Arama sonuçlarınız

1. buroodriver

Modeme Bağlanamama Sorunu

Arkadaşlar merhabalar . uydunet Netmaster CBW-700V Kablosuz Modem kullanmaktayım ( masa üstü bilgisayarıma kablo ile kullanıyorum) . Wi-fi şifremi değiştirmek için ve modem ismimi değiştirmek için modeme girmek istiyorum ancak başaramıyorum.Kullanma kılavuzunda yazdığı gibi ; tarayıcıma...
  2. buroodriver

Balımız Değil, Adımız Organik!

bence piyasada böyle bir sürü ürün var . daha geçen annem almış bir bal .her zaman aldığı bal kalmamış diye.of o iğrenç tadı halen daha boğazımda . bildiğin şeker be abi.ama dürüstlüklerine hayran kaldım , bunlar gibi çaktırmamazlık yapmıyorlar direkt anlaşılıyor
  3. buroodriver

YGS'ye 1 Yıl Geç Girmeli Miyim ?

kazandıktan sonraki 2 yılı yine aynı üniversite ve bölümde okuyoruz değil mi ? Sanki biraz saçma gibi geldi bana
  4. buroodriver

Bu DGS tam olarak nedir ? şimdi ben 2 yıllığa geçtim diyelim ne zaman gideceğim ? istediğim zaman girebilir miyim ?
  5. buroodriver

evet hedefimde kesinlikle 4 yıllık var.2 yıllığa yanımda diploma bulunsun diye almak istiyorum ancak diğerleri gibi alın üniversite kazandım demek için değil yarın bir gün iş ararken yardımcı olabilecek bir diploma için :)
  6. buroodriver

2 yıllığa gidince puanımız kırılıyor mu :ohmy: o zaman ayvayı yedik bize üniversite haram :) ayrıca 2 yıllığa gidersem sınava hazırlanırken doğal olarak 1. sınıfta olacağım .sanırsam 2. yıl için en yoğun olduğu yıl dedin ancak ben 1. sınıfta olacağım :)
  7. buroodriver

aaa gerçekten mi . Eğer doğruysa ki doğrudur zaten , bizim hocalarımız gerçekten bıraksın bu mesleği.hepsinin ağzında 2 yıla sınavsız geçiş falan filan.bizi burada boşuna umutlandırıyorlar.:scared: --- Mesaj Güncellendi --- O zaman inşallah bu sene bol bol sevineceksin. Çünkü katsayıda...
  8. buroodriver

tecrübeli birisinin cevap yazması çok iyi oldu :) sana çok teşekkür ederim , sen yaptın ben yapmayacağım inşallah :)
  9. buroodriver

geçmiş olsun hocam , sende asıl seneye hazırlanacaksın galiba ? bu arada benim bir sorum daha var. Şimdi bizim 2 yıllık üniversitelere sınavsız geçiş hakkımız var . 2 yıllık a geçsem aynı anda 4 yıllık a hazırlansam olurmu ? Diyelim ki 4 yıllık kazandım (2 yıllık ile bölümleri farklı ve...
  10. buroodriver

ailem kararımı tamamen bana bıraktı :) --- Mesaj Güncellendi --- pek sanmıyorum . şuan staj yok sadece okul ve günün 10 saati okul + 2 saat yol . Ve bu zamanlar yürüyen ölüden farksızım :(
  11. buroodriver

peki sen bugün girdin mi sınava ? sınava hazırlanmışmıydın , nasıldı zor muydu ?
  12. buroodriver

malesef . dediğim gibi okul-fabrika imzalı anlaşmalı , yani şuan bizim okul belirli firmalara öğrenci yetiştiriyor ( tabi her sene 1-2 öğrenciyi işe alıp gerisini kapı dışarı ediyorlar )
  13. buroodriver

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler .naylon staj nedir acaba ? yanılmıyorsam işe gitmiş gibi görünüp aslında gitmemek oluyor . ancak bizde böyle bir durum söz konusu değil.biz kimya ilaç prosesiz . yani ilaç fabrikalarında çalışacağız ve fabrikalar okul ile anlaşmalı . o yüzden böyle bir...
  14. buroodriver

Öncelikle merhabalar . Konuya girmeden önce söylemeliyim ki konu size saçma gelebilir ancak gerçekten kararsız kaldığım için açmak istedim. Lise 3. sınıfa gitmekteyim ve haliyle seneye sınava gireceğim.Ancak maddi durumlar nedeniyle 2 yıl üst üste dershaneye gitme durumum yok malesef.Seneye de...
  15. buroodriver

İphone 3GS mi Blackberry 9360 mı

ben blackberry almayı düşünüyordum ancak şimdi 3GS alacağım . blackberry'nin bana göre tek artısı bbm olması ve mail falan filan.onun dışında iphone ile yarışamaz bence .ayrıca arkadaşımda vardı blackberry , gerçekten çok yavaş ama hepsi öyle midir bilemem.
  16. buroodriver

Spartacus dizisinde öyle bir türkü çaldı ki...

