Takashi
Öğrenci
Son 1 senedir bana bir şeyler oluyor. Tasavvufa kalpten ilgi duyup evrensel barış bla bla bla hayaller kuran ben.., bir çeşit saflaşma geçirdim. Kısaca şu anda din, ırk, inanç, ahlak, cinsiyet gibi her türlü kalıba bağlılığımı kaybettim. Dini tartışmaya girmeyeceğimi peşin söyleyerek, agnostiğim. Irkçılığa karşı olarak kendimi bütün ezilen ırkların yerine koyuyorum, şimdiye dek hetero olmama ve hala öyle olmama rağmen biseksüel veya androjen olma isteği duyuyorum. Burada söyleyemeyeceğim bir şekilde, ahlak konusunda sadece insanlık için sorunlu şeylere kötü gözle bakıyorum. Bunu göz önüne alarak bana pedofili de diyebilirsiniz elbet. Öyle olmam benim için pek bir sorun olmazdı fakat değilim. Karşı olduğum şeyler sadece ‘insanlık’ için sorun olan şeyler. Bir çocuğa zorla tecavüz etmek buna dahildir efenim.
İşin özütüne gelirsek, artık insanları kafasındaki hücrelerin işleyişinden meydana gelen bir bilinç, veyahut bir madde topluluğundan fazla birşey olarak görmüyorum. Fakat bunun bana sağladığı, saldırganlık ve bencillikten ziyade uyumlu ve barışçıl bir düzen yaratma isteği.
Herhangi bir eleştiriye açık olmasaydım bunu buraya yazmazdım. O yüzden kafir, ibune gibi yorumlar güldürmekten öteye gitmiyecek pek. Bazı kişilerin düşüncelerini merak ediyorum. Hatta aynı fikirde olan varsa gizli hesaptan konuşmak fena olmaz.
Eleştiri demişken 15 yaşında izmir fene giden bi ergenim sonuçta. Bu yazdıklarımı değerlendirirken bunu da göz önüne alabilirsiniz.
İşin özütüne gelirsek, artık insanları kafasındaki hücrelerin işleyişinden meydana gelen bir bilinç, veyahut bir madde topluluğundan fazla birşey olarak görmüyorum. Fakat bunun bana sağladığı, saldırganlık ve bencillikten ziyade uyumlu ve barışçıl bir düzen yaratma isteği.
Herhangi bir eleştiriye açık olmasaydım bunu buraya yazmazdım. O yüzden kafir, ibune gibi yorumlar güldürmekten öteye gitmiyecek pek. Bazı kişilerin düşüncelerini merak ediyorum. Hatta aynı fikirde olan varsa gizli hesaptan konuşmak fena olmaz.
Eleştiri demişken 15 yaşında izmir fene giden bi ergenim sonuçta. Bu yazdıklarımı değerlendirirken bunu da göz önüne alabilirsiniz.