Sony Xperia M4 ALICAKLAR İÇİN İNCELEME

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar konuyu açmaya karar verdim.Cihazla daha 2 günlük olan deneyimimi paylaşmak istiyorum.

TASARIM

-Tasarımı gayet şık ve hafif bir cihaz.
-Ele rahatça oturuyor kayganlık hissiyok.
-Yeni bir cihaz olduğu için sadece siyahı mevcut.
-Malzeme kaliteli.

Performans

-Şuanlık kasmayla karşılaşmadım telefonu zorlamama rağmen.
-Arayüz akıcı ve hızlı.
-Samsung galaxy s duos kullanıcısıydım.O telefondan sonra bu uçak gibi geldi..
-İnternet hızı gayet akıcı.

Sıcaklık

-Telefon ısınıyor evet ama uygulama kapatmıyor.
-Oyunlarda ve kamerada hisedilir bir sıcaklık var.
-Genel olarak beni rahatsız etmedi.

Dayanıklılık

-Açıkçası toza karşı gayet dayanıklı.
-Su ve yere düşmelere karşı test etmedim

Oyun Performansı

-Şuan aşağa da verdiğim oyunlar mevcut.
-Oyunlar sd karta depoladığım için birazcık geç açılıyor.
-Kasma yok.Akıcı.

Şarj Durumu

-Telefonun içinden çıkan şarj aleti berbat geldi bana.
-Telefonun sarj olma süresi geç.
-Ve tasarımı da kötü..

Kamera

-Hatrı sayılır bir kamerası var.
-Fena sayılmaz odak derecesı orta.
-Genel olarak beni tatmin etti ve sorunlu karşılaşmadım.

Ekli dosyayı görüntüle 11192
Ekli dosyayı görüntüle 11193
Ekli dosyayı görüntüle 11185

DEPOLAMA

-8 GB ile geliyor.
-Cihazı aldığımda 2.44 gb boş alan vard.
-Uygulama boyutlarının tamamı taşınmıyor.
-Bu sorunu yakında çözüceklerini umuyorum

OYUNLAR

-Clash of clans,Rop,Hearthsrtone,Mınecraft,Dr Rocket,Marvel Şampiyonlar

Kısacası orta segmentte bulunan iyi bir cihaz.

Ekli dosyayı görüntüle 11194Ekli dosyayı görüntüle 11195
Ekli dosyayı görüntüle 11187

Ekli dosyayı görüntüle 11187

Ekli dosyayı görüntüle 11185

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Cihaz hoş fakat hafızası bana az geldi. 1000 Lira civarı bi cihazda 16 GB olmalıymış. :)

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan cihazı rootluyorum gayetişimi görür artık.

glcn0095

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende cihazı pazartesi aldım 6 gb boş alanı vardı. ön kameraya hayran kaldım arkadaşlara da gösterdim gayet iyiydi yani en azından portre çekimleri başarılıydı hiçbir efekt kullanmak durumunda kalmıyorsun o en güzelini sana ayarlıyor en azından ben beğendim :) skype görüşmesi yaptım gayet güzeldi fakat ses sürekli gidip duruyordu kapatıp açmak zorunda kaldık devamlı. arka kamerası 9 olarak gösteriyor 13e almaya çalıştım ama olmadı bir türlü. Yardımcı olursanız sevinirim :) bilindik uygulamaların hepsini yükledim hiçbir şekilde hızda düşüş olmadı gayet iyidi. henüz sd kart kullanmadım 32 gb aldım kadıköy telefoncular pasajından eğer kullandığımda bir yavaşlık hissedersem yazarım. nano sim kart isteniliyor. ben avea olduğum halde o an başka bi operatörün bayiisine girdim kesmelerini istedim yamuk kesmişler telefon algılamadı çıkartmaya çalıştık çıkmadı. Size tavsiyem gidin direk nano kart alın kestirtmekle uğraşmayın. telefonu kullandıkça bir şey keşfedersem yazarım :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Cihaz hoş fakat hafızası bana az geldi. 1000 Lira civarı bi cihazda 16 GB olmalıymış. :)
Unutma dostum bu cihaz suya ve toza karşı dayanıklı..
Bir çeşit hayat sigortası gibi birşey.
Walkman, Playstation gibi lisanslar da dahil olunca Sony kalitesinde bir ürün ancak bu kadar ucuz olabilir.
Root atmasını bilen herkes için hafıza zerre önemli değil..

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende cihazı pazartesi aldım 6 gb boş alanı vardı. ön kameraya hayran kaldım arkadaşlara da gösterdim gayet iyiydi yani en azından portre çekimleri başarılıydı hiçbir efekt kullanmak durumunda kalmıyorsun o en güzelini sana ayarlıyor en azından ben beğendim :) skype görüşmesi yaptım gayet güzeldi fakat ses sürekli gidip duruyordu kapatıp açmak zorunda kaldık devamlı. arka kamerası 9 olarak gösteriyor 13e almaya çalıştım ama olmadı bir türlü. Yardımcı olursanız sevinirim :) bilindik uygulamaların hepsini yükledim hiçbir şekilde hızda düşüş olmadı gayet iyidi. henüz sd kart kullanmadım 32 gb aldım kadıköy telefoncular pasajından eğer kullandığımda bir yavaşlık hissedersem yazarım. nano sim kart isteniliyor. ben avea olduğum halde o an başka bi operatörün bayiisine girdim kesmelerini istedim yamuk kesmişler telefon algılamadı çıkartmaya çalıştık çıkmadı. Size tavsiyem gidin direk nano kart alın kestirtmekle uğraşmayın. telefonu kullandıkça bir şey keşfedersem yazarım :)
kamera bende 13 mp oluyor.Eğer root atmıycaksanız sd kart almayın.Çünkü uyggulamaların tamamı sd karta taşınmıyor çok azı taşınıyor.

glcn0095

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonla ilgili izlenimlerimi yazacağımı demiştim. Hafızası çok çabuk dolmakta ve sd kartınız ne kadar büyük olursa olsun tamamını taşıyamamakta. Telefonun ön kamerasıyla kamerasıyla akşamları video çekimleri karanlık çıkıyor ondan fazla yüksek şeyler beklemeyin. Ama telefonu alacaksanız iki kere hatta dört kere düşünün yeterli hafıza alanı olmadığından size büyük sorun hala gelir
gelir. Ben bile alalı 4 gün olduğu halde iade Alınır mı acabadüşünüyorum. .

Hiperkoala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ana konuya da yazdım fakat, burayı takip eden varsa ; Telefonu almayı düşünüyorum ama hafızası korkutuyor. Root işe yaradı mı hafıza konusunda acaba? Ace 2 ve Grand kullandım rootlu ama hafızayla ilgili işim olmamıştı, işlem basit mi? ve kesin çözüm mü sizce?

Çağrı GÖKÇEK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözüm şimdilik root olur zaten cihazda silinmeyen uygulamalari silerek.
Vatan computer da inceledim telefonu gayet güzel telefon ince ve çok hafif z serisine göre .
Performans bakımındanda çok iyi kamera 20.7 olmalıydı kamerasi pek iyi degil bana göre fiyatına göre iyi bir telefon

marslan1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Cihazın AnTuTu puanı ve ekran süresi nedir? Depolama sıkıntısı var mı ? Boş alan 2.44 gb mı daha fazla mı?