Hangi Marka Laptop Alırsınız

Hangi Marka Laptop Alırsınız

• Kullanılan toplam oy
    891

By_Artvin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4 yıllık Asus kullanıcısıyım. Bilgisayarımı 4-5 kez tamire göndermek zorunda kaldım, ısınma sorununu maksimum oranda yaşıyorum (Seriden de kaynaklanabilir). Teknik servis konusunda ise hiçbir sorun yaşamadım.
Arkadaşımda ise Sony var. Sony gerçekten kaliteli üretim yapıyor ancak teknik serviste bazı sıkıntılar yaşamıştı.
Diğer markaları kullanmadığım için bir yorum yapmayacağım. Özetle şunu söyleyebilirim, param varsa Sony yoksa Asus ;)

ertugrulkose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçe sınırlı değilse tabiki apple. Onunda dışında sony ve toshibadan şaşmam. Toshiba kullandım 5 senedir bir kere tamire gitmedi.

hknolmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Laptop ta Acer çok iyidir. 6 sene sonra birtek sorun çıkardı o da ısınma problemi. O da harici fanlarda çözülüyor. Acer bu konuda çok iyi.

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2 tane notebook kullaniyorum Kullandigim asus N53sn modeli digeri ise Macbook Pro
Asus daha ozellikli ama Macbook Pro daha kullanisli ? Onasil oluyor derseniz Windows ve Osx isin icine giriyor
Macbook Proyu Almandan hadi canim derdim cok abartiyolar .. Ama Asusun yarisi kadar ozellikli Macbook ondan kat be kat daha iyi calisiyor .. Bu nasil anlatilir bilemiyicem ama Kullanmadan farki anlayamazsiniz

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bütçe sıkıntım olmasa sınırsız olsa apple alırdım heralde bütçem sınırlı olsa asus veya sony şimdiki gibi zar zor denkleştirip alıyorsam f/p lenovo:laugh:

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Zamanında çok Casper kullandım. Fena değildi ama 2 seneden fazla dayanmadılar. 1 tanesi hariç :D Onun da bozulmasını beklemeden Asus aldım.

virüsüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
param olsa alienware i7 işlemci 780 gtx sli ekran kartlı notebookunu alırdım .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar markaya çok takılmayın derim sonuçta hepsi işlemciyi ekran kartını hatta ram ve hdd aynı şirketlerden alıyorlar fiyat farkıda kullanılan üst seviyeye göre değişiyor. bugatti ye mi yoksa murat 131 mi binersiniz gibi br soru olmuş.

mehmet fr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hp pek kullanışlı bulmuyorum zorlanmaya gelmiyor. Asus dell tercıhimdir

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
lenovo alırdım aldım. hem tablet hem laptop. ultrabook mis.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kalite=Sony
Performans=MSI
Bu iki marka üzerine marka tanımam

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beyler istediğinizi alın ama almadan önce satış sonrası desteği hizmeti daha bir ayrıntılı araştırın. 2.5 ay önce msi aldım satış sonrası destek sıfır. Msi türkiyenin telefon numarasını bile zorla buldum. Laptop çalışmıyor ve evde duruyor şuan boş boş.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Her zaman kalite yani Sony Vaio...

hunkar159

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
satis sonrasi desteği cihazi satan kurum vermeli, mali sat sonra beni irgalamaz mantığı kazikciliktir(kullanici 1 cihaz alir kimse takmaz ama saticinin daha cok sözü gecer). o zaman essek gibi servis hizmeti verirler

blackwhite

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet Sdn sakinleri bir laptop alacaksanız bu markalar arasından hangisini tercih ederdiniz 8)

Hiçbir markayı kötülemek istemem ama alınası notebook modelleri bence: Toshiba, DELL, Lenovo, SONY, ASUS,
Kaçınılması gereken modeller: Casper, Exper, HP DV serisi, Keysmart,

Buna göre tercihini yapabilirsin. Hem servis, hem de arıza ve sorunları ele alırsak üstteki markalardan birini tercih edebilirsin.

ertyoll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 senedir HP kullanıyorum.Acayip bir ısınma sorunu var.Zannedersiniz ki uzay mekiği kalkıyor.Oyun oynarken olsa tamam da, firefoxla gezince olması çok kötü.Bir daha alacak olsam kesinlikle HP almam.

murphy adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dayanıklılık olarak toshiba. Ayrıca parça sökmek-tamir etmek de kolay(gerçi çok vida oluyor ama alışıyor insan:yes:). 5 yıldır görmediği eziyet kalmadı bilgisayarımın:laugh:

Not: Para söz konusu değilse Apple!

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
MacOS ile uyumlu donanımı olan her laptopu alırım. Tabi 3000 TL' yi aşmayacak :)

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
10.000 rpm hddye sahip asus laptop kullaniyorum. Canavar. En iyisi asus.