Arama sonuçlarınız

1. Eski hesap22

Donanım haber

Anlatamadım ki...
  2. Eski hesap22

Donanım haber

Yaş kitlesi belli oluyor diyorsunuz ama hiç konu dışına girmediniz sanırım... türkiyenin en büyük teknoloji forumu doğru fakat son bir kaç yıldır forumun %70 inin konu dışındaki 16 yaş civarı trollük peşinde koşan ergenlerin oluşturduğu gerçeğini kimse inkar edemez ben 2009 üyesi (idim) ayrıca...
  3. Eski hesap22

Donanım haber

"Herkesin alabileceği" dediğin xenforo 410₺ ediyor farkındamısın ? ve seninin orjinal dediğin 15 senelik olmayan "2004 asp" kullanmaları forumun tasarımının güzel olduğu anlamına da gelmiyor, mesaj yazarken bile çökebilen bir forumdan söz ediyoruz.
  4. Eski hesap22

Jailbreak Telefona Zarar Verir mi ?

Hem olur hem olmaz şimdi nasıl desem işlem sırasında bir şeyleri yanlış götürmeyi başarırsan cinazı bir daha açılmamak üzere kilitleyebilirsin mesela öte yandan her şey başarı ile tamamlanırsa sıkıntı olmaz ama sen tutupta önüne gelen bütün cydia (adı bumuydu bilmiyorum) tweaklarını yüklersen...
  5. Eski hesap22

iPhone SE Kullananlar Kulübü

Ben se nin ios 10 da akıcı olucağını 5S in ise yavaş yavaş fişinin çekileceğini düşünüyorum.
  6. Eski hesap22

Samsung galaxy J5/J7 kullananlar klübü

Peki :(
  7. Eski hesap22

Öyle görünüyor :( herkes s7 edge mi aldı :(((
  8. Eski hesap22

Kullanan bir insan yavrusu bile yok mu ?
  9. Eski hesap22

1500 Tl Bütçe İle Anketteki Cihazlardan Hangisini Almalıyım ?

1 hocam heryerden bakabilirsiniz :)
  10. Eski hesap22

SAMSUNG GALAXY J5 Galaxy J5, Tüm Özellikleri İle Göründü - ShiftDelete.Net SAMSUNG GALAXY J7 Samsung Galaxy J7 İnceleme - ShiftDelete.Net
  11. Eski hesap22

Gördüğüm en yüksek sar değeri normalde maksimum 1 olması lazımken mi5 1.200 1.300 lerde dolaşıyor
  12. Eski hesap22

Bilgisayarım Güvende Mi?

sağol bu arada;)
  13. Eski hesap22

Bilgisayarım Güvende Mi?

O zaman sıkıntı yok derhal bakıyorum :)
  14. Eski hesap22

Bilgisayarım Güvende Mi?

O kadar şey pc yi yormuyor mu yav ?
  15. Eski hesap22

Mi5 ten uzak dur + j7 öneririm :) mi5 e gelirsek cebinde nükleer santral taşımana gerek yok ;)
  16. Eski hesap22

Bilgisayarım Güvende Mi?

Benim pc windows 10 un hatalı yükseltilmesi sonucu çöktü ve 500gb dolu hdd format yedi :mad: (teşekkürler microsoft :mad:) neyse soruna geleyim şu an içinde windows deffender + avast var ve eminim bir gram korumuyır pc yi ve yoruyordurda muhtemelen bana pc yi yormayacak ve cidden koruyabilecek...
  17. Eski hesap22

Samsung a5(2016) vs a7 (2016) vs s6 edge hangisi ?

İşin birde o boyutu var şans lazım şu sdn de samsungu seven öneren ve kendisi severek kullanan vir kişi görmedim hep bir sorun yaşamışlar ama bende samsung dışında hiç bir firmadan hayır görmedim bir türlü :(
  18. Eski hesap22

İpadlerde arama özelliği varmı

iPad'e takılan sim kartı ile telefon görüşmesi yapılamaz. iPad'e takılan sim kartı sadece mobil olarak istediğin yerde internete bağlanabilmek içindir. ancak apple'ın facetime uygulaması yada skype gibi programlar ile görüntülü konuşma yapabilir ve facebook messenger gibi uygulamalarla...
  19. Eski hesap22

Günün Komik Fotoğrafları

O kokuyla oraya kadar nasıl gelip yuva kurabilmişler o ayrı birkonu cidden :)
  20. Eski hesap22

Günün Komik Fotoğrafları

Bu arada kusura bakmayın editleyip tek mesaj olarak atmaya çalıştım ama safari saniye başı kendini yenilediği için peş peşe mesaj olarak atmak zorunda kaldım :( en azından tebessüm etmişsinizdir di' mi ?
  21. Eski hesap22

Günün Komik Fotoğrafları

Editleyemeiyorum kusura bakmayın çöküyor sürekli :( peş peşe atıcam mesaj olarak kirlilik olmaz inşaallah :(
  22. Eski hesap22

Iphone 7 Ne Zaman Satisa Cikacak

Ne cidden mi? bende arka simsiyah gözüküyor ama:mad: pttcellin gözü çıksın..:mad::mad::mad:
  23. Eski hesap22

Günün Komik Fotoğrafları

Durun gelmişken boş gitmiyeyim arşive aldığım bi' kaç foto var bulup dönğyorum editlerim 5 dk ya ;)
  24. Eski hesap22

Günün Komik Fotoğrafları

Hepsi birbirinden komik ulan yere yattım gece gece :D
  25. Eski hesap22

Sahibinden.com'da garip ilan

İşe bak :)
  26. Eski hesap22

İpad Güç tasarruf Modu

iPad de yok ve gelmeyecek.
  27. Eski hesap22

Takvime etkinlik ekleme butonu koymuşlar derhal ekledim, :) bu arada arkaplana bakarak nasıl kamera hakkında bir şey çıkarabildiniz yav? :)
  28. Eski hesap22

Ciddi misin ?, neden :(
  29. Eski hesap22

Apple bir şey söyledimi bilmiorum ama bence her iPhone gibi 13 eylülde tanıtılıp ertesi gün satışa çıkar.
  30. Eski hesap22

Neden HTC 10 ?

