Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaş kitlesi belli oluyor diyorsunuz ama hiç konu dışına girmediniz sanırım... türkiyenin en büyük teknoloji forumu doğru fakat son bir kaç yıldır forumun %70 inin konu dışındaki 16 yaş civarı trollük peşinde koşan ergenlerin oluşturduğu gerçeğini kimse inkar edemez
ben 2009 üyesi (idim) ayrıca...
"Herkesin alabileceği" dediğin xenforo 410₺ ediyor farkındamısın ? ve seninin orjinal dediğin 15 senelik olmayan "2004 asp" kullanmaları forumun tasarımının güzel olduğu anlamına da gelmiyor, mesaj yazarken bile çökebilen bir forumdan söz ediyoruz.
Hem olur hem olmaz şimdi nasıl desem işlem sırasında bir şeyleri yanlış götürmeyi başarırsan cinazı bir daha açılmamak üzere kilitleyebilirsin mesela öte yandan her şey başarı ile tamamlanırsa sıkıntı olmaz ama sen tutupta önüne gelen bütün cydia (adı bumuydu bilmiyorum) tweaklarını yüklersen...
Benim pc windows 10 un hatalı yükseltilmesi sonucu çöktü ve 500gb dolu hdd format yedi :mad: (teşekkürler microsoft :mad:)
neyse soruna geleyim şu an içinde windows deffender + avast var ve eminim bir gram korumuyır pc yi ve yoruyordurda muhtemelen bana pc yi yormayacak ve cidden koruyabilecek...
İşin birde o boyutu var şans lazım şu sdn de samsungu seven öneren ve kendisi severek kullanan vir kişi görmedim hep bir sorun yaşamışlar ama bende samsung dışında hiç bir firmadan hayır görmedim bir türlü :(
iPad'e takılan sim kartı ile telefon görüşmesi yapılamaz. iPad'e takılan sim kartı sadece mobil olarak istediğin yerde internete bağlanabilmek içindir. ancak apple'ın facetime uygulaması yada skype gibi programlar ile görüntülü konuşma yapabilir ve facebook messenger gibi uygulamalarla...
Bu arada kusura bakmayın editleyip tek mesaj olarak atmaya çalıştım ama safari saniye başı kendini yenilediği için peş peşe mesaj olarak atmak zorunda kaldım :( en azından tebessüm etmişsinizdir di' mi ?
iPod'un size tek eksisi yanınızda iki cihaz taşımak durumunda olmak olur ki bu biraz zor olur bence, tavsiyem gm5 plus düşünmeniz yönünde emin olun iPod'u 3 e 4 e katlayacak performansı verir zaten.
Alınır neden alınmasın daha bir kaç gün önce jb li de olsa hala çatır çutur çalışan bir 3G S gördü bu gözler gayet işini görür bence çünkü bunum yerine note 4 alsan 6.0.1 den bile mahrum kalacaksın 5S alsan hiç değilse ios 10 alırsın 11 almıyacak olduğu açık olsada.
Özellik olarak tabiki mi5 ama birde işin sar değeri var ve ben sırf sunduğu iki özellik için cebimde nükleer santral taşımam sağlığımdan olacağıma note 4 alırım.
S7 bence, samsung şimdiden S6 nın fişini çekmenin hazırlığını yapmaya başladı bile yakında bir model üstü çıkar S6 nın işi biter en azından s7 ondan daha iyi bir seçim olur şu an.
Önemli değil :) umarım işinize yarar. bende uzun süre tekefon aradım ve iyiki j5 almışım diyorum hala ama tavsiyem zaten bütçeniz yeteceği için sınıfın en üstü olan J7 yi düşünmeniz J5 ile arada işlemci ve ekran boyutu farkı var. tasarım seni ne kadar mutlu eder bilmiyorum klasik samsung...
Şu an o şekilde kullanıyorum zaten :) ama satıp daha iyisini almayı koydum kafama beni deli edicek şekilde kasıyor çünkü safari bile çökebiliyor ara ara alıcam bi' air keyfime bakıcam ;)
Hala sıfır gibi kozmetiği , 16 gb gümüş renk fiyatı da sahibindeni gezdim hepsi 700-kutusu açılmamış falan 800 yazan vardı bende 500₺ yazdım kötü mü ettim yoksa ?
Çekmiştim ama nedense 10 defa yükledim çöktü forum sonrada resim uçtu anlamadım bende :( siyah renkli orta boylu uzun kuyruklu şirin bir fareydi zaten, ben kapkara kocaman çirkin bir şey bekliyordum daha önce uzaktan yakaladım deliğe girerken ama bunu beklemiyordum. küçücük şey bütün dolabı...
Cod serisinin yeri bende çok ayrıdır :) 1,2,4 mw serisi, black ops 1 favorilerim ;) bf yi birincidünya savaşını konu almasından bir de mp si için istiyorum
Müzik ile çok haşır neşir olduğum için telefondan fazla parayı beats e yatırmışımdır herhalde :) beats marka hiç bir kulaklık sizi üzmez merak etmeyin. tek sorunu fiyatı olur dediğim gibi.
