- Reaksiyon puanı
- 224
@Rizelimapper53 abi p2w vuruş iyi iş çıkardı dediyke
p2w bıraktım pişman değilimHerkes zula hakkındaki görüşlerini yazsın. Benim görüşüm oynanılacak bir oyun değil kardeşim oynuyor diye arada beraber giriyoruz. Oyuna gelirsek çoğu zaman takılıyor, en iyi sistemde bile kasıyor, silah saçma bir şekilde sekiyor spary yapılmıyor, para yatıran direk kafa vuruyor ve bazen oyun adama vururken kitleniyor öldükten sonra geri geliyor, para yatırıp kendini e sporcu sananlarla dolu oyun ama cs go girince bot gibi oynuyorlar.
Tabi, +6 M468 ile taramanın zevki hiçbir oyunda yok.@Rizelimapper53 abi p2w vuruş iyi iş çıkardı dediyke
Ama çöp oyun yine de.@Rizelimapper53 abi p2w vuruş iyi iş çıkardı dediyke
bencede çalıntı cs denTabi, +6 M468 ile taramanın zevki hiçbir oyunda yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama çöp oyun yine de.
reis zaten ironi yaptımcs çıkış tarihie bakabilirmisin![]()
aynn g fgl jöttj sevdim seni aferimreis zaten ironi yaptımdust 2'nin zuladan yaşlı olduğunu zula fanboyları hariç herkes bilir
eyw reisaynn g fgl jöttj sevdim seni aferim
(!) var orada, yazı stilinden de anlayabilirsin.cs çıkış tarihie bakabilirmisin![]()
sen hastab la vista cımısın(!) var orada, yazı stilinden de anlayabilirsin.
basit fps oynundan çok şey beklenirDostum basit bir Online FPS oyunu ne bekliyorsun Warzone gibi olacak değil ya
Bence zula geliştirilmeye ihtiyaç duyuyor çünkü grafikler vasat, Mekainkler ve kontroller çok kötü.
Ha bu arada oyunda ZA PARANIZ YOKSA HİÇBİRŞEY YAPAMAZSINIZ, ZA parası içinde oyun içi satın alım yapmanız gerek buda oyunu KUMAR OYUNU yapıyor. Ülkemizde bir kişi CoD,BF,MC, tarzı oyun yapmıyor hepsi satın alım derdinde. ZULA YERİNE CS:GO,VALORANT oynarım benim düşüncem bu sizlere de tavsiyem bu![]()
İşte aradığım cevap dostum kafadarız seninleCounter Strike çakması Türk yapımı oyun. Ama paran varsa kazanırsın. Bir de Dust 2 haritasını çalmayı da çok sever bu tarz Türk Counter Strike kopyası oyunlar. Oynamayı bırakın ben bakmam bile.
bende senle aynı kafadanımİşte aradığım cevap dostum kafadarız seninle) +1
Allah sana hidayet versin dostum bir oyuna ''500 TL'' yatırmak bile bir saçmalık iken sen bide ZULA'ya yatırım yapmışsın aferinBeyler ben 16 yaşındayım zula çıktığından beri zula oynuyorum çok seviyorum oyunu şu ana kadar toplam 500 tl yatırdım gerçekten güzel bir oyun birde arkadaşlarla oynayınca
TüRkİyEnİn MeN iYi MoYuNu ZuLa (!)Bu bazı youtuberlar var çok
Kapitalistler. Zula onlara para veriyor reklamımı yap diye. Onlarda zulaya "en iyi Türk oyunu" diyorlar. Onlarda biliyor aslında zulanın çöp olduğunu.
g-google n-ne yapıyorsun ?ve bu konuyu inccelerken bu reklamın çıkması
opera gx işi biliyorve bu konuyu inccelerken bu reklamın çıkması
önceden izlemiştim bunuİşte Kapitalizm derken bunu kastediyorum. Videonun başlığına baksanıza.
sana ne kardeşim kendi param değil miAllah sana hidayet versin dostum bir oyuna ''500 TL'' yatırmak bile bir saçmalık iken sen bide ZULA'ya yatırım yapmışsın aferin
Evet, bu kadar basit.Konuyu kim hortlattı? P2W oyun dedik parasını harcamayı seven kişiler üstünlük sağlayarak oynayabilir tüm olay bu.
Hayır, ailenin parasısana ne kardeşim kendi param değil mi
hocam siz hiç cs go oynadınız mı?P2W olmasa iyi iş çıkardı gibi. Vuruş hissi bayağı iyi.
O zamandan beri bakış açım değişti. Evet oynadım. Ama bahsettiğim vuruş hissiyati bildiğin M4A1 değil, +6 M468hocam siz hiç cs go oynadınız mı?