Aynen öyle :)
  31. Eski hesap22

Neden HTC 10 ?

Öyle olsa zaten samsung iflas ederdi yüzüne bakan olmazdı.
  32. Eski hesap22

Xiaomi mi5 pro Antutu skoru

Her şeyi antutuya bağlamayın, arada cidden saçmalıyor 16gb wi-fi modeli iPad minimi 3G diye gösteren programdan pek bir şey beklemiyorum ben şahsen.
  33. Eski hesap22

Vodafone 1 Aylık 1 MB İnternet

Aylık 1MB'mı ?!?!?! ohoo şimdi bununla ne youtube'a girilir haa... şaka mı bu az önce okuduğum yoksa ciddi mi ? söyleyin de ona göre küfür edeyim.
  34. Eski hesap22

Yoga Book ile Yazı Nasıl Yazılıyor?

Wow.
  35. Eski hesap22

Hala iPhone 5s alınır mı ?

not : konu 3 martın mış kim upladı bu konuyu yav ?
  36. Eski hesap22

Telefon+ipod kullanımı

Yazarken atlamışım hepsini aynen bir de internet sorunun olacak... bence arkadaşın görüşü yeterli model yükseltin.
  37. Eski hesap22

Telefon+ipod kullanımı

iPod'un size tek eksisi yanınızda iki cihaz taşımak durumunda olmak olur ki bu biraz zor olur bence, tavsiyem gm5 plus düşünmeniz yönünde emin olun iPod'u 3 e 4 e katlayacak performansı verir zaten.
  38. Eski hesap22

Hala iPhone 5s alınır mı ?

Alınır neden alınmasın daha bir kaç gün önce jb li de olsa hala çatır çutur çalışan bir 3G S gördü bu gözler gayet işini görür bence çünkü bunum yerine note 4 alsan 6.0.1 den bile mahrum kalacaksın 5S alsan hiç değilse ios 10 alırsın 11 almıyacak olduğu açık olsada.
  39. Eski hesap22

Neden HTC 10 ?

Neden olmasın ?
  40. Eski hesap22

Bilgisayarım GTA V ı hangi ayarlarda açar

High da rahat açar.
  41. Eski hesap22

Note 4 vs Xiaomi Mi 5

Özellik olarak tabiki mi5 ama birde işin sar değeri var ve ben sırf sunduğu iki özellik için cebimde nükleer santral taşımam sağlığımdan olacağıma note 4 alırım.
  42. Eski hesap22

s7 vs 6s 64 gb

S7 bence, samsung şimdiden S6 nın fişini çekmenin hazırlığını yapmaya başladı bile yakında bir model üstü çıkar S6 nın işi biter en azından s7 ondan daha iyi bir seçim olur şu an.
  43. Eski hesap22

Beklentiye Göre Telefon Tavsiyesi

Önemli değil, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum :)
  44. Eski hesap22

Önemli değil :) umarım işinize yarar. bende uzun süre tekefon aradım ve iyiki j5 almışım diyorum hala ama tavsiyem zaten bütçeniz yeteceği için sınıfın en üstü olan J7 yi düşünmeniz J5 ile arada işlemci ve ekran boyutu farkı var. tasarım seni ne kadar mutlu eder bilmiyorum klasik samsung...
  45. Eski hesap22

Seni bilmiyorum ama J5 benim bütün beklentilerimi karşıladı ve tek bir sorun bile yaşamadım şu ana kadar :)
  46. Eski hesap22

Wi-Fi, bu ülkelerde coşuyor! Hızlara gel :)

Abd.
  47. Eski hesap22

O nun kronik sorunları var diye biliyorum ben bir sürü şikayet gördüm ama... ?
  48. Eski hesap22

iPad mini kasma sorunu

Aynen bende öyle düşündüm fiyatlar hep şişirilmiş bari ben ucuza vereyim dedim kimseyi kazıklamak istemem kötü hissederim kendimi sonra :)
  49. Eski hesap22

iPad mini kasma sorunu

Şu an o şekilde kullanıyorum zaten :) ama satıp daha iyisini almayı koydum kafama beni deli edicek şekilde kasıyor çünkü safari bile çökebiliyor ara ara alıcam bi' air keyfime bakıcam ;)
  50. Eski hesap22

iPad mini kasma sorunu

Hala sıfır gibi kozmetiği , 16 gb gümüş renk fiyatı da sahibindeni gezdim hepsi 700-kutusu açılmamış falan 800 yazan vardı bende 500₺ yazdım kötü mü ettim yoksa ?
  51. Eski hesap22

iPad mini kasma sorunu

Beni tarif ettiniz, ama ben daha çok satma niyetliyim üstüne koyar daha güzel bir şey alırım.
  52. Eski hesap22

Hangi telefon ?

Samsıng alma :) gm5 plus g5
  53. Eski hesap22

4 Hoparlörlü Yoga Tab 3 Plus Elimizde!

Harbiden ilginç
  54. Eski hesap22

ShiftDelete.net acil cözüm

Güncelleme bekliyeceksiniz
  55. Eski hesap22

İnstagram'a fotoğraf ve videolar için zoom özelliği geldi..!

Bir logo herşeyi değiştiriyor
  56. Eski hesap22

The Simpsons izlenmeli mi?

Aynen öyle, bu arada hangilerini sildiniz ? bende sileyim kalabalık etmesin tv de :)
  57. Eski hesap22

Gördüğümüz anormal/ilginç ilanları paylaşıyoruz

o_Obu ilanı bugün gördüm şokunu hala atlatamadım :confused:
  58. Eski hesap22

Aynen, öylesi varki buraya yazsam ban yerim.
  59. Eski hesap22

Annem hastanede

Allah şifa versin hocam.
  60. Eski hesap22

Ben türklerin böyle gösterildiği filmleri izlemem. biz fes takıp zurna çalarken haşaş çekmiyoruz !!!
  61. Eski hesap22

Merhaba aklım karışık

İnşaallah.
  62. Eski hesap22

Merhaba aklım karışık

Ben troll diyorum, burayıda dh ye benzetecekler.
  63. Eski hesap22

Merhaba aklım karışık

Zgarantili harun abi satılık temiz, beğenmezseniz iade alırız.
  64. Eski hesap22

Evimde davetsiz misafir sorunum var (fare)

