu Alsam yoksa HTC One X

Oyun oynamak ön plandaysa one x al. Tegra 3 oyunlarında çok güzel grafikleri var.
  107. Requ3m

Klavyemde 12345789 Tuşları Yazmıyor İçeri

Bende benzer bir sorunla karşılaşmıştım, ama bende harfleri sağ shift ile büyültemiyordum, ve bazı rakamları yazamıyordum. Sorunum şuydu, klavyenin en üstündeki multimedya tuşlarından ses açma tuşu olduğu yere sıkışmıştı, diğer tuşların çalışmasını etkiliyordu. Farketmem baya uzun sürdü. Belki...
  108. Requ3m

Laptop Öneriniz

Ne için alıcağında önemli. Oyun için ise monster al gtx 680m ile. Genel kullanım için alınacaksa Retina Display macbook pro al derim.
  109. Requ3m

Windows 8 Torrent Sahte (Fake) çıktı

www.torrentz.eu dan windows 8 diye arattır, n yazmayanı indir.
  110. Requ3m

Galaxy S3 - Garanti Belgesi

Peki tamam.
  111. Requ3m

Espiri mi yaptınız, yoksa yaşım küçük olduğundan ben mi anlamadım? Bende temizlik hastalığı var, elektronik cihaz kullanırken ellerim hep temiz olsun isterim, bu yüzden elimi günde 20 kez sabunlarım. Elim kuruluktan kanamaya başladı. Annem kocaman kutulu bir krem verdi, elime nasıl sürüceğimi...
  112. Requ3m

Ne kadar içim rahatladı anlatamam. Normalde garantiye pek ihtiyacım olmaz, çok düzenli kullanırım mobil cihazları ama, telefonun üstüne krem döküldü biraz içine gitti, bir şey olacak diye kafayı yiyordum :D
  113. Requ3m

POWERCOLOR 4850 Aldım Ama uymuyor

5770 daha iyi onu al.
  114. Requ3m

Tlf den kastınız telefon mu ? Bu iş bana çok saçma geldi, telefona niye 8 ay garanti versinler ki ?
  115. Requ3m

Merhaba. Bir-İki hafta önce galaxy s3 almıştım. İçindeki samsung garantisini pek incelemeden masamın çekmecesine koydum. Bu gün bir bakıyım dedim. Garanti belgesinde belgenin veriliş tarihi 22.04.2009, belge geçerlilik tarihi 31.03.2013 yazıyor. Herkes de mi böyle, yoksa sorun bende mi ?
  116. Requ3m

Siparişi veriyorum nasıl iyi sistemmi ?

Arkadaşına 10tlye ne yaptırıcaksın, orjinal windows mu ? İnternette programları var arkadaşından kazık yeme :D Bu arada o paraya en iyi sistem olmuş.
  117. Requ3m

POWERCOLOR 4850 Aldım Ama uymuyor

Niye kimseye danışmadan 4850 aldın ki ? Taa ne zamanın ekran kartı o. Battlefield 3 de çok performans bekleme bence. 1920x1080 low-medium oynarsın zorlasan.
  118. Requ3m

Dostum inan bana senin telefonun bozuk, kullandığım en stabil telefon, tabi senin stabilliğin anlamını bilip bilmediğinden şüpheliyim. Bu arada bende de ipad 2 var, Garage Band oynarken tuşu kilidini kapatıp açıyorum, 5-6 saniye sesler bozuk çıkıyor.
  119. Requ3m

Nexus kullanıcılarının yardımlarını bekliyorum :(

4.1.1 de flash var. Birazcık araştırın bulursunuz.
  120. Requ3m

Günde kaç saat kitap okursunuz ?

Yüzüklerin efendisi okurken 5 saat aralıksız okumuştum, sonra yatmam gerekti. Ama en fazla 20 kitap okumuşumdur. Kitap okumayı hiç sevmiyorum :D
  121. Requ3m

Laptop Ram tavsiyesi

Ram değistirerek performans alamazsın. Ddr3 1333 mhz 4gb ramin var. Büyük ihtimal ramlerin 2x2 dir. Elindekileri satıp 2x4 ddr3 1333mhz ram alabilirsin.
  122. Requ3m

HTC Sensation XE mi? Samsung Galaxy Nexus mu?

Rom, root vb uğraşmam, güncelleme beklemek istemem, aldığım gibi en iyi performansım olsun istiyorsan nexus. Ama root, rom vb uğraşmak istersen, sony xperia s alıp cyanogenmod 10 yüklemeni öneririm.
  123. Requ3m

Herkese Selam :)

Sizede merhaba, aramıza hoş geldin.
  124. Requ3m

Google nexus 7 mi ıPad 3 mü

Bana sorarsan android uyguluma yönünden daha rahat. Tamam, ios basit oyunlar yönünden uygulama avantajı sağlıyor, ama torrent ve flash avantajı var androidin elinde. Ne için kullanılacağıda önemli. Bilgisayar kadar çok yönlü olsun istiyorsanız ios çok gereksiz bi işletim sistemi. Tamam JailBreak...
  125. Requ3m

GeForce GTX 660 Ti Hakkında Yeni Bilgiler

660ti neden hd 6800 serisini bitirmek istesin ki? 7800 yazılacaktı galiba.
  126. Requ3m

Telefon olarak kullanılmıyor ama. Bu arada tegra 3 a5x den daha iyi :-)
  127. Requ3m

Ram Tavsiyesi

Ddr ın açılımı double data rate, yanı çifte veri hızı gibi bir şey. 333 yazıyorsa 667 demektir.
  128. Requ3m

Eset Yeni Ürününü Tanttı

Babama ve kuzenime iş yeri için eset + malwarebytes kurdum. Evde de eset+malwarebytes :)
  129. Requ3m

Superonline 100Mbps Fiber ile download!

Bende ondan bahsediyorum. 120mbit internet mantıken 15mb ile indirir. 100mbit 12.5mbyte ile indirir. Arkadaşların aldığı hızda 12.3- 11-5. 1mbit internet 125kb/s ile indirir. Arkadaşlar 99.5 mbit hız alıyorlar ilk indirmede, ama dikkatsizlikten 120 yazmışlar.
  130. Requ3m

Kıskandım :( Acaba antalya/manavgatta fiber kullanabilirmiyim :D Düzenleme : Yokmuş :(
  131. Requ3m

12 mb yi 120mbit sanıyolar :P Herhalde dikkatsizlikten öyle yazmışlar.
  132. Requ3m

Destek Lazım Beyler!

O oyun için ram almaya hiç değmez. Ramin 667 mhz, 1gb 667 mhz ramler 40 tlden satılıyor. Eğer antalyada oturuyorsan sana 1gb 667mhz ram verebilirim.
  133. Requ3m

SüperOnline Fibere Geçicem Kafam Karışık?

