Trajectory
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 65
Arkadaşlar 1 2 ay içerisinde yeni bir telefon almak istiyorum zenfone3 zoom baya iyi gözüktü bana bekleme kararı aldım 2000 seviyesinde girerse alınirmi ?
Türkiye'ye gelene kadar o telefon eskir. Exynos 9 chipsetli bir telefon yakalamaya bak derim. Asus Zenfone 2 kullanıcısıyım ama Asus Mobile Manager yoksa telefonda o telefon direk çöp o kadar net söylüyorum.Ortaya güzel biseyler çıkarmak istemişler ama orta sınıf mı amiral gemisi mı yapmak istediklerine karar verememisler anlaşılan yoksa dediğin gibi ufak tefek detaylar olsa amiral gemisi havası var bence ama herşeyi asusun fiyat politikası belirlicek.
Sırf intel chipset var diye aldım zaten. Sadece marshmallow'a geçiş sırasında Intel chipset baya problem çıkardı ama Asus bu sorunu halletti. Asus mobile manager androidi çok iyi optimize eden bir yazılım. Ram ve işlemci kullanımını çok iyi kontrol altına alabiliyorsun. Uygulama uyutma konsusunda greenify kadar yetenekli. Gördüğüm en iyi optimizasyon uygulaması.mobile manager nedir bende ilk çıktığında Zenfone 6 aldım 1 ay sorunsuz kullandım sonra kendi kendine kapandı birdaha açılmadı garantiye verdim sıfıri ellerinde yoktu iade alip gidip Samsung E5 almıştım bı yandanda korkmuyor değilim ama eskiden Intel çip vardı paso sorun çıkarıyordu simdi SD geçildi
G5 alınmaz şaka gibi telefon resmen. 1-2 ay sonra çok iyi telefonlar çıkacak. Aceleniz yoksa bekleyin.anladım valla dilim bı kere yandı asustan 15 20 gun mağdur oldum ama asusun ilk akilli telefonu idi o yüzden pekde yargilamiyorum şuan beklemedeyim bakalım 1500 civarında gelirse zoom kacirmam 2000 seviyesinde gelirse G5 le ikisi arasında kalicam
neden alınmaz Ghost Screen yüzünden mıG5 alınmaz şaka gibi telefon resmen. 1-2 ay sonra çok iyi telefonlar çıkacak. Aceleniz yoksa bekleyin.
neden alınmaz Ghost Screen yüzünden mıG5 alınmaz şaka gibi telefon resmen. 1-2 ay sonra çok iyi telefonlar çıkacak. Aceleniz yoksa bekleyin.