Evet, denemiş olduk geçtiği yerleri gözleyip sürekli karıştırdığı dolaba koydum öyle yakalandı :)
  65. Eski hesap22

Öyle ise hachiko izleyelim biz boşverek gitsin. ;)
  66. Eski hesap22

950 tl bütçem var

J5 ;)
  67. Eski hesap22

Çekmiştim ama nedense 10 defa yükledim çöktü forum sonrada resim uçtu anlamadım bende :( siyah renkli orta boylu uzun kuyruklu şirin bir fareydi zaten, ben kapkara kocaman çirkin bir şey bekliyordum daha önce uzaktan yakaladım deliğe girerken ama bunu beklemiyordum. küçücük şey bütün dolabı...
  68. Eski hesap22

Eskiden Bilgisayarlar Hakkında Neyi Ne Sanıyordunuz

ulan :D olaya bak küçük 256gb :)
  69. Eski hesap22

A serisi 7.0 almayacak o yüzden s6 edge :)
  70. Eski hesap22

Android Nougat Alamayacak Cihazlar

j serisi almayacak diye biliyorum ama 6.0.1 de listede bile yokken almıştık güncellemeyi belki bir ümit alır 7.0 bilemem :(
  71. Eski hesap22

Battlefield 1 kaldırırmı - casper super silent technology

Cod serisinin yeri bende çok ayrıdır :) 1,2,4 mw serisi, black ops 1 favorilerim ;) bf yi birincidünya savaşını konu almasından bir de mp si için istiyorum
  72. Eski hesap22

Beats Kulaklık

Müzik ile çok haşır neşir olduğum için telefondan fazla parayı beats e yatırmışımdır herhalde :) beats marka hiç bir kulaklık sizi üzmez merak etmeyin. tek sorunu fiyatı olur dediğim gibi.
  73. Eski hesap22

Ram hariç hepsi kurtarıyor benim 4gb acaba oyunu açmama gibi bir durum olur mu ? birazcık kasacağı kesin.
  74. Eski hesap22

İddaa oynuyor musunuz?

Ne ailemden nede çevreden daha oynadığı parayı kurtaranı bile görmedim hilesi taktiği falan varmıdır bilmiyorum ama ben bulaşmayı hiç düşünmüyorum :)
  75. Eski hesap22

Pokemon Go ile gündeme gelen kişisel veri tehlikesi ve önlemi?

Saçmalamayın arkadaşım işin arkasında sadece niantic de değil nintendo gibi büyük bir firma var asla böyle bir riske girmezler.
  76. Eski hesap22

Google Chrome da sorun yaşıyorum

Üstteki arkadaşın dediği gibi oc nizde trojen var bunu sadece bazı programlar görüp temizleyebiliyor her virüs orogramı göremiyor ama içinde önemli bir şey yoksa tavsiyem temiz bir formattır.
  77. Eski hesap22

Evet arkadaşlar "masaüstü" zamanın birinde alınmış casper super silent technology'im var şu ana kadar değişiklik olarak sadece ekran kartını msi r7 240 yaptım en azından bir 20 fps alırmıyım oyundan ?
  78. Eski hesap22

Küçükken ....... sanıyordum

Televizyonun içinde küçük insanlar var sanıyordum, tam afrikalı aç çocuklara süt yardımında bulunuyormuşum ki ailem tarafından engellenmişim. annem anlatmıştı, az kalsın gidiyormuş televizyon :D
  79. Eski hesap22

Beats Kulaklık

Yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım harbiden sağlam kulaklıkları var ama fiyatları cidden şişirilmiş balon bence.
  80. Eski hesap22

Clash Of Clans 5 Seviye ve Üzeri Clan Alınır (Köy Değil Clan)

O bir şey mi ben daha yeni duvarları altın yapmaya başladım barbar/okçu 3 :D
  81. Eski hesap22

Anne telefonu önerisi?

Gm5 plus düşünebilirsin bence tam bu işe uygun telefon yada vibe v1 :)
  82. Eski hesap22

Iphone 6s VS Lg G5

Bu arada farkettim de soruya cevap vermemişim, performans olarak 6S biraz önde fakat kamerada kesinlikle G5 ezip geçer ama bence ihtiyacınız ne ise onu alın ikiside sizi kesinlikle üzmez :)
  83. Eski hesap22

Iphone 6s VS Lg G5

E yani :)
  84. Eski hesap22

Iphone 6s VS Lg G5

Herhangi bir şey satın alırken parmak izi onayı istiyor birisi adınıza satın alım yapmasın diye.
  85. Eski hesap22

iPad 4 - 16GB İOS 6 ALINIR MI ?

Evet, iyiki almamışım sağolun arkadaşlar 16 gb air de karar kıldım aynı fiyata hemde :D bu işte sabırlı olmak lazım daha iyisi kesin bulunuyor ;)
  86. Eski hesap22

Rusya'da Nükleer Bomba Korkusu

Olaya geel :) güzel bulutmuş bir an şaşırdım görüntüye :D yanlız rusyada patlasa karadenize kadar gider o çernobil gibi olmiyalım sonra.
  87. Eski hesap22

Iphone 6s VS Lg G5

Kilidi açarken parmak izini tarayıp açmaya yarıyor ve senin parmak izin dışında kimsenin oarmak iziyle açılmıyor bir de bir şey satın alırken kullanılıyor.
  88. Eski hesap22

Kılıf Hakkında

İlginç olduğu kadar tuhaf :p
  89. Eski hesap22

Pc yi server a çevirmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Oyun serveri ise sıkıntı yok açarsın rahatça :)
  90. Eski hesap22

Iphone 6s VS Lg G5

Ne biçim konu burası !?!? yorumları okurken beynim patladı hangi telefon hangisine... şey, ehe ehe.
  91. Eski hesap22