Bugün ben de geçiyorum fibere, 20 mbit 150gb olana geçicem, ttnetten iyidir :)
  134. Requ3m

Sizce en iyi antivirüs yazılımı hangisidir?

4 antivirüs ün yarar dan çok zararı olur. Sil hepsini eset + comodo yükle. En az yanlış alarmı mes ve eset yapıyor. Ben eset ve comodo kullanıyorum. Arada da ccleaner + asc ile temizlik yapıyorum.
  135. Requ3m

Masaüstü Resimleriniz ( Biraz Farklı Bir Konu )

Ben asla ama asla o bilgisayarı gece açık bırakamam. Bendede ledli soğutma var, gece sivri sinekler üstüne gider diye kapatıyorum :D
  136. Requ3m

Android Ana Ekranlarımızı Paylaşalım

Galaxy S3-CM9 :P
  137. Requ3m

Bu Yıl 40 Yeni Ultrabook Geliyor

Umarım 2000 in altında olur fiyatlar, yoksa dokunmatik ekran kurtarmaz ultrabookları.
  138. Requ3m

Skype Nedir? Nasıl Kullanılır?

Olayı anlamadın galiba, bir kişi(!) foruma kötülük olsun diye eski konuları hortlatıyor.
  139. Requ3m

Arkadaslar bu forumu kendime ailem kadar yakin buldugum icim bu itirafi ediyorum

Ben pek sevmedim :P Yüzü daha önemli değilmi vücudundan ? :D
  140. Requ3m

Telefon Önerin

Htc One V :)
  141. Requ3m

N8 mi experia sola mı ?

http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-v/productDetails.aspx?productId=telcephtconev&categoryId=371946 Al bunu keyfine bak :)
  142. Requ3m

Arkadaslar bu forumu kendime ailem kadar yakin buldugum icim bu itirafi ediyorum

Kızma ama, neresi güzel bu kızın ? :D Sonuçta bir Mary Elizabeth Winstead değil :D
  143. Requ3m

Cyanogenmod 10 Nedir? Konusunda Teknik Destek

Bu arada bişey sorucam cyanogenmod ile ilgili, nasıl overclock yapabilirim ? Performans seçeneğine girdiğim zaman sadece performans modu değiştirilebiliyor. OC yapamıyorum.
  144. Requ3m

SamsungGalaxyS3 Abi ismini öğresen olur mu ? Size galaxys3 ismiyle hitap etmek garip oluyor :) Abi bu arada cyanogenmod 9 u yükledim, tek kelime ile kusursuz, kurtuldum toucwizz den, bildiğin akıyo telefon.
  145. Requ3m

Ben beklemekten sıkıldım, yüklüyorum cyanogenmod 9'u :D
  146. Requ3m

Amd phenom II x2 555 be çekirdek açma

Yükte 70 te ise asla ısıdan kendini kapatmaz. Mustafa mavi ekran mı alıyorsun, yoksa düz mü kapanıyor ? Eğer kapanırken kasadan hafif bi ses gelip anında kapanıyorsa güç kaynağından dolayı olabilir.
  147. Requ3m

S3 İçin Kılıf Önerisi ?

Valla ben ince diye almadım, kalın olması bana rahatlık veriyor :D
  148. Requ3m

Bu soruyu cevaplayan var mı?

Tütün diyorum :P
  149. Requ3m

Masaüstü Toplama Yardım , Bütçe : 3000 TL

Janmark abi 7870 almak yerine 670 koymak daha iyi olmaz mı ? Ve monitör 3000 tl için düşük geldi bana. Bence i5-3570k + gtx 670 + ips monitör daha iyi olabilir, ram 16 yerine 8 de olabilir.
  150. Requ3m

S3 İçin Kılıf Önerisi ?

Arkadaşlar kvk den babam zore case diye birşey aldı. Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. Yakında incelemesini yaparım :P
  151. Requ3m

Windows 7 Format [Herkes Baksın Lütfen]

Kardeşim ya ben konu açarken mesela foruma giriyorum :D konuyu bir kere açsanda olurdu ama yanlışlıkla açtin galiba. Bilgisayar açılırken f1 f2 del 3 ünede bas artık hangisiyse ondan bios açılır, advenced optionsa gel first boot deviceyi cd dvd olarak seç atarsın formatı.
  152. Requ3m

Samsung Galaxy S3 Ekran Sorunu...

cyanogenmod 10 öneririm :)
  153. Requ3m

1400 TL civarı Android telefon

Galaxy Nexus, s2 den daha büyük, daha yüksek çözürlüğe sahip. Ve hep ilk güncellemeyi alır. Sadece gpu kısmında s2 den kötü. İnternet, film, müzik ağırlıklı alıyorsan nexus al, ama çok oyun oynarım dersen s2.
  154. Requ3m

S3 İçin Kılıf Önerisi ?

Konunuzu okumuştum, ben ön tarafıda kapıyacak birşey istemiyorum, ben telefonu elime aldığım zaman en az 3 saat kullanıyorum, ve flip cover kenarları korumuyor galiba. Bana arka kapak gibi birşey lazım.
  155. Requ3m

Bende bir buçuk yıl ios kullandım, jailbreak root dan daha basit. İnstallous diye bir program yüklüyorsunuz, onun üzerinden programları indirebiliyorsunuz. Ama asla umutmayın ios kapalı ve. sıkıcı işletim sistemi. Şuan android kullanıyorum ve asla iosa geri dönmem.
  156. Requ3m

S3 İçin Kılıf Önerisi ?

Merhaba arkadaşlar, s3'e kap almaya karar verdim, sadece arkasını ve kenarlarını koruyacak bir şey alıcam. Biraz araştırdım, ultra elastik tpu kılıf almaya karar verdim, aranızda bu kabı deneyen oldu mu?. Ve daha iyi kılıf önerebilecek var mı?
  157. Requ3m

2000 tl laptop öneri

http://pcdepo.com/msi-ge60-0nc-065xtr-notebook-urun7933.html Çok iyi bir ekran kartı var, hiçbir oyunda sıkıntı yaratmaz, işlemcisi çift çekirdek i5 ve 6gb ram :)
  158. Requ3m

Samsung galaxy SIII

Herhalde forum denilen şeye daha yenisin, rektör mesaj sayısı ile gelen bir rütbe. rektör edilmezsin olursun.
  159. Requ3m

İphone şarj olmuyor

Azıcık dikkatli olalım lütfen, kayıtsız üyeler hep eski konuları hortlatıyor. Daha duyarlı olalım, modlar uğraşıyor konularla :/
  160. Requ3m

Android Kullanıcıları Kulübü ## AlımlarAçık ##

Android gibisi yok :) Galaxy S3
  161. Requ3m

Galaxy S2 vs Galaxy Nexus hangisi ?

