arkadaşlar merhaba iki telefon arasında kaldım s9un pili 3000mah beni üzer mi kullanan varsa bilgi verebilir mi ? işlemci olarak kağıt üzerinde s9 daha iyi görünüyor sizce hangisi daha iyidir uzun ömürlü bir telefon istiyorum?
ülkemizde snapdragon yok ama yinede yeni nesil samsung işlemciler kirin 970den iyi midir sizce?S9 tabiki Snapdragon 845 kirin 970 i parçalar bunun tartışması bile olamaz s9 daha uzun ömürlü olacaktır.Pil tarafında sıkıntı yaşayabilirsin belki ama kullananların kimi 1 günü çıkartıyorum diyo kimisi kötü diyo kullanıma göre değişir
pil konusunda üzer mis sizce 3000 mah ?çok net s9
Exynos 9810 bazı konularda Snapdragon 845 den bile güçlü kirin 970 i paramparça eder sen rahat olülkemizde snapdragon yok ama yinede yeni nesil samsung işlemciler kirin 970den iyi midir sizce?
---- Mesajlar birleştirildi ----
pil konusunda üzer mis sizce 3000 mah ?
peki pili beni üzer mi sizce 3000 mah gözüme az geldi s9 için ekranı felanda baya güçlü çünküExynos 9810 bazı konularda Snapdragon 845 den bile güçlü kirin 970 i paramparça eder sen rahat ol![]()
Evet az gelebilir ama çok büyük sıkıntı olacağını düşünmüyorum en kötü ihtimal günde 30 dakka şarja takar günü tamamlarsınpeki pili beni üzer mi sizce 3000 mah gözüme az geldi s9 için ekranı felanda baya güçlü çünkü
s9 kullanıcılarını nerden bulabilirimMate 10 Pro yerine Mate 10 daha mantıklı, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. S9'un bataryası iyi sayılır ama siz yine de S9 kullanıcılarına sorun.
doğru aslında hızlı şarj can kurtarıcı oluyor böyle durumlarda teşekkürlerEvet az gelebilir ama çok büyük sıkıntı olacağını düşünmüyorum en kötü ihtimal günde 30 dakka şarja takar günü tamamlarsın
plus olmayanı önermez misiniz ?Galaxy S9 Plus öneriyoruz.
mate10 da düşünüyorum son zamanlarda fiyatı gereksiz arttı benceBen Note FE öneriyorum.Fiyatların uçtuğu bu piyasada en alınır telefon bence. Mate 10 da alınabilir.
Pil, kamera performansı ve RAM kapasitesi daha düşük olduğu için önermiyorum.plus olmayanı önermez misiniz ?
---- Mesajlar birleştirildi ----
mate10 da düşünüyorum son zamanlarda fiyatı gereksiz arttı bence
plusa gücüm yetmicek sanırım peki sizce mate 10 pro mu s9 mu alınmalı uzun ömürlü olsun istiyorumPil, kamera performansı ve RAM kapasitesi daha düşük olduğu için önermiyorum.
O zaman Galaxy S9 alın derim.plusa gücüm yetmicek sanırım peki sizce mate 10 pro mu s9 mu alınmalı uzun ömürlü olsun istiyorum
teşekkürler ilgi ve alakanız için sayın modO zaman Galaxy S9 alın derim.![]()
Rica ederim efenim.teşekkürler ilgi ve alakanız için sayın mod![]()
Mate 10 Pro yerine Mate 10 daha mantıklı, bunu rahatlıkla söyleyebilirim.