Iphone 6s VS Lg G5

Nasıl bir karşılaştırma konusu bu böyle ?
  92. Eski hesap22

Hımm... sağolun hocam o zaman öyle yapmalıyım.
  93. Eski hesap22

Xiaomi Mi5 Kullananlar Kulübü

:)
  94. Eski hesap22

700₺ piyasaya göre gayet iyi geldi
  95. Eski hesap22

Evet arkadaşlar normalde ben 32 den aşağısını düşünmem fakat hem fiyatı uygun hemde durumu gayet güzel kutusun içindeki naylonla duruyor içindede ios 6 yüklü s,zce bunu alsam kötü mü olur ? yoksa 32 den aşağısını düşünmiyeyimmi ?
  96. Eski hesap22

bu sürdüğüm fare yapıştırıcısı markasını açtım kazım olur birine :) kartonun üzerine yediği tahıla beraber sürdüm :) burası yemekleri çaldığı dolap, tuzağı şu bezle tutulmuş rafa kurdum ;) Hayvanı bu fotoda girip çıktığı delik var boruya tutunarak inip çıkıyordu ;
  97. Eski hesap22

samsung galaxy wonder play store sorunsalı ?!?

apk nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum sağolun :) hizmetlerle beraber kurdum oldu.
  98. Eski hesap22

iPhone 3G S - Tarihi Eser Gördüm Bugün

Android gibi düşün kasmayan bir tema yüklemiştir cydia dan istediği programı bulmuştur.
  99. Eski hesap22

Play store yerine android market var ama babam kullanırken içinde play store vardı bunu masıl play storeye dönüştüreceğim sorun bu ?
  100. Eski hesap22

Ciddi ciddi süper kahraman olmak

Neyse önemli değil artık :) daha tuhaf bir başlık ve bir okadar tuhaf yazı daha olamazdı :D
  101. Eski hesap22

Bir daha 6S e sataşırsanız hepinizi biçerim :D
  102. Eski hesap22

Tamam çöpe atmalıyım sanırım o kadar vasıfsız bir telefon ki kimse sallamamış konuyu :)
  103. Eski hesap22

Bak onu sormayı unutmuşum ya çeşke soraydım, gerçi adamda çok jb den anlayacak bir tip yoktu ama belki oğlu falandır yapan adam modele (ayfon 3 es 32gb) dedi :) görüntüsü normsl ios 6 teması idi bir farklılık yok ama gayet akıcıydı muhtemelen jb vardı dediğiniz gibi.
  104. Eski hesap22

Herhangi bir fikrim varsa arap olayım vallaha yüklüydü bütün sosyal medya programları.
  105. Eski hesap22

bende ilk defa dün gördüm o da memnunum dedi zaten. iki yıl önce bende memnundum :)
  106. Eski hesap22

Bunun destek ile alakası yok zaten isteseler verirler ama önceki telefondan desteği çekip güncellemelerle o cihazı yavaşlatıcaklar ki sende onu satıp yeni cihazı alasın yoksa hepimiz 4S alırız 3G S alırız zaten bu apple'ın en sevmediğim yanı işte hepimiz zengin değiliz ki hadi öyl diyelim buna...
  107. Eski hesap22

Söyle Rahatla

BeyinUpgrade manager v2.1 :)
  108. Eski hesap22

Duydum ki torunlarıma sataşıyormuşsunuz:D
  109. Eski hesap22

Bu üzdü işte :(
  110. Eski hesap22

Yanlış okuyup benim konuma yazdığını sandım tam yazıyırdum ki başlığı gördüm ve bende okudum :mad::confused:
  111. Eski hesap22

Facebook Messenger

:)
  112. Eski hesap22

Facebook Messenger

O zaman bize gerek kalmadı :)
  113. Eski hesap22

Note 7'De Büyük Sorun

Bence bizi koparıyorlar samsung 6 milyar dinya nüfusunu trolledi bence.
  114. Eski hesap22

Note 7'De Büyük Sorun

:mad:Klasik samsung senaryosu bu ne biçim telefon insanların can güvenliği kimsenin umurunda değil bir tofaş parası veriyoruz bunlara bir hevesle sonra hepsi popcorn gibi patlıyor...:mad::(
  115. Eski hesap22

Hangi Mobil İşletim Sistemini Beğeniyorsunuz?

Telefonda android, tablette ios, pc de windows favorilerim ;)
  116. Eski hesap22

Tweet atamıyorum

Senin tweet ban yemiş, hayırlı olsun hocam ;)
  117. Eski hesap22

Ipad Mini 4 whatsapp kullanılır mı

Eğer iPad sim kartlıysa girer diye biliyorum, yanlış biliyorsam doğrusunu yazsın birisi :)
  118. Eski hesap22

Bu ne yediği belirsiz uyduruk telefon hakkında bilgisi olan yok anlaşılan ?
  119. Eski hesap22

S6 Nasıl

S6 ekranı olan ortasında klasik home tuşu bulunduran kenarları kıvrımlı telefonumsu yaratık :D şaka bir yana al bence sorun çıkartmaz sana şarjı çok iyi gidiyor bir arkadşınki ile denedim ;) ama kablosuz şarzı artık yanında hediye edeceklerini sanmıyorum.
  120. Eski hesap22

950 tl bütçem var

gm 5 plus işini görür :)
  121. Eski hesap22

Arkadaşlar merhaba :) az önce eşyaları karıştıtırken babamın eski telefonunu buldum (wonder) fabrika ayarlarına sıfırlayıp koymuşum, soruna gelirsek içinde (2.3.6 sürüm) android market var acaba bunun güncellemesi falan mı var bu nasıl play store olarak kullanılacak ? yardımcı olursanız...
  122. Eski hesap22

O zaman... :(
  123. Eski hesap22

gereksiz mesaj bölümü eklensin

Belirli bir sayıya ulaşınca gerekli yere ulaştırılacak. evet bence eklenmeli hepimizin klavyeye kafa atmalı "testli" abidik gubidik post dolu konulara ihtiyacı var.(stres atmalık) :D;)
  124. Eski hesap22

Söyle Rahatla

Bende...
  125. Eski hesap22

Soru soracağım

anonim
  126. Eski hesap22

Ben iki sene acı çektim zamanında 3G S ile o zaman bile uygulama kıtlığı vardı yavaş yavaş şimdi ne olmuştur allah bilir fakat bugün gördüğümde menülerde kasma falan yoktu
  127. Eski hesap22

Söyle Rahatla

İlgilenirler bizim mahalleye psikopat ultra keko abrth egsozluşahinci musallat olmuştu şikayet ettik hemen halkettiler hem para cezası aldılar hemde bütün modifiyeleri söküldü :D
  128. Eski hesap22