Üstteki arkadaşın dediği gibi oc nizde trojen var bunu sadece bazı programlar görüp temizleyebiliyor her virüs orogramı göremiyor ama içinde önemli bir şey yoksa tavsiyem temiz bir formattır.
Evet arkadaşlar "masaüstü" zamanın birinde alınmış casper super silent technology'im var şu ana kadar değişiklik olarak sadece ekran kartını msi r7 240 yaptım en azından bir 20 fps alırmıyım oyundan ?
Televizyonun içinde küçük insanlar var sanıyordum, tam afrikalı aç çocuklara süt yardımında bulunuyormuşum ki ailem tarafından engellenmişim. annem anlatmıştı, az kalsın gidiyormuş televizyon :D
Bu arada farkettim de soruya cevap vermemişim, performans olarak 6S biraz önde fakat kamerada kesinlikle G5 ezip geçer ama bence ihtiyacınız ne ise onu alın ikiside sizi kesinlikle üzmez :)
Kilidi açarken parmak izini tarayıp açmaya yarıyor ve senin parmak izin dışında kimsenin oarmak iziyle açılmıyor bir de bir şey satın alırken kullanılıyor.
Evet arkadaşlar normalde ben 32 den aşağısını düşünmem fakat hem fiyatı uygun hemde durumu gayet güzel kutusun içindeki naylonla duruyor içindede ios 6 yüklü s,zce bunu alsam kötü mü olur ? yoksa 32 den aşağısını düşünmiyeyimmi ?
bu sürdüğüm fare yapıştırıcısı markasını açtım kazım olur birine :) kartonun üzerine yediği tahıla beraber sürdüm :)
burası yemekleri çaldığı dolap, tuzağı şu bezle tutulmuş rafa kurdum ;)
Hayvanı
bu fotoda girip çıktığı delik var boruya tutunarak inip çıkıyordu ;
Bak onu sormayı unutmuşum ya çeşke soraydım, gerçi adamda çok jb den anlayacak bir tip yoktu ama belki oğlu falandır yapan adam modele (ayfon 3 es 32gb) dedi :) görüntüsü normsl ios 6 teması idi bir farklılık yok ama gayet akıcıydı muhtemelen jb vardı dediğiniz gibi.
Bunun destek ile alakası yok zaten isteseler verirler ama önceki telefondan desteği çekip güncellemelerle o cihazı yavaşlatıcaklar ki sende onu satıp yeni cihazı alasın yoksa hepimiz 4S alırız 3G S alırız zaten bu apple'ın en sevmediğim yanı işte hepimiz zengin değiliz ki hadi öyl diyelim buna...
:mad:Klasik samsung senaryosu bu ne biçim telefon insanların can güvenliği kimsenin umurunda değil bir tofaş parası veriyoruz bunlara bir hevesle sonra hepsi popcorn gibi patlıyor...:mad::(
S6 ekranı olan ortasında klasik home tuşu bulunduran kenarları kıvrımlı telefonumsu yaratık :D şaka bir yana al bence sorun çıkartmaz sana şarjı çok iyi gidiyor bir arkadşınki ile denedim ;) ama kablosuz şarzı artık yanında hediye edeceklerini sanmıyorum.
Arkadaşlar merhaba :) az önce eşyaları karıştıtırken babamın eski telefonunu buldum (wonder) fabrika ayarlarına sıfırlayıp koymuşum, soruna gelirsek içinde (2.3.6 sürüm) android market var acaba bunun güncellemesi falan mı var bu nasıl play store olarak kullanılacak ? yardımcı olursanız...
Belirli bir sayıya ulaşınca gerekli yere ulaştırılacak.
evet bence eklenmeli hepimizin klavyeye kafa atmalı "testli" abidik gubidik post dolu konulara ihtiyacı var.(stres atmalık) :D;)
Ben iki sene acı çektim zamanında 3G S ile o zaman bile uygulama kıtlığı vardı yavaş yavaş şimdi ne olmuştur allah bilir fakat bugün gördüğümde menülerde kasma falan yoktu
İlgilenirler bizim mahalleye psikopat ultra keko abrth egsozluşahinci musallat olmuştu şikayet ettik hemen halkettiler hem para cezası aldılar hemde bütün modifiyeleri söküldü :D
Bugün yolda bir adamın elindeydi gittim sordum merak edip 32gb 6.1.6 sürümü yüklüydü adam memnunum her işi görüyor dedi cihazda gayet sağlamdı gerçekten ilginç değil mi böyle bir tarihi eserin günlük telefon olarak kullanılması gerçekten adam olurmu bu telefondan ? (almayı düşünmüyorum sizde...
Eski nexus tan uak dur iPhone 5 sizin için daha iyi bir seçim olacaktır size ama bence en az 5S alın derim ben eğer daha iyi bir cihaz bulamazsam bende bu ay bir 5S sahibi olacağım.
Zaten öyle ve hep öyle kalıyor ama apple stratejisi gereği güncellemelerle telefonu o hale sokuyorlar :mad: yoksa ios kusursuz bir işletim sistemidir kesinlikle.