Aaa aynen dün izlerken çok tanıdık gelmişti . Türkü olduğu konusunda şüphem yoktu ancak bu Türkü olduğu aklıma gelmemişti :) vay be gurur duydum edit: "ehl-i din oğlan" diyor burada .
  17. buroodriver

31 Mart'ta tüm internet çökecek!

internetim çöktü beyler tost makinasından yazıyorum şuan beni duyuyor musunuz :dil:
  18. buroodriver

444'lü Aramalara Dikkat!

Üstelik çoğu 444'lü numara telesekreterli oluyor ve ona bas buna bas derken bir yetkili ile görüşmeniz epey bir zaman alıyor ve fatura katlanıyor.En sinir bozucu şeyde bu.
  19. buroodriver

Starbucks'tan "Kırmızı Böcek" İtirafı

bear grylls burda olsa şimdi duysa bu haberi hemen starbuck a koşardı :D
  20. buroodriver

Frmtr'den SDN'ye Geçişim :)

aynen öyle :D hoş bulduk üstat
  21. buroodriver

hoş bulduk dostum :) --- Mesaj Güncellendi --- hoş bulduk :)
  22. buroodriver

Hoş bulduk dostum :)
  23. buroodriver

anlaşıldı mesaj alındı tamam :D
  24. buroodriver

aklıma kazımak için elimden geleni yapacağım :) hoş bulduk --- Mesaj Güncellendi --- hoş bulduk :D umarım güzel bir transfer olur :D
  25. buroodriver

hoş bulduk dostum :D
  26. buroodriver

malesef arkadaşım taze bitti . ayrıca konuda mantık dışı bir durum göremedim , onlarca kişi içinden sıyrılıp bunu senin görmen gözlerimi yaşarttı doğrusu. neyse sende yenisin galiba sanada hoşgeldin :)
  27. buroodriver

Galatasaray - Orduspor | Spor Toto Süper Lig 33. Hafta

Haydi Aslanlarım , Şampiyonluk geliyor
  28. buroodriver

Dersane Seçimim - İstanbul

sen Tekirdağ'da 2250 ödediysen bu fiyat İstanbulda kim bilir ne kadardır :D ama yinede oraya da uğrarım teşekkürler :)
  29. buroodriver

Ronaldo vs Nadal

ikiside kendi dallarında en çok sevdiğim sporcular ayrıca reklam çok güzel olmuş :)
  30. buroodriver

zaten orayla görüşmeye gideceğim zaten okuluma 5 dk :D gerçekten bina olarak güzel bir yer .geçen sınavda sınıfları kontrol ettim ve pek büyük değiller buda çok kalabalık olmayacağı anlamına gelir :) --- Mesaj Güncellendi --- orası çok pahalı diye duydum . belirttiğim fiyatın çok...
  31. buroodriver

tamam teşekkür ederim bilgilerin için , iyiki açmışım konuyu . Şuan FEM dersanelerine yöneldim.haftaya gidip bir görüşeyim en iyisi . umarım güzel bir fiyat çekerler. :)
  32. buroodriver

Teknosa 31 Mart Turuncu İndirim!

disbiritörü olduğu bir ürün olursa iyi fiyat koyuyorlar . ancak yinede bir ürünü en ucuz teknosada bulmak , imkansıza yakın bir şey . ayrıca hizmet kalitesi çok düşük.
  33. buroodriver

peki fen bilimleri nasıl . bu dersane hakkında bilgin var mı :)
  34. buroodriver

aynen finalin kalabalık olduğunu duymuştum hatta arkadaşım gidiyor 23 kişilik sınıfları varmış :O ayrıca yanılmıyorsam fem ile aralarında çok büyük bir fiyat farkıda yok.
  35. buroodriver

tamam sana teşekkür ederim bilgilerini paylaştığın için . hafta içi gidip görüşelim bakalım Fem ile :)
  36. buroodriver

ancak fem dersanesi öğrenci ile pek ilgilenmiyor diye birşey duydum bu ne kadar doğru peki ? notları çok yüksek olan bir öğrenci sayılmam :D
  37. buroodriver