Söyle Rahatla

ALLAH BELANI VERSİN ! not : sdn ile alakası yok bunu birine söylüyemedim buraya yazıyorum, söyledim rahatladım.
  129. Eski hesap22

neyse o resimler olmadı bende malzemeler ile olay mahalini ss aldım onları atacağım sabah :)
  130. Eski hesap22

Sağolun hocam :) mobildeyim zaten o yüzden "hizliresim" e yüklüyorum imgur falanda denedim yüklenmiyor nedense tekrar mı çekmem lazım ?
  131. Eski hesap22

Şans ?!?
  132. Eski hesap22

Söyle Rahatla

Bekliyoruz :)
  133. Eski hesap22

Drone savaşları

Tamamdır öldük heçkırlar gelir dorneleri birbirine saldırtmak yerşne üstümüze salar tamam oluruz
  134. Eski hesap22

iPhone 5S Bumper Kap

Evet kaptan dolayı benimde iPad minimde aynı modemin dibinde 2 diş eksik çekiyor kabındayken.
  135. Eski hesap22

Bugün yolda bir adamın elindeydi gittim sordum merak edip 32gb 6.1.6 sürümü yüklüydü adam memnunum her işi görüyor dedi cihazda gayet sağlamdı gerçekten ilginç değil mi böyle bir tarihi eserin günlük telefon olarak kullanılması gerçekten adam olurmu bu telefondan ? (almayı düşünmüyorum sizde...
  136. Eski hesap22

iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Her modelde aynı olmaz ki amper, buyur şu satın alma ekranında güçleride yazıyor bakabilirsin ; Güç ve Kablolar - iPad Aksesuarları - Apple (TR)
  137. Eski hesap22

Ben 3GS de çok çrktim iki sene :(
  138. Eski hesap22

Söyle Rahatla

139. Eski hesap22

Iphone 7 yerine 6S Plus

Fiyata bak çay demle, sen o parayla broadway al bir tane en azından binersin. ;)
  140. Eski hesap22

İki üç amiral gemisi dışında hiç bir telefon almayacak kısaca.
  141. Eski hesap22

iPhone 5s Kullananlar Kulübü

Hmm sağolun, o zaman fazla sıkıntı yaratmaz gibi. en çok anılar özelliği birde bildirimleri toplu silebilme özelliği içi ios 10 bekliyorum :)
  142. Eski hesap22

Iphone 7 yerine 6S Plus

Bütçe yetmiyorsa 6S plus, yetiyorsa düşünme bile.
  143. Eski hesap22

iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

hazır iPhone 7 çıkıyorken 6S konusunda da yerim olsun ;) :p
  144. Eski hesap22

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

yer alıyorum bu konuda da ;):p
  145. Eski hesap22

Kasma donma durumları var mı hocam ? ay sonu kendi ayağıma sıkmayayım şimdi :)
  146. Eski hesap22

5S için diyorsan ios 10 bile zor bence :)
  147. Eski hesap22

Söyle Rahatla

:D;)
  148. Eski hesap22

J5 sizce nasıl bir telefon

Hoşuma gitti şaomi :D
  149. Eski hesap22

?
  150. Eski hesap22

Xiaomi Redmi 3 nasıl telefon ?

:);)
  151. Eski hesap22

Tam telaffuzunu yazarmısınız bir merak ettim telaffuz edemediğim tek isim:)
  152. Eski hesap22

Söyle Rahatla

Oldukça yaratıcıymış :D
  153. Eski hesap22

Eski nexus tan uak dur iPhone 5 sizin için daha iyi bir seçim olacaktır size ama bence en az 5S alın derim ben eğer daha iyi bir cihaz bulamazsam bende bu ay bir 5S sahibi olacağım.
  154. Eski hesap22

İpad Mini 2 İle İlgili Bir Sorum Var

Kaç yıllık hort yemiş konu o alet müzelik olmuştur şimdi :)
  155. Eski hesap22

Sıkıntı orada değil sıkıntı apple'ın bunu yapmak zorunda bırakması insanları kendin değişirsin yoksa sorun yok.
  156. Eski hesap22

Alacaksanız düşünmeyin bile tam f/p cihazı edit : almışsınız zaten hayırlı olsun. harika bir cihaz.
  157. Eski hesap22

Zaten öyle ve hep öyle kalıyor ama apple stratejisi gereği güncellemelerle telefonu o hale sokuyorlar :mad: yoksa ios kusursuz bir işletim sistemidir kesinlikle.
  158. Eski hesap22

sağolun hocam :)
  159. Eski hesap22

S7 mi Note 5 mi?

Güneş enerjili hesap makinesi al :D şaka bir yana şu an piyasada note 7 var samsung un huyu belli zaten, note 5 in fişini erkenden çekecektir. bence tercihini s7 den yana kullan.
  160. Eski hesap22

Lg v10 ile takas

Madem hiç bir sıkıntnız yok neden gereksiz atraksiyona giriyorsunuz ki ?!? ya o telefonda bir sıkıntınız olursa ?
  161. Eski hesap22

Evet, sonunda yakalanmış ss aldım ama ben ss atınca forum çöküyor nedense 10 kere denedim çöktü. neyse bari anlatayım nasıl olduğunu : İlk önce elime lastik eldiveni geçirip balkonu karış karış ettim önce deliğini buldum içine bir güzel derz doldurdum ;) sonra yediği şeylere baktım en çok neyi...
  162. Eski hesap22

Yapıştırıcı kullandım ve sanırım yapıştı bakmaya korkuyom bakıcam birazdan.
  163. Eski hesap22

prtcell kullananlar

Tamam çok kısa sürdü bakmasanız da olur, hemen bitiverdi.
  164. Eski hesap22

benimde öyle farem olsa usul usul otururdu o da :(
  165. Eski hesap22

prtcell kullananlar

(doğru yer değilse taşıyın) Şu anda kota aniden kalktı sizdede kalktıysa yumulun.
  166. Eski hesap22

Hocam apple'a da fazla güvenmeyin, her üç senede bir cihaz değiştermek zorunda kalan iSheep olmayın tablette apple üstüne yok ama iPhone iki kere düşünülmesi lazım. evet güncel kalıcak ama bir gün telefonu bir açacaksınız artık cihazınız yavaşlamaya başlamış hatta kasıyor olacak ama daha alınalı...
  167. Eski hesap22

