Android telefona xp win7 kurmak??

space1356

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaslar s3 telefonumda bilgisayar oyunlari calistirmak istiyorum biraz dusundumki xp kurmak yada sanal makine olusturmak mumkunmudur?

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
telefona işletim sistemimi kurulurmus :D

space1356

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nette bi video gordum virtual bi xp kuruyo belki olabilir?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Video linkini yazarsaniz bi goz atalimda mumkun degil.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Fake sanıyorum . Yapılışını bile anlatmış ama öyle birşey olsa bu adamdan önce binlerce kişi anlatımı yapardı .

Fake sanıyorum . Yapılışını bile anlatmış ama öyle birşey olsa bu adamdan önce binlerce kişi anlatımı yapardı .

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
5800'da win 95 çalıştıranın videosunu görmüştüm.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
5800'da win 95 çalıştıranın videosunu görmüştüm.
%90 fakedir. Yine bir ihtimal var ama çok düşük ve 5800 android değil , androide kurmak cidden zor . Eğer kurulabilseydi çok anlatım olurdu birkaç video olmazdı.

TheReTurn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC ye win 98 kurulabiliyo ayrıca kaldırabilen telefonlara linuxta kurulabiliyo ancak senin dediğin harbiden imkansız :D

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kuramazsınız çünkü çalışmaz. Windows 8 RT hariç ARM işlemcileri destekleyen Windows sürümü yok. Belki sanal makine ile çalışması sağlanabilir ama onda da performans kaybı had safhada olacaktır.

Péder

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Nokia E55'e windows 98 kurmuştum sanırım dosbox diye bi program aracılığıyla açılıyordu çok yavaş ama mayın tarlası falan oynayabiliyordum :D ama android de böyle birşey duymadım belki aynı şekilde bi program aracılığıyla açılır ama gidipte gta 4 oynarım gibisinden hayal kurmaya gerek yok şimdilik :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sizde çok alemsiniz ne işletim sistemi kurması o bildiğimiz ucuz programlar xp,vista veya w7 görünümlü bilgisayarım kısmına girin yerel disk c telefon hazıası d ise hafıxa kartı hafızası yani ucuz heryerde bulunabilen programlar yani androidi kaldırıp xp kuruyor zannetmeyin bildiğin progmram işte masat bilgisayar hasreti gidermek için kurulmuş nokiaların s40 cihazları için bile var mobilexp jar yazın googleye bir sitede bulup indirin cebiniz s40 serisindense onun için bile var bu konuyu gördüm gülmem geldi :))) işletim sistemi yüklenmesi :) bildiğin uyduruk bir program.

Ardahrsnl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
htc evo 3d ye 95,98 ve xp kuruluyor ama oyunları kaldırırmı bılemem... istersen burdan bakabılırsın..

shiftdelete.net/htc-evo-3dde-windows-95-98-ve-xp-34630.html

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
android mobil telefonlarda windows 95 ve linux dağıtımlarının çalışması tamamen emülatörler ile yapılıyor. çünkü telefonların sahip olduğu donanımların windows'da veya linux'da bir karşılığı yok. emülatörlerin sanal sürücülerinin desteği her işletim sisteminde olur. sürücü desteği sağlansa bile işlemci mimarisinden dolayı çekirdeğin uyarlanması gerekicektir.

microsoftun oturup mobil sürücüleri destekler hale gelmesi ve arm mimarisine uygun versiyonlar çıkarması lazım. windows 8'i arm için çıkartıcaklar ancak mobil cihazlardaki donanımların çok çeşitli olmasından dolayı sürücü desteği gecikicektir. sürücü desteği olmadan windows 8'i kullanmak mümkün değil.