Galaxy nexus'un oyunlarda s2 kadar başarılı olamama nedeni yüksek çözürlüğü. Nexus alırsan root, custom rom, vb şeylerle uğrasmana gerek bile olmaz. Nexus diyorum.
  162. Requ3m

Mouse tavsiyesi: A4 TECH F7 mi XL7 mi? V-TRACK nedir?

Bide eskiden efsane olan microsoft 3.0 fareler vardı. Onlar artık satılıyor mu bilmiyorum ama oda çok güzel fare.
  163. Requ3m

Mouse tavsiyesi: A4 TECH F7 mi XL7 mi? V-TRACK nedir?

2 yıl xl-747h kullandım, çok memnun kaldım. Ağırlığı olsun, o fiyata o kadar yüksek dpi bulmak kolay değil. Bana sorarsanız x7 ler arasında en iyisi bu. Ben v-track olan farede kullandım, pek hoşuma gitmemişti, benim tavsiyem xl-747h almanız. http://www.a4tech.com/V-Track/zg1.aspx burdan da...
  164. Requ3m

Bu sistem ile bu oyun oynanır mı?

9400GT ile black ops oynamıştım. Sizde mw3 oynarsınız alt kalitede :)
  165. Requ3m

1800 TL Oyun PC'si

Eğer daha almadıysan, fx-4100 ve 200 tl lik bir anakart almak yerine, x4 965BE Sunbean Core-Contact Freezer ve 150tl lik anakart alıp daha fazla performans elde edebilirsin, ama daha çok fatura keser 965 BE.
  166. Requ3m

Dişi kuyruğunu sallamasa erkek birşey yapmaz..

Hangi düşünceyle bakarsanız onu görürsünüz. Koyduğunuz başlık : "etrafta bir sürü güzel kokulu yemek var, bunlar gözüme batarken nasıl oruç tutucam!" gibi bir şeye benziyor. Ben oruç tutarken reklamda gördüğüm hamburgeri aklımdan atabiliyorum, veya birisi su ikram ettiğinde teşekkür ederim...
  167. Requ3m

Neyden bahsettiğimi büyüyünce anlarsın :)
  168. Requ3m

Site Çökerterek Vatan Kurtarılır mı? [Tartışma]

Şifre konusuna katılıyorum. 123456 yerine artık qwerty koyarlar :)
  169. Requ3m

Söyle Rahatla

Tabi emin olamadan söylüyorum, kasa modeli 7970 1000tl bu da o fiyatlarda olur gibi. Ben vaktinde çook araştırdım, bilgisayarımda uyumluydu, ama maalesef bulamadım. Ama servis değiştirir gibime geliyor, tabi çook paraya.
  170. Requ3m

Söyle Rahatla

Satılsa baya yüksek olur, ve zaten mobil ekran kartını ayrı olarak bulmak çok zor oluyor. Bende vaktinde laptobu yükseltmeyi düşündüm 6970m'e, ama hiç bir yerde bulamadım kasaya geçtim. Türkiyede 800tlden az olmaz gibime geliyor.
  171. Requ3m

Söyle Rahatla

670m'den 7970m'e yükseltmek 150 ise, direk 7970m çok pahalı olur ama :/
  172. Requ3m

Dediğim gibi tam araştırmadım :)
  173. Requ3m

Ultrabook Bir Balon muydu?

Tabletler çıktıktan sonra o kadar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor. Rahatlığı kasa ile kıyaslanamaz, kasalar çok daha rahat ve tabletler çok daha kullanışlı. Son kullacı cihazı için oldukça pahalı.
  174. Requ3m

Dizi Önerilerinizi Bekliyorum Komedi/Aksyion/Macera/KorkuGerilim

How i met your mother : Anlatılmaz, izlenir :) En efsane dizilerden biridir. Ömür boyu hatırlanıcak karakterler var dizide. The Big Bang Theory : Buda çok komik bir dizi. Sosyal hayattan kopmuş, hayatları fizik, bilgisayar ve star trek olmuş 4 kişinin üzerine kurulu ve tabi komşuları sarı saçlı...
  175. Requ3m

Samsung Galaxy S3 deki Bir Özelliği Bugün Kazara Keşfettim

Bende baya araştırdım, bulamadım öyle birşey. Arkadaşlarınız bi hoparlör kullanarak sizi kandırmış herhalde :) Bu arada galiba mono ses özelliğini açınca biraz daha çok ses çıkıyor, o olabilirmi acaba ?
  176. Requ3m

Liseye Geçiş

Dostum o konuda benimde kafam biraz karışık, babama sorduğumda hiç birine giremezsen düz liseye yazarlar seni dedi. Bu konuyla ilgili bilgi alabilirsen banada söyle :)
  177. Requ3m

Bende herkes gibi nexus önericem. Güncellemeleri ilk alması ayrı avantaj. Sense, Toucwiz gibi arayüz kullanmaması telefonu daha da hızlandırıyor, ram kullanımı azaltıyor. Google'ın gözde telefonu olması da çok önemli bir etken. Yüz tanıma olayıda güzel görünüyor. Ben nexus alıcaktım, biraz daha...
  178. Requ3m

Aferin sana, kapak laf yazdın gözde kırptın, tam popüler bir gençsin şimdi. Bu arada bilgi olsun, dünyanın en hızlı bilgisayarını kağıda dökmek basit bir iş, zor olanı en iyi fiyat/performans sistemini hazırlamak :)
  179. Requ3m

Yabancidiziizle.com gri ekran.

Spot ürü garantisiz demek galiba. Telefonum spot değil. Siteyi masaüstü görünüm yapınca düzeldi. Mobil versiyonu quick player ile çalışıyor büyük ihtimal ondan sorun oluyordu.
  180. Requ3m

Evet
  181. Requ3m

Flash güncel, birde dolphin deniyim.
  182. Requ3m

Merhabalar. Telefon olarak galaxy s3 kullanıyorum. Her sitede sorunsuz kullanıyorum telefonu fakat yabancidiziizle.com da video açınca ekran giri oluyor. S3 kullananlar denerlerse sevinirim. Androidin keni browseri ve chrome denedim, aynı sonuç.
  183. Requ3m

Çok sıcak uyuyamıyorum

İstanbulda mı yaşıyorsunuz ? Cevap evet ise sizi Antalyaya beklerim :D
  184. Requ3m

Galaxy SII vs Huawei Ascend P1

Sırf oyun için almıyorsanız galaxy nexusada bir bakın derim. 1280x720 çözünürlüğü var. Bol ppi değerine sahip ve google'ın gözde telefonu. Güncellemeleri ilk bu alır. Ama gpu kısmında pek performanslı değil.
  185. Requ3m

Laptop'a harici ekran kartı takılır mı?

