Zokora: Emre ırkçılık yaptı

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Yok yanlış anladın sanırım demek istediğimi.Şimdi Emre tamam ırkçı söylem yapmış ama dediğine göre Zokora'da demiş birşeyler ama sonradan adamlar sarılıp barışmış.Madem barışıyorsun neden bir daha açıklama yapıyorsun burda başka bir düşünce var bence.Eğer benim anama bacıma birşey dese birisi ben olsam bende karşılığını veririm yani.Tabi ne kadar gerçek bilemem.
tamam anladım. :)

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
bakalım ceza verecekler mi? aaa belki ödül verirler ama

bibooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
daha sizinle maç yapmadık. :P
:D benim için farketmez ya ben şu play-off sisteminin hak edene hak ettiğini vermediği düşüncesindeyim zaten.Hak eden ligi lider bitirdi. :) Bu sadece döner sermaye için yapılmış bir saçmalık :) İşte fazladan derbi izliyoruz tek artısı :D Neyse konuyu dağıtmayayım :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sahada özürleşip sarıl sonra git çocuk misali ispiyonlar gibi televizyona açıklama yap. Bravo Zokora sende gösterdin karakterini. Emre'yi savunduğumuz yok sinirlerine hakim olamayan bir insan sonuçta.

Reaksiyon puanı
10,315
Eğer benim anama bacıma birşey dese birisi ben olsam bende karşılığını veririm

mertlik adamlık susmak, cevap vermemekti, ama verdin madem, keşke sen de onun ana avradına söveydin de adamı derisinin rengi yüzünden hakaret etmeseydin. çünkü bu onun suçu değil, hatta suç değil. sen de siyah olabilirdin, belki çingene olabilirdin, belki tanzanyanın balta girmemiş ormanlarında insan yiyen yamyamlardan olabilirdin.

bibooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mertlik adamlık susmak, cevap vermemekti, ama verdin madem, keşke sen de onun ana avradına söveydin de adamı derisinin rengi yüzünden hakaret etmeseydin. çünkü bu onun suçu değil, hatta suç değil. sen de siyah olabilirdin, belki çingene olabilirdin, belki tanzanyanın balta girmemiş ormanlarında insan yiyen yamyamlardan olabilirdin.

Haklısın abi noktasına kadar.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62

Kalın harflerle imzamı atıyorum.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Emre bu işi milli maçta tribüne kol hareketi yaptığında bırakacaktı. Uzattıkça saçmalıyor!

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bilenler bilir Türkiye'nin kendisini "Kan Kardeşi" olarak nitelendirdiği bir ülke var Güney Kore...

Dünya kupasında adamlar askerlerini sivil giyindirip Türkiye'yi destekledi maçlarında.

Biz o ülke ile DOSTLUK MAÇI yaparken bunların hiç birinden haberi olmadığını düşündüğüm Emre maçı rezil etmişti!

İşte o gün Emre bavulunu hazırlayıp bu işi bırakacaktı!

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Sadece susuyorum. Artik bi sozum yok .

emrebilge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ingiltere de yobo yanından geçerken pis koku hareketi yapmıştı ve ırkçılık ile suçlanmıştı bu adamın yaptıkları gerçekten kitap olur bilinmez bir yerden de destekleniyor.

--- Mesaj Güncellendi ---

2 adet ırkçılık, şeref tribününe el hareketi, bir futbolcuya boğaz kesme hareketi, yaşlı kadın ile arba kavgası, bir zamanlar ciddi bir araba ile çarpma vakası, ankaragüçlü futbolcu ile mesajlaşma .... vardır belki aklıma gelmeyen

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aynı adı taşımaktan tiksindiğim adam.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Son Dakika!

-> Emre Belözoğlu'nun ırkçı hakaretini görüşmek üzere acil olarak toplanan TFF Disiplin Kurulu, Manuel Fernandez'e 3 maç ceza verdi...

Zaytung

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Emre bu adiliği yaptı ise ki,kabul etmiş.Onun benim takımımda bir dakika yeri olamaz.
Pfdk bir şey yapmasada Yönetim gereken cezayı vermeli.
Üzerindeki Formanın değerini bilmeyenle bizim işimiz olmaz.
Kırdığı ceviz bir değil iki değil.
Irkçılık dinimizcede yasaklanmıştır.
Yaptığı günahtır.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Disiplin talimatı madde 44-1 "ırk din,dil,etnik köken ayrımcılığı yapan,insanlık onurunu zedeleyen futbolcuya 4-8 maç men cezası verilir"

ana avrat sövenlere takdirmi verilir teşekkürmü bide ona bakarmısınız?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
olay emrenin anlattığı gibiyse az bile demiş. sonuçta ana avrat sövene çiçek verecek değil.

bunun yanında araplar çok pis milletmiş ..... diye mahalle muhabbeti yapan adamı hoş karşılarken aynı mantıkta cümlen kuran emreyi yerden yere vurmak çok saçma geliyor.

ilk defa ırkçılık yapan birini görmüş gibi yapmak en kolayı. marifet bu ırkçı söylemleri hayatın her alanında tepki ile karşılamakta.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
İşin içinde Emre varsa cümle bile kurmaya gerek görmem!