Up : beyler sanırım tuzağa yakalandı çünkü bir saattir balkondan sesler geliyor şu an susmuş görünüyor sabah kontrol edeceğim, eğer yakalanmışsa tuzağı ve fareyi ss alıp atacağım belki aynı sorunu yaşıyan birinie çözüm olur. ;)
  168. Eski hesap22

mesaj-profil fotosu uyumu :D
  169. Eski hesap22

çoğu oynarsınız en az 2 sene daha sağlam kalır ios 10 dan sonrasını almaz
  170. Eski hesap22

o zaman yapıyorum zalım işi :)
  171. Eski hesap22

[sm=ok.gif]
  172. Eski hesap22

Bu cidden işe yarar mı ciddi misiniz hocam yav ? bana unu yemez gibi geliyor unu yese susuyu içmez herhalde :D
  173. Eski hesap22

Bir tofaş parası edecek cihazlar bile alamayacak güncellemeyi, vay anasını işe bak. bu listeye bakılırsa j5 kesin almayacak:(
  174. Eski hesap22

Hemen bakayım, saolun.
  175. Eski hesap22

o kadar mı ümitsiz durum ?
  176. Eski hesap22

Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Baktımda, samsung note 4 ün fişini çekmiş bile.
  177. Eski hesap22

Hangi Telefonu Almalıyım ?

Samsung j7 var emin ol pişman olmazsın markaya aldanma sakın :)
  178. Eski hesap22

Bir haftadır kiler olarak kullandığımız balkondaki her şeyi yiyor(balkon kapalı), özellikle tahılları çok beğenmiş anlaşılan :mad: bugün kendisi ile de tanştım, kendisi bir fareymiş :( internette baktığım bir tuzak önerisine göre sürekli tahıllara saldırdığı bölgeye yapıştırıcıyla karışık tahıl...
  179. Eski hesap22

Bilim Bölümü

O bölümde fazla mesajım olmaz anlamında demek istemiştim işe yaramaz derken yoksa niye işe yaramasın :)
  180. Eski hesap22

Nokia, RM-1187 ile Geri Dönüyor!

:D
  181. Eski hesap22

Fazla eski bir telefon değil çünkü daha bir model üstü çıktı şu ana kadar bence en iyi seçim o olur.
  182. Eski hesap22

LOL :p
  183. Eski hesap22

Bilim Bölümü

Neden olmasın ki ? benim işime yaramıyacak ama ihtiyaç olan bir yer bence.
  184. Eski hesap22

O kadar kötülemeyin demin hız testlerini okudum 30 fps mario oynayabiliyorsunuz...:D bütün firmaların alay konusu olacak bu telefon.
  185. Eski hesap22

Lumia Kullananlar Kulübü (Bütün Modeller)

İki sene önce çıkan modelini hatırlamadığım lumiamı aldığım gün paramparça ettim sayılır mı ?
  186. Eski hesap22

Windows 7 Sisteminize Kaç Puan Verdi?

ekran kartı 2 almıştı :p wşn 10 kullanıyorum şimdi edit : kaç sene olmuş ağladım şimdi :)
  187. Eski hesap22

:D;)
  188. Eski hesap22

Ubuntu için Yararlı Bilgiler

Yararlı konu, bir sene ubuntu kullandım ama tek yaptım steamdan oyun oynamaktı hiç değilse bakanlar bir şeyler öğrenip yapar.
  189. Eski hesap22

Google Glass Cazibesini Yitirdi

3 sene sonra iGlass çıkar herkes alır merak etmeyin herşey bir ısırılmış elmaya bakıyor.
  190. Eski hesap22

İphone-Mac-İpad Alıcak Olanların Dikkat Etmesi Gerekenler !

Yararlı konu, up
  191. Eski hesap22

Yerim bulunsun, farklı bir alette karar kılmazsam bu ay kendisine sahip olacağım :)
  192. Eski hesap22

4S ile 5S in yasak aşkı gibi duruyor telefon :D
  193. Eski hesap22

J5 de yer var fakat güncelleme yuklenmiyor.

yer açtıysan teli aç kapa yap bendede j5 var 6.0.1 e güncellerken bendede öyle olmuştu
  194. Eski hesap22

performans sıkıntısı yaşamazsın en az 3-4 yıl tam güncel kalır
  195. Eski hesap22

Günün Sözü

günün esprisi konusu bir yan tarafta sen yanlış gelmişsin günün sözleri konusu burası.
  196. Eski hesap22

Hindistan'dan 7 Dolarlık Akıllı Telefon

türkiyede çıksa ve alsam ne kaybederim ki ? 20₺ fiyatı alırım bir tane hatta anne babama da alırım :) 1 nokia fiyatı eder toplam :D bence türkiyede bütün pazarı alt üst eder bu telefon :)
  197. Eski hesap22

Bu bisiklet Nasıl

trek al bence, gerçi kaç gün olmuş.
  198. Eski hesap22

Bisiklet yolu ararken bisiklet otobanı bulmak

tr de olsa bisiklet çocuk işidir deyip karşı çıkarlar :mad:
  199. Eski hesap22

Bisikletle 20 km Ortalama Ne kadar sürer ?

çift amortisör seni yoracak kesin ama yine bir 45 dakikayı bulursun gibi.
  200. Eski hesap22

Bisiklet kazası yapan 43 yaşındaki kadın hamile kaldı

o_Obisikletten mi hamile kalmış ?o_O anlıyorum....
  201. Eski hesap22

Hangi telefonu seçmeliyim neden?

zaten demişler ama htc10 özellikle ses konusunda on numara :) tabi illaha hava atıcaksan SE al:)
  202. Eski hesap22

tr şartlarında mümkün değil ama mantıklı düşünürsek en fazla iron man'e benzer bir şey yapılır oda ne kadar etkili olur bilemem.
  203. Eski hesap22

iPhone 6 Plus 16 GB Alınır mı?