Yanılmıyorsam Computex fuarında msi böyle bir ürün tanıtmıştı. İçinde hd 7850 vardı, thunderbolt ile bağlanıyordu. Msi gerçek karta göre %10 performans düşüşü olduğunu belirtiyordu. En fazla 2 yıla üretime geçer herhalde.
  186. Requ3m

Mikro Sd

1080p ve 720p dizi-film yüklüyorum, büyük sayılır herhalde . Tavsiyeleriniz için teşekkürler class 10 olanı alıcam :)
  187. Requ3m

Kulaklık Tavsiyesi

MDR serisi pişman etmez :)
  188. Requ3m

Mikro Sd

Telefonumun hafızası ilk günden yetmemeye başladı. Bende Mikro SD almaya karar verdim. http://www.hepsiburada.com/liste/team-32gb-micro-sd-class4-flash-kart-2-adaptor-minisdsd-tmmsd32gc4/productDetails.aspx?productId=ft130195&categoryId=1100011&SKU=FT130195...
  189. Requ3m

Herkese merhaba. Bu gün 16gb Galaxy S3 aldım. Telefon çok kaliteli, ve çok hafif hissettiriyor. Ama bu fiziksel menü tuşu bana çok hassas gibi geldi, sert basılınca kırılıcak gibi. Bu tuşun sağlamlığını test eden var mı ?
  190. Requ3m

2000 liraya kadar telefon tavsiyesi

S3 gibi telefon yok şuanda. S3 ün ekranına baktıktan sonra 24" tn panel monitör hiç güzel görünmüyor.
  191. Requ3m

Düşün dur bakalım...?

5-(0x3)+(9/3) 5-0+3 8 :) matematikte bölme ile çarpma aynı değerde hangisi önde ise o yapılır, sonra toplama çıkarma.
  192. Requ3m

HTC'den 1.7 GHz'lik One X+ Mı Geliyor?

Sonunda note2 ye rakip bir telefon :)
  193. Requ3m

Hangi ekran kartını takmalıyım

Fx5500 senin işine daha çok yarar.
  194. Requ3m

14 nm işlemciler

2013 de intel'in 14 nm geçiceğini sanmıyorum, daha 22nm rakibi yokken. 22nm ler daha yeni, alabilirseniz alın :)
  195. Requ3m

1400 tl bütçe - nexus

ya aslında daha kesin karar veremedim. ipadi satmak da istemiyorum laptobu satarım belki :)
  196. Requ3m

1400 tl bütçe - nexus

yok normal ipad :D
  197. Requ3m

Elveda Firefox

Ben firefox kullanıyorum hâlâ. Daha bırakmam gibi ama opera gerçekten çok kullanışlı ve hızlı bir tarayıcı. Firefox 14.1 sürümü ile flash sitelerde 2 kere çökme yaşadım, 13 kullanırken hiç çökme yaşamamıştım.
  198. Requ3m

Nexus 7 Almayı düşünüyorum

Her zaman ilk güncellemeyi alıcak. Yani bir yüksek versiyona ilk nexus 7 geçecek. 200+ ppi olması avantaj. 4 Çekirdekli 1.3 GHZ tegra 3 var. Performans konusunda hiçbir zaman sıkıntı yaratmaz. Ucuz olması. Kötü yanları ise üst taraftaki kamera konumlandırılan yer çok uzun, tablet yüksek oranlı...
  199. Requ3m

1400 tl bütçe - nexus

Hadi canım !
  200. Requ3m

Hadi Tanışalım! (Fotoğraflı)

Sizede merhaba. O resim ilkokuldan kalma. Görsellere ismimi yazınca buldum. Liseye geçtim şimdi :)
  201. Requ3m

Güvenlik

Arkadaşlar Galaxy Nexus telefon almaya karar verdim. Hepsiburada.com da telefon 1350 tl den satılıyor. Sanalreyonum.com - AlalımBakalım - CepPaket - AndroidTelefonları - Bedavacım.com - BirNumaram Bu siteler hep 1100-1200 arası satıyor. Güvenebilir miyim bu sitelere ?
  202. Requ3m

Samsung Galaxy S3 mü Htc One X mi ?

Özbay Galaxy S3 kamerası şuan en iyi kamera. Nokia 808 i saymazsak.
  203. Requ3m

1400 tl bütçe - nexus

Nexusu da 900 tl ye bulabiliyorsun öyle. 4 Çekirdek olayı çok saçma, 4 çekirdek kullanan program var mı sizce android platformunda ? Belki nova 3 vb oyunlar zorlar ama, zaten oyun gibi hevesim yok telefonda çok fazla.
  204. Requ3m

1400 tl bütçe - nexus

Daha karar veremedim. Alıcı çıksın da öyle karar vericem :D 64 gb 3G ipad 2 var :D Ama 3g aktif değil yurtdışından hediye gelmişti. goodtornado Ya sanalreyonum.com da 1100 tlyede var ama oraya güvenebilir miyim ?
  205. Requ3m

Laflarını mantıklı seçerseniz sevinirim. Konuyu açan adam kişi arkadaşım olur. Gerçekten telefon almak istiyor. Annesinin s2 si vardı. Ama s2 yi aldıkları gibi kullandılar. O yüzden pek memnun kalmadı. O yüzden aklında sorular var. Önceden 4S kullanıyodu kendisi bu arada. 4S dış tabakası sert...
  206. Requ3m

1400 tl bütçe - nexus

Haklısınız. Jelly Bean'lı nexus bazı konularda ics li s3 den hızlı. Kim bilir s3 ne kadar hızlı oluca. İnternetten almaya karar verdim, taksitle alıcam. http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-nexus-/productDetails.aspx?productId=telcepsamnexus&categoryId=371946 Burdan 12 taksitle...
  207. Requ3m

1400 tl bütçe - nexus

Yok teşekkür ederim. Nexus 4s den daha iyi telefon hele Jelly Bean ile çok sağlam olmuş.
  208. Requ3m

http://www.youtube.com/watch?v=Urph8K8RIPg Buradan benchmark puanlarına ulaşabilirsin. İşlemciye bakarsak s3 daha önde. Ama grafik yönünde one x daha iyi. Ram puanları neredeyse eşit, s3 çok az önde. One X'in bataryası 1800 mah Galaxy S3 ise 2100 mah. Çok büyük bir fark yok. Ama sense...
  209. Requ3m

1400 tl bütçe - nexus

Vay bu baya iyiymiş ama Antalya'da oturuyorum, kredi kartı limiti de 200 tl olduğu için mağazadan alıcam. Malesef bunu alamam :)
  210. Requ3m

1400 tl bütçe - nexus

davut sizde mi telefon almayı düşünüyorsunuz ? Alıcaksanız nexus alın derim. 2 tane jelly bean videosu izledim, ics s3 den hızlı çalışıyor. Tam istediğim gibi telefon olmuş.
  211. Requ3m

İşlemcide Hız Ne İşe Yarar ? ( GHz )

