murad_dördüncü
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 551
Biraz abartılı olmuş sanki.
Biraz mı?Biraz abartılı olmuş sanki.
Açıkçası mal, mülk, para açısından iyi durumda olanların kendilerine iyi bakabildikleri doğru bir önerme. Mesela bu tip genç kızlara baktığın zaman anlıyorsun, çok bakımlı oluyorlar. Hal ve hareketleri de “relax ve cool” oluyor.Biraz mı?
o kesimden olduğuma inanıyorum (zengin) ve evet ne deseniz haklısınız devletin yönetim biçiminden kaynaklanan bir durum buEtrafıma baktığımda zengin çocuklarının fakir çocuklarından daha yakışıklı ve uzun boylu olduğunu gördüm . Bunun nedenini merak edenlere açıklıyorum .
çünkü paraları var bizim gibi sütlerini bimden almıyorlar.minyon dolarlık süt alıyorlar evlatlarını arı sütüyle besliyorlar.Yakışıklılar çünkü bizim gibi züğürt doğmuyorlar.En kaliteli solaryumlarda güzellik merkezlerinden istifade ediyorlar
Popüler insanlardır çünkü paraları vardır en kaliteli en güzel kıyafetleri alabilirler.
Sevecen insanlardır çünkü bizim gibi asosyal değiller.Konuşmayı pahalı diksiyon kurslarında öğrenirler.
Cahil insan değillerdir çünkü eğitimin önemli olduğunu bilirler.Kolejlerde ve özel üniversitelerden mezun olurlar.
Sağlık sorunu pek yaşamazlar çünkü içtikleri su doğaldır.Bizimkinde olduğu gibi katkılı değildir.
Onlar mısır özü şurubu yerine doğal şeker ve gıdalarla beslenirler.Bu yüzden kanser olma oranları azalır.
Tanrının adaleti olmadığının insanları farklı şartlarda sınava soktuğunun kanıtıdır aynı zamanda. Siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle bi konu açması?Açıkçası mal, mülk, para açısından iyi durumda olanların kendilerine iyi bakabildikleri doğru bir önerme. Mesela bu tip genç kızlara baktığın zaman anlıyorsun, çok bakımlı oluyorlar. Hal ve hareketleri de “relax ve cool” oluyor.
Ama yine de konu sahibi arkadaş biraz abartmış yani yok milyon dolarlık süt vs.
1 tl lik sütü 13 tl ye almaktan bahsediyor galibaAçıkçası mal, mülk, para açısından iyi durumda olanların kendilerine iyi bakabildikleri doğru bir önerme. Mesela bu tip genç kızlara baktığın zaman anlıyorsun, çok bakımlı oluyorlar. Hal ve hareketleri de “relax ve cool” oluyor.
Ama yine de konu sahibi arkadaş biraz abartmış yani yok milyon dolarlık süt vs.
Eşek sütü1 tl lik sütü 13 tl ye almaktan bahsediyor galiba
Doğru Hemde Çok Doğru.Arkadaşlar kim burada ne yorumda bulunursa bulunsun konu sahibinin önermesi doğru bence.
Parası olan gidip bakımını yaptırıyor, (eğer giysi merakı varsa) gidip üzerine iyi ve kaliteli kıyafetler alıyor, iPhone 12 Pro Max alıyor (ki Türkiye’de bir genç kız, bir yağız delikanlının elinde bunu görmeyedursun, hemen düşer; hepsi için geçerli değil ama çoğu için böyle çünkü Türkiye’de genç kızların çoğu bu tip şeylere önem veriyor, mesaj geldiğinde mavi renk sms (iMessage) mi yoksa yeşil renk sms mi, buna göre bile cevap, karşılık veren kızlar var), iyi gıda ile besleniyor (her şeyin hakikisi, bal, peynir vs.), kırmızı et tüketiyor (protein deposu)...