6 almanda problem yok uzun bir süre güncel kalıcaktır o da, fakat hangi ios cihazı olursa olsun 16 gb dan uzak dur.
  204. Eski hesap22

Donanım haber

kullanmayın da zaten durumu yazdım
  205. Eski hesap22

Günün Esprisi

:):):):)
  206. Eski hesap22

Günün Sözü

Birer birer kayıp gider de her bir sevilen, yenisi gelmez, eline geçmez hele ki değeri hiç bilinmeyen, yürekte varsa sevgiden de ötesi, sen ağlasan da boş, ışık da yaksan nafile, odan karanlık hep loş, hayatın emri hep koş, bayağı bir bekledim boş, yaşantım sanki bir savaş ve hoş da bazen, ama...
  207. Eski hesap22

Günün Esprisi

yaşanan olay sonrası kadın şoka adamda bime girmiş :p
  208. Eski hesap22

Komik Bir Olay Itiraf sayilir

muahaha
  209. Eski hesap22

Az Önce Müdürle Yaşadığım Diyalog

profil fotom.
  210. Eski hesap22

Pişmanım

helalleşmen lazım biryolu yok başka
  211. Eski hesap22

iPad 2 Yazılım Sorunu

iPad 4 den altını sakın düşünme
  212. Eski hesap22

HANGİ RENK

uzay grisi al çizik leke az gösteriri daha rahat satarsın hemde havalı görünür :)
  213. Eski hesap22

iPad mini pc ye fotoğraf aktarma sorunu

baktım, hepsi iCloud da imiş saolun hocam :)
  214. Eski hesap22

215. Eski hesap22

o zaman satarken bunu fabrika ayarlarına dönderebilirim yeni cihaz aldığımda geri gelecekler öyle mi ?
  216. Eski hesap22

Shiftdelete logosu

hehehe
  217. Eski hesap22

Shiftdelete logosu

boşuna yalan söylemeyin arkanızda kimlerin olduğunu biliyorum peşimize F.B.I takarak kurtulamazsınız bu işten :D
  218. Eski hesap22

Yeni Çipli Kimlik Kartı Nereden, Nasıl Alınır? Ne Zaman Dağıtılacak? Ücreti Ne Kadar?

çıkacak dendi kaç ay geçmiş hala yok ortada bir şey ?o_O
  219. Eski hesap22

Merhaba aklım karışık

mantıklı bir cevap yazmak geliyor içimden ama işin ucunda harun abi çıkıcak karşıma biliyorum o_O:confused::mad:
  220. Eski hesap22

Shiftdelete logosu

içinde üçgen var garanti illumemati var bu sdn de :D
  221. Eski hesap22

Toplama Cep Telefonu

iyi olurdu bence :D
  222. Eski hesap22

Donanım haber

en ciddi konuda bile ''intihar etsene sen yhaaaaaaXDXDXDXD'' yazan veletlerin olduğu ''tipim nasıl ss'li'' den geçinilmediği yönetiminde velet gibi davrandığı kafaya estiğine ban atması konu dışı bölümü hariç hiçbir bölümde kimsenin olmaması araç bölümünde dsg şanzıman polo dışında hiç bir araba...
  223. Eski hesap22

o zaman fotolara elveda edicem tableti satarken ? peki icloud üzerindeki bu fotoları yeni cihaz alınca icloud arşivini alabiliyormuyuz ?
  224. Eski hesap22

Wozniak, iPhone 7 Kulaklık Girişini Eleştirdi!

onu da geçtim adının iPhone 6SE olması ihtimali çıktı birde ortaya haber atan atana ne olacak bilmiyorum böyle
  225. Eski hesap22

en azından eski nokialar kadar 2.5 mm yapabilirlerdi örn 6300 slide gibi olabilirdi kulaklık girişi apple apple diye bizde yakında iSheep olucaz galiba işin ucu git gide oraya gidiyor.
  226. Eski hesap22

hayır, orjinali koptu mecbburen çakma aldık kabloyu içinde önemli fotoğraflar var illaha orjinal mi lazım ?
  227. Eski hesap22

'iPhone 7 sızdırıldı'' ''iPad pro 9.7nasıl?'' yazsam 72.000 cevap gelmişti hiçbiriniz mi bir şey bilmiyorsunuz ?:mad:
  228. Eski hesap22

up, yardım edebilecek yokmu ?
  229. Eski hesap22

Google, 30 Ağustos'u Unuttu!

unutmamıştır o işine gelmemiştir...
  230. Eski hesap22

usb pc ye bağlıyorum görüyor ama iTuneste açıyorum iPadi fotoğraflara tıklayınca ''iCloud fotoğraflar açık'' yazıyor hiç bir şey yapamıyorum bilgisayarıma tıklayınca yine iPad i görüyor açıyorum fotoğraflardan sadece indirdiklerim görünüyor çektiğim 189 fotoğraf var ve ben bu cihazı satacağım...
  231. Eski hesap22

ama tavsiyem uygun fiyat bulursanız direk note 3 yerine note 3 pro almalısınız
  232. Eski hesap22

sipariş verin gitsin o zaman o fiyata daha iyi telefon bulamazsınız :)
  233. Eski hesap22

iPAD air 3-iPAD pro 2

karşılaştırma için biraz erken bence, ama çıkarsa pro 2 yi üstün tutarlar yada air 3 diye bir şey hiç çıkmaz.
  234. Eski hesap22

iPad Air 2 & İPad Pro 9.7 inç

bence pro çünkü uzunca bir süre diğerinden daha fazla güncelleme alacağı kesin ve işlemcisi gayet iyi ayrıca kalem desteği gibi artıları da var
  235. Eski hesap22

Hangi ipad

en az 2 olmak üzere mini serisine bakabilirsin
  236. Eski hesap22

İpad Air 2 mi İpad mini 3 mü?

başlığı "air 2 vs şPad 3 diye okudum bir sattir boş boş bakıyorum :mad: neyse, air 2 daha iyi oerformans olarak.
  237. Eski hesap22

İPAD AİR 2 VS İPAD PRO 9.7

kesinlikle iPad pro hem fiyat hem performansı air 2 yi 4 e katlar ama bence en azından kaleminide alın.
  238. Eski hesap22

