iPhone SE2 kaç yılına kadar götürür? 128 GB'lık modeli. Cevap veren herkese teşekürler
Yani 2026 yılina kadar kullanilir mı?Kesin bir şey söylemek zor. Eğer Apple şu anki güncelleme politikasıyla devam ederse 2 yıl sonra güncelleme desteği kesilecek. 3-4 yıl boyunca o şartlar için yeterli bir kullanım ömrü sunabilir.
Evet.Yani 2026 yılina kadar kullanilir mı?
Peki XS mi SE 2 mi? Bir de XS kaç yıl gider?
XS'in kamera, panel ve ciddi ekran alanı avantajı var. SE2'nin ise fazladan 1 veya 2 yıl güncelleme alacak olması ve yonga avantajı var. Sana kalmış, ben olsam XS alırdım. 2-3 yıl rahat bir kullanım ömrü sunabilir.Peki XS mi SE 2 mi? Bir de XS kaç yıl gider?
Yani XS'de 2026'ya kadar kullanılır mı?XS'in kamera, panel ve ciddi ekran alanı avantajı var. SE2'nin ise fazladan 1 veya 2 yıl güncelleme alacak olması ve yonga avantajı var. Sana kalmış, ben olsam XS alırdım. 2-3 yıl rahat bir kullanım ömrü sunabilir.
Evet dostum, kullanılır ancak 2025 ve 2026 Eylül'de çıkan yeni iOS sürümlerindeki yeniliklerden faydalanamayacaksın.Yani XS'de 2026'ya kadar kullanılır mı?
O zaman SE2 alırım zaten iPhone 6'dan geçeceğim.Evet dostum, kullanılır ancak 2025 ve 2026 Eylül'de çıkan yeni iOS sürümlerindeki yeniliklerden faydalanamayacaksın.
Bir sıkıntı olmaz boyut olarak değil mi?Ozaman se alırım zaten iohone 6 dan geçicem
Hayır, bir sıkıntı yaşamazsınız.Bir sıkıntı olmaz boyut olarak değil mi?
Biraz geç sordum ama XS iOS 18'i alacak mı?Hayır, bir sıkıntı yaşamazsınız.
Müzik dinlerim video izlerim sosyal medya felan oyun ile alakam yoktur artik.ne yaptığına bağlı. mesela iphone 6 beni bi 10 yıl daha götürür.
Yüksek ihtimalle hayır ama kesin bir yargıda bulunulamaz bu konu üzerinde.Biraz geç sordum ama XS iOS 18'i alacak mı?
Peki SE2 alır mı?Yüksek ihtimalle hayır ama kesin bir yargıda bulunulamaz bu konu üzerinde.
Birde XS mi alırsam daha uzun kullanırım SE2 mi?Peki se 2 alirmi
Evet, SE2 net bir şekilde iOS 18 alır. Daha güçlü SoC ve daha fazla güncelleme desteği sebebiyle SE2, XS'den daha uzun bir kullanım ömrü sunar.Peki SE2 alır mı?
Birde XS mi alırsam daha uzun kullanırım SE2 mi?
Kanka SE2 kullanıcısıyım. Eğer iPhone 6'da batarya konusunda problem yaşamıyorsan alabilirsin gayet iyi bir telefon. Fakat iPhone 6'nın bataryasından şikayetçiysen SE'ye geçmemeni tercih ederim. Şahsen XS'in de uzun bir süre gidebilecek bir telefon olduğunu düşünüyorum. Kısacası batarya önemsiz diyorsan alabilirsin.iPhone SE2 kaç yılına kadar götürür? 128 GB'lık modeli. Cevap veren herkese teşekürler
Zaten oyun oynamıyorum ondan iphone 6 da bataryada sorun yasamıyordum çünkü 50 bin mah powerbank ım varKanka SE2 kullanıcısıyım. Eğer iPhone 6'da batarya konusunda problem yaşamıyorsan alabilirsin gayet iyi bir telefon. Fakat iPhone 6'nın bataryasından şikayetçiysen SE'ye geçmemeni tercih ederim. Şahsen XS'in de uzun bir süre gidebilecek bir telefon olduğunu düşünüyorum. Kısacası batarya önemsiz diyorsan alabilirsin.
Yerinde olsam X5 Pro alırdım. bende şu aralar onu almayı düşünüyorum ama telefonda yaptığım şeyler için iPhone 6 yetiyor ama sen video falan izliyorsan 120hz amoled büyük bir ekran iyi gider gibi. birde yarım saat civarı hızlı sarj oluyor.Müzik dinlerim video izlerim sosyal medya felan oyun ile alakam yoktur artik.
O zaman seni rahatsız eden bir durum olmaz. Telefon gayet güzel ve uzun süre götürür.Zaten oyun oynamıyorum ondan iphone 6 da bataryada sorun yasamıyordum çünkü 50 bin mah powerbank ım var
4.7" ekrana alışıksın o yüzden yabancılık çekmezsin. SE2020 alabilirsin.Biras geç sordum ama xr mı se2020 mi
Teşekkürler bu son sorum xr kaç sene boyunca sorunsuz kullanilir maximum4.7" ekrana alışıksın o yüzden yabancılık çekmezsin. SE2020 alabilirsin.
2-3 yıl daha gideri var gibi gözüküyor.Teşekkürler bu son sorum xr kaç sene boyunca sorunsuz kullanilir maximum