Zona dan oyun indirmek ne kadar mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arjinn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
660
Arkadaşlar zona diye bir uygulama buldum nerdeyse her oyun eski ya da yeni sürümüyle ,pek yeni sürüm bulamadım ama, beleş e veriyor sizce mantıklımı ya da herhangi bir zararı varmıdır

Arjinn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
660
Forum'da korsana destek verilmiyor.
eee yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorduğum soru şu ordan oyun indirmek istiyorum bana zararı olurmu bunun korsanla ne alakası var reklamını falan yapmıyorum indirinde demiyorum yardım edin diyorum

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
eee yani

sorduğum soru şu ordan oyun indirmek istiyorum bana zararı olurmu bunun korsanla ne alakası var reklamını falan yapmıyorum indirinde demiyorum yardım edin diyorum
Zona korsan oyun indirmek için kullanılan bir uygulama.

Anivia

Doçent
Reaksiyon puanı
450
Zona bilgisayarına bir şey yapmaz ama korsan :/

srpoyo1982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
eee yani

sorduğum soru şu ordan oyun indirmek istiyorum bana zararı olurmu bunun korsanla ne alakası var reklamını falan yapmıyorum indirinde demiyorum yardım edin di
bunu özelden konuşalım yasak

Arjinn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
660
boşver korsan olursa olsunu gta 5 i oynamayı öok istiyorum başka yerden ücretsiz indiriliyormu bilmiyorum

boşver korsan olursa olsunu gta 5 i oynamayı öok istiyorum başka yerden ücretsiz indiriliyormu bilmiyorum

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru

Epic games gta v'i bedavaya vermişti.

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,262
Kımse size Mılyonluk Oyunu Bedavaya vermez, Hatta Satılan Oyunların Bıle Guvenlı oldugunu Kımse Garantı edemez Hal Böyle ıken Ordan Olmus Burdan Olmus Hesabı yapmak Abez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...