Oyunda işlemci hızınız 3ghz ustundeyse daha çok arttırmak pek fps arttırmaz. İşlemci testlerinde farkı rahatlıkla görebilirsiniz. Günlük kullanımada bir etkisi olmaz 3.4 den 4.0 a atlamanın.
  212. Requ3m

1400 tl bütçe - nexus

Gpu kısmı beni pek etkilemiyor, oyunları kasadan oynuyorum. Bahsettiğim gibi benim işime yaran kısmı büyük ekranı ve yüksek çözürlüğü. Nexus alıcam karar verdim. Yorum yapan herkese çok teşekkürler.
  213. Requ3m

1400 tl bütçe - nexus

Biraz araştırma yaptım, google yeni telefon çıkarmayacak gibi görünüyor şimdilik. Herhalde nexus alıcam. Çözünürlüğü çok iyi.
  214. Requ3m

1400 tl bütçe - nexus

Hepinize merhaba. Elimde bulunan tableti satıp telefon almaya karar verdim. Aklimdaki telefonlar sensation xl - galaxy s2 - galaxy nexus. Sizce hangisini almalıyım ? Galaxy nexusun 1280x720 ekrani beni kendine çekmiyor değil hani :D Telefonu internet-dizi-film-çok fazla olmasada oyun için...
  215. Requ3m

1000 Tl ye Pc Tavsiyesi

1000 tlye tek monitör orta derecede bişeyler alırsın. Kasa: Dark Optimus 550W High Power Güç Kaynaklı, USB 3.0 Portlu, 33cm VGA Uyumlu, 12cm Mavi Led Fanlı Mid Tower Performans Kasası - 82,95$ - 153,13 TL (KDV Bizden!) Güç Kaynağı: İşlemci: AMD Athlon II X3 460 AM3 1.5MB 3.4GHz Üç Çekirdekli...
  216. Requ3m

Tüm Virüslere Kafa Atın! - Microsoft Security Essentials ile - Tamamen Ücretsiz

Malwarebytes - Anti Malware ve Eset - Smart Security 5 mükkemmel ikili. Eset'i ayarlarsan direk siler. Şuana kadar eset çok fazla virüs uyarısı yapmadı. Esetin mp3 sildiğine hiç şahit olmadım 2 yıldır kullanıyorum.
  217. Requ3m

12. gün sonunda kota durumlarınız nasıl ?

Kota ağustosun ilk günü sıfırlanıcak. Ben genelde 50 gbyi 6. günde tamamlıyorum.
  218. Requ3m

1000 TL İnternet Cafe Bilgisayar Tavsiyesi...

Kasa: Dark Optimus 550W High Power Güç Kaynaklı, USB 3.0 Portlu, 33cm VGA Uyumlu, 12cm Mavi Led Fanlı Mid Tower Performans Kasası - 82,95$ - 151,47 TL (KDV Bizden!) Güç Kaynağı: İşlemci: AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci - 126,88$ - 231,68 TL (KDV...
  219. Requ3m

Ne dinliyorsunuz?

Misty Mountains Cold :) http://www.youtube.com/watch?v=pEoAP1sg1cU
  220. Requ3m

Oyun bilgisayarı için hangi işlemci ?

Ekran kartının modelini öğrenirsek daha iyi olur. Oyun için hiç ama hiç i7'ye gerek yok. Zaten en iyi amd işlemci i5-3570k ile karşılaşamıyor. 270 tl = http://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-cpu/amd-fx-4100-bulldozer-am3-8mb-3-6ghz-dort-cekirdekli-islemci.html 320 tl =...
  221. Requ3m

128gb ssd tavsiyesi

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ssd/team-xtreem-s3-120gb-550-500mb-sn-sandforce-kontrolculu-2-5-sata3-ssd.html Alabilirsin bunu veya bunu http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4245
  222. Requ3m

Karıncalanma - 1080p

Yüzüklerin efendisinde de benzer sorunu alıyorum. Belki küçük ekrandan büyük ekrana geçtiğim için bana böyle geliyor. :)
  223. Requ3m

Oyunları Açabilmek İçin

Htc One V öneririm 800tl bütçeye. İstediğiniz herşeyi rahatlıkla yapar.
  224. Requ3m

Kulaklık tavsiyesi

Cengaver51'in önerdiği mdr-xd100 kulaklık çok rahat. Alırsan pişman olmazsın. Hd 201 alıcaktım indirimle, almadım şimdi mdr-xd100 almak var aklımda. Bu kulaklığı 1 yıl kullandım kuzenim üstüne basana kadar :)
  225. Requ3m

Karıncalanma - 1080p

burns206 alabilirim :) dgncn Torrent ile yüklüyorum filmleri, genelde en beğenilen videoları indiriyorum. SnaCk Filmler mkv ve mp4. engerex Sürücüler güncel. Monitör eco da değil. Dosyalar hızlı bir diskte. Bağlantılar sağlam dediğiniz playerde denedim, sorun çözülmedi.
  226. Requ3m

Karıncalanma - 1080p

Monitörünüz kaç inç ? Ben ilk başta espri yapıyorsunuz sanmıştım :D Belki düşük ppi dan olabilir sorunum.
  227. Requ3m

Galaxy S3 ümün ekranı kırıldı

Birtek bu forumda takılmıyorum, takip ettiğim birsürü yabancı forum var. Ekran kırılmasına birşey demiyorum, o biraz şanssız olay. Bana garip gelen farklı insanlardan günde 2 sorun gelmesi.
  228. Requ3m

Galaxy S3 ümün ekranı kırıldı

Dünya genelinde sorun çok az iken, bizim forumda günde 2 tane sorunlu s3 çıkması bana garip geliyor. Samsung Türkiyeye bozuk mal yolluyor :O
  229. Requ3m

Karıncalanma - 1080p

Hep aynı yerde değilki. 1080p ve 720 bluray rip filmler her an böyle. i5-3570k hd 7850 msi z77a-g45 seagate 1tb barracuda corsair 2x4 ram s24a350h monitör Kadıköyrap anla sen beni :) Aklıma daha uygun bi resim gelmedi. "Pikseller sapıttı !" olurmu sizce ?
  230. Requ3m

Karıncalanma - 1080p

Bu videoda sorun yok. Filmler 12 gb brrip. Brrip olduğundan olabilir mi ? 20-30 film ile daha denedim brrip. Hepsi aynı.
  231. Requ3m

Karıncalanma - 1080p

@dgncn 5-6 tane 1080p videoda denedim. Sorunum sadece 720 ve 1080'lerde. Daha alt çözünürlükte sorunum yok. Evet codecler yüklü.
  232. Requ3m

Karıncalanma - 1080p

1080p film izlerken filmde karıncalanma oluyor. vlc-gom player ile denedim gene aynı. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
  233. Requ3m

AKK Çözümü İçeride, Buyrun!

