Zokora: Emre ırkçılık yaptı

mustafa22

Asistan
Reaksiyon puanı
2
emre yi asalım keselim olsun bitsin arkadaş... zokora hem insan için hayattaki en önemli iki değere sövsün saysın emre de hoş olmayan kabul edilmeyecek bi şekilde karşılık versin sonra barışsınlar öpüşsünler kucaklaşsınlar daha sonra da karaktersiz adam çıkıpta emre bana bunları dedi deyip ortalık karıştırsın.. asıl zokora sayılması gereken laflar tek taraflı emre ye yıgılmış. emre nin dediği laf doğru mu değil ama bizim de tek taraflı yargıma sistemimiz ne kadar doğru acaba...

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
emre yi asalım keselim olsun bitsin arkadaş... zokora hem insan için hayattaki en önemli iki değere sövsün saysın emre de hoş olmayan kabul edilmeyecek bi şekilde karşılık versin sonra barışsınlar öpüşsünler kucaklaşsınlar daha sonra da karaktersiz adam çıkıpta emre bana bunları dedi deyip ortalık karıştırsın.. asıl zokora sayılması gereken laflar tek taraflı emre ye yıgılmış. emre nin dediği laf doğru mu değil ama bizim de tek taraflı yargıma sistemimiz ne kadar doğru acaba...

+++10000
Her Harfine Katılıyorum.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Irkçılık savunulur duruma geldi, yazık...
bu konuda bari fanatikleşmeyin...

bazı şeyler özür ile kapanmaz...

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Orada Emre Dayak Yese Hiç Birşey Yapamazdı. Karşı Taraf Haklı. Banada Biri Irkçılık Yapsa Bende Aynen Söver ve Döverim. Zokora Az Bile Etmiş. Çünkü Emre Hak Ediyor. Ne Derseniz Deyin.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Irkçılık nedir biliyor musunuz? ALLAH' ın yarattığı bir varlığa KÜFÜRDÜR. ALLAH ' ın yarattığını SEVMEMEKTİR. Haşa!

Karşısında ister küfür eden birisi olsun bunla onu lütfen EŞDEĞER GÖRMEYİN! Küfür ve ırkçılık... Yaptığı yanlış da olsa AYNI DEĞİL!

Bakıyorum hala tartışması yapılıyor. Taraftarsın ama kötünün de taraftarı olma!

Çok net bir soru:

Zokora abin ya da baban olsaydı yine de EMREyi savunur muydun? Arkadaşların sana küfr etmiyordu? Küfre "PİS ZENCİ" diye mi yanıt veriyorsun?

Birazcık düşünelim, ALLAH' ın bize bahşettiği o beyni kullanalım. Ota b*ka tartışıp oksijenimizi tüketmeyelim.

mustafa22

Asistan
Reaksiyon puanı
2

fanatikleşen tek taraflı yargılayanlardır kardeş ben yazımda emre yi savunmadım da zaten.. bazı şeyler özür ile kapanmaz demişsin ne kadar yanlış bir tabir.. özür dileyebilmek kadar erdemli başka bir yüce eylem var mıdır yeryüzünde gösterirmisin bana...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Burada bir tane Fenerbahçe'linin Emre'yi savunduğu falan yok. Çarpıtıp durmayın insanların düşüncelerini. Sizler şu olayda nasıl tek taraflı yaklaşıp nefret içerisinde izlediğiniz Emre'yi,
Zokora'nın gidip sarılıp saha içerisinde barışıp sonra gidip televizyonlara ispiyonlamak gibi bir karaktersizlik yaptığını görmezden gelerek sadece Emre'yi eleştirebiliyorsanız, bizlerde Zokora'yı eleştiriyoruz. Bizler zaten sürekli Emre ile yaşıyoruz. Her hareketini kulübümüzün oyuncusu olduğundan takip edebiliyoruz. Bizler Emre'yi zaten eleştirmekten bıktık. Sinirlerine, hırsına hakim olamadığından başını hep yakıyor. Bunda zaten hemfikiriz. Ancak bir konuyu zaten taraflı bir şekilde eleştiriyorsanız karşı tarafta bunu yapıyor diye suçlayamassınız.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Emre bu ikinci oldu emekli olma zamanı gelmedimi

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
emre ırkçılık yapacak en son kişidir, bilmeyerek o sinirle ağızdan çıkmış olabilir. ama ırkçılık gibi laflar edip konuyu farklı yerlere çekmeye çalışan burdaki yorumcuları kınıyorum, Admin konuya müdahale edip konunun daha farklı yerlere kaymaması adına kapanması lazım.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
emre ırkçılık yapacak en son kişidir, bilmeyerek o sinirle ağızdan çıkmış olabilir. ama ırkçılık gibi laflar edip konuyu farklı yerlere çekmeye çalışan burdaki yorumcuları kınıyorum, Admin konuya müdahale edip konunun daha farklı yerlere kaymaması adına kapanması lazım.