Teknosa 31 Mart Turuncu İndirim!

teknosanın her tarafı indirim olsa ne yazar :D şişir şişir şişir ve indir :D 3 şişir 1 indir
  38. buroodriver

Çikolata öpüşmekten dört kat daha zevkli

o zaman önce çikolata yiyip hemen ardından öpüşmek çok çok çok zevkli :D :D
  39. buroodriver

Arkadaşlar öncelikle merhaba , iyi forumlar . Lise 3. sınıfa gidiyorum ve çoğu öğrencinin yaptığı gibi bende seneye dersaneye giderek sınava hazırlanacağım . Ancak hangi dersaneye gideceğim hakkında pek bir bilgim yok.İstanbul Fatih'te oturmaktayım. Bu şehirde ve hatta bu ilçede dersaneye gitmiş...
  40. buroodriver

İphone 3GS vs Nokia 603 - Sizce Hangisi ?

şöylede bir durum var . 3GS daha 2 yıllık bir model , eğer kasıyorsa kusura bakma ama İOS çokta başarılı bir işletim sayılmaz herhalde sence de öyle değil mi :D
  41. buroodriver

hoşbuldukta , içimden böyle yapmak geldi böyle yaptım :)
  42. buroodriver

Hoş bulduk arkadaşım :) --- Mesaj Güncellendi --- Hoş bulduk :) Boşver takılma zaten oraya , ayrıca bass gitarada devam asla bırakma . Bu ülkede bass gitaristin değeri büyük , malum pek bulunmuyor :D --- Mesaj Güncellendi --- Tamam üstat bizde öyle yaparız kızma :D Hoş Bulduk :) ---...
  43. buroodriver

donanım mı yazılımmı sorusu güzel bir soru ancak bu soruyu neye göre yanıtlayacağım bilmiyorum . Şuan aklımda iphone 3GS var , bu cihaz 2-3 senelik , şuan alsam uygulamalarda veya menüde felan kasma yaşanır mı ? Eski tip bilgisayarlar gibi düşünelim , şimdiki programları yükleyince nasıl...
  44. buroodriver

O kadar verecek param yok , hatta yarısı kadar bile yok :D
  45. buroodriver

Uydunet-teledunya.com

uydunet , internetin bana göre tartışmasız kralıdır . diğer şirketler gibi , ninelerimizin dedelerimizin zamanında çevirmeli telefonla arama yapmak için kullandıkları telefon kablolarından , internet verme gibi bir durumu olmayan , şu çok sevdiğim firma.ayrıca güzel ülkeme Discovery channel ve...
  46. buroodriver

iPhone 3G Wifi Sorunu

Bu sorun 3G'lerde genel bir sorun.sanırsam bu yazılımla alakalı bir sorun değil.telefoncuya götürmende yarar var bence . ama yinede birkaç cevap bekle ondan sonra karar ver
  47. buroodriver

Starz TV Canlı hd

dizimag.com da her cumartesi yeni bölüm yayınlanıyor ve tüm Türkiyede ilk kez orada yayınlanıyor.ayrıca Türkçe - İngilizce altyazı ve opsiyonel altyazısız seçenekler var ve HD kalite.
  48. buroodriver

tamam anladım teşekkürler . bu tip telefonlar için bence gayet iyi bu süreler :)
  49. buroodriver

Ttnen hızım düştü şikayet ettim kesildi

konuyu okumadan direkt mesaj atıyorum , ttnet PİŞMANLIKTIR . uydunete geçtim ohhhh kafam rahat.ttnet gibi 20 yıllık telefon kablolarından internet vermek yerine , yepyeni kablolarından internet veriyorlar , 5 aydır en fazla 2-3 kez kesilmiştir . oda geri gelmesi 2 dk bile sürmemiştir . ayrıca...
  50. buroodriver

3-5 saat gayet iyi bir zaman , bu süre iphone 3GS içinde geçerli mi peki ?
  51. buroodriver

dostum cihazı kullanıyorsun o zaman sana ayrı bir soru sormak isterim. günde 1 kez şarz doldurma ile doya doya oyun/uygulama/müzik dinleme yapılabilir mi ? ayrıca jailbreak yapmak zor mu ?
  52. buroodriver

