Hangi Marka Laptop Alırsınız

Hangi Marka Laptop Alırsınız

• Kullanılan toplam oy
    891

cold38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Apple Macbook Pro ve MSI. Eger tek secim olacaksa Macbook pro o da isletim sisteminden dolayi.

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Anket sonuçlarına göre laptop'tan anlamıyoruz :)
Niye Samsung yok? Yeni çıkanların şahane ekranları var. Pahalı ama.

Apple alacam diyenler Mac OSX kullanıcıları galiba. Bu kadar Mac kullanıcısı olduğunu bilmiyordum.

Sony Vaio... Sadece gösteriş.
i5'se i5, i7 ise i7. Sony'dekiler i5.5 ya da i7.5 değil. Kullandım, artı bir yön göremedim.

Hp kullanırken bileğimi koyduğum yer ile bileğimin arasına karton koyuyordum. Bileğim ısıdan kızarıyordu çünkü. Ayrıca ikinci el piyasaları ölü. Bi daha almam.
Toshiba iyi. Pişman etmedi.
Datron iyi.
Dell iyi.
Diğerlerinden birkaçı hariç diğerleri sadece marka ismi. (Acer, Byron, Exper, Casper, Crea vs)
Listede elbet Vestel de olmalıydı ama bugüne kadar ne kullandım, ne de kullanan birini gördüm.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Anket sonuçlarına göre laptop'tan anlamıyoruz :)
Niye Samsung yok? Yeni çıkanların şahane ekranları var. Pahalı ama.

Apple alacam diyenler Mac OSX kullanıcıları galiba. Bu kadar Mac kullanıcısı olduğunu bilmiyordum.

Sony Vaio... Sadece gösteriş.
i5'se i5, i7 ise i7. Sony'dekiler i5.5 ya da i7.5 değil. Kullandım, artı bir yön göremedim.

Hp kullanırken bileğimi koyduğum yer ile bileğimin arasına karton koyuyordum. Bileğim ısıdan kızarıyordu çünkü. Ayrıca ikinci el piyasaları ölü. Bi daha almam.
Toshiba iyi. Pişman etmedi.
Datron iyi.
Dell iyi.
Diğerlerinden birkaçı hariç diğerleri sadece marka ismi. (Acer, Byron, Exper, Casper, Crea vs)
Listede elbet Vestel de olmalıydı ama bugüne kadar ne kullandım, ne de kullanan birini gördüm.

Bence işini bilen biliyor. Samsung laptop konusunda pek iddialı bir marka değildir.

Asus'un 1. olması normal. Hiç bir marka asus gibi f/p ürünü satmıyor. 1900tl'ye 1920x1080 satan firma çok azdır herhalde.

Apple'nin oyunu hem işletim sistemine hem de 2880x1800 retina ekranına bağlıyorum.

Ama şunuda söylemeliyim, Os X hiçbir zaman Ubuntu ile yarışamaz :)

Lenovo'nun üst sıralarda olmasını beklerdim, son zamanlarda çok iyi ve şık ürünler çıkardılar.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
şuan aktif olarak casper kullanıcısıyım ve 2 yıldır pc ye format atmışlığım yok.sapasağlam 2009 yılında üretildiği ay aldım.1 kere servise yolladım o da 2-3 kere düştü ekranda sorun olmuştu casper ı aradım evime kargo yolladılar evimden aldı yapıldı ve tekrar kargo evime getirdi.ekran değişmişti belli oluyordu gıcır gıcır ekran takmışlar ve benden 1 kuruş bile ücret almadılar.ama şıklarda sony i işaretledim.fanatik sonyciyim.telefonum sony,ps3 üm var yakında sony televizyon alcam herşey sony olacak.ve çevremdekilere de sony i tercih ediyorum.KALİTE=SONY

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Apple severim ama fiyatı yüksek bana göre :) HP den arkadaşın pc si sayesinde resmen soğudum. Çocuk oyun oynarken fanı öyle bi çalışıyoki sanki uçak motoru gibi ses geliyo.(Tozlu değil daha yeni pc) Hemde benim sistemden yüksek. Aynı oyunu bende oynarken fan sürekli çalışıyor ama sıfır ses var :) İyiki de almışım (Lenovo z570)

eterno

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fujitsu-Siemens var, tam bir canavar. Ne ısınma, ne bir hasar. Ağır sanayi resmen.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
ben acer alırken vatan computer dan sırada beklerken adamın birisi " hocam cok mu dusundunde aldın ,acer ı" demıstı... su an gayet memnunum ve elektroniğin tamamen şans işi olduğuna ınanmaya basladım kı su basımdan gecen olayı anlatayım.....bir gun formula one 2010 oynarken , eşim önüme geçti..acayip sinirlendim ve klavyenın ustune doğru bir yumruk attım....sonuc olarak hard disk göçtü...eyvah dedım klavyede felan sorun olursa yandım ..uğraş dur....ama olmadı sadece yenı bır hard disk alıp değiştirdim....su an gayet memnunum...şans işi aga

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
abi düzme leptap yapsalar hemen alırdım var ya daha ucuz olur du aslın da değil mi ev deki hantal masa üstünden kurtulurdum en azından hep bir masaya muhtaçlık hep bir taşıma zorluğu tam bir işkence artık düzme leptap ın da önü açılmalı değil mi

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Böyle anketmi olur ya Samsung yok dicektimki yılın 2007 olduğunu gördüm :)

mapii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aman Sony almayınız. Şekili beceriksiz laptoplar..

2007 mı !!!!!!!!
Bizde atladık hemen ..

DangeRWoLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Asus veya Lenovo tercih ederdim ikiside kaliteli laptop üretiyo