.:EmR@H:.
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 11

Buda benden . Nasıl?

Turkcellaz degerler hat ne
O nedirArkadaşlar Türk Telekom Volte diye bir servis sunmuş bizim Note 5 ler desteklemiyor mu?
Volte ayarlarını bulamadım bir türlü.
Bizim chazlarda destekliyo ama şu an için vermemişlerVoLTE hd kalitesinde görüşme imkanı sağlana bir teknoloji, en son çıkan cihazların desteklemesi lazım diye biliyorum.
Adam cosmusGözlerimiz yollarda kaldı uzun süredir goremiyodukEkli dosyayı görüntüle 2171Ekli dosyayı görüntüle 2172
Bunlar hep 4.5GAdam cosmus
Bende 5 saat gorunce seviniyorum bu aralar kotu gidiyor benim neden anlamadim 3 saat 3 bucuk saat gibi
Bilemeyecemde bakalimBunlar hep 4.5G
Yeni aldiysan telefonu normalBen sabah cikarttim sajdan %32de suan 2 saat 13 dk
Bence hiç normal değil, yeni aldığım zamanda da 4 saat alıyordum satmadan önce bu sure 2-3 saate kadar düşmüştü 5/6 ayda.Yeni aldiysan telefonu normal
Muhtemelen 3 saati göreceksin, pil kullanımını atarmısın programların ne kadar pil tükettiği kısımı.Ben sabah cikarttim sajdan %32de suan 2 saat 13 dk
Rehberi aç sol yukarıda ki uzantıya bas ayarlar de kişileri dışarı aktara bas sonra cihaz hafızası desen yeterli. Zaten geçiş yapsan bile numaralar eski sim kartta gözükür sen silmeden silinmez.Telefonum da rehberi nasıl yedekleyebilirim ,şu an hepsi sim kart a kayıtlı. 4.5 g sim kartı takınca gidecekler. Hemen yedeklemem lazım.
Bence normal ilk kullanimlarda oluyor sonradan artiyor pil performansiBence hiç normal değil, yeni aldığım zamanda da 4 saat alıyordum satmadan önce bu sure 2-3 saate kadar düşmüştü 5/6 ayda.
Teşekkürler hallettimRehberi aç sol yukarıda ki uzantıya bas ayarlar de kişileri dışarı aktara bas sonra cihaz hafızası desen yeterli. Zaten geçiş yapsan bile numaralar eski sim kartta gözükür sen silmeden silinmez.
Telefonu ne zamandan beri kullaniyorsun
Rica ederimTeşekkürler hallettim![]()
Benim telefonda böyleydi sattım kurtuldum, 5-6 saat ekran süresi alıyordu herkes ben 3 saat. Servislerede bulaşmadım muhtemelen bu enteresan sorun senin başınada gelmiş gibi gözüküyor.3 ay flan oldu. Askinda ota guncellemsi yaptigimda normaldi kullanom surelerim sonra 4 parcali tr rom kurdum 3.5 saat flan almaya basladim