İpad Pro 12.9 mu 9.7 mi

12.9 boyutu biraz insanlıkdışı kaçmış benim için ama tabiki ihtiyacı olan var.
  239. Eski hesap22

tr üretimi olmayan bir telefon anca yurtdışından getirilmiş bulursun onunda fiyatı biraz uçuk olur aliexpres ten alsan gümrükten geçmez geri döner kısaca tel orjinal fiyatına göre güzel ama tr de yok o yüzden biraz sıkıntılı. (ne yazdım ben yav çok karışık olmuş)
  240. Eski hesap22

bende tasarımını çok sevmiştim ama windows kendi batırdı bence işi
  241. Eski hesap22

ilginç bir sistem harbiden güzel düşünmüşler lümialara hiç ilgim olmadığı için bilmiyorum, içinde windows olduğunu taa bir sene sonra öğrenmiştim :)
  242. Eski hesap22

mesaj silme özelliği yokmu şu forumun yav ? arada böyle aynı mesajdan iki tane birden gidiyor olmuyor bak.
  243. Eski hesap22

merkezden hocam şu anda ılıca ilçesinde yaşıyoruz :) bu arada şu sıvı soğutma hakkında biraz detaylı bilgi verirseniz güzel olur hocam nasıl işliyor bu sistem ?
  244. Eski hesap22

merkezden hocam şu anda ılıca ilçesinde yaşıyoruz :) bu arada şu sıvı soğutma hakkında biraz detaylı bilgi verirseniz güzel olur hocam nasıl işliyor bu sistem ?
  245. Eski hesap22

lu lumia da sıvı soğutmamı var ?!
  246. Eski hesap22

İphone 7 çıkınca 6s ne kadara düşer?

üşenmeyip baktım hocam :)
  247. Eski hesap22

kaldırmak yerine inceltebilirlerdi en azından bence çok saçma olmuş bu
  248. Eski hesap22

Iphone 7 İle İlgili Eski Bir Haber

bunu yazmaya gelmiştim, gidiyorum...
  249. Eski hesap22

Apple'ın başında Tim cook denen gözü dönmüş varsa apple'dan bir daha hiç bir şey beklemeyin derim jak girişini inceltseler yada daha kaliteli bir jak girişi yapsalar bir şey olmazdı ama bu harbiden saçma oldu yukarıdaki arkadaşın dediği gibi şarz olurken müzik dinlemek için muhtemelen apple'ın...
  250. Eski hesap22

iPhone Telefonlar Dokunmatik Özelliklerini Kaybediyor!

daha öncede adamın cebinde yamulan 6s görmüştüm bir şey diyemiyceğim.
  251. Eski hesap22

İpad Air'i MacBook' Benzeten Klavye (EVEREST)

o zaman gayet iyi hocam bende aynı amaçla kullanıyorum :)
  252. Eski hesap22

İphone Duvar Kağıdı Önerileri

herkes aynı şeyi demiş ama zedge var uygulama olarak ben onu kullanıyorum, bir de benim kullandığım bir wallapaper sitesi vardı cihaza göre çözünürlük seçip koyuyorduk adı aklıma gelirse buraya editlerim.
  253. Eski hesap22

Jelibonla iPhone Koruyabilir misiniz?

vallaha direk gidip silikon kılıf alırım hiç uğraşmam :)
  254. Eski hesap22

İphone 7 çıkınca 6s ne kadara düşer?

iPhone 6'da Büyük İndirim! - ShiftDelete.Net
  255. Eski hesap22

tam olarak ne kadar düştü acaba söyleyebilir misiniz ? dediğiniz gibi bekleme moduna giriyorsa sıkıntı olmaz çok herhalde.
  256. Eski hesap22

10 numaraklavye yanlız 7/24 bluetooth açık kalıcağı için pili biraz yiyordur herhalde.
  257. Eski hesap22

İpad itunes u görmüyor

iTunes i güncelleyin iPadinizi de güncelleyin.
  258. Eski hesap22

Bu Saatten Sonra iPhone 5 Alınır mı ?

peki, anlıyorum...
  259. Eski hesap22

iPad Pro 2 Görüntülendi

o işlemci biraz düşündürdü açıkçası, hafiften yalan haber kokusu var.
  260. Eski hesap22

Ipad air 2 mi 9.7 inc ipad pro mu?

16 lıksa hayır 32 likse evet
  261. Eski hesap22

bak bu mantıklı bir cevaptı, sağolun hocam :)
  262. Eski hesap22

Forum donanım haber kadar iğrenç bir ortam yok

2009 dan beri o siteye üyeyim fakat o zamanlar kaliteli ve güzel bir ortam vardı şu an ise 15 yaş altı en ciddi konuda bile trollük yapan iğrenç insanlar doldu yönetim zaten ümitsiz vaka en sonunda kendime sınırsız ban attırdım gitti. dün can sıkıntısından takılacak site ararken burayı buldum...
  263. Eski hesap22

tamam hocam, sağolun.
  264. Eski hesap22

1600 TL'ye iPad

maalesef bende çok analamam ama şunu diyeyim ipad 2 den ve ipad mini 1 den uzak dur hangisini alıyorsan al 16 gb sakın alma
  265. Eski hesap22

İpad Air Kullanımda Isınması Normal mi ?

önemli değil.
  266. Eski hesap22

bir 30 derece falan olması lazım
  267. Eski hesap22

öyle alev alev olmaması lazım ama elinde ısındığını hissetmen normal ısınabilir
  268. Eski hesap22

Iphone Müzik Uygulaması

ben spotify kullanıyorum ama iPad oldupu için tüm özellikler serbest ama iPhone da premium isteyebilir
  269. Eski hesap22

iPhone Kullananlar Kulübü

3 yıl 3GS kullandım sayılır mı ? :)
  270. Eski hesap22

4.5G Veri Tüketim Hurafesi

aynen öyle
  271. Eski hesap22

4.5G diye bir şey yok!!

tamam o zaman ben 2G de kalıyorum uyardığınız için sağolun (!)
  272. Eski hesap22

sonuç= iPhone 5 = ÇÖP tammadır arkadaşlar sağolun en kötü 5s düşünmek lazım bu konuda
  273. Eski hesap22

İpad 3 yada 4 alınır mı ?

saolun hocam
  274. Eski hesap22

İpad 3 yada 4 alınır mı ?

air alıcak param olsa bende alırdım ikisinden birini soruyorum hocam bunlar hala alınabilir mi ?