Güneş enerjili hesap makinesi al :D şaka bir yana şu an piyasada note 7 var samsung un huyu belli zaten, note 5 in fişini erkenden çekecektir. bence tercihini s7 den yana kullan.
Evet, sonunda yakalanmış ss aldım ama ben ss atınca forum çöküyor nedense 10 kere denedim çöktü. neyse bari anlatayım nasıl olduğunu :
İlk önce elime lastik eldiveni geçirip balkonu karış karış ettim önce deliğini buldum içine bir güzel derz doldurdum ;) sonra yediği şeylere baktım en çok neyi...
Hocam apple'a da fazla güvenmeyin, her üç senede bir cihaz değiştermek zorunda kalan iSheep olmayın tablette apple üstüne yok ama iPhone iki kere düşünülmesi lazım. evet güncel kalıcak ama bir gün telefonu bir açacaksınız artık cihazınız yavaşlamaya başlamış hatta kasıyor olacak ama daha alınalı...
Up : beyler sanırım tuzağa yakalandı çünkü bir saattir balkondan sesler geliyor şu an susmuş görünüyor sabah kontrol edeceğim, eğer yakalanmışsa tuzağı ve fareyi ss alıp atacağım belki aynı sorunu yaşıyan birinie çözüm olur. ;)
Bir haftadır kiler olarak kullandığımız balkondaki her şeyi yiyor(balkon kapalı), özellikle tahılları çok beğenmiş anlaşılan :mad: bugün kendisi ile de tanştım, kendisi bir fareymiş :( internette baktığım bir tuzak önerisine göre sürekli tahıllara saldırdığı bölgeye yapıştırıcıyla karışık tahıl...
türkiyede çıksa ve alsam ne kaybederim ki ? 20₺ fiyatı alırım bir tane hatta anne babama da alırım :) 1 nokia fiyatı eder toplam :D bence türkiyede bütün pazarı alt üst eder bu telefon :)
Birer birer kayıp gider de her bir sevilen, yenisi gelmez, eline geçmez hele ki değeri hiç bilinmeyen, yürekte varsa sevgiden de ötesi, sen ağlasan da boş, ışık da yaksan nafile, odan karanlık hep loş, hayatın emri hep koş, bayağı bir bekledim boş, yaşantım sanki bir savaş ve hoş da bazen, ama...
en ciddi konuda bile ''intihar etsene sen yhaaaaaaXDXDXDXD'' yazan veletlerin olduğu ''tipim nasıl ss'li'' den geçinilmediği yönetiminde velet gibi davrandığı kafaya estiğine ban atması konu dışı bölümü hariç hiçbir bölümde kimsenin olmaması araç bölümünde dsg şanzıman polo dışında hiç bir araba...
en azından eski nokialar kadar 2.5 mm yapabilirlerdi örn 6300 slide gibi olabilirdi kulaklık girişi
apple apple diye bizde yakında iSheep olucaz galiba işin ucu git gide oraya gidiyor.
usb pc ye bağlıyorum görüyor ama iTuneste açıyorum iPadi fotoğraflara tıklayınca ''iCloud fotoğraflar açık'' yazıyor hiç bir şey yapamıyorum bilgisayarıma tıklayınca yine iPad i görüyor açıyorum fotoğraflardan sadece indirdiklerim görünüyor çektiğim 189 fotoğraf var ve ben bu cihazı satacağım...
tr üretimi olmayan bir telefon anca yurtdışından getirilmiş bulursun onunda fiyatı biraz uçuk olur aliexpres ten alsan gümrükten geçmez geri döner kısaca tel orjinal fiyatına göre güzel ama tr de yok o yüzden biraz sıkıntılı.
(ne yazdım ben yav çok karışık olmuş)
merkezden hocam şu anda ılıca ilçesinde yaşıyoruz :) bu arada şu sıvı soğutma hakkında biraz detaylı bilgi verirseniz güzel olur hocam nasıl işliyor bu sistem ?
merkezden hocam şu anda ılıca ilçesinde yaşıyoruz :) bu arada şu sıvı soğutma hakkında biraz detaylı bilgi verirseniz güzel olur hocam nasıl işliyor bu sistem ?
Apple'ın başında Tim cook denen gözü dönmüş varsa apple'dan bir daha hiç bir şey beklemeyin derim jak girişini inceltseler yada daha kaliteli bir jak girişi yapsalar bir şey olmazdı ama bu harbiden saçma oldu yukarıdaki arkadaşın dediği gibi şarz olurken müzik dinlemek için muhtemelen apple'ın...
herkes aynı şeyi demiş ama zedge var uygulama olarak ben onu kullanıyorum, bir de benim kullandığım bir wallapaper sitesi vardı cihaza göre çözünürlük seçip koyuyorduk adı aklıma gelirse buraya editlerim.
2009 dan beri o siteye üyeyim fakat o zamanlar kaliteli ve güzel bir ortam vardı şu an ise 15 yaş altı en ciddi konuda bile trollük yapan iğrenç insanlar doldu yönetim zaten ümitsiz vaka en sonunda kendime sınırsız ban attırdım gitti. dün can sıkıntısından takılacak site ararken burayı buldum...