800kbs ile indiriyorum çook teşekkür ederim :)
  234. Requ3m

Battlefield 3 Vs Counter Strike 1.6

Cs 1.6 ile Battlefield 3 apayrı oyunlar. Cs 1.6 da tank heli jet gibi olaylar yok. Cs 1.6 yı cod ile karşılaştırmak daha mantıklı olur.
  235. Requ3m

8mbit internet

Yok 3mbit hızı tam kullanıyorum. 350-380kbs ile indiriyorum ama oda bana yetmiyor. 15gb 1080p film indirmesi çok uzun sürüyor. yify filmleri izlemekten sıkıldım. Hep 8mbit olsa inanın 1tb yi aşarım. 3mbit ile bi taraftan oyun oynayıp diğer taraftan indirme yapamıyorum. @davut Oturduğum...
  236. Requ3m

Oyun Tavsiyeleri ve Oyun tavsiye İstekleri

Prehistorik 2 :)
  237. Requ3m

8mbit internet

Biliyorum ikiside aynı altyapıyı kullanıyor. SüperOnline 6 ay boyunca 10 tl. süperonline almak en iyisi gibi.
  238. Requ3m

8mbit internet

Dsl ile ilgili konu yoktu bende buraya açıyım dedim. Sorunum şu, ttnet 8mbit e kadar olan paketi kullanıyorum. Hızlar 3mbit e çıktı ama 3mbit ile indirme yapılmıyor. Bende akn olmayan bir pakete geçmeye karar verdim. Ttnet'in sunduğu 8mbit akn olmayan paketin fiyatı 115 tl. Türkcell SüperOnline...
  239. Requ3m

Ne iş Yapıyorsunuz?

Lise öğrencisiyim :)
  240. Requ3m

Hadi Tanışalım! (Fotoğraflı)

Evet adamın kol attığı velet benim. İsmim Umut :)
  241. Requ3m

Ram İle İlgili Bir Sorum Olacaktı İçeri Girermisiniz?

Hayır hiçbir sorun olmaz. Önemli olan cl süresi ve mhz. Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz.
  242. Requ3m

Yeni MacBook Air mi yoksa Ultrabook mu?

Ben olsam Ultrabook tercih ederdim. Apple keşke yükseltseydi MacBook Air'ların çözünürlüğünü. Keşke ultrabook lar biraz ucuzlasada alıp ubuntu kursak :)
  243. Requ3m

Samsung Galaxy S3 Sorunları [ÇÖZÜLDÜ]

Yakınlaşınca görüntünün bulanıklaşması normal birşey. Bak şöyle anlatıyım. Şimdi galaxy s3 kaç mp resim çekiyo 16:10 için bilmiyorum ama, diyelimki 1280x800 fotoğraf çekiyo. Ekranda 4.8 inç. Ama sen fotoğrafa yakınlaşma yaptıkça daha az piksel görmeye başlarsın. Diyelim sonuna kadar yakınlaştın...
  244. Requ3m

TTnet 3 Mbit'i Resmen Kabul Etti

Bu adil kullanım kotası çok sıktı. 3mbit olsa bile adam akıllı birşey gene indirilemiyor. Ben türkcell süperonline adil kullanımsız 8mbit paketine geçicem böyle giderse. Ttnetin elinde para bol, altyapısını genişletebilir. Avrupada uygulanan adil kullanımın en kötüsü belirli saatler arasında...
  245. Requ3m

Samsung S3 mü? Galaxy Note mu?

Kesin bir tarihi yok. Note 2 bekle, en geç eylülün sonunda Türkiye'ye gelir.
  246. Requ3m

Soru En son hangi filmi izlediniz?

Justice League - Doom izledim. Ondan önce Batman Begins ve The Dark Knight izledim yeni film geliyo hafızaları tezeliyelim :) Ondan öncede Yüzüklerin Efendisi - İki Kuleyi izledim.
  247. Requ3m

Max fiyat 1400 Pc toplama

1400 tl bütçeye ssd ekliyemezsiniz. fx-4100 mü 965 be mi sorusunun cevabını bu konuda rts bora zaten size verdi. Lütfen artık alın sistemi. Hiç bir sorun yaşamazsınız rtsboranın önerdiğini alırsanız.
  248. Requ3m

Fps oyun+film için monitör tavsiyesi bütçe 1.300 tl

Tv önermem. http://www.teknoseyir.com/9615/asus-proart-pa246q-ile-ips-monitorlere-yeni-bir-soluk/ veya http://www.teknoseyir.com/57409/asus-proart-pa248q-ips-monitor-testte/
  249. Requ3m

8ms ve aşağısı hiçbir oyunda ghosting yapmaz. Bu 2ms olayı pazarlama stratejisi. 2ms ile 6ms arasında gözle görülebilir hiçbir fark yok.
  250. Requ3m

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-pa246q-24-1920x1200-6ms-full-hd-siyah-lcd-monitor.aspx Alabileceğin en kaliteli monitör :)
  251. Requ3m

Hangi Marka Laptop Alırsınız

N56VZ ye rakip monsterler var. Ama onlarda kalın ve kaba. Asusun N serisini alıpta pişman olan görmedim. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz n56vz yi, her yönüyle süper laptop.
  252. Requ3m

Max fiyat 1400 Pc toplama

O arkadaşın 500tl işlemciler için konuşmuş acaba 250-300 amd ye rakip intel işlemcisi varmıymış. Amd oyun kartı değildir olayı diye birşey yok. Herhalde nvidianın physX özelliğine dayanarak söyledi. Ama öyle oyun pek yok piyasada. Ben hd 7850 kullanıyorum, inanılmaz derecede memnunum. 660ti olsa...
  253. Requ3m

Windows 7 mavi ekran sorunu

Bende mavi ekran hatası alıyordum. Almamın nedeni ise corsair ramini arkadaşlara artislik yapıyım diye 4-5 kere söktüm. En son takışımdada tam oturtamamışım. Günde 10-15 mavi ekran alıyordum. Ekran kartını çıkartıp başka bir kartla deniyecektim. Tam o sırada ramin oturmamış olduğunu fark ettim...
  254. Requ3m

Hangi Programlama Dilini Kullanıyorsunuz ?

c++ ya yeni başladım :)
  255. Requ3m

10 isimli Türkiye!

