KPSS'de Skandal!!!!

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
ÖSYM den açıklama
KPSS Eğitim Bilimleri testinin tamamını 500 değil, birkaç yüz kişi doğru yanıtladı. Bütün soruları yanıtlayan adayların tabii ki olması lazım.

Eee yuh diyorum...
Bir kaç 100 kişi Eğitim Bilimlerini FULL ÇEKMİŞ....
Biz 1 Kişi imkansız derken en az 100 kişi...

Arkadaşlar bir de olaya şöyle bakın....
FULL ÇEKEN EN AZ 100 KİŞİ
Peki 120 Soruyu tam hatırlamadığı için 1-2 souyu YANLIŞ YAPANLAR...
Peki Şüphe Çekmemek adına bana 120 değil 110 yapsam yeter diyerek kasıtlı 10 yanlış yapanlar....
O durumda bu 100 sayısı kaçı bulur tahmin edebiliyor musunuz?

ÖSYM kendini aklamak adına BİR ÇIKAR GRUBUNUN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPAR OLMUŞ... Yazıklar olsun...

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Hakkımı helal etmiyorum kopya çekip yüksek alanlara da ÖSYM 'de çalışanlara da.

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Tamamen yuvarlak açıklamalr yapılmış,bugüne kadar full yapan yokken bu sene 350 kişi full çekmiş.
Soruların çalındığı veya kopyanın olduğu bal gibi ortada.
Neymiş sorular kolaymış,güldürmeyin adamı.
Eğitim soruların her sene giderek zorlaştığını bilmeyen yoktur.
Kanıt arıyorlar,bunları görmezden geliyorsan kanıtın ne önemi var.

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
daha detaylı açıklamalar yapıldı. ösym başkanın dediğine göre geçen sene eğitm bilimlerinden hiç kimse full çekememiş. bu ayrıntı onların dikkati çekmiş, şimdi detaylı bir inceleme yaptıklarını belirtiyorlar.

belirtikleri bir diğer husus, eğitim bilimlerinde full çeken adayların Türkiye'nin her yerinden olduğunu belirtiyor. yani; Bir yörede toplanmıyorlar. eğer bir sızma olsaydı, belli bir yöreden, gruptan toplu kopya çekimi fark edilirdi. ama full çekenler, her ilden bir-iki kişiymiş. buda bana mantıklı geldi.

ösym başkanının kalkıp soru dağıtacak hali yok, bu işi yapsa yapsa kurum içinden köstebek lerdir. elde kanıt omadan hukuki, ve ahlaki olarak kimseyi suçlayabilmesi uygun değil. zaten suç da ... ancak sabırla bekleyip görmek lazım. diye düşünüyorum.

son oalrak eğitim bilimlerinde full çekenlerin saysı 350 miş.

Yarımağan: iddiaları araştırıyoruz - Hürriyet Gündem

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
2. Bir karı-Koca daha bulunmuş E.B fulleyen, harbi evlilikte keramet varmış... :D Bunlar ruh ikiziymiş evlenmişler falandır kesin... :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Rakamlar birbirini tutmuyor, öyle görünüyor ki gerçekten bir şaibe var işin içinde. Ama yaygarayı kopranlarla şaibeyi çıkaranların aynı kişiler olması çok kuvvetle muhtemel. :)

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Açıkça ben söylüyorum, Polis sınavındaki malum olaylar yüzünden malum cemaat dikkatleri aşırı üzerine çekti bir söz vardır adın çıkmış dokuza inmez sekize... Yapmışlardır demiyorum asla zan altında bırakmak istemem ama ismi duyulan kişilerin yakın ilişkileri olduğu söylendi ve sanırım 3 evli çift birde nişanlı çift full çekti diye haberler dolaşıyor bunlarda doğruysa eee yani... bir örgüt cemaat üzerinden is yapmış da olabilir neden olmasın...

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Rakamlar birbirini tutmuyor, öyle görünüyor ki gerçekten bir şaibe var işin içinde. Ama yaygarayı kopranlarla şaibeyi çıkaranların aynı kişiler olması çok kuvvetle muhtemel. :)

aşağıdaki grupta toplanmışlar. bi çoğuda seviyesiz. msj içeriklerine girmiyorum. bazıların bazı din alimlerinin isimlerini suçlayıp, küfür etmeleri uygun değil. kpssdeki skandal ile onların ne ilgisi var. ayıp.

grupları bu:

2010 KPSS KOPYA SKANDALI | Facebook