Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben
Benim aklımda s6 edge vardı ama sonra s7 yi görünce beni benden aldı. S6 batarya konusunda ve kamera çıkıntısında iyi değildi s7 de onları kaldırmış. Ayrıca micro sd kullanılabilir ama en önemlisi ergonomi. Kız arkadaşım da s6 edge zümrüt yeşili var masaya koyduğumuzda bir şekli var güzel...
Son bir şey soracağım vatandan aldığımız resmi garantili cihaz ile internetten aldığımız resmi garantili cihaz aynı garantiye sahiptir değil mi? Burda devreye vatandaki elemanlar mı giriyor devreye?
Aklima takilan hepsiburadanin satış kalitesi değil(kalitesi zaten ortada). Başka bir urun gelmeyeceginden de eminim. Benim sorunum sadece garanti. Kvk ile geliyor. Bir sorun yasarsam Hatay'da direk olarak gidip sorunsuz olarak verebileceğimiz bir yer var mi?kargoyla uğraşmak, yazismalar yapmak...
Bir cihaz ancak bu kadar eksiksiz olabilir. Çok şık cihaz ama pahali hepsiburadayi onerebilirim. Note 5 güçlü bir telefon biraz daha bekleyebilirsin bence fakat kafaya koymussan hayirli olsun.
İyi gunler hepsiburada da satılan s7 edge telefonda Samsung Türkiye Garantisi yaziyor fakat telefon geldiğinde KVK garantisi logosu yer aliyor. Samsung'u aradim bana resmi distribütör firması KVK dendi. Bu Samsung Türkiye Garantisi mi oluyor?bBir sorun cikarsa Hatay'da bulunan Samsung merkezine...
Aradığım cevap bugün arkadaş dedi ki s7 alıyorsun bari edge al dedi 5.5 büyük olduğundan ve ışte 500 tl fazla geldi o yüzden sordum herkes edge üzerine yoğunlaşmış durumda
4 yıldır İos kullanıyorum ama son zamanlarda beni çileden çıkardı. Bende artık Android ailesine katılacağım. S7 serisinden birini almak istiyorum. Edge çok farklı çok güzel ama ekranın o kadar büyük olmasına gerek yok gibi ayrıca biraz fazla yüksek gibi. Yanlış mi düşünüyorum? Siz ne dersiniz?
S7 edge çok farklı bir telefon tasarım olarak. Peki s7 içinde benzer şeyi diyebilir miyiz? Yani edge kadar olmasa da s7 gene de dikkat çeken farklı bir telefon mu? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar sizden bir şey rica edeceğim Telefonlarınıza Aida64 adlı programı indirip kamera sensörlerinizin ismine bakarmsıınız? İki çeşit sensör varmış diye duydum. Teşekkürler
Arkadaşlar sizden bir şey rica edeceğim Telefonlarınıza Aida64 adlı programı indirip kamera sensörlerinizin ismine bakarmsıınız? İki çeşit sensör varmış diye duydum. Teşekkürler
Son çıkan cihazlar umrumda değil. Öyle düşünseydim gider yine iPhone'a para dökerdim. Ben elimde farklı bir cihaz olsun istiyorum ben buradayım desin. Doğrudur tasarımda ezer geçer. S6 yı 2 gün kullandım performans, kolaylık, teknoloji her şey burada lakin ben günün ortasında prizin yanında...
Son ana kadar aklımda s7 yoktu. Son anda babam bir üst modeli ile arasındaki farkları ve fiyat farkını sordu. Açtığım an 3000'lik bataryayı gördüm. Bide fiyata baktım. Üstüne birde teknolojide son noktayı koymuş adamlar.(bir zamanlar apple fanatiğiydim.neyseki hatamı anladım) Babamda dediki 400...
İyi günler. S6 edge bayağı hoşuma gidiyor ama kararsız kaldım 2200 tl. Almaya değer mi? Eğer önerirseniz hangi rengini? Önermezseniz hangi cihazı önerirsiniz teşekkürler.