Yani demek istediğim kısaca şu ki, Türkiye eğer gerçekten iyi paran ve iyi gelirin varsa cennet bir ülke. Tabi insanlarla çok da içli dışlı olmamak şartı ile. Bu arada yukarıda yazdıklarımdan dolayı beni yadırgamayın, çünkü hepimiz biliyoruz ki çoğu Türk kızı şimdi maddiyatçı olmuş, elindeki telefona göre bile tavır takınanlar var, kabul edelim ki bu böyle, yani hepsi için değil ama çoğu için...
Haydi kalın selametle...
Param var diye benle çıkan birisiyle olcağıma evde kalırım daha iyi?Arkadaşlar kim burada ne yorumda bulunursa bulunsun konu sahibinin önermesi doğru bence.
Parası olan gidip bakımını yaptırıyor, (eğer giysi merakı varsa) gidip üzerine iyi ve kaliteli kıyafetler alıyor, iPhone 12 Pro Max alıyor (ki Türkiye’de bir genç kız, bir yağız delikanlının elinde bunu görmeyedursun, hemen düşer; hepsi için geçerli değil ama çoğu için böyle çünkü Türkiye’de genç kızların çoğu bu tip şeylere önem veriyor, mesaj geldiğinde mavi renk sms (iMessage) mi yoksa yeşil renk sms mi, buna göre bile cevap, karşılık veren kızlar var), iyi gıda ile besleniyor (her şeyin hakikisi, bal, peynir vs.), kırmızı et tüketiyor (protein deposu)...
Yani demek istediğim kısaca şu ki, Türkiye eğer gerçekten iyi paran ve iyi gelirin varsa cennet bir ülke. Tabi insanlarla çok da içli dışlı olmamak şartı ile. Bu arada yukarıda yazdıklarımdan dolayı beni yadırgamayın, çünkü hepimiz biliyoruz ki çoğu Türk kızı şimdi maddiyatçı olmuş, elindeki telefona göre bile tavır takınanlar var, kabul edelim ki bu böyle, yani hepsi için değil ama çoğu için...
Haydi kalın selametle...
Sen merak etme, bir kız bunu anlar, biz 1 düşünüyorsak onlar 10 düşünüyor, yani zeka ileriliği-geriliği anlamında demiyorum bunu, daha çok detaycılık anlamında söylüyorum. ?Param var diye benle çıkan birisiyle olcağıma evde kalırım daha iyi?
Peki sana bişey soracağım kaç tane fakir olduğu hâlde bakımsız kız gördün ? Bak bakımdan bahsediyorum makyajdan yüzünü boyamaktan değil yani düzgün görünmekten bahsediyorum.İş gereği köylere çok gittim ben emin olun çok daha güzeller şehir kızlarından en azından suratlarında 1kg boya yok doğallar.Fakir olsa da bakımsız kadın göremezsin kolay kolay bunun sebebi de kadınlar erkekler gibi değil bakımlı olmak zorundalar çünkü mecbursun mecbur kalınca da insanlar çözüm üretiyorlar.Ama daha önce de yazdığım gibi aynı mecburiyet erkeklerde yok.Çok basit anlatayım sen berbere gidince daha bir yakışıklı oluyorsun değil mi e kardeşim çalışınca önceliğini buna verirsin birkaç ay para ayırır makina alırsın bunu kendin evde düzenli yaparsın al sana her zaman bakımlı gözükme.Normal sporunu yap dik dur yemeğine dikkat et pahalı olmayan elbise de seni güzel gösterir çünkü zengin dediğin adam markaya para öder senin onu yapmana gerek yok.Evdeki malzemelerle yapılan birçok maske türü var araştır uygula.Paradan önce istek çok önemli ve buna göre de emek ve zaman harcaman lazım.Arkadaşlar kim burada ne yorumda bulunursa bulunsun konu sahibinin önermesi doğru bence.
Haydi kalın selametle...