Arama sonuçlarınız

1. mirai

Sonunda İos'tan kurtuluyorum

H haklısın bir kaç yıldır işi çok bozdu
  2. mirai

4 yıldır aynı telefon değil 4s ve 5s ile geçti
  3. mirai

Distribütör garantili akıllı telefon

Vatanda çok pahalı
  4. mirai

Ben Benim aklımda s6 edge vardı ama sonra s7 yi görünce beni benden aldı. S6 batarya konusunda ve kamera çıkıntısında iyi değildi s7 de onları kaldırmış. Ayrıca micro sd kullanılabilir ama en önemlisi ergonomi. Kız arkadaşım da s6 edge zümrüt yeşili var masaya koyduğumuzda bir şekli var güzel...
  5. mirai

Son bir şey soracağım vatandan aldığımız resmi garantili cihaz ile internetten aldığımız resmi garantili cihaz aynı garantiye sahiptir değil mi? Burda devreye vatandaki elemanlar mı giriyor devreye?
  6. mirai

Bana göre değil o seri. Teşekkürler
  7. mirai

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

S7 mi s7 edge mi aldınız. Hangisini ve hangi rengini önerirsiniz? Ayrıca elden mi aldınız? Teşekkürler
  8. mirai

Bende edge tutkusundan vazgeçip direk vatandan normal s7 alabilirim şuan.
  9. mirai

Mağazadan mı almıştın?
  10. mirai

Samsung türkiye yazıyor kvk geliyormuş. Aradım kvk resmi türkiye dendi. Bende hala düşünüyorum niye bu kadar fark var diye
  11. mirai

Bir şey soracağım sitede yer alan resmi garanti ile mağazalarda satılan telefonların resmi garantisi aynı mı?
  12. mirai

Hayırlı olsun dostum. Bende resmi garantili olanı sipariş vermek istiyorum bir kaç gün içinde.
  13. mirai

Ben hepsiburadadan türkiye garantili s7 almayı düşünüyorum. Sana tavsiyem almışken siteden distribütör alman yönünde.
  14. mirai

Aklima takilan hepsiburadanin satış kalitesi değil(kalitesi zaten ortada). Başka bir urun gelmeyeceginden de eminim. Benim sorunum sadece garanti. Kvk ile geliyor. Bir sorun yasarsam Hatay'da direk olarak gidip sorunsuz olarak verebileceğimiz bir yer var mi?kargoyla uğraşmak, yazismalar yapmak...
  15. mirai

Kvk garantili ile gelen cihazlar var farklin saticilardan onlarda güvenilir mi?
  16. mirai

Samsung Türkiye Garantisi

Çok teşekkür ederim
  17. mirai

Yani hepsibura Samsung Galaxy S7 Edge (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı Bu cihaz alinir mi internetten ne dersiniz?
  18. mirai

19. mirai

Çok tesekkur ederim
  20. mirai

2800 Türkiye garantisi yaziyor almakta istiyorum acikcasi
  21. mirai

Güvenilir midir peki ben zamanında 4s'imi genpaya gönderdim ve hic sorun cikmadan yapildi.
  22. mirai

Samsungu aradigimda bana Samsung servisine görebilirsiniz dediler.
  23. mirai

Daha almadim arkadasim aldi. Aklima tkildi Türkiye garantisi yaziyor ama kvk. Kvk Samsung Türkiye Garantisi mi oluyor?
  24. mirai

Bir cihaz ancak bu kadar eksiksiz olabilir. Çok şık cihaz ama pahali hepsiburadayi onerebilirim. Note 5 güçlü bir telefon biraz daha bekleyebilirsin bence fakat kafaya koymussan hayirli olsun.
  25. mirai

İyi gunler hepsiburada da satılan s7 edge telefonda Samsung Türkiye Garantisi yaziyor fakat telefon geldiğinde KVK garantisi logosu yer aliyor. Samsung'u aradim bana resmi distribütör firması KVK dendi. Bu Samsung Türkiye Garantisi mi oluyor?bBir sorun cikarsa Hatay'da bulunan Samsung merkezine...
  26. mirai

Garanti ile ilgili aklıma takılanlar

KVK, Samsung Türkiye Garantisi mi oluyor?
  27. mirai

S7 Edge ve Gear VR Deneyimim

Bütçeyi zorlamaya gerek yok mu dersiniz? S7 zaten üst düzey şık bir telefon mu diyorsunuz yani?
  28. mirai

