Zenfone 3 Zoom Hakkında yardimci olun

Arkadaşlar Zenfone 3 2000 seviyesinde girerse alınır mı ?

• Kullanılan toplam oy
    3

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Arkadaşlar 1 2 ay içerisinde yeni bir telefon almak istiyorum zenfone3 zoom baya iyi gözüktü bana bekleme kararı aldım 2000 seviyesinde girerse alınirmi ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Wifi'nin 5 ghz desteği yok ve keşke LPDDR4 ram koysalarmış çok farkediyor hatta ramin kaç gb olduğunun artık önemi kalmıyor. 5000 mAh telefona lithium polymer pil kullanılmaması kötü olmuş. Telefonun amoled ekrana sahip olması ve sd625 chipsete sahip olması iyi. 2000 TL bandında bir telefon için Telefonun depolama tipi UFS 2.0 bu çok iyi. Gorilla Glass 5 var bu çok iyi. Type-C olması avantaj. Parmak izi sensörünün kaliteli olmasını bekliyoruz. Ama Asus'un bu modelde ne yapmak istediğini anlamış değilim.

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Ortaya güzel biseyler çıkarmak istemişler ama orta sınıf mı amiral gemisi mı yapmak istediklerine karar verememisler anlaşılan yoksa dediğin gibi ufak tefek detaylar olsa amiral gemisi havası var bence ama herşeyi asusun fiyat politikası belirlicek.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ortaya güzel biseyler çıkarmak istemişler ama orta sınıf mı amiral gemisi mı yapmak istediklerine karar verememisler anlaşılan yoksa dediğin gibi ufak tefek detaylar olsa amiral gemisi havası var bence ama herşeyi asusun fiyat politikası belirlicek.
Türkiye'ye gelene kadar o telefon eskir. Exynos 9 chipsetli bir telefon yakalamaya bak derim. Asus Zenfone 2 kullanıcısıyım ama Asus Mobile Manager yoksa telefonda o telefon direk çöp o kadar net söylüyorum.

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
mobile manager nedir bende ilk çıktığında Zenfone 6 aldım 1 ay sorunsuz kullandım sonra kendi kendine kapandı birdaha açılmadı garantiye verdim sıfıri ellerinde yoktu iade alip gidip Samsung E5 almıştım bı yandanda korkmuyor değilim ama eskiden Intel çip vardı paso sorun çıkarıyordu simdi SD geçildi

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
mobile manager nedir bende ilk çıktığında Zenfone 6 aldım 1 ay sorunsuz kullandım sonra kendi kendine kapandı birdaha açılmadı garantiye verdim sıfıri ellerinde yoktu iade alip gidip Samsung E5 almıştım bı yandanda korkmuyor değilim ama eskiden Intel çip vardı paso sorun çıkarıyordu simdi SD geçildi
Sırf intel chipset var diye aldım zaten. Sadece marshmallow'a geçiş sırasında Intel chipset baya problem çıkardı ama Asus bu sorunu halletti. Asus mobile manager androidi çok iyi optimize eden bir yazılım. Ram ve işlemci kullanımını çok iyi kontrol altına alabiliyorsun. Uygulama uyutma konsusunda greenify kadar yetenekli. Gördüğüm en iyi optimizasyon uygulaması.

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
anladım valla dilim bı kere yandı asustan 15 20 gun mağdur oldum ama asusun ilk akilli telefonu idi o yüzden pekde yargilamiyorum şuan beklemedeyim bakalım 1500 civarında gelirse zoom kacirmam 2000 seviyesinde gelirse G5 le ikisi arasında kalicam

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
anladım valla dilim bı kere yandı asustan 15 20 gun mağdur oldum ama asusun ilk akilli telefonu idi o yüzden pekde yargilamiyorum şuan beklemedeyim bakalım 1500 civarında gelirse zoom kacirmam 2000 seviyesinde gelirse G5 le ikisi arasında kalicam
G5 alınmaz şaka gibi telefon resmen. 1-2 ay sonra çok iyi telefonlar çıkacak. Aceleniz yoksa bekleyin.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
@Seyhoo 'nun dediğine katılıyorum, LG alınmayacak bir cihaz, biraz daha beklemenizi öneririm.