Zula hesabim çalindi nasil suç duyrusunda bulunabi̇li̇ri̇m??

azizdzgn59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yaklaşık 1 ay önce zula hesabım çalındı. Yaklaşık 300 tl civarı para yatırmıştım. faceden satmaya çalışıyodum 1 tane çocuk alcam dedi aracıyı ben bulcam dedi bende güvendim (para lazımdı ozaman erken satılsın diye) ama aracı bunun arkadaşıymış buyüzden hesap çalındı ama telefon numarası bende hala eposta onlarda LÜTFEN YARDIMCI OLUN NASIL SUÇDUYRUSUNDA BULUNURUM VE BU ÇOCUK NE CEZASI ALIR?

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Birkaç sene önce bir tanıdığın 3000 lira parası banka hesabından uçtu. Bulamadılar, sonuç elde edilemedi.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Hiçbir ceza almaz sende hiçbir şey kanıtlayamazsın.

Böyle şifreli hesaplı oyunlarda hesap güvenliği tamamen sana aittir. Zaten büyük ihtimal şifre paylaşımı yapmakta yasaktır zula'da. Sen şifreni ver mailini ver sonra benim hesabım çalındı de :D Adamlar ne yapsın sana.

azizdzgn59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
seninkisi daha kötüymuş geçmiş olsun ben nasıl başvururum suç duyrusuna
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir ceza almaz sende hiçbir şey kanıtlayamazsın.

Böyle şifreli hesaplı oyunlarda hesap güvenliği tamamen sana aittir. Zaten büyük ihtimal şifre paylaşımı yapmakta yasaktır zula'da. Sen şifreni ver mailini ver sonra benim hesabım çalındı de :D Adamlar ne yapsın sana.
bişey yapamaz mıyım?

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
geçmiş olsun hocam birşey yapmazlar gibime geliyor , dikkatli olalım.

azizdzgn59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
geçmiş olsun hocam birşey yapmazlar gibime geliyor , dikkatli olalım.
ben anlamıyorum böyle insanları(insan demeye 1000 şahit lazm) adamlar allahtan korkmuyor nasıl bir dünyada yaşıyoruz ben anlamıyorum
bide hesabı alıp kullansalar bişey demem girip hile açıp banlatmışlar desteğe de yalvarmışlar banı açın diye

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
O işten birşey çıkmaz maalesef, yeni hesap açıp oynamanıza devam edin

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Şifre kurtarma ile hesabını kurtaramıyorsan telefon No üstünden Mail adresini değiştiremiyorsan hesap gitmiş demektir. Hiç bir hak idda edemezsin veya şikayetçi olamazsın.

Eskiden Knight online oynarken ben ne çarlar soyulurdu ne hesaplar çalınırdı hiçbir şey yapılamazdı. Tickent attımı yetkililer şifre paylaşmasaydınız veya bilgisyarınıza virüs programı kursaydınız veya mail adresi telefon gibi bilgilerinizi sağlam tutsaydınız diye geçiştirip gidiyordu...

ben anlamıyorum böyle insanları(insan demeye 1000 şahit lazm) adamlar allahtan korkmuyor nasıl bir dünyada yaşıyoruz ben anlamıyorum
bide hesabı alıp kullansalar bişey demem girip hile açıp banlatmışlar desteğe de yalvarmışlar banı açın diye

Bu sana ders olsun kimseye güvenme ve hesap güvenliği konusunda dikkatli ol.

azizdzgn59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O işten birşey çıkmaz maalesef, yeni hesap açıp oynamanıza devam edin
ben bunlara hakkımı haram ettim bi tanıdığım avukata da soracam bu olayı bişey yapamayız derseler de sıkıntı olmaz sonuçta hakkım haram olsun o serevsizlere
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şifre kurtarma ile hesabını kurtaramıyorsan telefon No üstünden Mail adresini değiştiremiyorsan hesap gitmiş demektir. Hiç bir hak idda edemezsin veya şikayetçi olamazsın.

Eskiden Knight online oynarken ben ne çarlar soyulurdu ne hesaplar çalınırdı hiçbir şey yapılamazdı. Tickent attımı yetkililer şifre paylaşmasaydınız veya bilgisyarınıza virüs programı kursaydınız veya mail adresi telefon gibi bilgilerinizi sağlam tutsaydınız diye geçiştirip gidiyordu...

Bu sana ders olsun kimseye güvenme ve hesap güvenliği konusunda dikkatli ol.
telefondan alabiliyorum hesabımı şifremi deiştiriyorum ama hesaba ban attırmışlar hile açıp