ByDost
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 21
Taktığım yok sadece araştırıp öğrenme gereksimi duydumkafaya takma
 Zaten şuan Windows 10 Pro kullanıyorum.
Taktığım yok sadece araştırıp öğrenme gereksimi duydumkafaya takma
 Zaten şuan Windows 10 Pro kullanıyorum.Benimki win 7 yukarıda zaten screenshot u varTaktığım yok sadece araştırıp öğrenme gereksimi duydumZaten şuan Windows 10 Pro kullanıyorum.
Desteklemiyor diyorsun ama Windows 7 kullanıyorsun.Sistem özelliklerin nedir? Windows 10 performans isteyen bir işletim sistemi değil?Benimki win 7 yukarıda zaten screenshot u var
Win 10 desteklemiyor

kaldırıcak sistem var bios desteklemiyor o yüzden yükseltmiyorDesteklemiyor diyorsun ama Windows 7 kullanıyorsun.Sistem özelliklerin nedir? Windows 10 performans isteyen bir işletim sistemi değil?
Bios güncellemeyi dene?Ben sistem özelliklerinde "şöyle böyle bios lazım" diye bir şey görmedimkaldırıcak sistem var bios desteklemiyor o yüzden yükseltmiyor
 Bence denemelisin.
 Bence denemelisin.valla öyle yazıyor başka bir zaman screenshot u atarımBios güncellemeyi dene?Ben sistem özelliklerinde "şöyle böyle bios lazım" diye bir şey görmedimBence denemelisin.
valla öyle yazıyor başka bir zaman screenshot u atarım
Ram 6gbBu özellikli ve Bu özelliğin altında bilgisayar kaldığına inanmıyorum şahsen. Bu Microsoft yazılmış bir özellik.
- İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci ya da SoC
- RAM: 32-bit için 1 gigabayt (GB) veya 64-bit için 2 GB
Sabit disk alanı: 32-bit işletim sistemi için 16 GB 64-bit işletim sistemi için 20 GB- Grafik kartı: WDDM 1.0 sürücü ile DirectX 9 ya da sonrası
- Ekran: 800x600
Vermiş olduğum özellikleri Başlat > Çalıştır > dxdiag komutunu çalıştırarak öğrenebilirsin.Ram 6gb
Raporu görüntüler misin?bu kardes
Raporu görüntüler misin?

Bunu bir ara denicem tesekkur ederim@Masa saati Windows 10 kurulabildiğinin canlı örneği benim.
BIOS desteklemiyor dediği UEFI kurulum.
Windows 10 ISO indir ve direk kur, elindeki Windows 7 lisansını girerek aktifleştir.

i5 4460 1600mhz ram desteği vardı neden 1600lük ram almadınız?i5 4460
Sapphire R9 270x Dual-X O.C
6 gb ddr3 ram 1333 mhz
Msi Z97-G43

eski sistemimin ramlerini kullanıyorum o yüzden eskiden sistemim amd phenomdui5 4460 1600mhz ram desteği vardı neden 1600lük ram almadınız?

wşn 10 kullanıyorum şimdi
 wşn 10 kullanıyorum şimdi