Galatasaray'a müjde!

Nesta #13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
galatasaray_gs_logo.jpg

[h=2]Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını tamamlarken, sakatlığı geçen Johan Elmander takımla çalışmalara katıldı.[/h]

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ısınma, açma ve germe hareketleriyle başlayan basına kapalı antrenmanda, üç gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı. Sakatlığı geçen Johan Elmander, takımla çalışmalara katıldı.

Sakatlığı bulunan Aydın Yılmaz, takımdan ayrı salon ve sahada çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda sağ kasığında sertleşme oluşan Sercan Yıldırım, maç kadrosuna alınmadı.

Dün yapılan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Finali'ndeki Galatasaray Medical Park-Fenerbahçe mücadelesinin ardından rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastaneden bu sabah taburcu edilen yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak da antrenmanı takip etti. Futbolcular, Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Galatasaray, antrenmanla Orduspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.

Kaynak :
http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasarayda-surpriz-sakatlikSXHBQ274277SXQ

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
haydi hayırlısı . bu adamın yokluğu bize zarar biran önce toparlanır inşallah :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Müjde diye buna derim, konuya girmeden önce inşallah Elmander ile ilgilidir diye geçirdim içimden.Nitekim öyleymiş.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Elmander' in çabuk iyileşmesi sevindirici ama bu maçta oynamasa iyi olur. Daha yeni atlattı sakatlığı. Önümüzde ki Süper Final maçlarını da düşünürsek riske atmamak gerek diye düşünüyorum.

Ordu maçını rahat atlatırız.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Elmander' in çabuk iyileşmesi sevindirici ama bu maçta oynamasın bence. Daha yeni atlattı. Önümüzde ki Süper Final maçlarını da düşünürsek riske atmamak gerk diye düşünüyorum.

Ordu maçını rahat atlatırız.

Ne olur ne olmaz üstat riske atmamak lazım maçı girer gol atar çıkar son yirmi dakika :)

Nesta #13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 yarı oynasa iyi olur bence .

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
OoOoOoOoo. Elmandeeer ! :)