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Irk konusuna değinirsek; Müslümanlık adına ilk ezan-ı okuyan kişinin derisini hatırlamak gerek. Söz konusu Emre olunca, hatırlamayın boşverin!

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ırkçılık gibi ağır bir suçlama üzerinden bile kazanç sağlama peşinde olan zokoraya yazıklar olsun. emre maç içinde özür dilemiş daha ne yapsın

734391_detay.jpg

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
ırkçılık gibi ağır bir suçlama üzerinden bile kazanç sağlama peşinde olan zokoraya yazıklar olsun. emre maç içinde özür dilemiş daha ne yapsın

734391_detay.jpg

Emre der ki; maç içinde ana avrat küfür etti. Tamam sende ırkçılık yaptın da, pekâla adama sormazlar mı "Anana avradına küfür eden adama sarılıyorsun" diye? Nerede kaldı namus, şeref ve haysiyet?

Belki hırsından söyledi ama nafile, bu adamın karakteri bu. Başka söze gerek yok bence.

mustafa22

Asistan
Reaksiyon puanı
2
birisi benim anama avradıma sövecek bırakın ten rengini dünyasını rengini bile... kimse k.bakmasın emreyi asmışsınız kesmişsiniz.. ama zokora ya tek kelime söyleyen yok.. sanırım bizim değerlerimizde anne avradın bi değeri kalmadı demekki oysaki Avrat yani bir erkeğin eşi namahremi... söyleyecek bişey yok sizlere... devam edin..

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
birisi benim anama avradıma sövecek bırakın ten rengini dünyasını rengini bile... kimse k.bakmasın emreyi asmışsınız kesmişsiniz.. ama zokora ya tek kelime söyleyen yok.. sanırım bizim değerlerimizde anne avradın bi değeri kalmadı demekki oysaki Avrat yani bir erkeğin eşi namahremi... söyleyecek bişey yok sizlere... devam edin..

kusura bakma ama sana biri anaavrat küfür ediyosa sende sonuna kadar say söv hatta kavga edersin ama insanları ten rengiyle suçlamak başka bişey. burdaki konu degerlerimiz değil emrenin yaptıgı ırk çılıktır. küfür ediyosa sende küfür et ama ırkçılık yaparsan allahın yarattıgını begenmemiş olursun haşa oda bizim hattimize değil.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bunu başka herhangi bir futbolcu yapmış olsa maç bitiminde çoktan unutulmuş olurdu. Ortada Emre'ye lanet okumaya hazır böyle bir insan topluluğu varken zaten a dese olay olacak..

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Emre der ki; maç içinde ana avrat küfür etti. Tamam sende ırkçılık yaptın da, pekâla adama sormazlar mı "Anana avradına küfür eden adama sarılıyorsun" diye? Nerede kaldı namus, şeref ve haysiyet?

Belki hırsından söyledi ama nafile, bu adamın karakteri bu. Başka söze gerek yok bence.
bir tartışma konusu yaratmak amacım değil ancak kendi örneğinizden yola çıkmak istiyorum.
peki pis zenci diyen ırkçılık yapan bir adama sarılmak ne kadar doğru ?
örneğinize katıldığımı belirtmek istiyorum.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ikiside hatalı. zaten hatalarını anlamış birbirlerinden özür dilemişler. daha neyi tartışıyoruzki.

gereken cezayı ikiside çekerler umarım

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Bunu başka herhangi bir futbolcu yapmış olsa maç bitiminde çoktan unutulmuş olurdu. Ortada Emre'ye lanet okumaya hazır böyle bir insan topluluğu varken zaten a dese olay olacak..

Peki başkası yapsa sorun olmaz, bu adam yapınca neden oluyor? Bir ayrıcalığı olduğunu kabullenmeniz de güzel.

bir tartışma konusu yaratmak amacım değil ancak kendi örneğinizden yola çıkmak istiyorum.
peki pis zenci diyen ırkçılık yapan bir adama sarılmak ne kadar doğru ?
örneğinize katıldığımı belirtmek istiyorum.

Vücut aynı, uzuvlar farklı. İkisi de aynı gövdeye bağlı kollar, katılıyorum.