Zenfone 3 VS A5 2017

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Bu iki telefonda aynı fiyatta. Fakat aklıma bir şey takılıyor. Zenfone 3 F/p olarak övülürken A5 ise tam tersi aşağılanıyor. Epey'den karşılaştırdığımda çok da fark olmadığını görüyorum. A5'in suya dayanıklılığı varken Zenfone 3 'ün kamerası bir tık daha önde. Size sorum şu benim göremeyip sizim gördüğünüz ne var? Birde bu fiyat bandında F/p telefonu önerebilir misiniz? Tercihlerim: Tasarım>İşlemci
Şimdiden teşekkürler :)

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
zenfone 3 daha bir doğru tercih gibi... A5 de batarya problemi yaşayacağa benziyorsun, hafif daha güçsüz işlemciye karşı birde. Suya ve toza dayanıklılık elzem bir ihtiyaç değil bence, kamera çok daha önemli.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Bu iki telefonda aynı fiyatta. Fakat aklıma bir şey takılıyor. Zenfone 3 F/p olarak övülürken A5 ise tam tersi aşağılanıyor. Epey'den karşılaştırdığımda çok da fark olmadığını görüyorum. A5'in suya dayanıklılığı varken Zenfone 3 'ün kamerası bir tık daha önde. Size sorum şu benim göremeyip sizim gördüğünüz ne var? Birde bu fiyat bandında F/p telefonu önerebilir misiniz? Tercihlerim: Tasarım>İşlemci
Şimdiden teşekkürler :)
Dostum a 2017 serisinin hiç bir modeli fiyatını hak etmiyor. Zenfone 3 fiyatını fazlasıyla hak eden bir cihaz. Hatta bence ucuza bile satılıyor diyebilirim