Zoom Internet Kullanımını Düşürme

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Merhabalar! Ben bir öğrenci olarak günde en az 6 derse giriyorum ve bunun çoğuna zoomdan giriyorum. Fakat şöyle bir sorun var ki günde en az 400 mb harcıyor ve mobil internet paketimi yiyip bitiyor bana birşey kalmıyor. Telefonun internetini bilgisayara bağlayıp giriyorum, acaba az internet harcaması için ne yapabilirim.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,547
Merhabalar! Ben bir öğrenci olarak günde en az 6 derse giriyorum ve bunun çoğuna zoomdan giriyorum. Fakat şöyle bir sorun var ki günde en az 400 mb harcıyor ve mobil internet paketimi yiyip bitiyor bana birşey kalmıyor. Telefonun internetini bilgisayara bağlayıp giriyorum, acaba az internet harcaması için ne yapabilirim.
WiFi'a sağ tık > İnternet Ayarları > Kendi Ağınızı Seçip Özellikler > Tarifeli Bağlantı Olarak Ayarla

Bu işlem gereksiz indirmeleri engelleyecektir.

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
WiFi'a sağ tık > İnternet Ayarları > Kendi Ağınızı Seçip Özellikler > Tarifeli Bağlantı Olarak Ayarla

Bu işlem gereksiz indirmeleri engelleyecektir.
Hocam teşekkürler fakat bu sanırsam windows 10 ayarlarında ben windows 7 kullanıyorum ve buna banzer bir ayar bulamadım.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Kameranızı kapatabilirsiniz.