Artık oynamadığım için satıyorum.Fiyat 200₺
askeranos · Steam Calculator · 76561198144154330
askeranos · Steam Calculator · 76561198144154330
bilmiyorum kardeşim nerden bakıcam.muhtemlen değildir ama bi bakıyımhesap usa hesabı mı?
abd dolarıyla alınmış ta oyunlar o yüzden sordumbilmiyorum kardeşim nerden bakıcam.muhtemlen değildir ama bi bakıyım
kardeşim lütfen uzaEderi max 50 TL
usa olunca ne oluyor?hesap usa hesabı mı?
usa olunca ne oluyor?
değil o zamantl ile oyunlar alınamıyor.
tamamdır. bayağı oyun var soran arkadaşlarım olursa özel mesajdan görüşürüzdeğil o zaman![]()
sağolasın.acil değil ama elimize para geçse iyi olurtamamdır. bayağı oyun var soran arkadaşlarım olursa özel mesajdan görüşürüz![]()
kardeşim lütfen uza
steamdb linkini boşuna koymadık.Bütün oyunlarımı indirimden almaya kalksan 130 tl ediyor ki alamazsın.kardeşim lütfen uza
en son cıkan oyunlar harıc eskı oyunları bı kac ısleme tabı tuttuktan sonra onlıne oynayabılıyorsunuz. yenı oyunlarda ıse suanlık malesef ancak para verıp almak zorunda kalıyor ınsan.
Tunngle diye bir site var orası çok iyi.şey.. neyse yok benim oyunlarım daha iyi evet 200 ₺ pazarlık yapılır!!!!ben pc oynamıyorum ama oynasaydım torrent e asılırdım. ne vercem 300tl bir oyuna![]()
kardeşim sen pazara gidince bu domatesi kilosu bukadara satamazın diyo musun200 TL'ye satamazsın bu hesabı.
Usa hesabı değil. Oradan Türk Lirası da yapabiliyorsun parayı.hesap usa hesabı mı?
nasıl?Usa hesabı değil. Oradan Türk Lirası da yapabiliyorsun parayı.
Oyun piyasası bu. Kim gelirse gelsin aynı şeyi söyleyecek.kardeşim sen pazara gidince bu domatesi kilosu bukadara satamazın diyo musun
Blmiyordum teşekkür ederim.Usa hesabı değil. Oradan Türk Lirası da yapabiliyorsun parayı.
belki sen gelmsen kimse söylemeyecekti.Saygı bekliyoruz satıcı olarak.Satın alıcaksan böyle konuşursun ama hiç de alıcak gibi görünmüyosunuzOyun piyasası bu. Kim gelirse gelsin aynı şeyi söyleyecek.
Almaya ihtiyacım yok. Hatta hesabımı göstereyim de fiyat biç. Belki satarken o fiyattan satarım.belki sen gelmsen kimse söylemeyecekti.Saygı bekliyoruz satıcı olarak.Satın alıcaksan böyle konuşursun ama hiç de alıcak gibi görünmüyosunuz
hesap alım satım sitesine koyduğum linki versem ordan bana ulaşsalar olur mu?yani link koyabiliyomuyuz?
Hayır bilmiyorsun bari konuşma, Belki oyun içerisinde ki envanterlerde gerçekten para edecek itemler var? Örn : Ben CsGO oynuyorum sırf m4a1-s silahının 238 TL'lik skini var ben bu hesabı 50 TL'ye mi vereceğimi sanıyorsun?Oyun piyasası bu. Kim gelirse gelsin aynı şeyi söyleyecek.
Eğer içinde eşya olsaydı arkadaş söylerdi zaten. Demek ki yok.Hayır bilmiyorsun bari konuşma, Belki oyun içerisinde ki envanterlerde gerçekten para edecek itemler var? Örn : Ben CsGO oynuyorum sırf m4a1-s silahının 238 TL'lik skini var ben bu hesabı 50 TL'ye mi vereceğimi sanıyorsun?