Samsung Galaxy S3 deki Bir Özelliği Bugün Kazara Keşfettim

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar :)
Cihaz Cebimde İken Bugün Telefon Çaldı Genelde Sessiz Konumda Kullanırım Yada Titreşimde.. Fakat Bugün İşim Gereği Sesli Konumda İdi
Hastanede Raporlara Koştururken Birden Telefonum Çaldı S3 Kullananlar Bilirler Ses Konusu Pek Doyurucu Ve Tatmin Edici Değil Cihaz Boyutuna Göre Müzik Felan Dinlerken Fakat Bir Çalmaya Başladı Anlatamam Bir An Bu Çalan Telefon Benim Mi Dedim Elime Bir Aldım Avazı Çıktığı Kadar Bağıran Haykıran Telefon Kuzu Kesildi Eski Haline Döndü :D Yani Demem o ki Cebinde İken Felan Sesi Yükselt Diye Bir Opsiyonu Vardı Kutucuğa da Tik Koymuştum Bugün Yaşayınca Sizlerle Paylaşmak İstedim Sizlerde de Yaşayanınız Varmı? :mrgreen:

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Anlaşılan Benden Başka Hiç Kimse Bu Durumla Karşılaşmamış :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yeni bir cümleye başlayınca sözcüğün ilk harfi büyük yazılır.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Vay be abi samsung aşmış kendini be bundan bilmem kaç yıl önce samsung kullanılmaz diyorlardı vay be :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hele bir Jelly'e terfi edin de aynı telden çıkan sesi duyun. Özellikle custom romlarda (cyanogenmod-paranoidandroid) çıkan sese inanamayacaksınız. :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hele bir Jelly'e terfi edin de aynı telden çıkan sesi duyun. Özellikle custom romlarda (cyanogenmod-paranoidandroid) çıkan sese inanamayacaksınız. :)
jeli gelsin helede görelim :D yeter artık stock rom la nereye kadar :P hiç acımadan root etcem :D
şuan jeli bon gibi akıcı room varmı?

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
O özellik benim htcde de var ama cepten çıkarınca çığırmaya devam ediyor:D
Eğer masada sabit duruyorken çalıyorsa, elime aldığımda sesi kesiliyor.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
jeli gelsin helede görelim :D yeter artık stock rom la nereye kadar :P hiç acımadan root etcem :D
şuan jeli bon gibi akıcı room varmı?

Tüm romları denemedim elbette ama 4.0.x temelli romlar ile menü geçişlerinde sabit 60 fps yakalamaları teknik olarak imkansız. Dolayısıyla yanıt: hayır yok. :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Nerden ayarlıyoduk onu ?
ya bi yerden açıyoruz ama tam olarak bilmiyorum aradım bulamadım da tolga ceme soralım :D [MENTION=218778]tolgacem[/MENTION] abi sen nediyorsun?

Tüm romları denemedim elbette ama 4.0.x temelli romlar ile menü geçişlerinde sabit 60 fps yakalamaları teknik olarak imkansız. Dolayısıyla yanıt: hayır yok. :)
peki bu jeli bon yakalıyor deme bana :D
abi bugün jeli bon theme luncher yükledim onda bile geçişler inanılmaz fark ediyordu aşık kaldım hele ki galaxy nexusda kullandım off diyorum sana:D

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben hiç karşılarşamdım olurda bir gün alırsam belki karşılaşırım :)

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Harbi nerde bu cebimdeyken çok bağır özelliği ya :D ben hiç görmedim
rom la falan mı geliyo bu özellik?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Harbi nerde bu cebimdeyken çok bağır özelliği ya :D ben hiç görmedim
rom la falan mı geliyo bu özellik?
yok ya gördügüme eminim arkadaş hatta tik felan koydum :D
ama bulamıyorım cihazın altını üstüne getirdim girmedim yer kalmadı ama :D
ul.n hepsini geçtim yalancı konumuna düştük :D
birisi aydınlatsın ya
benim yaşadığım neydi o zaman o bangır bangır bagıran cihaz elime alınca susmalar felan :D
harbiden ama sesi kısıyordu :D

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yok ya gördügüme eminim arkadaş hatta tik felan koydum :D
ama bulamıyorım cihazın altını üstüne getirdim girmedim yer kalmadı ama :D
ul.n hepsini geçtim yalancı konumuna düştük :D
birisi aydınlatsın ya
benim yaşadığım neydi o zaman o bangır bangır bagıran cihaz elime alınca susmalar felan :D
harbiden ama sesi kısıyordu :D

Bende baya araştırdım, bulamadım öyle birşey. Arkadaşlarınız bi hoparlör kullanarak sizi kandırmış herhalde :)

Bu arada galiba mono ses özelliğini açınca biraz daha çok ses çıkıyor, o olabilirmi acaba ?

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
cepte olduğunu anlıyo telefon boşuna akıllı değil :D

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende bulamadım o seçeneği benimkininde çok az çıkıyor sesi. biri aradığında cebimde hiç duyulmuyor :S birde arkadaşlar bence hiç rom felan yüklemeyin. telefonun orjinalliği gidiyor nede olsa.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İnsan tıkladıgı yeri bulamaz mı yaa.. Komik.. Bence bir an önce neyi nasıl yaptıgını açıklamalısın.. yada Konuyu sildir..

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefon çalarken elime aldığımda benimkinin sesi tamamen kapanıyor noluyo lan diye bi şaşırma yaşıyorum kapandı mı diye bakıyorum sonra açıp konuşuyorum güzel aslında nasılsa görmüşüm arandığımı çalmasına gerek yok ama cepteyken de çok bağırmıyor hafif sesli ortamda duyamıyorum yani böyle bir özellik varsa(ki çok sanmıyorum :D) bilen varsa söylerse güzel olur [MENTION=278325]SamsungGalaxyS3[/MENTION] sen o özelliğin yerini bulamadıkça inandıramayacaksın :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bulamadım o seçeneği benimkininde çok az çıkıyor sesi. biri aradığında cebimde hiç duyulmuyor :S birde arkadaşlar bence hiç rom felan yüklemeyin. telefonun orjinalliği gidiyor nede olsa.

merak etmeyin eski haline döndürülebiliyor. :) Siz böyle bir telefona yazık edersiniz samsung'un dandik romuyla. Çok ciddiyim bırakın salın şu devi kafesinden :D

Ayrıca alpha sürüm CM10 var.

cglrbae

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya o özellik vardı bende görmüştüm bende bulamıyom :D acaba güncellemeyle kaldırdılar mı :S

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bunu telefonu aldığım ilk gün keşfettim desem :)

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@SamsungGalaxyS3 @cryalcin
Telefon buttonuna basın (hani numara çevirdiğimiz yer) ordan arama ayarlara girin, Orda cepteyken ses düzeyini arttır seçeneği bulunuyor. Ordan açıp kapayabilirsiniz.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=49777]Stizz[/MENTION] Çok Teşekkürler Girmediğim Yer Kalmadı Bulamamıştım :D
Bırak İşin Kötüsü Yalancı Çıkcaktık :D

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@Stizz Çok Teşekkürler Girmediğim Yer Kalmadı Bulamamıştım :D
Bırak İşin Kötüsü Yalancı Çıkcaktık :D
Bende Youtube' da bir video izledim orda gördüm bir de kendim bakayım dedim varmış cidden, işin açıkcası bende görmeden önce pek inanamamıştım böyle birşey olduğuna, kullanma klavuzunda felanda yazmıyor çünkü :)