Türkçe olması :)
  256. Requ3m

Ekran kartı tavsiyesi

Bende 7850 kullanıyorum. Çok memnunum, sıcaklık nedir bilmiyor. Klimalı odada yük+overclock varken 57 dereceyi geçmiyor. Alırsanız pişman olmayacığınız bi kart.
  257. Requ3m

Ekran kartı tavsiyesi

O kadar paranız varsa 6850 ve 460 size pek uygun değil bilgisayarınız bütün özelliklerini yazsanız güzel olur. O fiyata gtx 560 öneririm. Özel soğutmasız ...
  258. Requ3m

Ekran kartı tavsiyesi

Phenom x4 ile iki ekran kartıda sorunsuz çalışır. gtx460 biraz eski model kart. 6850 çok iyi bir karttır. Tabi fiyat sınırı söylersen daha çok yardım edebiliriz.
  259. Requ3m

Kasa Önerisi

Monitör : http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-ml239h-23-ml239h-genis-ekran-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55905 Ekran kartı ...
  260. Requ3m

İ5 İşlemci Soğutucusu

O zaman dual channel olarak çalışmaz. @davut @rtsbora ikinizede çok teşekkür ederim. Hyper 212 Evo ve Sunbeam core- contact freezer'ın inceleme yazılarını okuyup karar vericem.
  261. Requ3m

İ5 İşlemci Soğutucusu

Sizin önerdiğiniz 23cfm ve 400 rpm daha fazla, baya iyi görünüyor.
  262. Requ3m

İ5 İşlemci Soğutucusu

Hepinize iyi günler. Bilgisayarıma yeni bir işlemci soğutucu almayı düşünüyorum. Klima açmadığım sürelerde işlemci boşta 45 dereceleri görüyor. Battlefield 3 oynarken 61 civarı oluyor. Odayı iyice soğutuncada (3-4 saat 18 derece klimi) boşta 30 yükte 53 oluyor. Ama ben donuyorum. Ve işlemciyi...
  263. Requ3m

Samsung Galaxy S3 İle İphone 4S Arasında Ciddi Şekilde Kaldım Yarın Alıcam Birini....

Olsun ben genede deniyim dedim sizin gibi :) Umarım arkadaş galaxy s3 alır. S3 şuanda açık bir şekilde en hızlı tarayıcı hızına sahip. Tipide çok hoş. Yedek batarya olayından bahsetmiyorum bile :)
  264. Requ3m

Samsung Galaxy S3 İle İphone 4S Arasında Ciddi Şekilde Kaldım Yarın Alıcam Birini....

Androidde yüksek donanım isteyen oyunlar applede düşük kalitede oluyor. Örneğin shadowgun. Htc one x almanı öneririm. iPhone'un ekranı çok küçuk, ne oyun oynanıyor ne de film izleniyor. iPhone 4 ümü anneme verdim. Telefonsuz takılıyorum. Htc one x oyunlarda grafik yönündedn iki telefondan da...
  265. Requ3m

Yaşım öğretmen olmak için epey küçük. Tartışma yaratmaya niyetim yok, yaf yazısını görünce söyliyim dedim. Sizi sinirlendirdiysem özür dilerim :)
  266. Requ3m

İpad 2 Mi Yoksa Yeni İpad Mi ?

Daha almadıysanız kesinlikle ve kesinlikle asus transformer pad infinity tf700t öneririm. Super ips plus yeter. İnternette bol bol test var, tf201(1280.800), the new ipad(2048.1536)'den çok daha kaliteli ekrana sahip. Resimler çok daha net asusta. 1920.1200 ekranlı transformer kim bilir nasıl...
  267. Requ3m

Daha düzgün Türkçe kullanalım. Arkadaş zaten dalga geçmek için öyle yazmış. Oyun oynamak için alıyorsan htc one x den şaşma derim. Nvidia destekli oyunlar olsun arayüzü olsun htc one x daha iyi telefon bence s3 den. Htc one x'in şarjı yazılım sorunlarından dolayı çabuk bitiyor. Ama rom ile...
  268. Requ3m

2000tl tavsiyeleriniz nelerdir(asus)

630m almak yerine 550m daha mantıklı olur :) 650m yeni 555m olarak geldi. Ve çok iyi kart. Diablo vb oyunlarını rahatça oynarsınız. Asus şuanda laptop piyasasında lider. Ultrabook sizin ihtiyaçlarını karşılamaz. Intel hd grafiklerinin gelişmesi lazım. n56vz en iyi tercih olacaktır. 2115tlye...
  269. Requ3m

Amd FX 4100 İşlemciye Hangi Erkan Kartı Darboğaz Yapar :D

Eğer fx 4100 ve 670 almayi düşünüyorsan vazgeçip 965 be ve 670 al. Daha verimli olur.
  270. Requ3m

Hangi Marka Laptop Alırsınız

Bence işini bilen biliyor. Samsung laptop konusunda pek iddialı bir marka değildir. Asus'un 1. olması normal. Hiç bir marka asus gibi f/p ürünü satmıyor. 1900tl'ye 1920x1080 satan firma çok azdır herhalde. Apple'nin oyunu hem işletim sistemine hem de 2880x1800 retina ekranına bağlıyorum. Ama...
  271. Requ3m

Tarayıcı Hızım 1mb

8megabitpersecond 1megabytepersecond'a eşittir. Yani 8 bit 1byte a eşittir. İndirme hızınız epey yüksek, ben 850kbps ile indiriyorum. Altyapı ile ilgili birşey değil bu byte ile biti karıştırmamak lazım. Sayfada gezinme ise sayfanın boyutuna bağlıdır. 20-30 mb içerikli bir sayfaya girerseniz...
  272. Requ3m

Dışarıda En çok Hangi Yemekleri Yiyorsunuz

Oturduğum yerde Mc Donalds olsa ordan hergün big mac yerdim. Olmadığı için burger king.
  273. Requ3m

HDMI ile ilgili sorun.

Herkeze iyi akşamlar. Hdmi ile ilgili sorunlarım var. Ekran kartım hd 7850 (msi r7850 twinn frozr). Kasa haf 912 high power 600 watt. Anakart msi z77ga 45. Ekran kartını hdmi ile monitöre bağladım zaman 5-6(bazen daha kısa) arayla görüntü gidiyor. Oyun oynerken her dakika çizik oluşuyor...
  274. Requ3m

Monitör Tavsiyesi Max Bütçe 650 TL civarı

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-ml239h-23-ml239h-genis-ekran-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55905 Bu monitör ips panel monitör, ve tepki süresi 5 ms. Tepki süresi 8 ms ile tamam sıfırlanmış birşey. 5ms ile 2ms in farkını kimse anlayamaz göz ile. Ips ise panel...
  275. Requ3m

Bütçe 3000 TL

Eğer battlefield gibi oyunlar oynamamiyacaksanız i7 ye ve ekran kartına yüklenmenize gerek yok. Bilgisayarın basit işlem hızı hafızasının hızına ve işletim sistemine bağlıdır. Eğer ips monitörünüzde ultra ayarda battlefield oynamak isterseniz black'in önerdiği sistem çok iyi. Bir ara ubuntu...
  276. Requ3m

Bütçe 3000 TL

Oyundan kastınız hangi oyunlar ?
  277. Requ3m

Monitör tavsiyesi!

