LG V30 kamera lensi bir ilki sunacak!

Yavuzb

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
Reaksiyon puanı
10
LG V30 kamera lensi bir ilki sunacak! - ShiftDelete.Net

LG şu ana kadarki en iyi mobil kamera deneyimini yaşatmak istiyor. LG V30 ile şimdiye kadar yapılmamış bir yenilik yapacak. İşte V30 ile gelecek yeniliğin detayları.

LG'nin kamera konusundaki geliştirmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mustafa Deliktaş

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,244
Öyle deme Nokia 920 kullanıyordum sonra diğer cihazlar yüzünden kameradan nefret ettim beğemedikleri 920 alayını ipe diziyordu
Demek istediğim şu, lgnin düzeltmesi gereken başka çok şey var :) ama tabi ki kamera da büyük bir artı. Hele de g6da batırdıkları kamerayı kurtarmaları farz olmuş :)

Salhx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Lg nin tek sevdigim seyi kameralardi onu da g6 da bitirdiler ya helal olsun diyecek sözüm yok artik bir tarafini guzel bir tarafini kotu yapiyorlar hepsi guzel olsun kronik sorun cikiyor (g4) yani ne soyleyecegimi bilemedim size isterse lg v30 128 gb depolama 6gb ram su gecirmezlik 1.6 diyafram acikliginda iki kamera ikiside 1.6 parmak izi tutmayan kamera lensi sonynin ki gibi iyi on kameraya sahip olması lazim birde pil omru bunlar ile karsimiza cik lg o zaman belki imajini duzeltirsin ki ben hic zannetmiyorum ha birde galiba ikinci ekran kalkacakmis v30 da ama bence kalkmasin cunki samsungun edge ekranlarindan kesinlikle daha kullanisli ve korunakli ayrica o iki tik olayi bitiriyor neyse millet kor oldum diye sovmeden gideyim ben

M

Murat Burç

SDN Okuru
Lg nin tek sevdigim seyi kameralardi onu da g6 da bitirdiler ya helal olsun diyecek sözüm yok artik bir tarafini guzel bir tarafini kotu yapiyorlar hepsi guzel olsun kronik sorun cikiyor (g4) yani ne soyleyecegimi bilemedim size isterse lg v30 128 gb depolama 6gb ram su gecirmezlik 1.6 diyafram acikliginda iki kamera ikiside 1.6 parmak izi tutmayan kamera lensi sonynin ki gibi iyi on kameraya sahip olması lazim birde pil omru bunlar ile karsimiza cik lg o zaman belki imajini duzeltirsin ki ben hic zannetmiyorum ha birde galiba ikinci ekran kalkacakmis v30 da ama bence kalkmasin cunki samsungun edge ekranlarindan kesinlikle daha kullanisli ve korunakli ayrica o iki tik olayi bitiriyor neyse millet kor oldum diye sovmeden gideyim ben
Ban yiyeceksin cezanı çek öyle gel.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882

Salhx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
LG: Ne var yanı telefonlarımızın ana kartı yanıyor, ekranda yanmalar oluyorsa... Kameramız güzel kameramız. Hemde f /1.6...
:D
Daha 1.6 goremedik ama bakalim v30 ama cidden ikinci ekran keske gitmese ne guzel ismin felan yaziyodu.Bu gerizekalilar yanlislikla telefonun kucuk kucuk videolarini paylasip silmisler hemen bulabilirsem atayim fotolari dur g6 nin kopyai gibiydi galiba yine su gecirmezlik var ama ikinci ekran yok ins bunda kronik sorun olmaz

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
LG pişmanlıktır, kullanmayın kullandırtmayın, ben ettim siz etmeyin :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Hayırdır senin G5 hayırsız mı çıktı :D Naptı gene ?
--- Gönderi Güncellendi ---

Koca forumda bi sen bi ben kardeşim ya :D

Yav ufacık minicik düştü bozulmayan yeri kalmadı. Ses tuşu, yakınlık sensörü, ekran çatladı, kamera camı çatladı. Hurda oldu :D yarım metreden parkeye düştü sadece :D

Mustafa Deliktaş

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,244
Hayırdır senin G5 hayırsız mı çıktı :D Naptı gene ?

Koca forumda bi sen bi ben kardeşim ya :D
bence daha fazla bahsetmeyelim nazar değecek :)
Yav ufacık minicik düştü bozulmayan yeri kalmadı. Ses tuşu, yakınlık sensörü, ekran çatladı, kamera camı çatladı. Hurda oldu :D yarım metreden parkeye düştü sadece :D
O konuda katılıyorum size, lg telefonların yapısı pek sağlam değil

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
v30 la herşeyi değiştirebilceğine inanıyorum ama bu son şansın lg

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Ben sana aylar önce dedim git kılıf ekran koruyucu falan al diye :D
Sen kaşınmışsın :D
bence daha fazla bahsetmeyelim nazar değecek :)

O konuda katılıyorum size, lg telefonların yapısı pek sağlam değil
Dimi ya popomuzu kaşıyalım :D
V10?????????? V20???
Adamlar askeri standartlarla üretiyor onları :D
Diğerlerini ise çinlilerin insafına bırakıyorlar resmen
v30 la herşeyi değiştirebilceğine inanıyorum ama bu son şansın lg
Zaten Lg şuan telefon yönünde batmaya oynuyor. V30 istenileni vermezse o zaman amiral gemisi suyun altına batar :D

Mustafa Deliktaş

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,244
O konuda katılıyorum size, lg telefonlar yapıso pek sağlam değil
V10?????????? V20???
özür dilerim g serisi demek istemiştim :)
O konuda katılıyorum size, lg telefonlar yapıso pek sağlam değil

özür dilerim g serisi demek istemiştim :)
hayda kendi kendine eski mesaja cevap verdi iyi mi :D

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Tasarımın ne anlamı kaldı ki kılıfla kullanınca :D
Yeni Iphoneları bekliyorum, onu da kırarsam 3310 kullanırım heralde :D