Zenfone 2 Laser 5.5" Alınır mı?

bahadirm.m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
900TL'lik bir bütçem var bu bütçeye göre kasma, donma, ısınma yapmayan, arayüzü, tasarımı hoş olan, kamerası iyi olan ve bataryası 1 günü rahatlıkla kurtaran bir telefon arıyorum. Zenfone 2 Laser'in 5.5"'lik modeli bana cazip geliyor, alsam hüsrana uğrar mıyım? Almalı mıyım? 😊

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
900TL'lik bir bütçem var bu bütçeye göre kasma, donma, ısınma yapmayan, arayüzü, tasarımı hoş olan, kamerası iyi olan ve bataryası 1 günü rahatlıkla kurtaran bir telefon arıyorum. Zenfone 2 Laser'in 5.5"'lik modeli bana cazip geliyor, alsam hüsrana uğrar mıyım? Almalı mıyım? 

Merhabalar;

Hüsrana uğramak değilde beklediğin performansı alamayabilirsin.

1000 tl altında;

* meizu m2 note
* lenovo p70
* vodafone smart 6

öniriyorum.

zenfone laser snapdragon 410 işlemcisi kullanıyor. ve bu işlemci giriş seviyesi bir işlemci. ama verdiğim modellerdeki işlemciler orta seviye işlemcilere sahip. ama zenfone laser in android 6.0 alıcağını açıkladı asus böyle bir artısı var. Ben asus da zenfone selfi ve zenfone 2 modellerini öneriyorum. Laser giriş seviyesi işlemciden dolayı pek cazip gelmiyor.

bahadirm.m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;

Hüsrana uğramak değilde beklediğin performansı alamayabilirsin.

1000 tl altında;

* meizu m2 note
* lenovo p70
* vodafone smart 6

öniriyorum.

zenfone laser snapdragon 410 işlemcisi kullanıyor. ve bu işlemci giriş seviyesi bir işlemci. ama verdiğim modellerdeki işlemciler orta seviye işlemcilere sahip. ama zenfone laser in android 6.0 alıcağını açıkladı asus böyle bir artısı var. Ben asus da zenfone selfi ve zenfone 2 modellerini öneriyorum. Laser giriş seviyesi işlemciden dolayı pek cazip gelmiyor.

Lenovo P70'in arayüzü ve tasarımı hoşuma gitmiyor fakat performansı gayet iyi özellikle de bataryası.
Meizu M2 Note teknik servis konusunda kafamı karıştırıyor.
Zenfone 2 Laser 5.5" bana göre Vodafone Smart 6'dan daha iyi.

SnapDragon 410 işlemcinin ne gibi zararı olabilir ki? Cihazı Teknosa'da inceledim ve performans konusunda gayet iyiydi hatta mükemmeldi diyebilirim üstelik teşhir ürünü olmasına rağmen.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Lenovo P70'in arayüzü ve tasarımı hoşuma gitmiyor fakat performansı gayet iyi özellikle de bataryası.
Meizu M2 Note teknik servis konusunda kafamı karıştırıyor.
Zenfone 2 Laser 5.5" bana göre Vodafone Smart 6'dan daha iyi.

SnapDragon 410 işlemcinin ne gibi zararı olabilir ki? Cihazı Teknosa'da inceledim ve performans konusunda gayet iyiydi hatta mükemmeldi diyebilirim üstelik teşhir ürünü olmasına rağmen.

Bir zararı olacağından dolayı değil. Sadece giriş seviyesi bir işlemci modeli olduğundan bahsediyorum. P70 üzerindeki MT6752 işlemcisi ve smart 6 üzerindeki snapdragon 615 orta segment işlemci grubundalar. Bu nedenle snapdragon 410'dan daha başarılı bir performans sunuyorlar. Ama kötüleme olarak görme bu söylediklerimi ben sadece fiyatına göre teknik detaylarına dayanarak yorumluyorum yoksa fiyatına göre güzel bir ürün.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
M2 Note çok daha iyi.

S410'da bir cacık olmaz.

P70 arayüzü konusunda ben de katılıyorum Lenovo çok çirkin bir arayüz kullanıyor ama kişiselleştirilebiliyor oluşu çok iyi. Çeşitli tema paketleri kullanılabiliyor.

bahadirm.m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım ZF2 Laser'ın 5.5" Modelini alacağım diğerleri pek içime sinmedi. Yorumlarınız için teşekkürler.

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdiden hayırlı olsun.Bende sizin tercihinizi yapardım.Ben zenfone laser 5 inç modelini alacağım İnşallah.Büyük telefona alışamadım:).

bahadirm.m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdiden hayırlı olsun.Bende sizin tercihinizi yapardım.Ben zenfone laser 5 inç modelini alacağım İnşallah.Büyük telefona alışamadım:).
Size de şimdiden hayırlı olsun hocam. 1000TL civarında alınabilecek en uygun cihaz bence Laser serisi. Büyük ekrana ben de alışık değilim ama alışacağız artık ne yapalım 😁.