Galatasaray'a müjde!

haydi hayırlısı . bu adamın yokluğu bize zarar biran önce toparlanır inşallah :)
  53. buroodriver

İPhone’unuzda Olması Gereken 4 Oyun

bunlar bütün iphonelerde çalışıyor mu . yakında iphone 3gs alacağım . pek bilgim yok. soru saçma geldiyse lütfen benimle dalga geçmeyin :D
  54. buroodriver

hoşbulduk :)
  55. buroodriver

hoşbulduk dostum :) --- Mesaj Güncellendi --- hoşbulduk dostum , umarım bu transfer vatana millete hayırlı olur :D
  56. buroodriver

takımım Galatasaray , fanatiğimdir ,ancak aşırı fener düşmanlığım yoktur :) --- Mesaj Güncellendi --- burdan da kaçanlar var. haberin ola. :P kaçsak bile uzun en azından uzun süre buradayız :D
  57. buroodriver

teşekkürler dostum sanada iyi forumlar :) --- Mesaj Güncellendi --- hoşbulduk dostum :)
  58. buroodriver

hoşbulduk Atatürkçü kardeşim :)
  59. buroodriver

kaçtım zaten dostum , ama kaçtığıma değdi doğrusu :D teşekkürler hoşbulduk :)
  60. buroodriver

Teşekkür ederim dostlarım hoşbulduk , umarım hep beraber keyifli zamanlar geçiririz :)
  61. buroodriver

Evet arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar . İsmim Burak yaşım 17 :) Başlıktada belirttiğim gibi aktif kullanıcısı olduğum frmtr'den bu foruma geçiş yaptım . Amacım frmtr yi aşağılamak değil , yanlış anlaşılmasın lütfen , ama çok şuan çok gereksiz bir forum haline büründü.Artık sadece oyun...
  62. buroodriver

hocam sende ne yaptın bee :D 3 GS ile lumia 800 zaten rakip bile olamaz , lumia 800 her türlü gözü kapalı ezer :D
  63. buroodriver

evet iphoneye daha yakınım ben :) ancak şarz olayı kafamı çok kurcalıyor , şarzı hemen bittikten sonra isterse 1 milyar uygulaması olsun . şarz durumları nasıl , günde bir kez doldurmayla doya doya oyun oynamak müzik dinlemek mümkün müdür ?
  64. buroodriver

2. El İphone Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

keşke bir tanıdığım falan olsa orda ama malesef yok , ayrıca daha fazla verecek paramda yok malesef :( zaten şuan telefonsuzum. Hocam peki nokia 603 ler hakkında bir bilginiz var mı ? iphone yerine nokia 603 alsam mantıklı olur mu ? --- Mesaj Güncellendi --- o 3000 tl verdiğimiz...
  65. buroodriver

arkadaşlar görüşünüzü bildirirken neden veya nedenlerinizi de belirtirseniz memnun olurum :)
  66. buroodriver

evet onu biliyorum.arıza durumunda takacakları parça sıfır olacağı için , birazda abartırsam neredeyse yeni bir 2.el telefon parası çıkar herhalde :)
  67. buroodriver

öncelikle link için teşekkür ederim güzel bir paylaşımdı gerçekten :) telefon konusuna gelecek olursak , herkes telefonların hızından bahsediyor ve doğal olarak nokia 603 galip geliyor çünkü iphoneye göre çok çok yeni bir model.ancak aralarında çok fazla fark olmadıktan sonra benim için pek...
  68. buroodriver

Merhaba arkadaşlar . Yakın bir zamanda İnşallah iphone 3GS alacağım . ancak telefonlarözellikle iphoneler hakkında pek bir bilgim yok açıkcası.Hatta bende bu kadar zamangeçmesine rağmen daha yeni yeni iphone merakı oluşmaya başladı. Öğrenciyim ve sıfırı almaya param yok malesef O yüzden namı...
  69. buroodriver

rkadaşlar merhabalar iyi forumlar :) yakın bir tarihte 2. el bir telefon alacağım ancak bu iki telefon arasında kaldım . Eğer iphone alırsam biraz eski olma durumu var , yani 1-1,5 yıllık falan . Ancak nokia alırsam model yeni olduğu için kesinlikle aldığım ürün garantili olacak. Bunu ne için...