Note 7'lerin dönüş tarihi kesinleşti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru

Samsung'un amiral gemisi telefonlarından birisi olan Galaxy Note 7, yaşadığı pil problemleriyle geriye çağırılmıştı. Şimdi ise tekrardan piyasaya çıkma vakti

Sizce Note 7, yeniden piyasaya sürülmesiyle başarı yakalayabilecek mi ?

Son düzenleme:

deneme1337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hic sanmiyorum.

Note 7 bi yana, Samsung onumuzdeki yillarda piyasaya surulus tarihinde herhangi bir cihaz satabilicek gibi durmuyor.

Orenek olarak basit bi soru sorayim. Note 7 nin basina gelenleri biliyosunuz...

Seneye ciktigi gibi S8 alirmisiniz? yoksa 2-3 ay beklermisiniz?

Gökmenss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Samsung'un amiral gemisi telefonlarından birisi olan Galaxy Note 7, yaşadığı pil problemleriyle geriye çağırılmıştı. Şimdi ise tekrardan piyasaya çıkma vakti

Yurt dışı kaynaklı bir kaç hatırı sayılır sitede yenilenmiş Note 7 ler de hala pil problemlerinin devam ettiği belirtiliyor . Isınma değil ama şarj ederken bazı problemler yaşanıyormuş. Geç şarj olma vs.. gibi . Bu konuda bilgiler olursa paylaşırsanız seviniriz

snmzeus32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Türkiye de dağıtımı başlasın artık 32 gündür bekliyorum bu nedir ya ..

Reaksiyon puanı
10,315
Hic sanmiyorum.

Note 7 bi yana, Samsung onumuzdeki yillarda piyasaya surulus tarihinde herhangi bir cihaz satabilicek gibi durmuyor.

Orenek olarak basit bi soru sorayim. Note 7 nin basina gelenleri biliyosunuz...

Seneye ciktigi gibi S8 alirmisiniz? yoksa 2-3 ay beklermisiniz?

Çok fazla hayal mi görüyorsunuz ne anlamıyorum. Yav sonuçta bir batarya problemiydi halletti adamlar, sen kalkmış dünyanın en başat firmalarından biri olan markayı öldü-bitti moduna sokuyorsun. Tamam olmasaydı iyi olurdu ama oldu işte, sonuçta insanın olduğu her yerde hata oluyor, daha geçen gün de bir iphone7 patlamış be arkadaş.