Kazaya Neden Olmayın

Bu konuyu okuyanlar

Ecevit BIKTIM

Profesör
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
2,443
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
Bluetooth cep telefonları ve iPhone cihazları için geliştirilen Kensington araç kiti sayesinde, arabada güvenli ve rahat konuşmanın zevkini çıkarın.

Türkiye'de 10 milyon araç ve araçta telefonla konuşmanın yasak olmasına rağmen, araç kitleri neredeyse hiç rağbet görmüyor. Araç kitlerinin ülkemizde fazla yayılmaması, seçeneklerin az olması ve ürünlerin pahalı olmasından kaynaklanıyor. Tüketici bu yüzden bu ürünlere neredeyse hiç ilgi göstermiyor.
En azından bugüne kadar. Çünkü Kensington çıkardığı araç kiti sayesinde oldukça ilgi göreceğini düşünüyoruz.

bluetooth11247045977.jpg

3 Telefona kadar eşleşebilen ürün, net bir iletişim için yüksek kalite hoparlöre sahip. Araçtan ve kitten uzakken pil ömrünü uzatmak için otomatik kapanan cihaz içinden çıkan 2 pil ile 20 saate kadar konuşma ömrü sunuyor. Gürültü kesici net iletişimi kolaylaştırıcı patentli özel mikrofonu, programlanabilir 3 hızlı arama butonu, USB yuvasına sahip araç şarj adaptörü sayesinde iPhone yada diğer mobil cihazları şarj edebiliyor.
Bluetooth21247046031.jpg
Tekrar eşleştirme ile uğraşmamanız için üzerinde özel butonu olan ürün 2 yıl garantilidir.

Orjinal kutusundan pilin araç çakmak şarjı da aksesuar olarak çıktığı için aslında cihaz hiç şarjsız kalmıyor. Araç çakmak adaptörü de üzerinde USB portu olan çakmak yerine takılan bir şarj cihazı, bluetooth kitin pilini şarj etmediğiniz zamanlarda başka cihazları da şarj edebiliyorsunuz.

Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net
 
Üst