salihbuldur
Doçent
Böyle olursa işimiz zor her sene telefon değiştirmeye gücümüz yetmiyor öyleyse olduğu gibi kabullenicez başka çare yok ben son güncellemeye kadar telefon değiştirmeyi düşünmüyorum iPhone 7 Plus
Hiçbir ios , ios 6 kadar pürüzsüz olamadı. İlk iphone5 i kullandığım zamanı hatırlarım ne bi kasma ne bi takılma vardı
Şuan 7 plus kullanıyorum gercekten cok sacma bir telefon oldu takılmalar var ama garip takılmalar birseye tıklıyorum takılıyor hemen hızlı gecis yaparak düzeliyor.Hiçbir ios , ios 6 kadar pürüzsüz olamadı. İlk iphone5 i kullandığım zamanı hatırlarım ne bi kasma ne bi takılma vardı
Arkadaşlar iphone 7 128 gb ile 7 plus 32 gb arasında kaldım. Şuan ikisi de yaklaşık olarak aynı fiyatlarda. Plus alsam 32 gb yeterli olur mu? 7 alsam şarjı bir günü çıkarır mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar iphone 7 128 gb ile 7 plus 32 gb arasında kaldım. Şuan ikisi de yaklaşık olarak aynı fiyatlarda. Plus alsam 32 gb yeterli olur mu? 7 alsam şarjı bir günü çıkarır mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Çok uygulama kullanan ve müzik dinleyen biriyim, o yüzden 32 gb yeter mi emin değilim. Yorum için teşekkürler.Çok video çeken biriyseniz 32 gb yetmeyecektir ben iki telefon arasında plus modeli tercih ederdim ama iPhone 7 ninde bir günü çıkardığını söylüyorlar şarj olarak
Aklımdaki 7 ile ilgili tek soru işareti sosyal medya ve diğer günlük kullanımlarda şarjın sabahtan akşama kadar götürüp götüremediği. Yorum için teşekkürler.Kapasiteye asiri ihtiyacin yoksa direk plus dusun.64 se tercih ettim bende kapasitenin %80-90’i bombos duruyor.fazladan gereksiz para vermis oldum.32 gb normal bir kullaniciya fazlasiyla yeterli.uzun sure 4k cekim yapacaksan,yada fazlaca buyuk uygulama kuracaksan o ayri.buyuk ekran+yuksek depolamaya ihtiyacinda yoksa 32’lik 7 bile fazlasiyla yeterli.
1-Buyuk-kucuk ekran tercihini belirle.
2-Kapasite tercihini belirle.
Çok uygulama kullanan ve müzik dinleyen biriyim, o yüzden 32 gb yeter mi emin değilim. Yorum için teşekkürler.
Aklımdaki 7 ile ilgili tek soru işareti sosyal medya ve diğer günlük kullanımlarda şarjın sabahtan akşama kadar götürüp götüremediği. Yorum için teşekkürler.
Ben 10 gündür kullanıyorum ıphone 7 sosyal medya aşırı kullanıyorum şarj rahat 1 günü kurtarıyor gönül rahatlığıyla alabilirsinÇok uygulama kullanan ve müzik dinleyen biriyim, o yüzden 32 gb yeter mi emin değilim. Yorum için teşekkürler.
Aklımdaki 7 ile ilgili tek soru işareti sosyal medya ve diğer günlük kullanımlarda şarjın sabahtan akşama kadar götürüp götüremediği. Yorum için teşekkürler.
İos 11.2 beta 1 yüklü. Kilit ekranından telefonu uyandırdığım zaman sürekli bir bilgi kutucuğu çıkıyor. Güncelleme var lütfen ios11 betadan güncelleyin diyor![]()
Beta bu hata olması normal ama beta 2 yayınlandı görünmesi lazım güncellemenin
Yayınlansa bize gelirdi sanırım İphone X lere yayınlanmış ilk olarak ne zaman gelecek merak ediyorum can sıkmaya başladı devamlı ortaya çıkıyor o güncelleme yazısı....
Evet haklısın baktım iPhone x lere verilmiş bir tek ama çok sürmez herhalde Sizede gelmiş olur ama beta sürümü sıkıntılı olabillir 11.1 de kalmak daha mantıklı şu sıralarda
Beta 1 ler hep sıkıntılı aslında bilerek geçtim ama 3 sorun dışında sorun yok hatta en hızlı ios diyebilirim klavye hızı falan takdire şayen ...devamlı ekrana çıkan ios güncellemesi var yazısı ,apple storeda Bluetooth ile bağlan yazısı ve şarj dışında hatasız ...
al çok iyi ama 7 plus daha iyiArkadaşlar selam. Iphone 7 düşünüyorum. Sizin deneyimleriniz var sizce nasıl? Sorun falan var mı? Genel olarak düşünceniz nedir? (Şuanki cihazım s7)
tmm işte çok iyiiOS 11.03'te 7 saat anca alabiliyorum ben i7+ ile