TN panel monitörlerde çok büyük fark yaratıcağını sanmıyorum. 24 inç Samsung tn panel monitör kullanıyorum, çok büyük farklar yok. Komşudan vga alıp geliyim, resim çeker koyarım buraya. 150 tl fazla verip dvi kazanmak bana pek mantıklı gelmiyor. Ha eğer 300tl altı iyi bir vga monitör...
  278. Requ3m

Monitör tavsiyesi!

Valla vatana hiç belli olmuyor. Genel indirim değil. Ürüne özel indirim. O yüzden biraz daha durar gibi görünüyo ama kesin bişey söyleyemem :) Şimdi alabilirseniz alın, olmazsa yarın sabahtan arayıp ne zaman biter diye sorun. Hiç belli olmaz yarın sabahda bitirebilirler.
  279. Requ3m

Monitör tavsiyesi!

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/lg-w2243s-pf-215-w2243s-pf-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=39147 bunada bakabilirsin %43 indirimde.
  280. Requ3m

Farkındaysanız 10bin değil 7binlik sistem önerdim. 3770k iyi bir işlemcidir dalgaya alınıcak işlemci değil :) Gidipte 3930k önermeme gerek yok herhalde. Ve herhalde telefondan giriyorsunuz. Eğer bilgisayardan giriyorsanız Türkçenize biraz daha özen gösterin,yazınızı anlamakta epey zorlandım.
  281. Requ3m

2000 TL'ye bilgisayar toplamak istiyorum OYUN İçin ACİL

Monitör dahil mi ? Elinizde sata hdd var mı ?
  282. Requ3m

Öncelikle isterseniz 20bin tl verin 10 yıl sonraki orta seviye bilgisayarla yarışamazsınız. Bu teknolojinin kuralıdır. Ama ben size sistmem hazırladım. Dünyanın en iyi monitörünü koydum(görüntü kalitesi). Ve istediğinizden daha ucuza geldi. İsterseniz 3 tane s27a950ds(3d) koyabilirsiniz. Kasa...
  283. Requ3m

Ekran Kartı Tavsiyesi

Biz de sizden öğrendik hangisini önermemiz gerektiğini :)
  284. Requ3m

Ekran Kartı Tavsiyesi

dead311 sen son 2 mesaja pek kulak asma. Hd 6570 ile battlefield 3 yüksek çözünürlükte oynanmaz. Battlefield 3 bu, başka oyuna pek benzemez :). 150 tl ile alabileceğin en iyi ekran kartı HIS'in hd 6750 si. http://www.teknobiyotik.com/his-ati-hd6750-fan-1gb-ddr5-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html
  285. Requ3m

Ekran Kartı Önerilerinizi Alabılırmıyım

6770 5770'in yeni seriye uydurulmuş halidir, farkları yoktur. 5770 daha ucuza bulunursa 5770 alınması gerekir.
  286. Requ3m

'Başlat düğmesi' artık yok!

Linuxu neden dahil etmediniz ki. Ubuntu gibi stabil bir işletim sistemi varken osx in yüzüne bakmam. Bu arada osx pahalı birşey değildir. Pahalı olan cihazın kendisidir ki, osx kurmak için mac gerekmez. Ve windows gitmez :)
  287. Requ3m

Pc toplama bütçe 3000 tl

3000tl ye Türkiye'de satıcakları mac eski model macbook pro olur 6750m li. Ki ondan bile şüpheliyim. Zaten pek sıcak oluyo oyun sırasında macbooklar. Hayal kırıklığı olur kısacası :)
  288. Requ3m

CPU-Z Code Name İle İlgili Sorum Olacaktı Lütfen Yardım !!

Birde 1.58.7 cpu-z yi indirip deniyin. 1.59 üzeri versiyonlarında zambezi yazıyo diye biliyorum.
  289. Requ3m

Bu sistem nasil

i7 ye gerçekten ihtiyacın var mı? i5 3570k 690 ve benzeri kartlara dahi darboğaz yapmaz. Ben i5 al derim. Ve ben olsam oyun oynarken 21.5 ips yerine 24tn seçerdim tabi size kalmış birşey. Ve galiba rtsboranın 2. önerdiği sistemde kart referans model. Ben twin frozr öneririm. 1tb seagate...
  290. Requ3m

Ekran kartı tavsiyesi

Bende msi r7850 twin frozr var. Core clock 1050 deyken battlefield 3 ultra 1920*1080 40-70 fps arası alıyorum. (Multiplayer) Sıcaklık en fazla 66 oldu şimdiye kadar.
  291. Requ3m

Bilgisayarım için bir şeyler öneriniz?

Cd romunuzun tepsisinde sorun var. Eskidikçe böyle sorunlar olur. Kabloyla alakası yok. Eğer birgün hiç açılmazsa cd romun üstündeki deliğe iğne ve benzeri herhangi birşey sokarsanız açabilirsiniz.
  292. Requ3m

Bilgisayarım iyi mi ?

Eğer fare, klavye ve hoparlör kaliteli değilse, toplama alarak daha iyi birşeyker yapabilirdiniz. Ama sisteminiz iyi, battlefield 3 ü 1920x1080 medium da hiç donma yaşamadan oynarsınız, kart 6770 se high da oynarsınız.
  293. Requ3m

Bilgisayarınızda 2 tane sata var. Harddisk alıp takabilirsiniz, ama elinizdeki satalar sata 1, sata 3 harddiski takabilmek için ayar biostan ayar yapmanız lazım.
  294. Requ3m

Format atma değil, zaten windows hdd nizde kurulu, hdd nizi çıkartıp yenisini takınca bilgisayarda hiç birşey olmayacak. Windows cd sini takıp bilgisayarı başlattığınızda windows kurulucak.
  295. Requ3m

Anakartınız p4m900-m7 veya p4m900-m4. Veya bu seriden herhangi biri, bu anakartlarda 2 tane sata var. Uyumlu olur, ama emin olmak için yarın cpu-z kullanmanızı bekleyelim.
  296. Requ3m

Tamam o zaman. Ekran kartınız anakart üzerinde galiba. Bütün via chrome 9 lu anakartlara bakarız. Ben bulmaya çalışırım o yöntemle, olmazsa yarın :)
  297. Requ3m

Yarın gelmenize gerek yok. http://www.gezginler.net/indir/cpu-z.html 4mb lik küçük bir dosya. 2 dakikada kurarsınız. Sekmelerde de mainboard diye yer var. Ordan çok rahat bulabilirsiniz anakart modelinizi.
  298. Requ3m

Orda yazmaz. Cpu-z adlı programı indirin. Orda yazar.
  299. Requ3m

Anakart modeli gerekiyor öğrenebilmek için :)
  300. Requ3m

Googleden cpu-z diye aratın. cpu-z adlı programı indirin, sol üstte sekmelerde motherboard yada mainboard yazar. Ordan anakartınız modelini buraya yazın. Eğer sata varsa, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hdd yi.