ZYXEL vs Keenetic

luck01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba turknet 16 mbps kullanıyorum yakın zamanda mail yolladılar altyapı calısmaları yapıldı hızımı 35 mbps cıkartabileceğim suanda adsl modem kullanıyorum vdsl modem almam gerekiyormus bu iki marka arasında kaldım

ZYXEL VMG8623-T50B turknetin verdiği modem 324 tl fiyatla alabiliyorum
Keenetic extra dsl 450 civarı fiyatı

zyxel gigabit ethernet var keeneticte yok deniliyor ama yazılım güncelleme ve arayüzü iyimis ama herkes gigabit ethernetten bahsediyor bu gigabit ethernet tam olarak ne oluyor bu konularda cok fikir sahibi değilim yardımcı olabilicek birileri varmı_? hangi modemi almalıyım bu iki cihazdan birini kullanan arkadaslar varsa yorumlarını bekliyorum tesekkürler

dipsit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Merhaba turknet 16 mbps kullanıyorum yakın zamanda mail yolladılar altyapı calısmaları yapıldı hızımı 35 mbps cıkartabileceğim suanda adsl modem kullanıyorum vdsl modem almam gerekiyormus bu iki marka arasında kaldım

zyxel gigabit ethernet var keeneticte yok deniliyor ama yazılım güncelleme ve arayüzü iyimis ama herkes gigabit ethernetten bahsediyor bu gigabit ethernet tam olarak ne oluyor bu konularda cok fikir sahibi değilim yardımcı olabilicek birileri varmı_? hangi modemi almalıyım bu iki cihazdan birini kullanan arkadaslar varsa yorumlarını bekliyorum tesekkürler
Merhabalar turknet in verdiği modemin vmg3625-t30a yi kullaniyorum dediğiniz modelle aynı ve memnunum. Gigabit port kablo üzerinden veri transfer hızı 1000mbps dir dosya transferinde avantajiniza olur. Ayrıca bu modem diğer modemlerin yaydığı parazit den etkilenmediği için daha stabil internet hızı kullanmanızı sağlar [emoji106]

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54

ZYXEL Modemleri pek tavsiye etmiyorum çünki biraz dandikler 3 4 yılda bi patlıyolar arkalarındaki delikler falan sararıyo sonra yanıyo
alcaksan xiaomi veya TP-LİNK al TP Link 7 8 yıl götürür

dipsit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20

Eğer Zyxel in arayüzünü merak edersen YouTube da izlediğim videosu

meyveverenağaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
VMG3625-t20a modelini kullanıyorum evimde oldukça memnunum. 1200 mbps veri aktarım hızı var portları gigabit bu özellikte bu fiyata başka ürün yok baya araştırmıştım almadan önce. Kesinlikle tavsiye ederim.

asdas127816

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Keenetic extra dsl kullanıyorum. Eski modemimde pingden oyun oynuyamıyordum. Şuan dalgalanma bile olmuyor 14cihaz bağlı olduğu halde. Gigabit portu da sıkıntı olacağını sanmıyorum ev kullanıcısi isen. Dosya transferini 5ghz üzerinden 800mb/s üzerinde yapılıyor. Başka soracağın soru varsa cevaplayabilirim.

luck01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
çok sağol bugun siparis verip keenetic extra dsl aldım insallah hersey güzel birsekilde sorunsuz kullanırım ayrıca cevap veren herkese tesekkürler

asdas127816

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Memnun kalacağından eminim bnde keenetic ve Asus ac51 arasında kalmıştım. Ac51icin kronik sorunları felan var diyorlardı. İyiki keenetic almışım

Cabbar UZUN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende Keenetic ExtraDSL aldım bütün sorunlarımdan kurtuldum. Adamlar öyle bir ürün yapmış ki özellik olarak en yakın rakibine 10 basar, bütün vpn türlerini desteklemesi pandemi günlerinde ve bundan sonra hayatımızın olmazsa olmazı olacak. KeeneticOS işletim sistem ayda iki kez güncelleme alıyor ve bu güncellemeler sorun çözmekten daha ziyade teknolojik yenilikleri ücretsiz olarak kullanıcılarına sunmak oluyor. Örneğin ilk aldığımda WPA3-PSK desteği yoktu yazılım güncelleme ile geldi, geçenlerde WebDav özelliği geldi şimdi de çok gelişmiş bir Qos özelliği gelecek diye lanse edildi Gamer arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyorlardır ben genellikle Sniper 3D oynyorum ama daha gelişmiş online oyun oynayan arkaşlar için bu güzel bir haber dye düşünüyorum.

Uzun lafın kısası ben ilk çıktığında aldım ve inanılmaz memnunum, rakiplerine göre (bütün markaların ürünlerini kullandım) artıları çok eksiği yok almak isteyen hiç çekinmeden alsın.

Hee bu arada adamlar ürünlerine o kadar ok güveniyorlarki ürünü wen sayflarında hesap açıp kaydedince +1 yıl garanti vererek 4 yıl garanti vermiş oluyorlar....

dipsit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bende Keenetic ExtraDSL aldım bütün sorunlarımdan kurtuldum. Adamlar öyle bir ürün yapmış ki özellik olarak en yakın rakibine 10 basar, bütün vpn türlerini desteklemesi pandemi günlerinde ve bundan sonra hayatımızın olmazsa olmazı olacak. KeeneticOS işletim sistem ayda iki kez güncelleme alıyor ve bu güncellemeler sorun çözmekten daha ziyade teknolojik yenilikleri ücretsiz olarak kullanıcılarına sunmak oluyor. Örneğin ilk aldığımda WPA3-PSK desteği yoktu yazılım güncelleme ile geldi, geçenlerde WebDav özelliği geldi şimdi de çok gelişmiş bir Qos özelliği gelecek diye lanse edildi Gamer arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyorlardır ben genellikle Sniper 3D oynyorum ama daha gelişmiş online oyun oynayan arkaşlar için bu güzel bir haber dye düşünüyorum.

Uzun lafın kısası ben ilk çıktığında aldım ve inanılmaz memnunum, rakiplerine göre (bütün markaların ürünlerini kullandım) artıları çok eksiği yok almak isteyen hiç çekinmeden alsın.

Hee bu arada adamlar ürünlerine o kadar ok güveniyorlarki ürünü wen sayflarında hesap açıp kaydedince +1 yıl garanti vererek 4 yıl garanti vermiş oluyorlar....
Qos diğer markalarda standart olarak geliyor hatta bazılarında gün ve saat bazlı qos protokolü bile olusturuyorsun [emoji3526]