Windows Firewall Control 4

Bu konuyu okuyanlar

şowalye

Profesör
Katılım
10 Eylül 2011
Mesajlar
2,271
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
01.png


Windows Firewall Control 4 yayınlandı.

Yenilikler;
- Ana pencere dostu ve sezgisel daha kullanıcı olmak için sıfırdan yeniden tasarlandı. Şimdi bu görüşü yeniden boyutlandırılabilir ve tercüme dizeleri için daha iyi bir destek olabilir. Tüm özellikler yeniden düzenlenmiştir.
- Bildirim iletişim birden çok örneği çıkarıldı. Bunun yerine, mevcut bir zaten ekranda görüntülenirken yeni bir bildirim oluşturulduğunda, mevcut iletişim eklenecek ve kullanıcı hepsi çok kolay gezinebilirsiniz.
- Tüm simgeler çizik ve program güncellendi, tüm görsel kimliğinden yeniden tasarlandı.
- Özel bir yükleyici oluşturuldu. Dosya wfc.exe artık yükleyici değil. Ayrıca, yeni bir updater ve yeni bir kaldırıcı oluşturuldu. Yeni kaldırıcı şimdi de tercüme edilebilir.
- Kural için uzaktan adresleri ayarlarken alt ağ maskeleri tanımlamak için destek eklendi. 192.168.0.100/255.0.0.0: Örneğin, artık uzak adresleri tanımlayabilirsiniz
- Bildirim zaman aşımı şimdi 0 ile 999 saniye arasında kullanıcı tarafından ayarlanabilir.
- Uzun çeviri dizeleri ile tüm görüş ve diyaloglar daha iyi entegrasyon.
- Yeni mesajlar bir çok programın kullanılabilirlik ve anlayışı geliştirmek için kullanıcı ile etkileşim içinde eklenmiştir.
- Güncelleme: çeviri dosyası artık herhangi bir ad olabilir. Program otomatik program klasöründe. * Için Ing dosyaları arar ve. Ing dosyası bulunan ilk * yükleyecektir.
- Açtı ve kullanıcı sistem tepsisinde bağlam menüsünden profilini değiştirir ise Profil Denetim Masası penceresinde senkronize edilmez.
- Kullanıcı Uzak Masaüstü Bağlantısı ile bilgisayara oturum ise bildirimleri ekranda gösterilmez.
- Kolonlar için Yönet Kuralları pencerenin yeniden açılması üzerine geri değildir.
- Geçici Kurallar gruptan Kuralları otomatik olarak yeniden yerine programın yeniden hizmet silinir.

Buradan ulaşabilirsiniz.
 

Son mesajlar

Üst