özetle pratikte bunun bir yolu yok.

emerev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yotube da araştırma yaparsanız Samsung Galaxy S3 e windows 7 ve XP kurulduğunu görebilirsiniz. İmkansız değildir zordur denebilir.
Fake olduğunu pek düşünmüyorum.

backspace951

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslinda olabilir Linux sistem oluyor androidler linuxlada oynamak cok zordigil onun disindada bi kac farkli vide gormustum S2 de xp gordum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android işletim sistemi plan bir telefonu windos işletim sistemi kurmak mümkündür ve exe uygulama dosyaları destekler fakat dokunmatik olduğu için oyun testeklemez yani bir video oyun kalviye ve mousa destekleyen bir yazılımdır yani oyun çalışır ama oynayamassın

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
qemu kullanarak xp kurabilirsin ama oyunları açmaya s3'ün gücü yetmez gerçi hiç bir android cihazın gücü yetmez şimdilik.

Sana oyun oynamak istiyorsan bir tavsiyem var bulut tabanlı oyun sistemi onlive'ın android yazılımı var telefona onu yükle telefona ps3 kolu bağla onlive'a üye ol birçok oyunu trial olarak oynayabilirsin eğer hoşuna giderse satın alma şansında var telefonda en son çıkan oyunları en iyi grafiklerle oynarsın ama sağlam bir internet bağlantın olması lazım hızdan daha çok düşük ping önemli 5mb gibi bir hız yeterli olur.

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ancak emülatör kullanarak windows sistemleri kurabilirsiniz. çünkü xp , vista , win 7 işletim sistemleri arm işlemci mimarisine destek vermez.sanırım windows 8 arm mimarisini destekliyor. epey uzun zaman önce N95 telefonuma emülatör yardımıyla win 95 kurmuştum. düşünün artık 440 mhz lik bir işlemcide çalışıyordu. aslında akıllı telefonların ve bilgisayarların çalışma mantığı aynıdır. o yüzden linux sistemler bilen kişilerin elinde rahatlıkla kurulabiliyor.

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Böyle bir şey mümkün olamaz herhalde.

mehdi006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar fake fln degil buna benzer bir çalışma ile ben win3.1 yükledim

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
%90 fakedir. Yine bir ihtimal var ama çok düşük ve 5800 android değil , androide kurmak cidden zor . Eğer kurulabilseydi çok anlatım olurdu birkaç video olmazdı.

fake değil. x10 için Backtrack 5 ve windows 98 çalıştırılabiliyor.
ama ben sadece windows 98 i çalıştırabilmiştim :) ki oyun oynamak imkansızdır çünkü çok yavaş çalışıyor (şimdilik) :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş xp nin yanında birde symbian attırıver ortaya karışık ios da olsa fena olmaz açılışta sorar seçersiniz
ios için 1, windows xp için 2, anroid için 3, dos kipinde başlat 4. Mantıksız işler milletde zaman ayırıp cevap yazmış benim elim boş bana bakmayın siz. aynı işletim sisteminin farklı telefonlarında sürümlerinde bile uyumsuzluk oluyor. adam s3 e xp kurup oyun oynıyacakmış.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bilmeyenler konu hakkında yorum yapmasa...Ve Dave Android dünyasında en bilinen geliştiricilerden biridir..Windows ubuntu veya mountain lion gibi işletim sistemleri uzun bir işlemden sonra çalıştırılabiliyor. xp yi Nexus 7 de denedim... uyumsuzluk sorunları oluşuyor ama günlük kullanım için yapılan bi işlem değil..ama stabil hale geldikten sonra neden olmasın...

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
team wiewer gibi bir uygulama da olabilir ama açılışı göstermezdi o zaman bence de fakedir çünkü o gerçek olsa olay patlardı bu sitede

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Selam arkadaslar s3 telefonumda bilgisayar oyunlari calistirmak istiyorum biraz dusundumki xp kurmak yada sanal makine olusturmak mumkunmudur?
işlemci mimarisi yüzünden kuramazsın. windows x86 mimarisinde çalışır. S3 ise arm mimarisine sahip..