Zenfone 2 veya LG G3

greywolff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar telefon alıcam. Fazla maliyetli olmasını istemiyorum. Zenfone 2 ye baktım güzel görünüyor. Neredeyse aynı fiyata g3 te var. Sizden istediğim bu yazdığım telefonlardan veya aklınızda bi telefon varsa bana göre yazar mısınız ? ( aklım zenfone da kalmadı değil çok olumlu yorumlarda okudum olumsuzda kararsız kaldım. )

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Zenfone pek tavsiye etmem.Kaba bir tasarımı var ve çok kalın.
G3 de tavsiye etmiyorum, 3GB lık olanını almazsan aşırı kasan bir telefon.
Sana tavsiyem 1300 lira bunlara vereceğine samsung galaxy A5 alman.
En azından daha iyi

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
A5'le g3'ü kıyaslaman cok yanlıs g3 32 gb lıgı cok iyi bir telefon guncelleme destegi olan bir cihaz

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Zenfone 2 tavsiye etmiyorum ekran kötü kamera gece dedikleri kadar iyi değil gündüz zaten tüm kameralar güzel çekiyor sadece bununla kalsa iyi çoo fazla yazılımsal sorunu var ve bazı proğramlar uyumlu değil kız kardeşime aldık pişman olduk bence uzak dur.Htc desire eye yada z3 compact bu aralıkta iyi iş çıkaran telefonlar g3 te de çatlama ses ve şebeke problemleri varmış tabi şansına taş gibi cihazda çıkabilir seçim senin.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Galaxy Alpha da düşünebilirsin, 1300 e düşmüş her yerde

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tasarım senin için sorun degilse zenfone 2 32 gb tavsiye ederim

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
İllaki ikisinden biri diyorsan Zenfone 2 allah derim

greywolff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herhangi bir telde olabilir bu yazdıklarımda fiyatı yakın olan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g3 de o ekran o islemciye olmadi bu nedenle ultra bi performans bekleme. Zenfone 2 lg g3 e gore donanimsal olarak daha performansli ama intel islemciye qualcom kadar destek olmadigi icin donanimi daha iyi olmasina ragmen bazen alakasiz yerde uyumsuzluk problemi yasayip uygulamadan atmalar oluyor. Ama pili g3 den daha basarili. yani baktigimizda kisaca lg g3 un kamerasi daha iyi. Ekrani daha iyi. Tasarimi daha iyi. Bu iki model arasinda bir tercih istiyosan g3 derim. Ama ben alcak olsam ikisinide almam bu fiyata ikinci el temiz bir lg g4 veya ipohe 5s daha iyi olur. Yok ben illa sifir alcam diyorsanda benim tavsiyem bu fiyata buyuk ekran ve sifirda sony xperia z2. Ekran boyutu farketmez dersende sony xperia z3c al derim. bu iki cihaz 1500 fiyat segmentinde en stabil android cihazlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende çok yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum fakar Lg G3 ve Asus Zenfone 2 arasında çok kararsız kaldım :( öneri bekliyorum

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Şaşırma Asus al hayata farklı açıdan bak derim

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
eğer maddi sıkıntım olmasa , lg g3 , zenfone 2 ve xperia z2 arasında kalsam.z2 alırdım heralde, zenfone 2 ile aynı özellikler hemen hemen sadece 1gb ram farkı var ama snapdragon işlemci olduğu için daha iyi olabilir. Zenfone 2 bende çok istiyorum ama intel işlemci beni bitiriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg G3 yerine Asus zenfone 2 almak için neden söylebilirmisiniz :)

yildiz.c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zenfone 2 modelinde kullanılan ram miktarı tam olarak 4 gb'tır. zenfone 2 ilk kez akıllı telefonlarda 4 gb ram kullanan cihaz olarak piyasaya çıkmıştır. zenfone 2 modelinde kullanılan işlemci, grafik işlemci ve ram miktarı LG G3 modeline göre oldukça iyi. ucuz ve iyi performans sunan bir akıllı telefon almak istediğine göre zenfone 2 modelini rahatlıkla satın alabilirsin.

greywolff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kararımı verdim görüşleriniz için teşekkür ederim hepinize :)