Aradığım cevap bugün arkadaş dedi ki s7 alıyorsun bari edge al dedi 5.5 büyük olduğundan ve ışte 500 tl fazla geldi o yüzden sordum herkes edge üzerine yoğunlaşmış durumda
  29. mirai

S7 Edge ve Gear VR Deneyimim

5.5 inç tek el kullanımı sağlıyor mu? Yani aradaki fiyat farkını düşünerek s7 yeterli bir telefon mu sizce(tasarım olarakta)
  30. mirai

Hocam s7 görünüş olarak yine bir havası var mi farklılık katıyor mu? Edge almaya gerek var mı? Case4u öneririm
  31. mirai

4 yıldır İos kullanıyorum ama son zamanlarda beni çileden çıkardı. Bende artık Android ailesine katılacağım. S7 serisinden birini almak istiyorum. Edge çok farklı çok güzel ama ekranın o kadar büyük olmasına gerek yok gibi ayrıca biraz fazla yüksek gibi. Yanlış mi düşünüyorum? Siz ne dersiniz?
  32. mirai

Android Ana Ekranlarımızı Paylaşalım

Hatay
  33. mirai

S7 edge çok farklı bir telefon tasarım olarak. Peki s7 içinde benzer şeyi diyebilir miyiz? Yani edge kadar olmasa da s7 gene de dikkat çeken farklı bir telefon mu? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
  34. mirai

Arkadaşlar sizden bir şey rica edeceğim Telefonlarınıza Aida64 adlı programı indirip kamera sensörlerinizin ismine bakarmsıınız? İki çeşit sensör varmış diye duydum. Teşekkürler
  35. mirai

Arkadaşlar sizden bir şey rica edeceğim Telefonlarınıza Aida64 adlı programı indirip kamera sensörlerinizin ismine bakarmsıınız? İki çeşit sensör varmış diye duydum. Teşekkürler
  36. mirai

Neden kapattınız. Şarj sorunu mu yarattı?
  37. mirai

Gold gözüme hoş görünmedi. Siyahı pek sevmem ama s7 ye yakışmış yakından bakınca.
  38. mirai

S7 için hangi rengi önerirsiniz. Enim aklımda silver veya siyah var.
  39. mirai

Cihazın hangi renk silver veya siyah düşünüyorum hangisini önerirsin?
  40. mirai

Galaxy A7 (2016) mü yoksa LG G4 mü?

Dostum keşke s6 alsaydın
  41. mirai

S6 Edge Alınır mı?

Bende gördüm onu. Teşekkürler
  42. mirai

S6 Edge Alınır mı?

Son çıkan cihazlar umrumda değil. Öyle düşünseydim gider yine iPhone'a para dökerdim. Ben elimde farklı bir cihaz olsun istiyorum ben buradayım desin. Doğrudur tasarımda ezer geçer. S6 yı 2 gün kullandım performans, kolaylık, teknoloji her şey burada lakin ben günün ortasında prizin yanında...
  43. mirai

S6 Edge Alınır mı?

Son ana kadar aklımda s7 yoktu. Son anda babam bir üst modeli ile arasındaki farkları ve fiyat farkını sordu. Açtığım an 3000'lik bataryayı gördüm. Bide fiyata baktım. Üstüne birde teknolojide son noktayı koymuş adamlar.(bir zamanlar apple fanatiğiydim.neyseki hatamı anladım) Babamda dediki 400...
  44. mirai

Galaxy S7 & S6 Fiyat Kıyaslaması ve Fiyat Düşüşleri

Şöyle söyleyeyim haftalardır kafamı kurcalayan sorular ve cevapları
  45. mirai

Galaxy S7 & S6 Fiyat Kıyaslaması ve Fiyat Düşüşleri

muhteşem bir yazı olmuş tebrikler
  46. mirai

S6 Edge Alınır mı?

bende onu araştırdım az önce. tamam edge çok güzel duruyor ama 10 gün önce çıkan abisi hemen hemen aynı fiyat.düşündürdücü.teşekkürler
  47. mirai

S6 Edge Alınır mı?

Teşekkür ederim ama s7 yi şu aralar 2600 gibi bir fiyata alıyorken 2200 fazla geldi bana
  48. mirai

S6 Edge Alınır mı?

İyi günler. S6 edge bayağı hoşuma gidiyor ama kararsız kaldım 2200 tl. Almaya değer mi? Eğer önerirseniz hangi rengini? Önermezseniz hangi cihazı önerirsiniz teşekkürler.