"pis zenci" demek ırkçılık değil midir?

O kişinin tenine hakaret değil midir?

Bunu Emre yaptı diye sormuyorum.Zokora'yı da savunduğum yok.Basit bir soru sadece.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5

bence tam tersi emre ırkçılık yapacak ilk kişidr:D new castle untda da aynı söylemle dile gelmişti demekki var bunda bir neyse orayı yazmim:D:D

ateş olmayan yerde duman tütmez

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
"pis zenci" demek ırkçılık değil midir?

O kişinin tenine hakaret değil midir?

Bunu Emre yaptı diye sormuyorum.Zokora'yı da savunduğum yok.Basit bir soru sadece.

işte bende diyorum ki bilmeyerek ağızdan çıkan bir şey, bu lafı bir daha kullanırmı kullanmaz, şayet bir aha kullanırsa o zaman şu emreyi tartışmakta haklısınız derim.

sen ona bakarsan sosyal paylaşım sitelerinde ırkçılık yapmakta suçtur ama ırkçılık eden her 4 kulübün taraftarıda laf etmektedir siyahi oyunculara

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
işte bende diyorum ki bilmeyerek ağızdan çıkan bir şey, bu lafı bir daha kullanırmı kullanmaz, şayet bir aha kullanırsa o zaman şu emreyi tartışmakta haklısınız derim.

sen ona bakarsan sosyal paylaşım sitelerinde ırkçılık yapmakta suçtur ama ırkçılık eden her 4 kulübün taraftarıda laf etmektedir siyahi oyunculara

Bakın amacım sizinle bu konuda tartışmak değil.Fakat bu gibi sözler bilerek veya bilmeyerek ağızdan çıkmıştır diye bir şey olamaz.Bu terbiyesizliktir.Saygısızlıktır.Bir insan karşıdakinin tenine böyle bir şey söyleyemez.

Eğer karşıdaki kişi, senin anana bacanı laf ediyorsa, sen onun tenine bir şey diyemezsin.

Çünkü o ten, onun seçimi değildir.Nasıl bizler beyaz olmayı seçmediysek o adam da siyah olmayı seçmedi.

Tekrar söylüyorum, Zokora'yı savunduğum falan yok.Oda küfür etmiş zaten.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8

fanatikleşen tek taraflı yargılayanlardır kardeş ben yazımda emre yi savunmadım da zaten.. bazı şeyler özür ile kapanmaz demişsin ne kadar yanlış bir tabir.. özür dileyebilmek kadar erdemli başka bir yüce eylem var mıdır yeryüzünde gösterirmisin bana...

genel bir ifade de bulundum üzerine alınmana gerek yoktu. öyle olsa alıntı yapardım..

Özür dilemek , kötü veya anlamsız mı dedim ? hayır..
Bazı şeyler özürle kapanmaz dedim.. misal katil özür dileyince olay kapanıyor mu ? v.s.
özür iyi birşey ama suçun cesazı değildir...
olay bu kaadr basit karmaşıklaştırmaya gerek yok..

Burada bir tane Fenerbahçe'linin Emre'yi savunduğu falan yok. Çarpıtıp durmayın insanların düşüncelerini. Sizler şu olayda nasıl tek taraflı yaklaşıp nefret içerisinde izlediğiniz Emre'yi,
Zokora'nın gidip sarılıp saha içerisinde barışıp sonra gidip televizyonlara ispiyonlamak gibi bir karaktersizlik yaptığını görmezden gelerek sadece Emre'yi eleştirebiliyorsanız, bizlerde Zokora'yı eleştiriyoruz. Bizler zaten sürekli Emre ile yaşıyoruz. Her hareketini kulübümüzün oyuncusu olduğundan takip edebiliyoruz. Bizler Emre'yi zaten eleştirmekten bıktık. Sinirlerine, hırsına hakim olamadığından başını hep yakıyor. Bunda zaten hemfikiriz. Ancak bir konuyu zaten taraflı bir şekilde eleştiriyorsanız karşı tarafta bunu yapıyor diye suçlayamassınız.

"Burada bir tane Fenerbahçe'linin Emre'yi savunduğu falan yok " nu benim yazdığım mesajın hangi kısmından çıkardın ? nerde böyle bir ithamım var ?
fanatikleşme budur işte.. ben takım imi filan vermedim, kişi ismide vermedim, genel bir düşünceden bahsettim siz olayı takım düzeyine indiriyorsunuz..
yazdığım mesaj yukarıda tekrar buraya da yazmaya gerek yok..

ne zamandan beridir, kendisine yapılan bir ırkçılığı dillendirmek ispiyonculuk oldu ?
ırkçılığı yapan değil bunu dillendiren mi suçlu pes yani..

