• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Zula hakkındaki görüşleriniz

Oyuna para vermediğin sürece gelişmen çok yavaş(nerdeyse imkansız)
ve para vermeden aldığın başlandıç silahları ile silah alanlara karşı ezilirsin
zula altını mevsuzunu kaldırsalar oynanır
oyunu oynayarak kazanabileceğin para ile bazı silahları alabiliyoruz ama bir 200 üzeri para alman zor ki o para ile çok iği şeyler alamassın

yani oynuyacaksan oyuna para yatırmassan hiç zevk almassın

P2W, Yaş kitlesi belli. İnsanları Türk oyunu diye oyuna çekmeye çalışıyorlar. Rakipleri karşısında şansı olmayan kötü bir oyun olarak görüyorum.

oyun güzel bir p2w oyunudur siz scout oynarken adamda +5 awp vardır (örnektir) bunu geçtim ama oyuna bişey koymayı unutmuşlar OPTİMİZASYON

Oynayanların yarısı kolsuz adamı arkadan bıçlıyorum duymuyor bile silaha + kaç basarlarsa bassınlar yinede vuramıyorlar ayrıca bu oyun da BehzatAmirim i az arkalayarak öldürmedim sinsiym ben napayım ?

indirdim ama oynamadım (Canlı derslerden vakit kalmıyor)
dersler biter bitmez ödev gönderiyolar anca yatmaya vakit kalıyor

Oynayanların yarısı kolsuz adamı arkadan bıçlıyorum duymuyor bile silaha + kaç basarlarsa bassınlar yinede vuramıyorlar ayrıca bu oyun da BehzatAmirim i az arkalayarak öldürmedim sinsiym ben napayım ?
Az bıç atmadım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

P2W saçma bir oyun,sarmıyor.

9 yaşındaki çocukta +6 silah var ben ondan daha iyi oynuyorum ama sanki elinde taramalı awp varmış gibi öldürüyor beni.