Tekrar belirtmek gerekirse , işi karmaşıklaştımaya grek yok , sulandırmayada..

yapılan bir eylem var: Irkçılık.. (ispatlı , itiraf var..)
Cezası belli .. uygulanır biter....

( Başka eylem varsa; küfür deniliyor, onunda kuralları , cezaları var.. onuda değerlendirir gerekiyorsa verirsin cezayı (ispatlanmadığı için gerekiyorsa dedim..) )

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1

kardeşim senin deyimine göre bilmeyerek bu adam tam iki defa yurt dışında oymadıgı zaman ve burda bir tane olmak üzere aynı şeyi üçkere yaptı. nasıl bilmeyerekmiş adam bile bile aynı şeyi yapıyor zokora açıklayarak gayet iyi yaptı oyuncuların karakterleri ortaya çıkıyo.r gizli kalsın adam devamlı yapsın oh be dünya ayrıca zokora eminim o sarılmasında insaniyetinden sarıldı ama adamın içinde kalmış dogal çünkü basit bişey değil bu.

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bence tam tersi emre ırkçılık yapacak ilk kişidr:D new castle untda da aynı söylemle dile gelmişti demekki var bunda bir neyse orayı yazmim:D:D

ateş olmayan yerde duman tütmez

iyide söylememiş ki, söylemiş olsaydı emre new castlede futboldan men cezası alırdı, unutmayın ki galatasaraylılar emrenin suçsuz olduğunu forum sitelerinde, sosyal paylaşım sitelerinde destek çıkmışlardı, sadece galatasaray taraftarı değil fb, bjk, ts fanatikleride emreye destek çıkmıştı, o zaman tepki gösterseydiniz, niye tepki göstermediniz, o zaman tabi ya galatasarayın oyuncusuydu.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
BU Galatasaraylılardaki FB korkusu nedir bakıyorum hepsi talimatları ezberleyip yutmuşlar alex sakatlansın emre ceza alsın diye dua eder oldular:D

olay saha icinde olup bitiyor özür dileyip olayı kapatıyorlar.maç sonrasında bu olayı tekrar açmak 2 oyuncunun sarf ettiği sözler kadar yanlış.macı trabzon alsaydı bu konu gündeme gelecekmiydi? ingiltere ingiltere diyip duran arkadaslar ordaki soruşturmanın neticesine baksınlar...

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Neden zenci deyince kızıyorlar ki?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
BU Galatasaraylılardaki FB korkusu nedir bakıyorum hepsi talimatları ezberleyip yutmuşlar alex sakatlansın emre ceza alsın diye dua eder oldular:D

olay saha icinde olup bitiyor özür dileyip olayı kapatıyorlar.maç sonrasında bu olayı tekrar açmak 2 oyuncunun sarf ettiği sözler kadar yanlış.macı trabzon alsaydı bu konu gündeme gelecekmiydi? ingiltere ingiltere diyip duran arkadaslar ordaki soruşturmanın neticesine baksınlar...
fanatiklik gözünüzü kör etmiş. ırkçılık gibi bir konuyu bile nerelere çekiyorsunuz. yazık...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bazıları "Emre sahada özür dilemiş, konu kapanmış işte" diyor.

konunun kapanıp kapanmadığına karar verecek tek kişi, olayın muhatabı Zokora'dır.

çünkü ırkçılık, ten rengi siyahi olan insanlar için bir sorun. beyazlar için değil.

bizler ne kadar kendimizi Zokora'nın yerine koymaya çalışsak da, empati kursak da, başarılı olamayız.

dünyaya zenci olarak gelmiş, yıllardır ırkçılık sorununu birebir yaşamış bir insanın gözünden olaya bakamayız.

o yüzden Zokora için konu kapanmamışsa, kapanmamıştır. başkalarının ne söylediğinin önemi yok.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu emre denilen adam kendi takımındaki zenci arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacak acaba bundan sonra.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile Yobo bugün saat 16:00'da basın toplantısı düzenleyecek.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Neler diyeceğini az çok tahmin edebiliyorum. [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] :)

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Emre mi . peh ... Türkiye deki en kavgacı futbolcu emredir

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
unzilecekim_Afrika.jpg

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile Yobo bugün saat 16:00'da basın toplantısı düzenleyecek.

Yobo ne alaka ?
çık tek başına özür dike , çek cazanı otur...
işi sulandırmanın , acıtasyonun ne gereği var..

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu insanlar at gözlüklerinden kurtulamadıkça bu memleketten bir cacık olmaz arkadaş...